Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

kotlid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

http://www.johnnie-society.org

Εχει σε μορφη epub

Ευχαριστω πολυ για τον κοπο....

Αυτό δεν είναι κόμικς.

Και το epub που έχει εκεί ειναι το ακριβές pdf.

Αν θέλεις για comics σε pdf να το κοιτάξω λίγο και να σου πώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό δεν είναι κόμικς.

Και το epub που έχει εκεί ειναι το ακριβές pdf.

Αν θέλεις για comics σε pdf να το κοιτάξω λίγο και να σου πώ.

Μη σε βαζω σε κοπο.Πες μου μονο αμα σου διαβαζει epub(ελληνικα) που με ενδιαφερει και περισσοτερο τοτε οκ.Ευχαριστω πολυ παντως για ολα.

Ότι προσφορές κάνει η kobo στο καναδικό site της πχ τα 20$ τα Χριστούγεννα γίνονται κι από Ευρωπαϊκούς αντιπροσώπους.Το ιταλικό inmondadori είχε το aura 129.9 € με 3,9€ μεταφορικά για Ελλάδα μέσω ebay.

Γιατί να αγοράσετε μέσω Ιαπωνίας;Καναδική δεν είναι η εταιρεία;

Αν είστε μέλη στο mobileread ίσως μπορεί κάποιος να σας εξυπηρετήσει από τα μέλη κάνοντας αυτός την αγορά και στέλνοντας σας τη συσκευή.

Αρκετά epub είναι μεγάλα, κάποιες δεκάδες mb(textbooks,λευκώματα,comic) και αναγκαστικά επέλεξα το kobo.

Σε γνωστά τορρενταδικα βρίσκετε mobi και σκαναρισμένα pdf, αλλά αν συμμετέχετε σε άλλες κοινότητες θα ξέρετε ότι παίζει πολύ epub και pdf σε μεγάλο μέγεθος αρχείου.

Γιατί να αγοράσετε μέσω Ιαπωνίας;Καναδική δεν είναι η εταιρεία;

Αν είστε μέλη στο mobileread ίσως μπορεί κάποιος να σας εξυπηρετήσει από τα μέλη κάνοντας αυτός την αγορά και στέλνοντας σας τη συσκευή.

γιατί από ιαπωνία έχει και 50 ευρώ φθηνότερα και με απάλλαξε από τη σκέψη "130κάτι kobo ή 130κάτι (ή 150 από αμερική) paperwhite2"

Καλησπέρα σας

Έχω μπερδευτεί λίγο. Η διαφορά μεταξύ AURA και AURA HD ποια είναι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

To πρώτο είναι 6" και πιο καινούργιο.

Ο σχεδιασμός του είναι πιο καινούργιος και δεν έχει το κλασσικό βαθούλωμα,λόγω του ότι δεν έχει οθόνη αφής με υπέρυθρες(έχει αφής όπως και οι ταμπλετες).

Από την άλλη υπάρχουν review που δείχνουν ότι το aura έχει προβλήματα με την οθόνη,δεν είναι αρκετά λευκή και είναι λίγο πιο θολή ακόμη και από το glo.Μάλλον λόγω του έξτρα στρώματος της οθόνης.

Τέλος το aura είναι αρκετά πιο φθηνό από το aura hd.

Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. Το έψαξα κι εγώ λίγο.

Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι AURA και AURA HD αν δεν είναι οι κορυφαίοι, είναι σίγουρα και οι δύο στο τοπ 5 (ίσως και στο τοπ 3).

Για το θόλο και το λευκό της οθόνης που επισημαίνεις, LongTom, βρήκα πολλά reviews που δεν τα αναφέρουν. Συμπεραίνω ότι η διαφορά θα πρέπει να είναι ελάχιστη και μπορεί να γίνει αντιληπτή ίσως μετά από πολύωρο διάβασμα και σε διαφορετικό βαθμό από κάθε χρήστη. Συνεπώς είναι δύσκολο να βγάλει κανείς συμπέρασμα αν δεν τα δοκιμάσει προσωπικά και τα δύο.

Οι δεδομένες διαφορές είναι το μέγεθος και το κόστος. Και η επιλογή ανάμεσα στα δύο πολύ δύσκολη για μένα. Βλέπετε δεν έχω καμία προηγούμενη εμπειρία από ηλεκτρονικούς αναγνώστες.

Για ανάγνωση pdf ούτε το μεγαλύτερο AURA HD δεν προσφέρεται;

Η απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα ίσως με βοηθούσε να καταλήξω.

Εφόσον δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία από ereaders, τότε όποιο απ' αυτά και να πάρεις θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

• Like 1

Ρωταω εδω μηπως ξερει καποιος. Ψαχνω καποια εφαρμογη για android συσκευες τυπου instapaper/pocket ωστε να μπορω να αποθηκευω αμεσα σελιδες σε reader μορφη αλλα επιπροσθετως να παρεχεται και η δυνατοτητα να υπογραμμισω, σημειωσω κτλ, οπως θα κανα και σε ενα αρχειο epub.

Δλδ αντι να καθομαι με calibre να μετατρεπω σελιδες σε .epub θελω μια εφαρμογη να κανει κατι αντιστοιχω αμεσα σαν ατυες που ανεφερα αλλα να δινει δυνατοτητα highlight/commenting/note κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν καποιος εχει καποιο ereader σχετικα φθηνο με φωτισμο και θελει να το δωσει ας μου στειλει ενα pm .

Το θελω για μια φιλη η οποια διαβαζει  περισσοτερο ελληνικα βιβλια , epub.

Για να πω και εγω την αποψη μου στα προαναφερομενα , οντως η επιλογη μεταξυ AURA και AURA HD ειναι πολυ δυσκολη !!

υγ. Μηπως να της δωσω το PW μου και να παρω ενα απο τα kobo ???  αλλα ποιο? :X

Επεξ/σία από telegamesvg

Παιδιά καλησπέρα,

Εδώ και 1 χρόνο ψάχνω κάτι αξιόπιστο σε e-inc με οθόνη από 10'' και πάνω.

Έχετε κάποια πρόταση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nομιζω οτι σε αυτες τις διαστασεις  η ποιο "ασφαλης" λυση ειναι ενα tablet ..

Aυτο το Aura HD ειναι με την καινουρια οθονη ?

http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=27960&ref=3

Επεξ/σία από telegamesvg
  • Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

θα έρθει ένας φίλος από Αμερική σε 10 μέρες και σκέφτομαι να αγοράσω το kobo Aura η το Glo

1)Με την εγγύηση τι παίζει?

(ρωτάω γιατί ένα Asus netbook που μου είχε φέρει από Αμερική είχε worldwide warranty και την χρησιμοποίησα 2 φορές στην Ελλάδα)

2)Τι διαφορές έχει με το GLO?

3)Επειδή με ενδιαφέρει να διαβάζω και άρθρα σε σελίδες υπάρχει κάτι άλλο που να ανοίγει σελίδες καλύτερα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...