Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!  Μήπως έχετε καμία πρόταση για e-reader γύρω στα 50 ευρώ για δώρο;  Θέλω να το κάνω δώρο, οπότε το budget είναι περιορισμένο.  Εγώ έχω το kobo glo, απ' το οποίο είμαι υπερευχαριστημένη.  Δεν μου έχει βγάλει τα bugs που περιγράφετε, το μόνο που μου έκανε 2 φορές ήταν να κολλήσει και ξεκόλλησε μόνο με reset.  Το καλοκαίρι πήρα και ένα nook simple touch για τη μαμά μου, το οποίο επίσης έχει βγει πολύ καλό.  Το είχα πάρει 55 ευρώ από ebay αλλά τώρα βλέπω ότι το έχουν πάει γύρω στα 70.  Έχετε καμιά άλλη πρόταση;

Στην Ελλάδα λίγο δύσκολο να βρεις καινούργιο σε αυτά τα λεφτά(από ότι είδα μόνο το kobo mini ένας το πουλάει γύρω στο budget σου),μήπως να έβλεπες τίποτα σε μεταχειρισμένο;

Στας Ευρώπας με τόσα παίρνεις ένα αξιοπρεπέστατο Kobo Touch/mini ή ένα Kindle(απλό) ή ακόμη ένα Trekstor 4.5"(27€ έκανε το καλοκαίρι,τώρα δεν ξέρω).Εάν έχεις γνωστό μπορείς να τον παρακαλέσεις να σε φέρει κάτι από αυτά.

Επίσης μπορείς να περιμένεις λίγο γιατί όλο και κάτι θα βγει σε προσφορά στις γιορτές.

Πάντως προσοχή γιατί σε τέτοιες τιμές παίζει πολύ σάπιλα tablet που το βγάζουν ereader.

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ κατ' αρχάς θα πρότεινα στη groupon να συμμαζέψει τη σελίδα της γιατί στο ένα λεπτό που περιηγήθηκα στο site τους, πρόλαβε να μου βγάλει 3 popup για εγγραφή στο newsletter και άλλες παπαριές. Με το συμπάθιο κιόλας.

Η πρώτη συσκευή δεν μου φαίνεται πολύ σόι, το Odys Boox είναι μάλλον πιο αξιοπρεπές αλλά σε αυτά τα λεφτά (~90 ευρώ απ' ότι είδα, εν μέσω εκνευριστικών popup) νομίζω βρίσκεις καλύτερο.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ κατ' αρχάς θα πρότεινα στη groupon να συμμαζέψει τη σελίδα της γιατί στο ένα λεπτό που περιηγήθηκα στο site τους, πρόλαβε να μου βγάλει 3 popup για εγγραφή στο newsletter και άλλες παπαριές. Με το συμπάθιο κιόλας.

Η πρώτη συσκευή δεν μου φαίνεται πολύ σόι, το Odys Boox είναι μάλλον πιο αξιοπρεπές αλλά σε αυτά τα λεφτά (~90 ευρώ απ' ότι είδα, εν μέσω εκνευριστικών popup) νομίζω βρίσκεις καλύτερο.

δλδ με αυτα περιπου τα λεφτα αναμεσα σε τι θα με συμβουλευες να κινηθω?

α οσον αφορατα τα popup απλα δεν υπηρχαν, θα συμφωνησω... :P

Επεξ/σία από dimisxamster
Δημοσ.

παιδια βρηκα αυτο εδω.... ειναι καλο σαν προφορα? θα το προτεινατε το Odys Boox eBook reader

http://www.groupon.gr/deals/kerkyra/e-technoshopgr-ebook-readers/10313976

Μακριά φίλε μου. Το Scorpion Super Media Player φαίνεται τεχνολογία πενταετίας τουλάχιστον. Πραγματικά απορώ που ο βρήκε και το πουλάει, δεν γκουγκλάρεται καν. Το Odys Boox eBook reader, απλά δεν είναι eBook reader, φαίνεται τάμπλετ της κακιάς ώρας, και επιπλέον δεν είναι προσφορά αυτή. Ο Κατερέλος το έχει 64 ευρώ.

http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=27923&ref=3

Τώρα το πρόσεξα. Αυτή η προσφορά είναι περσινή "Ισχύει έως 01/10/2012" λέει.

Προσέχουμε λίγο πριν ποστάρουμε και γκουγκλάρουμε και λίγο.

Δημοσ.

Πάντως στις προηγούμενες σελίδες του νήματος έχουν συζητηθεί και προταθεί πάμπολλες συσκευές (και σίγουρα όλα τα γνωστά και δοκιμασμένα μοντέλα). Με λίγο διάβασμα* εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος τι περίπου κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, τι πρόκειται να κυκλοφορήσει άμεσα και ποια είναι μέσες-άκρες τα χαρακτηριστικά του κάθε ereader.

* φαντάζομαι πως κάποιος που ενδιαφέρεται να αγοράσει ηλεκτρονικό αναγνώστη, δεν θα είχε πρόβλημα να διαβάσει εν τάχει 10-20 σελίδες σε ένα φόρουμ

• Like 2
Δημοσ.

Έως εξαιρετικό θα έλεγα. Αν δε διαβάζει συχνά και μπορεί να βρει βιβλία στο τζαμπέ (για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας), το κέρδος του θα είναι σημαντικότατο, αφού η απόσβεση θα γίνει άμεσα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει παρει κανεις ereader από το easy buy world; Εχει το auraHD σε καλη τιμή, αλλά λίγο google translate μετάφραση στα χαρακτηριστικά του, λίγο ενα thread στο μπλα μπλα για το κατάστημα με κανει να το σκεφτομαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει μια προσφορά της Γερμανικής εφημερίδας Berliner Morgenpost, που δίνει με μία τρίμηνη συνδρομή της εφημερίδας δώρο ένα Kindle Paperwhite με 86,70 €.  

Για τούς κατοίκους τού Βερολίνου  η αποστολή της εφημερίδας θα είναι δωρεάν για την υπόλοιπη Γερμανία  4 € το μήνα, υπενθυμίζω ότι σε διαφημιστικές ενέργειες δεν πρέπει να ξεχνάμε την ακύρωση του συμβολαίου πριν την λήξη.

http://www.lesen.net/ereader/kindle-paperwhite-2-zeitungsabo-8670-euro-8796/

Επεξ/σία από fiwi
Δημοσ.

Πήρα κι εγώ το Kobo glo από Ιαπωνία για να το κάνω δώρο...μαζί με την επίσημη θήκη, 105€ με τα μεταφορικά μέσα. Το παρέλαβα σήμερα (ακριβώς 10 ημερολογιακές μέρες μετά την παραγγελία) σε συσκευασία δώρου!!! Τώρα το "σετάρω" και είναι περιττό να πω τον ενθουσιασμό μου!

http://www.ebay.com/itm/171152891565?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν παραβιαζω καποιον κανονα του φορουμ αλλα εχω μια προταση. Αν θελει καποιος να ανταλασσουμε τα νομιμα αγορασμενα βιβλια μας , οσα ειναι στα ελληνικα εννοω. Οτι θα καναμε με ενα paperback δηλαδη που το διαβαζαμε και το δανειζαμε να το διαβασει καποιος αλλος. Εχω αρκετα epub ελληνικα , αγορασμενα εννοειται και θα με ενδιεφερε κατι τετοιο.

Δημοσ.

Για εμένα που εχω ξεμείνει με ένα Sony PRS-600 και θέλω να πάρω κάτι καινούριο τι θα προτείνατε? Το πρόβλημά μου είναι ότι κατά καιρούς δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω αναβαθμίσεις.(μπορεί να μην έχω internet για 4-5 μήνες). Επίσης έχω αρκετά βιβλία σε pdf.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για εμένα που εχω ξεμείνει με ένα Sony PRS-600 και θέλω να πάρω κάτι καινούριο τι θα προτείνατε? Το πρόβλημά μου είναι ότι κατά καιρούς δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω αναβαθμίσεις.(μπορεί να μην έχω internet για 4-5 μήνες). Επίσης έχω αρκετά βιβλία σε pdf.

Ευχαριστώ

Πως την πάλευες με το 600αρι;Από ότι είχα δει είχε πολλές αντανακλάσεις.

Μπορείς να δεις κάτι όπως το Kobo aura hd στις 6.8",ή το νέο cybook ocean 8" που είναι στο μέγεθος(περίπου) του 600αριου.

Αναβαθμίσεις δεν είναι τρομερό να κάμεις κάθε φορά που βγαίνουν.Κάνεις όταν μπορείς,γενικά δίχως κανένα πρόβλημα ή αίσθημα ότι λείπει κάτι.

Βέβαια σε kobo είναι ίσως και καλύτερα να το αποφύγεις ολωσδιόλου γιατί τα updates τους είναι απλά τραγικά.

Για pdf μην περιμένεις και πολλά.Μέτρια πράγματα στην καλύτερη από όλες ανεξαρτήτως τις συσκευές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...