james9tito Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 thanks φιλε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 thanks φιλε!!! Δεν κάνει τίποτα. (Φίλη όμως, γιατί είμαι female) Για κάποιον λόγο ήρθε το μισό μου μήνυμα που είχε μόνο το λινκ. :/ Σου έστειλα ένα ακόμη τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν μπορω να βρω πουθενα το finereader....Και εχω απειρα pdf. Επισης ειναι κανεις που ενδιαφερεται για ανταλλαγες ή αγοράζετε όλοι ? Δηλαδή θα χρησιμοποιήσεις το Finereader για να μετατρέψεις τα (ελληνικά) pdf σε "real" pdf με επεξεργάσιμο κείμενο; Σωστή η σκέψη σου, αλλά θα έχεις αρκετά (ως πολλά ή πάρα πολλά) λάθη, αν δεν σκοπεύεις να ελέγξεις το αποτέλεσμα που θα σου δώσει το Finereader. Τουλάχιστον σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια, τα λάθη είναι απαγορευτικά πολλά για να δεχθώ να διαβάσω το βιβλίο που θα μου δώσει το Finereader, ακόμη και με ευανάγνωστα και υψηλής ποιότητας (από τεχνική άποψη) pdf. Πάντως, δοκίμασε και βλέπεις. Δες επίσης και τη λύση του k2pdfopt. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2013 από accipio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδή θα χρησιμοποιήσεις το Finereader για να μετατρέψεις τα (ελληνικά) pdf σε "real" pdf με επεξεργάσιμο κείμενο; Σωστή η σκέψη σου, αλλά θα έχεις αρκετά (ως πολλά ή πάρα πολλά) λάθη, αν δεν σκοπεύεις να ελέγξεις το αποτέλεσμα που θα σου δώσει το Finereader. Τουλάχιστον σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια, τα λάθη είναι απαγορευτικά πολλά για να δεχθώ να διαβάσω το βιβλίο που θα μου δώσει το Finereader, ακόμη και με ευανάγνωστα και υψηλής ποιότητας (από τεχνική άποψη) pdf. Πάντως, δοκίμασε και βλέπεις. Δες επίσης και τη λύση του k2pdfopt. Εντάξει, το finereader κάνει κάποια λάθη αλλά δεν είναι και τόσα πολλά. Το να μπερδεύει σε κάποιες λέξεις το "ν" με "υ" δεν είναι και τόσο μεγάλο λάθος ώστε να απορρίψω ολόκληρο το βιβλίο. Προσωπικά δεν με πειράζουν αυτά τα λάθη που κάνει ώρες-ώρες. Μακάρι να μπορούσα να αγοράζω όλα τα βιβλία που θέλω να διαβάσω αλλά αφού δεν μπορώ, δεν θα κοιτάξω τον γάιδαρο στα δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Εντάξει,το θέμα έχει παραγίνει. Περνάω την 2.10 στο Glo και σε χρόνο dt άρχισαν τα όργανα... Στην αρχή μου βγάζει το γνωστό bug που κλείνει αυτόματα όταν μετά από άνοιγμα δεν πατήσεις τίποτα για λίγα δευτερόλεπτα. Λέω εντάξει,τίποτα σπουδαίο ένα μικρό bug από αυτά που βγάζει σε κάθε έκδοση και τα σαΐνια της kobo δεν μπορούν να διορθώσουν. Το χειρότερο βέβαια ήταν όταν είδα ότι έχασε τα αναλυτικά στοιχεία-metadata από τα kepub που πέρασα μέσω calibre και από ότι διάβασα δεν μπορείς να τα επαναφέρεις δίχως downgrade. Φυσικά το calibre ξανατσίνιασε και μου βγάζει άγνωστη έκδοση συσκευής και ήρθε και έδεσε.... Όλα αυτά φυσικά σε "καθαρή" συσκευή,αφού το factory reset το έχω πια ψωμοτύρι. Ελεεινές καταστάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ωχ... Γιατί φτιάχνουν νέα updates αφού δεν έχουν διορθώσει καλά-καλά τα προηγούμενα? Εμένα ως τώρα δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα εκτός από το "couldn't recognize your sd card μπλα μπλα μπλα" αλλά τα έχει μέσα κανονικά τα βιβλία. Επειδή η μπαταρία μου θα τελειώσει σε 2-3 μέρες το πολύ, λες αν αποσυνδεθώ από το internet να μην μου περάσει το update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ωχ... Γιατί φτιάχνουν νέα updates αφού δεν έχουν διορθώσει καλά-καλά τα προηγούμενα? Εμένα ως τώρα δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα εκτός από το "couldn't recognize your sd card μπλα μπλα μπλα" αλλά τα έχει μέσα κανονικά τα βιβλία. Επειδή η μπαταρία μου θα τελειώσει σε 2-3 μέρες το πολύ, λες αν αποσυνδεθώ από το internet να μην μου περάσει το update? Μπορείς να κλείσεις το wifi,ή πιο απλά να πας settings->syncing and updates και να από-επιλέξεις το auto sync.Έτσι θα κάνει updates μόνο όταν το επιλέξεις εσύ. Το απόγευμα πέρασα και το 3.1.0 update. Τα ίδια και τα ίδια,τα βιβλία δεν έχουν τα advance feature των kepub. Εάν δεν μου αρέσει το Cybook Ocean,που τελικά θα βγει το Q1 2014,(και δεν βγει τίποτα άλλο καλό,που από ότι είδα μόνο υπερτιμημένα ή/και no-name με αμφίβολη υποστήριξη),θα κάνω την προδοσία και θα πάρω το νέο kindle. Απλά βαρέθηκα τις μ@#@ες της kobo... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 ΠΑντως ρε παιδια εμενα το glo δεν κανει τιποτα απο αυτα που λετε και εχω διαβασει κοντα στα 30 βιβλια. Το μονο bug που εχω δει ειναι οταν το κλεινω στο επομενο ανοιγμα να με γυριζει 3-4 σελιδες πισω απο τη σελιδα που ημουν . Τα stats μου λενε 200+ ωρες οποτε πιστευω οτι ηταν να βγαλει θα το εβγαζε. Φυσικα εχω κανει ολα τα updates με το που εχουν βγει χωρις να το πολυψαχνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μάλλον είσαι τυχερός james Έμενα μόνο αυτήν τη χαζομάρα μου έχει βγάλει ως τώρα και ελπίζω να μην βγάλει τίποτα άλλο. Ούτε εγώ τα κοιτάω ποτέ τα updates αλλά με τρόμαξε λίγο ο LongTom :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 ΠΑντως ρε παιδια εμενα το glo δεν κανει τιποτα απο αυτα που λετε και εχω διαβασει κοντα στα 30 βιβλια. Το μονο bug που εχω δει ειναι οταν το κλεινω στο επομενο ανοιγμα να με γυριζει 3-4 σελιδες πισω απο τη σελιδα που ημουν . Τα stats μου λενε 200+ ωρες οποτε πιστευω οτι ηταν να βγαλει θα το εβγαζε. Φυσικα εχω κανει ολα τα updates με το που εχουν βγει χωρις να το πολυψαχνω. Τυχαίνει. Δες και στο mobileread.com -> kobo και θα καταλάβεις ότι δεν είμαι μόνος που το παθαίνω. Είναι πολύς λαός με τέτοια προβλήματα και γενικά η kobo έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με το firmware της. Από το πρώτο ereader της μέχρι τώρα,βέβαια τα σύγχρονα είναι καλύτερα.Τα πρώτα ήταν απλά άχρηστα με τα πολλαπλά κρασαρίσματα. Προσωπικά δεν την παλεύω άλλο να αγωνίζομαι να λύσω τα λάθη που δεν θα έπρεπε να εμφανίζονται, που στο κάτω κάτω έδωσα τόσα χρήματα για την συσκευή και περιμένω το λιγότερο απροβλημάτιστη λειτουργία. Για αυτό μετά από πολύ σκέψη είπα να κάνω το απονενοημένο και να κοιτάξω σε kindle που από ότι ξέρω είναι σκυλιά στο θέμα firmware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Κοιταξε να δεις . Εγω το ειχα παρει απο usa 99€ και κυριολεκτικα το εκανα αποσβεση το πρωτο τριμηνο . Οποτε δεν αγχωνομαι και να χαλασει που λεει ο λογος εχω γλυτωσει πανω απο 200€ για βιβλια που θα επαιρνα ετσι και αλλιως paperback Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Κοιταξε να δεις . Εγω το ειχα παρει απο usa 99€ και κυριολεκτικα το εκανα αποσβεση το πρωτο τριμηνο . Οποτε δεν αγχωνομαι και να χαλασει που λεει ο λογος εχω γλυτωσει πανω απο 200€ για βιβλια που θα επαιρνα ετσι και αλλιως paperback Εγώ το έχω 15 μήνες τώρα και διάβασα πάνω από 100+ βιβλία.Τα λεφτά του τα έβγαλε,αλλά το θέμα είναι να κρατούσε τουλάχιστον 3 χρόνια δίχως προβλήματα.Έχω το Cybook Orizon από το 2010 και δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα με το λογισμικό παρά τα όσα πέρασε(παραλίες,ζέστα,ήλιος,κρύα,άθλια epub,upgrades-downgrades κ.ο.κ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ το έχω 15 μήνες τώρα και διάβασα πάνω από 100+ βιβλία.Τα λεφτά του τα έβγαλε,αλλά το θέμα είναι να κρατούσε τουλάχιστον 3 χρόνια δίχως προβλήματα.Έχω το Cybook Orizon από το 2010 και δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα με το λογισμικό παρά τα όσα πέρασε(παραλίες,ζέστα,ήλιος,κρύα,άθλια epub,upgrades-downgrades κ.ο.κ). Συμφωνω , οσα λεφτα και να δωσαμε θελουμε η συσκευη να κρατησει καποιο καιρο , ειναι εκνευριστικα τετοια bug που αναφερεις. Εγω παντως σε kindle δεν πηγαινα με τιποτα λογω περιορισμων.Αν αργοτερα παρω κατι αλλο μαλλον σε cybook θα παω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Συμφωνω , οσα λεφτα και να δωσαμε θελουμε η συσκευη να κρατησει καποιο καιρο , ειναι εκνευριστικα τετοια bug που αναφερεις. Εγω παντως σε kindle δεν πηγαινα με τιποτα λογω περιορισμων.Αν αργοτερα παρω κατι αλλο μαλλον σε cybook θα παω. Αυτό έλεγα και εγώ για το kindle,ιδίως γιατί η amazon με θυμίζει πάρα πολύ την apple(την οποία σιχαίνομαι),αλλά απλά βαρέθηκα να τρέχω κάθε τρεις και λίγο σε κάποιο φόρουμ να βρω λύση.Όλα τα κακά έχει το kindle(καλά όχι και όλα),αλλά τουλάχιστον είναι βράχος σταθερότητας από άποψη λογισμικού. Το Ocean ακούγεται καλό,αλλά το θέμα είναι ότι η οθόνη θα είναι μικρότερης ανάλυσης από το glo(λόγω μεγαλύτερης οθόνης),κάτι που πραγματικά δεν ξέρω εάν μπορέσω να συνηθίσω. Ο ανταγωνισμός έχει μερικά ενδιαφέροντα κομμάτια,αλλά το θέμα είναι η υποστήριξη.Μετά το βάσανο με το glo δεν έχω ούτε τον χρόνο,ούτε την διάθεση να ψάχνομαι με roms- λύσεις του ποδαριού για να βρω το όποιο λάθος-bug. Πραγματικά εάν πέσει, λόγω εορτών, το kindle στα 100€ θα το αγοράσω αμέσως.Τόση αγανάκτηση. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2013 από LongTom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Υπαρχει κατι που θα χρειαςτειτε και δεν υποστηριζεται απο το kindle εστω και με την μεσολαβηση του calibre; Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2013 από telegamesvg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα