haHa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Για αυτά που ζητάς στο εξωτερικό έχει πολλές επιλογές,αλλά επειδή λείπω καιρό από Ελλάδα δεν ξέρω εάν και πως μπορείς να επωφεληθείς από κάτι τέτοιο. Το μικρό αξίζει εάν το βρεις στα 25-30€ τελική τιμή,εάν με μεταφορικά πάει πιο πάνω δεν θα το συνιστούσα. Εάν ψάχνεις εισαγωγικά μοντέλα καλά είναι και το kobo mini,pocketbook 360+ και ίσως και κανένα απλό kindle(50€). Θα έβαζα και το απλό kobo touch,αλλά δεν ξέρω στα πόσα το εισάγουν Ελλάδα. Δεν μου λες καμμια προταση απο εξωτερικό;; Αυριο ερχομαι απο Βιέννη στην Ελλάδα. Το μικρο με τα 25ευρω, πως το ειπαμε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δεν μου λες καμμια προταση απο εξωτερικό;; Αυριο ερχομαι απο Βιέννη στην Ελλάδα. Το μικρο με τα 25ευρω, πως το ειπαμε;; Από Αυστρία δεν ξέρω. Εάν έχει mediamarkt/saturn δες για treckstor pyrus mini 4.5". Ψάξε γενικά τα μεγάλα μαγαζιά και σίγουρα θα βρεις κάτι από αυτά που σε πρότεινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Από Αυστρία δεν ξέρω. Εάν έχει mediamarkt/saturn δες για treckstor pyrus mini 4.5". Ψάξε γενικά τα μεγάλα μαγαζιά και σίγουρα θα βρεις κάτι από αυτά που σε πρότεινα. Ωραιος, ευχαριστω. Το μικρο 4.3" με τα 25€ , πως λεγεται;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ωραιος, ευχαριστω. Το μικρο 4.3" με τα 25€ , πως λεγεται;; Treckstor pyrus mini 4.3",όπως έγραψα. Το έχουν στα mediamarkt/saturn όπως είπα(τουλάχιστον Γερμανία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LosV Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα..Ενδιαφερομαι να αγορασω το Nook Hd +..Απο που μπορω? Εχεις καποιος γνωμη για το συγκεκριμενο Tablet? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2013 από LosV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν μετά από μια ακόμη εξόρμηση στο conrad,έχω να πω ότι πρέπει να διορθώσω κάποια πράγματα για το pocketbook 623 lux. Έφεραν προφανώς ένα καινούργιο δείγμα και "παίζοντας" με αυτό πρέπει να πω τα εξής: -Η ταχύτητα του είναι πάρα πολύ καλή.Δεν αντιμετώπισα κανένα lag.Ακόμη και το ξεκίνημα ήταν πολύ γρήγορο(κλειστή συσκευή->μενού).Η αλλαγή σελίδων γινόταν σχεδόν αμέσως,όσο γρήγορα όσο και το glo. -Η οθόνη στο συγκεκριμένο ήταν απλά απίστευτη.Ποιότητα σχεδόν ίδια με το glo,άψογος φωτισμός(όσο φαινόταν πάντα κάτω από τεχνητό φως)και πολύ sharp text. -Το κουμπί εκκίνησης που είχε πρόβλημα χαλαρότητας στο προηγούμενο μοντέλο επίδειξης,σε αυτό ήταν κανονικό. -Έχει τρομερή παραμετροποίηση.Από font του UI μέχρι τι είδους theme θα βάλεις στο UI σου. Μέχρι τώρα είδα ότι τα όποια προβλήματα ήταν θέμα καθαρά συγκεκριμένης συσκευής,ίσως και λογισμικού. Η οθόνη απλά με εντυπωσίασε με την καθαρότητα της.Μπορώ να πω ότι μόνο το kobo aura hd έχει εμφανώς καλύτερη οθόνη. Από όσο διάβασα ούτε το νέο kindle,ούτε το νέο aura δεν θα έχουν τρομερές διαφορές με την προηγούμενη γενιά(με το pw2 να έχει περισσότερο ομοιόμορφο φωτισμό),έτσι το 623 κατατάσσεται στην κορυφή της κατηγορίας μαζί με τα μοντέλα του Q3-Q4 2013. Εάν πέσει κανένα 15-20€ το πήρα δίχως άλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) http://www.the-digital-reader.com/2013/10/08/imco-launch-imcov6l-ereader-switzerland-hd-e-ink-android-frontlight-99-euros/#.UlcS_VBmjPp Imco to Launch the ImcoV6L eReader in Switzerland – HD E-ink, Android, & Frontlight for 99 Euros ================================================================ How to Expand Internal Storage of Kobo eBook Readers (Video) http://www.youtube.com/watch?v=73QGYk2q80M Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2013 από telegamesvg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Εάν το φέρει το thalia.de ή άλλο μαγαζί Γερμανία θα το δω με ενδιαφέρον. Αν και πιστεύω ότι θα είναι σχεδόν αποκλειστικά για Γερμανικά βιβλία-αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jks13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παρασκευή 18/10 βάδυ με φεγγάρι θα συναντησω τον φιλο που μου φέρνει το AURA HD ONYX από Αγγλία. Το πληρωσε 140λίρες = 165ευρώ απο WHSMITH και το παρέλαβε σε 4 εργάσιμες. Επειδη θα είναι δωρο για την συζυγο (δεν μπορω να το παω σπιτι ακομα) και πρεπει να το σεταρω πρωτα και να βαλω μερικα βιβλια, θα το δω την δευτερα στην δουλειά. Οπότε απο Δευτερα περιμενετε εντυπωσεις και ισως καποιες φωτος. Να πω οτι δεν εχω αλλο reader, και ισως τα σχόλια να είναι πιο ενθουσιωδη απο το αναμενόμενο. Η πρωτη εντυπωση πάντως είναι πως λειτουργει (ΟΝ/OFF μονο) μιας και είπα στον φιλο μου να το ανοιξει και να το δοκιμασει. Εχω ήδη παραλάβει και Κάφε θηκη δερματινη απο e-bay με συνολικο κοστος 13euro απο την οποια είμαι αρκετα ικανοποιημένος. Ετσι αν στην γυναικα δεν αρεσει το καφε, θα την βγαλει και θα εχει το AURA γυμνο σε μαυρο. Και αν δεν της αρεσει ουτε αυτό τότε δυστυχώς θα το κρατησω για μένα. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2013 από jks13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Περιμένουμε λοιπόν. Με γειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasMan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα κι απο εμενα. Να ρωτησω κι εγω μερικα πραγματα μηπως μπορεσει καποιος να με διαφωτισει. Ειμαι αναμεσα σε Aura και σε AuraHD (ετσι κι αλλοως εχουν μικρη διαφορα στην τιμη και σχεδον πανομοιοτυπο software). Ο προβληματισμος μου ειναι το μεγεθος του HD. Γιατι καλες οι ιντζες αλλα δεν ξερω ποσο βολικο ειναι καθως ειναι αρκετα μεγαλυτερο και παχυτερο απο το εντελως μινιμαλ Aura. Εσεις που διαβαζετε αρκετα σε e-readers εχετε πιασει ποτε τον εαυτο σας να αναζηταει μεγαλυτερη οθονη απο 6" η θα θεωρουσατε τη μεγαλυτερη συσκευη πιο δυσχρηστη σε διαβασμα σε καναπε η κραββατι με το ενα χερι; Επισης να ρωτησω αν κανεις εχει εμπειρια απο το Onyx i62 firefly. Δε βρισκω κανενα συγριτικο σε κατανοητη γλωσσα στο YouTube ωστε να σχηματισω αποψη. Ειναι πολυ δελεαστικο το οτι υποστηριζει chm αρχεια (ειμαι γιατρος και σχεδον ολα τα ιατρικα βιβλια ειναι σε αυτη τη μορφη - το calibre κανει αθλια μετατροπη τους σε epub), αλλα αν ειναι πολυ κατωτερο του Aura προτιμω να κανω τη μελετη μου απο κανονικα βιβλια και να διαβαζω τη λογοτεχνια μου αραχτος απο e-reader. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jks13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εγω για να εχω μια αισθηση του μεγεθους εκανα copy paste την εικονα του HD στο autocad. Μετα την εκανα scale για να γινει ακριβως σε χιλιοστα οσο είναι το πραγματικο και το τυπωσα και το εκοψα. Θεωρω οτι η καθαρη οθονη που προσφερει είναι περιπου ιδια με την επιφανεια καλυψης ενος βιβλιου BELL αλλα σιγουρα μικροτερη απο ενα βιβλιο τύπου DAN BROWN - ΛΙΒΑΝΗΣ. Αρα γιατι να παω σε κατι μικροτερο την στιγμη που ενα βιβλιο 500 σελιδες ζυγιζει 500γραμ, και είναι και μεγαλυτερο? Συμπερασμα: Το HD είναι μικροτερο και ελαφρυτερο απο ενα τυπικο βιβλιο αρα και βολικοτερο. Η συγκριση θα επρεπε να γινεται σε σχεσε με ενα πραγαματικο βιβλιο και οχι σε σχεση με το απλο AURA οπως το βλεπει καποιος τριτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasMan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Συμφωνω μαζι σου, γι'αυτο αλλωστε αρχιζουμε και στρεφομαστε προς e-readers. Κακα τα ψεμματα τα βιβλια ειναι δυσχρηστα και το διαβασμα τους αβολο. Το ερωτημα ομως ειναι αν παει καποιος να το αντικαταστησει με οτι πιο βολικο υπαρχει, θεωρεις οτι μεγαλυτερη σημασια/ευκολια εχει μια μεγαλουτσικη οθονη η ενα μικρο μεγεθος; Για παραδειγμα σου δινω την εξης αντιστοιχια: Ας υποθεσουμε οτι ο αντικαταστατης ενος laptop ειναι ενα tablet. Οι 10" ειναι πολυ καλες αλλα το μεγεθος του tablet ειναι αρκετα μεγαλο και αβολο. Καποια phablets των 6" ειναι πολυ βολικα και ξεκουραστα αλλα συντομα ανακαλυπτεις πως οι 6" οθονη (για tablet παντα, που συνεπαγεται σερφαρισμα στο ιντερνετ, μαιλ, πληκτρολογηση, κτλ) ειναι λιγες οποτε δεχεσαι ευχαριστως να "θυσιασεις" λιγη βολικοτητα και να πας στις 8" οι οποιες σου προσφερουν τοσο οπτικο πεδιο οσο χρειαζεται ωστε η συσκευη να μη γινεται κουραστικη για το σκοπο που εξυπηρετει. Δεν εχει νοημα να σκεφτεις "ενταξει, και 10" και 11" ειναι μικροτερες απο το laptop μου", γιατι πιστεψε με οι 10" σε tablet ειναι πολυ κουραστικες στη χρηση. Αυτο ακριβως ρωταω: Οι 6" ενος e-reader ειναι ικανοποιητικες η καποιος θα θυσιαζε ανετα λιγη απο τη βολικοτητα του για λιγο μεγαλυτερη οθονη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jks13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Απο οτι εχω διαβασει και είναι αλλωστε και εμφανες σε ολες τις φωτογραφίες, ενα βιβλιο εμφανιζεται στο e-reader με τουλαχιστον 20-40% περισσοτερες σελιδες. Αν λαβεις υποψιν σου οτι το Touch δεν είναι και το τελειοτερο και το λιγο φλασαρισμα που συμβαινει με την αλλαγη καθε σελιδας (αναλογως τις ρυθμισεις), θα ελεγα οτι είναι καλυτερο να εχω 15-20 χιλιοστα περισσοτερα σε καθε διασταση και να μειωσω οσο γίνεται τον αριθμο τον σελιδων εχοντας περισσοτερες και μεγαλυτερες γραμμες. Δηλαδη έιναι πιο κουραστικο να κανω 100 παραπανω αλλαγες σελιδας σε καθε βιβλιο απο το να εχω ενα αμυδρα πιο ογκοδες reader. Προσωπικη αποψη βεβαιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasMan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εχεις δικιο σ'αυτο, δεν το ειχα σκεφτει. Σ´ευχαριστω για τη συμβουλη. Το aura hd λοιον μπαινει σαν πρωτη μου επιλογη, εκτος κι αν ακουσω οτι το Onyx i62 firefly ειναι αντιστοιχου επιπεδου (με μικροτερη οθονη φυσικα). Αν καποιος εχει εμπειρια η μπορει να με παραπεμψει σε καποιο αναλυτικο site θα το εκτιμησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα