nzeppos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Τα βιβλία σε PDF θα έπρεπε να είχαν ήδη απαγορευτεί δια νόμου 2
james9tito Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Εμένα το Kobo glo στο τελευταίο update προ ημερών πρόσθεσε και την εφαρμογή pocket την οποία έχω κ στο Note 2 κ είναι πολύ χρήσιμη. Τώρα το βράδυ που κάθομαι να διαβάσω ένα βιβλίο, διαβάζω και ότι έχω σώσει στο pocket.
kate23 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Για εμένα που εχω ξεμείνει με ένα Sony PRS-600 και θέλω να πάρω κάτι καινούριο τι θα προτείνατε? Το πρόβλημά μου είναι ότι κατά καιρούς δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω αναβαθμίσεις.(μπορεί να μην έχω internet για 4-5 μήνες). Επίσης έχω αρκετά βιβλία σε pdf. Ευχαριστώ Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Abbyy finereader το οποίο κάνει πολύ καλή μετατροπή pdf σε epub, ακόμη και σε σκαναρισμένα pdf. Κάνει μερικά λάθη αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούν. 1
hispanos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Abbyy finereader το οποίο κάνει πολύ καλή μετατροπή pdf σε epub, ακόμη και σε σκαναρισμένα pdf. Κάνει μερικά λάθη αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούν. Λοιπόν, αυτό το feature του finereader το ανακάλυψα τυχαία χτες και μου φάνηκε ότι θα γίνει καλή δουλίτσα. Αν αντί για epub κατευθείαν, κάνεις μετατροπή πρώτα σε html και παίξεις λίγο με τον κώδικα και τα css, και μετά το πετάξεις στο calibre για να στο κάνει epub, νομίζω θα πάρεις πολύ καλά αποτελέσματα. Δεν είχα το χρόνο να πειραματιστώ ακόμα αλλά θα το κοιτάξω εκτενέστερα κάποια στιγμή.
skriker21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν, αυτό το feature του finereader το ανακάλυψα τυχαία χτες και μου φάνηκε ότι θα γίνει καλή δουλίτσα. Αν αντί για epub κατευθείαν, κάνεις μετατροπή πρώτα σε html και παίξεις λίγο με τον κώδικα και τα css, και μετά το πετάξεις στο calibre για να στο κάνει epub, νομίζω θα πάρεις πολύ καλά αποτελέσματα. Δεν είχα το χρόνο να πειραματιστώ ακόμα αλλά θα το κοιτάξω εκτενέστερα κάποια στιγμή. Γενικά πάντως τα e-reader δεν αποδίδουν τα pdf καλά...μόνο σε tablet διαβάζονται τα pdf καλά...από εκεί και μετά ο καθένας κοιτάει την ευχρηστία του. Ας πούμε για εμένα το να έχω κάτι τύπου kindle έχει μεγαλύτερους περιορισμούς από το Kobo που έχω...αφού προτιμάω τα epub και τα "απελευθερωμένα" στοιχεία που έχω με το Kobo...
kate23 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά, δεν μπορώ να βρω ούτε kobo mini ούτε kobo touch σε media markt ή saturn (Γερμανίας). Τι έγιναν? Τα εξαφάνισαν? Και επίσης, αυτό το Site: site σας φαίνεται legit?
bnvdarklord Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά, δεν μπορώ να βρω ούτε kobo mini ούτε kobo touch σε media markt ή saturn (Γερμανίας). Τι έγιναν? Τα εξαφάνισαν? Και επίσης, αυτό το Site: site σας φαίνεται legit? Φαινεται λιγο περιεργο γιατι εχει περιεργη μεταφραση στα χαρακτηριστικά, αλλα εχει φυσικο καταστημα που μπορεις να πας να δεις την συσκευη απο κοντα.
LongTom Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά, δεν μπορώ να βρω ούτε kobo mini ούτε kobo touch σε media markt ή saturn (Γερμανίας). Τι έγιναν? Τα εξαφάνισαν? Και επίσης, αυτό το Site: site σας φαίνεται legit? Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχουν τα δύο αυτά Kobo πουθενά,ούτε καν σαν εκθέματα στα καταστήματα. Μόνο στο τοπικό Conrad είδα καμία δεκαριά touch,αλλά δεν υπάρχουν πουθενά στο online κατάστημα. Από ότι είχα διαβάσει το kobo έχει προβλήματα στην αγορά της Β.Αμερικής με την διαθεσιμότητα συσκευών,μπορεί να τις απέσυραν από Ευρώπη για να τις διανείμουν Β.Αμερική για την Βλακ Φράιντεϊ/γιορτές. Πάντως τέτοιες "ελλείψεις" είναι συνηθισμένες από την kobo,εγώ για ένα μήνα σχεδόν δεν έβρισκα πουθενά στην Ευρώπη το Glo.Είχε εξαντληθεί στην Ευρώπη και δεν έφερναν καινούργιες παρτίδες... Ίσως σε κανένα μήνα να αλλάξει η κατάσταση. Βέβαια δεν παίρνω όρκο,αλλά το ότι συνεχίζει το kobo.com να πουλάει κανονικά τα touch/mini θα πει ότι είναι θέμα περιοχής και όχι απόσυρσης των συσκευών. Αυτό που έβαλες πρώτη φορά το βλέπω.Μπορείς να περάσεις από κάποιο υποκατάστημα να ρωτήσεις ή να πεις σε κάποιο γνωστό σου να πάει στα κεντρικά τους στο Μαρούσι να ρίξει καμία ματιά τι είναι αυτοί.
kate23 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Χμμ... οκ ευχαριστώ Απλά έπεσε το μάτι μου στο trekstor mini (39 ευρώ) και έλεγα μήπως το πάρω δώρο στην αδερφή μου που διαβάζει μια στο τόσο αλλά μετά σκέφτηκα το kobo mini που θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και δεν μπορούσα να το βρω
skriker21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά, δεν μπορώ να βρω ούτε kobo mini ούτε kobo touch σε media markt ή saturn (Γερμανίας). Τι έγιναν? Τα εξαφάνισαν? Και επίσης, αυτό το Site: site σας φαίνεται legit? Το site που αναφέρεις είναι αξιόπιστο πάντως, αφού έχω κάνει αγορές από εκεί χωρίς κάποιο πρόβλημα... 2
dimisxamster Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 το πηρα το peperwhite χθες.... οκ, ειναι απλα πανεμορφο, το ερωτευτηκα και κτλ περασα το calibre για να μετατρεψω ενα βιβλιο (ελλληνικα) απο pdf σε mobi και οταν το περασα μου το εβγαζε σε αλαμπουρνεζικα! εχω κανει κατι λαθος, ειναι κατι που δεν ξερω? 1
kate23 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 το πηρα το peperwhite χθες.... οκ, ειναι απλα πανεμορφο, το ερωτευτηκα και κτλ περασα το calibre για να μετατρεψω ενα βιβλιο (ελλληνικα) απο pdf σε mobi και οταν το περασα μου το εβγαζε σε αλαμπουρνεζικα! εχω κανει κατι λαθος, ειναι κατι που δεν ξερω? Χρησιμοποίησε καλύτερα το Abbyy Finereader για μετατροπή. Ακόμη και σκαναρισμένα pdf τα βγάζει με ελάχιστα λάθη.
nzeppos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) το πηρα το peperwhite χθες.... οκ, ειναι απλα πανεμορφο, το ερωτευτηκα και κτλ περασα το calibre για να μετατρεψω ενα βιβλιο (ελλληνικα) απο pdf σε mobi και οταν το περασα μου το εβγαζε σε αλαμπουρνεζικα! εχω κανει κατι λαθος, ειναι κατι που δεν ξερω? Φαντάζομαι ότι το βιβλίο δεν είναι σκαναρισμένο αλλά "απλό" pdf. Δοκίμασε να το στείλεις με email στη συσκευή, βάζοντας στο subject του μηνύματος τη λέξη "Convert". Το Amazon θα αναλάβει να το μετατρέψει αυτόματα σε mobi και θα στο στείλει στη συσκευή μόλις ανοίξεις το wifi της. Περισσότερα για τις δυνατότητες μεταφοράς στα Kindle εδώ: http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=200375630 Υποψιάζομαι πάντως ότι το πρόβλημα είναι στο ίδιο το pdf, ίσως έχει ενσωματωμένες τίποτα περίεργες γραμματοσειρές και οι converters παθαίνουν κοκομπλόκο (για να μιλήσουμε με τεχνικούς όρους). Αν δεν βγάλεις άκρη, δοκίμασε να μας στείλεις το pdf μπας και καταφέρουμε να το μετατρέψουμε εμείς. Κατά τ' άλλα καλορίζικο!!! Περιμένουμε λεπτομερείς εντυπώσεις Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2013 από nzeppos
james9tito Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μπορω να βρω πουθενα το finereader....Και εχω απειρα pdf. Επισης ειναι κανεις που ενδιαφερεται για ανταλλαγες ή αγοράζετε όλοι ?
kate23 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μπορω να βρω πουθενα το finereader....Και εχω απειρα pdf. Επισης ειναι κανεις που ενδιαφερεται για ανταλλαγες ή αγοράζετε όλοι ? Σου στέλνω πμ για το finereader.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα