mpakaliaros1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ως άσχετος - και παρακολουθώντας τη συζήτηση γιατί θέλω να προβώ άμεσα σε μια αγορά ereader..όταν στα χαρακτηριστικά λέει ότι δεν είναι συμβατό με τα windows 8, έχει σχέση με την μεταφορά αρχείων από windows8;Αυτό πως σας φαίνεται; http://www.trekstor.co.uk/detail-ebook-reader-en/product/ebook-reader-pyrus-maxi.html είναι αξιόπιστη η εταιρεία; ή με τα ίδια χρήματα να προτιμήσω το σαφώς μικρότερο kobo glo; που κι αυτό μπορεί να μου δημιουργήσει πρόβλημα, αλλά είναι και θέμα τύχης στο κάτω κάτω με τα προϊόντα τεχνολογίας. κι αυτό;http://www.sony.co.uk/product/rd-reader-ebook/prs-t3#tab το kobo είναι καλύτερο από το sony επειδή έχει τη φωτεινότητα; Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2013 από mpakaliaros1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω το kindle fire hd και με έχει βολέψει σχετικά, αλλά κουράζει πολύ η οθόνη του οπότε λέω να πάω σε ένα αμιγώς ebook reader.Έμεινα ευχαριστημένος πολύ από το λεξικό και γενικά που με ένα κλικ κάνεις τα πάντα, οπότε το κοιτάω για PW2. Έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το PW1? Προτείνετε κάτι καλύτερο σ΄αυτά τα λεφτά (εώς 150Ε)? Με το wifi για χαλαρό browsing πως τα πάει γενικά? Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2013 από Razor_7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 ως άσχετος - και παρακολουθώντας τη συζήτηση γιατί θέλω να προβώ άμεσα σε μια αγορά ereader.. όταν στα χαρακτηριστικά λέει ότι δεν είναι συμβατό με τα windows 8, έχει σχέση με την μεταφορά αρχείων από windows8; Αυτό πως σας φαίνεται; http://www.trekstor.co.uk/detail-ebook-reader-en/product/ebook-reader-pyrus-maxi.html είναι αξιόπιστη η εταιρεία; ή με τα ίδια χρήματα να προτιμήσω το σαφώς μικρότερο kobo glo; που κι αυτό μπορεί να μου δημιουργήσει πρόβλημα, αλλά είναι και θέμα τύχης στο κάτω κάτω με τα προϊόντα τεχνολογίας. κι αυτό; http://www.sony.co.uk/product/rd-reader-ebook/prs-t3#tab το kobo είναι καλύτερο από το sony επειδή έχει τη φωτεινότητα; To trekstor αξίζει μόνο για το μέγεθος του.Από εκεί και πέρα υπάρχει μια μεγάλη λίστα με αρνητικά. Δεν έχει οθόνη αφής,η οθόνη του είναι χαμηλής ανάλυσης,δεν έχει wifi,είναι αρκετά αργό στην ανταπόκριση,είναι no-name και εάν θυμάμαι καλά δεν έχει λεξικό. Το καλοκαίρι είχα γράψει πέντε-δέκα πράγματα για αυτήν την συσκευή σαν mini-review εδώ,εάν θέλεις ψάξτο. Προσωπικά θα περίμενα το cybook ocean εάν ήθελα μια μεγάλη συσκευή. Το Sony είναι μια εξαιρετική συσκευή,πολύ όμορφη και με ωραίο κάλυμμα,αλλά. Εν έτη 2013/14 δεν γίνεται να κυκλοφορεί συσκευή δίχως φως με τέτοια τιμή. Δεν είναι ότι είναι χάλια συσκευή,αλλά ότι η συσκευή αυτή είναι ακριβή για αυτά που προσφέρει. Με 99€ στην Γερμανία πωλούν το PRS-T2 που είναι 90+% με το Τ3.Εάν σε αρέσει η sony δεν αξίζει να αγοράσεις κάτι άλλο από το Τ2(μην πω και το Τ1 που είναι το αρχικό σχέδιο). Τώρα το kobo glo είναι ρίσκο. Προσωπικά λόγω των ατελείωτων bugs αναγκάστηκα και αγόρασα kindle,από ότι έχω διαβάσει σε ξένα φόρα δεν είμαι ο μόνος.Πολύς λαός έχει να αντιμετωπίσει δεκάδες bugs στην συσκευή του και να περιμένει σχεδόν μηδενική υποστήριξη από την εταιρία. Άλλοι δεν έχουν τέτοια προβλήματα,πολλοί εκ αυτών εδώ. Η συμβουλή μου εάν το αγοράσεις είναι να μην αναβαθμίσεις το λογισμικό.Όλα μα όλα τα updates της kobo εισάγουν περισσότερα bugs από ότι διορθώνουν.Αυτό είναι κανόνας για όλες τις συσκευές της. Εγώ έχω το kindle fire hd και με έχει βολέψει σχετικά, αλλά κουράζει πολύ η οθόνη του οπότε λέω να πάω σε ένα αμιγώς ebook reader.Έμεινα ευχαριστημένος πολύ από το λεξικό και γενικά που με ένα κλικ κάνεις τα πάντα, οπότε το κοιτάω για PW2. Έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το PW1? Προτείνετε κάτι καλύτερο σ΄αυτά τα λεφτά (εώς 150Ε)? Με το wifi για χαλαρό browsing πως τα πάει γενικά? 1.Όχι ιδιαίτερη.Εκτός βέβαια και είσαι ψείρας και θέλεις άψογο φωτισμό οθόνης. 2.Καλύτερο όχι απαραίτητα,αλλά υπάρχει το kobo Aura HD που είναι εξαιρετική συσκευή από hardware,αλλά ως συνήθως παίρνεις ρίσκο με το εξαιρετικά buggy firmware.Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλές επιλογές,με το Pocketbook lux,το νέο cybook,το kobo aura κ.ο.κ. Καθέ ένα με διαφορετικά συν και πλην. Γενικά δεν υπάρχει Η συσκευή,πάντα κάποιο χαρακτηριστικό υπάρχει σε κάθε μια από τις συσκευές που την κάνει κατώτερη από τον ανταγωνισμό. 3.Όχι,ξέχνα το browsing.Σε όλα τα ereader το browsing είναι για να κατεβάσεις βιβλία ή στην καλύτερη να δεις την wiki.Οτιδήποτε άλλο είναι εξαιρετικά αργό και σπαστικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ^βασικά είναι επείγον να το παραγγείλω μέχρι αύριο γιατί έρχεται συγγενής μου από Αγγλία οπότε επειδή δεν έχω και πολύ χρόνο να το ψάξω,κάποια πράγματα που δίνω προτεραιότητα (1:πολύ σημαντικό και κατεβαίνω στα λιγότερο σημαντικά) : Λεξικό για ανάγνωση αγγλικών βιβλίων Καλό φωτισμό οθόνης Ευκολία στο πέρασμα pdf Touchscreen Με βάση αυτά ποιό να κοιτάξω? Paperwhite1/ Paperwhite2/ Kobo Glo/ Kobo Aurora/ Kobo Aurora HD ? [αν δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το one-click λεξικό του Kindle δεν έχει νόημα να πάω σε κάτι άλλο εκτός αυτού γιατί το θέλω για διάβασμα αρκετών αγγλικών βιβλίων για εξάσκηση στα αγγλικά οπότε είναι κομβικό σημείο αυτό και μετά πάμε στα υπόλοιπα. ] Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2013 από Razor_7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ^βασικά είναι επείγον να το παραγγείλω μέχρι αύριο γιατί έρχεται συγγενής μου από Αγγλία οπότε επειδή δεν έχω και πολύ χρόνο να το ψάξω,κάποια πράγματα που δίνω προτεραιότητα (1:πολύ σημαντικό και κατεβαίνω στα λιγότερο σημαντικά) : Λεξικό για ανάγνωση αγγλικών βιβλίων Καλό φωτισμό οθόνης Ευκολία στο πέρασμα pdf Touchscreen Με βάση αυτά ποιό να κοιτάξω? Paperwhite1/ Paperwhite2/ Kobo Glo/ Kobo Aurora/ Kobo Aurora HD ? [αν δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το one-click λεξικό του Kindle δεν έχει νόημα να πάω σε κάτι άλλο εκτός αυτού γιατί το θέλω για διάβασμα αρκετών αγγλικών βιβλίων για εξάσκηση στα αγγλικά οπότε είναι κομβικό σημείο αυτό και μετά πάμε στα υπόλοιπα. ] Σημαντική σημείωση: Όταν λέμε λεξικό εννοούμε μόνο Αγγλικό,όχι Αγγλοελληνικό. Το λεπόν: Με αυτά που ζητάς η συσκευή που καλύπτει τα σημεία σου καλύτερα είναι το Paperwhite 2. Έχει το καλύτερο λεξικό της αγοράς,την καλύτερη ποιότητα φωτισμού(μαζί με το aura hd) και φυσικά είναι touch. Στην δεύτερη θέση είναι το PW1 γιατί είναι ουσιαστικά το ίδιο με το 2,αλλά με αρκετά χειρότερο φως και λίγο χειρότερη ποιότητα οθόνης(δεν είναι pearl carta). Τα kobo όλα έχουν αρκετά κατώτερα λεξικά,αν και έχουν μεταφραστικά(π.χ. ισπανοαγγλικό)εάν ενδιαφέρεσαι για τέτοια κόλπα.Βέβαια όλα τα λεξικά τους είναι μέτρια στην καλύτερη και τα μεταφραστικά είναι αρκετά δύσκολο να τα χρησιμοποιήσεις όταν διαβάζεις. Το απλό aura επίσης έχει χειρότερης ποιότητας φως από το glo. Τα pocketbook έχουν καλές οθόνες,αλλά εξαιρετικά αμφιβόλου ποιότητος λεξικά. Τα sony τα διαγράφω τελείως γιατί δεν έχουν φως. Άλλο σημαντικό σημείο είναι ότι ξεχνάς παντελώς τα pdf.Ακόμη και εάν είναι pdf κειμένου να ξέρεις ότι θα χάσεις πάνω από 80% της λειτουργικότητας που θα έχεις σε ένα καλύτερο format(epub/mobi). Βιβλία με τα καλά φορμάτ βρίσκεις πάρα πολύ εύκολα στα αγγλικά και νόμιμα και λιγότερο νόμιμα. btw:Έγραψα το ποστ τούτο 3 φορές γιατί 2 φορές έπεσε ο ίντερνετς όταν πήγα να το ποστάρω και χάθηκε. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2013 από LongTom 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αρχοντας. Και ειδικα που εκατσες και το γραψες 3φορες respect τι να πω... Οποτε καταληξαμε pw1/2. Το ερωτημα ειναι αξιζει να δωσω τα παραπανω λεφτα για το 2? Δηλαδη Ειναι πιο ξεκουραστο για τα ματια? Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2013 από Razor_7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Αρχοντας. Και ειδικα που εκατσες και το γραψες 3φορες respect τι να πω... Οποτε καταληξαμε pw1/2. Το ερωτημα ειναι αξιζει να δωσω τα παραπανω λεφτα για το 2? Δηλαδη Ειναι πιο ξεκουραστο για τα ματια? Δεν συνηθίζω να αφήνω κάτι στην μέση. Από εκεί και πέρα για το θέμα μας. Είναι ότι θέλεις,οι διαφορές στην οθόνη αν και ορατές όταν οι συσκευές είναι δίπλα-δίπλα δεν είναι τρομακτικές ούτε μειώνουν αισθητά την ποιότητα ανάγνωσης. Προσωπικά όταν είχε κολλήσει το glo(μια από τις χιλιάδες φορές)και περίμενα το update είχα διαβάσει δίχως πρόβλημα βιβλίο 800+ σελίδων στο Orizon(τεχνολογία 2009).Έτσι γενικά δεν θα έχεις πρόβλημα με παλαιότερες οθόνες,αλλά η διαφορά θα είναι διαφορά. Το κύριο που έχει το PW2 σε σχέση με το 1 είναι η απλά άψογη ποιότητα φωτισμού. Όπως έγραψα και σε άλλο ποστ,απλά δεν μπόρεσα να βρω που ακριβώς είναι τα led.Κάτι που είναι πολύ μπροστά από glo,PW1 και aura και είναι τρομερό μπόνους εάν διαβάζεις για ώρες νύκτα.Το 1 είχε και έχει προβλήματα στον τομέα τούτο,όχι τίποτα τρομακτικό,αλλά σίγουρα ορατό και περισσότερο ενοχλητικό από τα kobo. Τελικά είναι θέμα τιμής και το πόσο σε επηρεάζει το να πληρώσεις "premium" χρήμα. Εάν δεν έχεις πρόβλημα με το να δώσεις κάτι παραπάνω τότε πας στο 2(όπως έκανα εγώ). Εάν θέλεις φτηνή συσκευή πάνω από όλα και βρεις το PW1 πολύ φθηνότερο από το 2(δηλαδή 40-50+€)δεν τίθεται θέμα.Πας για το 1. Πάνω από όλα είναι δική σου επιλογή.Εγώ απλά σε προτείνω και σε λέω τι ισχύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Eνημερωτικα για το kindle: υπαρχει και ελληνοαγγλικο λεξικο αλλα εχει λιγα λημματα-λεξεις. Το καλο ειναι οτι το βαζεις και με πατημα στην λεξη που θελεις στην μεταφραζει αυτοματα.Αν δεν υπαρχει στο ελληνικοαγγλικο , τοτε κανει failover στο αγγλοαγγλικο που ειναι εξαιρετικο. Ειναι δωρεαν και τα 2 λεξικα. ------------------------- Προσωπικα για εμενα η ευκολια χρησης και η αξιοπιστια του kindle ειναι αξεπεραστη. Ακομα και η ευκολια που περναω μη-αγορασμενα(μη-αγορασμενα απο το Amazon εννοω! ) βιβλια μεσω wifi χωρις καλωδια και υπολογιστες ειναι τρομερη ευκολια. Πχ το καλοκαιρι ημουν σε νησι, ηθελα να διαβασω ενα βιβλιο, εψαξα να το βρω μεσω του smartphone, το βρηκα και το κατεβασα(οχι κ ο πιο νομιμος τροπος...) και το εστειλα email στην διευθυνση email του kindle μου. Εκανα ενα sync και εμφανιστηκε στο kindle μου και ηταν sync σε ολες τις συσκευες(αν πχ καποια μερα αποφασισεις να διαβασεις οχι απο το kindle PW, αλλα απο την εφαρμογη kindle στο κινητο ή στο tablet σου, γιατι μπορει να μην εχεις μαζι σου το kindle PW). Το παραπανω το εκανα σε 3 λεπτα ενω ημουν στην παραλια. Για αγορες(και οχι downloading απο torrent κλπ) βιβλιων , η διαδικασια φυσικα ειναι ακομα πιο ευκολη και η ποικιλια που προσφερει το amazon πιστευω ειναι η μεγαλυτερη. Γενικοτερα, το kindle δεν χρειαζεται να το συνδεεις με υπολογιστη, παρα μονο αν θελεις να μεταφερεις pdf ανω των 20MB . Tα υπολοιπα ειναι πιο απλο να τα στελνεις με email και να μην μπαινεις στην διαδικασια συνδεσης καλωδιου κλπ. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2013 από haHa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Βρήκα κι από ebay κάποιες καλές τιμές. Οπότε το ερώτημα είναι αυτό ή αυτό [παίζει κι αυτό επίσης σε καλή τιμή] Το πρώτο είναι το 2 έτσι? Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2013 από Razor_7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Βρήκα κι από ebay κάποιες καλές τιμές. Οπότε το ερώτημα είναι αυτό ή αυτό [παίζει κι αυτό επίσης σε καλή τιμή] Το πρώτο είναι το 2 έτσι? H μόνη εξωτερική διαφορά μεταξύ PW1 και PW2 είναι ότι στο 2ο στο πίσω μέρος αντί για kindle γράφει amazon. Προσωπικά θα έλεγα ότι η αγορά από το amazon.co.uk είναι η καλύτερη γιατί όσο ναναι ξέρεις από που το πήρες και εάν γίνει κάτι βρίσκεις την λύση πολύ εύκολα. Το τελευταίο είναι το απλό kinlde δίχως οθόνη αφής,δίχως φως και με χαμηλής ανάλυσης οθόνη.Δεν πληρεί σχεδόν κανένα από τα σημεία που έθεσες. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2013 από LongTom 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Οκ έφυγε η παραγγελία για το Paperwhite2 και μάλιστα μέσω amazon prime... Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2013 από Razor_7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikar6 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο σε χρήστες kindle pw: από ότι έχω δει σε παρουσιάσεις, πέρα από τα ενσωματωμένα λεξικά που μπορείς να κατεβάσεις και να έχεις offline (αγγλικό, ισπανικό, γερμανικό, γαλλικό, πορτογαλικό, γιαπωνέζικο, ίσως και ένα δύο ακόμα), υπάρχει η δυνατότητα "μετάφρασης" μέσω του bing translate για 16 συνολικά γλώσσες (δεν ξέρω αν περιλαμβάνονται και τα ελληνικά αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου). Το ερώτημα είναι το εξής: 1. Πόσο εύχρηστη/λειτουργική είναι αυτή η δυνατότητα; Το χρησιμοποιείτε; 2. Από όσο καταλαβαίνω απαιτεί σύνδεση ίντερνετ για να λειτουργήσει. Αν κάποιος έχει το 3G kindle λειτουργεί ή όχι (εκτός Αμερικής εννοείται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο σε χρήστες kindle pw: από ότι έχω δει σε παρουσιάσεις, πέρα από τα ενσωματωμένα λεξικά που μπορείς να κατεβάσεις και να έχεις offline (αγγλικό, ισπανικό, γερμανικό, γαλλικό, πορτογαλικό, γιαπωνέζικο, ίσως και ένα δύο ακόμα), υπάρχει η δυνατότητα "μετάφρασης" μέσω του bing translate για 16 συνολικά γλώσσες (δεν ξέρω αν περιλαμβάνονται και τα ελληνικά αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου). Το ερώτημα είναι το εξής: 1. Πόσο εύχρηστη/λειτουργική είναι αυτή η δυνατότητα; Το χρησιμοποιείτε; 2. Από όσο καταλαβαίνω απαιτεί σύνδεση ίντερνετ για να λειτουργήσει. Αν κάποιος έχει το 3G kindle λειτουργεί ή όχι (εκτός Αμερικής εννοείται) 1.Η μετάφραση είναι πολύ γρήγορη(1-2 δευτερόλεπτα στην χειρότερη),αλλά τουλάχιστον στο δικό μου δεν έχει μετάφραση στα Ελληνικά.Δεν ξέρω εάν μπορείς να το αλλάξεις και να βάλεις και ελληνικά.Επίσης το χρησιμοποίησα μια φορά μόνο για να δω τι είναι.Έχω πάντα το wifi κλειστό γιατί ξοδεύει μπαταρία και δεν έχω πρόβλημα με την γλώσσα. 2.Δεν ξέρω,αν και διόλου απίθανο να συμβαίνει.Καλύτερα να ρωτήσεις το ίδιο το amazon,συνήθως απαντάν γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) 1.Η μετάφραση είναι πολύ γρήγορη(1-2 δευτερόλεπτα στην χειρότερη),αλλά τουλάχιστον στο δικό μου δεν έχει μετάφραση στα Ελληνικά.Δεν ξέρω εάν μπορείς να το αλλάξεις και να βάλεις και ελληνικά. Eδω εισαι: http://freeeneldict.wordpress.com/ Ελληνοαγγλικο λεξικο αλλα εχει λιγα λημματα-λεξεις. Το καλο ειναι οτι το βαζεις και με πατημα στην λεξη που θελεις στην μεταφραζει αυτοματα.Αν δεν υπαρχει στο ελληνικοαγγλικο , τοτε κανει failover στο αγγλοαγγλικο που ηταν προεγκατεστημενο και ειναι εξαιρετικο. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2013 από haHa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikar6 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά επιτρέψτε μου να γίνω πιο συγκεκριμένος για να είμαι σίγουρος ότι καταλάβατε τι εννοώ. Ξέρω ότι στο kindle υπάρχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ αγγλο-αγγλικό λεξικό ενσωματωμένο, και είμαι σίγουρος ότι η μετάφραση αγγλικών λέξεων θα είναι ταχύτατη. Επίσης γνωρίζω ότι μπορείς να εγκαταστήσεις λεξικά και άλλων γλωσσών (όπως ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου) από την επίσημη amazon αλλά και από τρίτους developpers (όπως στο λινκ που δίνετε). Ωστόσο, για τη γλώσσα που με ενδιαφέρει (μετάφραση Ολλανδο-αγγλικά) ΔΕΝ υπάρχει λεξικό της amazon και δεν έχω βρει πουθενά και καλό λεξικό από τρίτους συμβατό με kindle. Είδα λοιπόν σε μία παρουσίαση ότι υπάρχει η δυνατότητα translate, από μία λέξη ως και μία παράγραφο ή και παραπάνω, που χρησιμοποιεί το bing translate. Σε αυτή τη λειτουργία υποστηρίζονται 16 γλώσσες, ανάμεσα στις οποίες και τα ολλανδικά. Η ερώτησή μου λοιπόν είναι ποια είναι η εμπειρία σας με αυτή τη λειτουργία / πόσο γρήγορη και αξιόπιστη είναι. Για το θέμα της λειτουργίας μέσω 3g πρέπει όντως μάλλον να ρωτήσω την amazon, απλά είναι δύσκολο να φτάσεις μέχρι το customer support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα