Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

kotlid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι σε καμία περίπτωση δεν θέλω να διαβάσω βιβλία/περιοδικά/comics σε μορφή pdf.

Κάτι σημειώσεις της σχολής θέλω να του βάλω ώστε να μην βγάζω τα μάτια μου στην οθόνη του υπολογστή. Το περιεχόμενό τους είναι κατά 90% κείμενο και κατά 10% (ασπρόμαυρες συνήθως) απλές εικόνες/γεωμετρικά σχήματα.

Κάτι τέτοιο θα μπορώ να το διαβάσω/μετατρέψω μέσω calibre και να το περάσω ή όχι? (Μόνο zoom-in/out θέλω να κάνω στο κείμενο)

Είναι φωτογραφίες;Δηλαδή σκαναρισμένο;

Εάν ναι, υπάρχει περίπτωση να έχεις προβλήματα.

Πάντως καλό είναι να δεις πως τα βλέπει το calibre που έχει παρόμοια ανταπόκριση με ένα reader.

Βέβαια,από την άλλην, εφόσον είναι σχεδόν μόνο κείμενο δεν νομίζω να βγει τίποτα σημαντικό από άποψη προβλημάτων.

Να το περάσεις φυσικά θα μπορέσεις,δεν τίθεται θέμα επ' αυτού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Οι σκαναρισμενες φωτογραφιες ειναι ελαχιστες, ενω οι περισσοτερες διαφανειες μου δεν εχουν καθολου.

Συνηθως, εχω καποιους γραφους δικτυων, οπως εδω (στο περιπου) http://anamorfosi.teiser.gr/ekp_yliko/e-notes/Data/commnets/main_files/image145.jpg και διαγραμματα συναρτησεων οπως αυτο http://anamorfosi.teiser.gr/ekp_yliko/e-notes/Data/comm2/main_files/image293.jpg . Μικρες εικονες (γεωμετρικα σχηματα), με μετρια συχνοτητα εμφανισης μεσα στο κειμενο.

Οι σκαναρισμενες φωτογραφιες ειναι ελαχιστες, ενω οι περισσοτερες διαφανειες μου δεν εχουν καθολου.

Συνηθως, εχω καποιους γραφους δικτυων, οπως εδω (στο περιπου) http://anamorfosi.teiser.gr/ekp_yliko/e-notes/Data/commnets/main_files/image145.jpg και διαγραμματα συναρτησεων οπως αυτο http://anamorfosi.teiser.gr/ekp_yliko/e-notes/Data/comm2/main_files/image293.jpg . Μικρες εικονες (γεωμετρικα σχηματα), με μετρια συχνοτητα εμφανισης μεσα στο κειμενο.

Άμα έχουν ανάλυση που να χωράει σε μία οθονιά, παίζει να την σκαπουλάρεις.

Θα μπορούσες υποθέτω να ανεβάσεις ενα pdf απο αυτά που λες και να σου πεί καποιος που έχει ereader 6"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις δίκιο! Κάτι τέτοιο ας πούμε - edit : το έχω επισυνάψει

Απλά σε άλλα μαθήματα μπορεί αντί για πίνακες να έχω γραφικές παραστάσεις όπως αυτή που έδειξα παραπάνω..

Protasiakos_kai_katigorimatikos_logismos.pdf

Επεξ/σία από zizu10

Θέλει login, ανεβασε το εδω ως attachment

Δεν θελει login απλα εχουν κανει βλακεια και σου κανει redirect στην αρχικη σελιδα...

Το επισυναψα στο προηγουμενο ποστ :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@zizu10 βάζοντας το αρχείο σου

μου πέταξε κάνα-δυο φορές Low Memory περνώντας το ως pdf (εντωμεταξύ είναι 700kb μόνο τι σπαστικό αυτό με τη memory στο kindle) ενώ μέσω μετατροπής του από το Calibre μου 'βγαζε κινέζικα.

Άσχετο ΗΜΜΥ είσαι?

Επεξ/σία από Razor_7

Το συγκεκριμένο αρχείο διαβάζεται τέλεια σε ρουταρισμενο Nook simple touch. Κοίτα τις φώτο. Το έχω ανοίξει με την εφαρμογή ezPDF Reader. Το βιβλίο που έχω βάλει για σύγκριση έχει διαστάσεις  15,5Χ23 εκατοστά.

post-115790-0-32309300-1394646663_thumb.jpg

post-115790-0-51681800-1394646677_thumb.jpg

Έχεις δίκιο! Κάτι τέτοιο ας πούμε - edit : το έχω επισυνάψει

Απλά σε άλλα μαθήματα μπορεί αντί για πίνακες να έχω γραφικές παραστάσεις όπως αυτή που έδειξα παραπάνω..

Απο την στιγμη που το κειμενο του pdf ειναι πραγματικο κειμενο και οχι σκαναρισμενο κειμενο σαν εικονα, τοτε διαβαζεται μια χαρα με μετατροπη απο calibre.

Η απόφαση ελήφθη, Kobo Touch :-)

Μου αρέσει πολύ εμφανισιακά, υποστηρίζει αρχεία .cbr ενώ είναι και πολύ οικονομικό..

Αν προλάβω μπορεί να το χτυπήσω κι αύριο!

Μια τελευταία ερώτηση. PDF διαβάζει κανονικά ( με zoom in / zoom out) ή θα πρέπει να τα μετατρέπω;;

kobo glo από ebay και Γιαπωνέζους χρήστες :) (χαμηλή τιμή έχει στην Ιαπωνία λόγο τις εταιρίας που εξαγόρασε την Kobo)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτως ή άλλως τα ελληνικά ebook shops έχουν μέσες άκρες τους ίδιους τίτλους στις ίδιες τιμές. Όσο για τα αντίστοιχα του εξωτερικού, είναι πασίγνωστα (και συνήθως μεγάλα). Ένα σχετικό θέμα θα είχε μάλλον νόημα ύπαρξης για περιπτώσεις διαφημιστικών κουπονιών ή για μεμονωμένες προσφορές βιβλίων κλπ.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα πρόβλημα με το kobo mini. Μετά από καιρό, το άνοιξα για να διαβάσω ένα βιβλίο, αλλά αντί να ανοίξει κανονικά όπως τις προηγούμενες φορές, παρέμεινε σε αυτό που έδειχνε όταν ήταν κλειστό (το cover του τελευταίου βιβλίου που διάβασα, το πόσο έχω διαβάσει και το ποιο βιβλίο ήταν), με την διαφορά ότι το κάτω αριστερά μέρος της οθόνης είναι μαύρο (πριν ήταν μαύρο με άσπρες γραμμές και ακόμα πιο πριν ήταν γκρίζο αν δεν κάνω λάθος). Μαύρο είναι και το κάτω δεξιά μέρος της οθόνης. Όταν προσπαθώ να το ανοίξω, αναβοσβήνει ένα κομμάτι του κάτω μέρους της οθόνης και δεν γίνεται κάτι άλλο. Το σύνδεσα με τον υπολογιστή, αλλά τίποτα. Τι να κάνω;

Επεξ/σία από Nate

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...