kate23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα! Όπως είπα πήρε ο πατέρας μου το Kobo Touch στα 49,90 από το saturn Μονάχου τη Παρασκευή. Την ίδια μέρα μου το έστειλε με 3,45 ταχυδρομικά και τη Δευτέρα ήταν εδώ. Η κοπέλα μου το λάτρεψε και το φόρτωσε με βιβλία. Εγώ λίγο που το είδα έμεινα ευχαριστημένος. Προς το παρών ψάχνω θήκη με φως (ίσως φτιάξω μια μόνος) και κάποιο καλό πρόγραμμα διαχείρισης μέσω wifi. Μεγειά της και καλές αναγνώσεις! Για θήκη κοίταξα τώρα στο ebay και βρήκα μια που έχει και φως, για δες μήπως σου κάνει http://viewitem.eim.ebay.gr/NEW-LEATHER-CASE-COVER-WALLET-WITH-LIGHT-FOR-AMAZON-KINDLE-4-4TH--KOBO-TOUCH/261212212177/item Τώρα το πόσο θα βολέψει αυτό το φως δεν ξέρω :/ και επίσης είναι χαζομάρα στον συγκεκριμένο πωλητή που έχει 5 ευρώ μεταφορικά, δηλαδή όσο κάνει μόνη της η θήκη. Το caliber έχω την εντύπωση πως έχει την επιλογή σύνδεσης μέσω wifi, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω. (Αν κάνω λάθος διορθώστε με guys) Αν θέλει απλά να περνάει βιβλία χωρίς να πρέπει να το συνδέει κάθε τρεις και λίγο μπορεί να τα ανεβάζει στο dropbox και έπειτα να μπαίνει με τον browser του touch και να τα κατεβάζει αμέσως. Εγώ αυτό κάνω και με έχει βολέψει πάρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα! Όπως είπα πήρε ο πατέρας μου το Kobo Touch στα 49,90 από το saturn Μονάχου τη Παρασκευή. Την ίδια μέρα μου το έστειλε με 3,45 ταχυδρομικά και τη Δευτέρα ήταν εδώ. Η κοπέλα μου το λάτρεψε και το φόρτωσε με βιβλία. Εγώ λίγο που το είδα έμεινα ευχαριστημένος. Προς το παρών ψάχνω θήκη με φως (ίσως φτιάξω μια μόνος) και κάποιο καλό πρόγραμμα διαχείρισης μέσω wifi. Καλή αρχή.Στην τιμή είναι εξαιρετικό το Touch. το sony το αποριπτω. το καινουριο PW μοιαζει πολυ καλυτερο σε σχεση με το kobo glo και το καινουριο aura. περιμενω να δω reviews και συγκρισεις στο youtube. Το θεμα ειναι ποτε βγαινουν τα pw και aura. Κατι για 15 /10 διαβασα οποτε ειμαι οριακα. Θα δουμε.... (μιλαμε παντα για το 1ο μου e-reader ever) Περίμενε να δεις,γιατί το τι δείχνει είναι σχετικό εάν δεν δεις ή κάμεις η ίδια την σύγκριση. Το paperwhite 2 βγαίνει στις 9 Οκτώβρη,το 3G βγαίνει στις αρχές Νοέμβρη.Πάντα για Γερμανία λέμε,ΗΠΑ είναι στις 30 Σεπτέμβρη. Πάντως το aura από όσο είδα δεν θα βγει αμέσως στην Γερμανία,στο σαιτ τους έλεγε μόνο για Αγγλία και Γαλλία(FNAC). To aura γενικά λεν στις επόμενες εβδομάδες.Από όσο είδα πάντως δεν το έχει κανένας με οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας. Μετά το ξανά μανά factory reset στο glo(4η ή 5η φορά μέχρι τώρα,μάλλον γιατί τσινάει με τα sideloaded του θείου και κάνει corrupt τα αρχεία) πάντως ψήνομαι πάρα πολύ για να αγοράσω και εγώ κάτι με καλύτερο και σταθερότερο λογισμικό. Ιδίως το νέο λεξικό που δίνει και συνώνυμα στο paperwhite φαίνεται τρομερό.Αν είχε και μεγαλύτερη μνήμη.Τα 1.57Giga δεν μου φτάνουν ούτε για το ζήτω. Το μόνο που έχω να πω είναι: Γιατί Sony μας το κάνεις αυτό;Μια κωλοσυσκευή με οθόνη HD και frontlight δεν μπορείς να βγάλεις;Η κουτσή μαρία έβγαλε(βλέπε μαλακίες όπως tolino) και εσύ έμεινες στο 2010; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν, έχω μπει κι εγώ στον πειρασμό να αγοράσω ένα e-book reader μιας και έχω ένα σωρό βιβλία των 600-1000+ σελίδων, τα οποία είναι αδύνατο να κουβαλάω μαζί μου. Επίσης, με βολεύει πολύ το ότι θα έχω μαζί μου την προσωπική μου βιβλιοθήκη ώστε να μπορώ να διαλέγω τι θα διαβάσω! Στην αρχή σκέφτηκα να πάρω ένα tablet αλλά φοβάμαι ότι στις 2-3 ώρες διαβάσματος τα μάτια μου θα πονάνε, ενώ και η αυτονομία τους δεν είναι η καλύτερη δυνατή... Έτσι λέω να πάρω ένα e-book reader μέχρι 150 ευρώ. Τα λεφτά του θα τα βγάλει, ενώ θα με βολέψει πολύ και με τις σημειώσεις της σχολής που είναι σε pdf και πολλές φορές θέλω να τις διαβάσω και αναγκάζομαι να κάθομαι στην οθόνη του pc και να πονοκεφαλιάζω. Επομένως, θα ήθελα να μου πείτε ποια θεωρείτε ως την πιο σωστή επιλογή στα 150 ευρώ. (Θα ήθελα να παίρνει κάρτα μνήμης γιατί 2-3GB δεν πιστεύω ότι αρκούν και αν μπορεί να έχει και έναν browser ίσα ίσα για να μπαίνω στο ίντερνετ να ψάχνω, θα ήταν ιδανικό.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν, έχω μπει κι εγώ στον πειρασμό να αγοράσω ένα e-book reader μιας και έχω ένα σωρό βιβλία των 600-1000+ σελίδων, τα οποία είναι αδύνατο να κουβαλάω μαζί μου. Επίσης, με βολεύει πολύ το ότι θα έχω μαζί μου την προσωπική μου βιβλιοθήκη ώστε να μπορώ να διαλέγω τι θα διαβάσω! Στην αρχή σκέφτηκα να πάρω ένα tablet αλλά φοβάμαι ότι στις 2-3 ώρες διαβάσματος τα μάτια μου θα πονάνε, ενώ και η αυτονομία τους δεν είναι η καλύτερη δυνατή... Έτσι λέω να πάρω ένα e-book reader μέχρι 150 ευρώ. Τα λεφτά του θα τα βγάλει, ενώ θα με βολέψει πολύ και με τις σημειώσεις της σχολής που είναι σε pdf και πολλές φορές θέλω να τις διαβάσω και αναγκάζομαι να κάθομαι στην οθόνη του pc και να πονοκεφαλιάζω. Επομένως, θα ήθελα να μου πείτε ποια θεωρείτε ως την πιο σωστή επιλογή στα 150 ευρώ. (Θα ήθελα να παίρνει κάρτα μνήμης γιατί 2-3GB δεν πιστεύω ότι αρκούν και αν μπορεί να έχει και έναν browser ίσα ίσα για να μπαίνω στο ίντερνετ να ψάχνω, θα ήταν ιδανικό.) Φίλε το θέμα είναι τι βιβλία έχεις.Δυστυχώς τα pdf δεν τα πάνε καλά με τα e-readers. Εάν έχεις pdf σχολής που είναι σχεδόν μόνο κείμενο τότε κάτι γίνεται(απευθείας ή με μετατροπή),αλλιώς είναι καλύτερα να πάρεις tablet για εκείνα τα βιβλία. Από εκεί και πέρα στα 150€ έχεις αρκετές επιλογές. Kobo Glo,Aura,Kindle Paperwhite 2,Sony Prs-t3,cybook odyssey hd frontlight. Όλα αυτά παίζουν στο φάσμα τιμών που θέλεις ή φθηνότερα. Βέβαια το paperwhite,όπως όλα τα kindle έχει νταβατζιλίκι και δεν παίρνει microsd. Στην περίπτωση σου θα ήταν καλύτερα μεγάλα reader,αλλά οι τιμές τους είναι απλά εξωφρενικές(300+€)και είναι κατά γενική ομολογία αναξιόπιστα ή παλιά. Ίσως εάν φέρει η Sony το 13" reader της στην Ευρώπη να άξιζε να το έβλεπες. Τώρα η περίπτωση σου είναι για tablet από ότι βλέπω. Αποφάσισε και γράψε εδώ εάν τελικά πας για reader. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Τα pdf της σχολής είναι σχεδόν αποκλειστικά κείμενο και με μεγάλη γραμματοσειρά. Το πρόβλημα είναι ότι μου γυάλισε το kindle αλλά χωρίς micro SD απορρίπτεται και μετά μένουν τα υπόλοιπα... Αν δεν πάρω e-reader θα πάω για το nexus 7 ('13) με οθόνη 7" Full HD 1920*1200 IPS. Με τη συγκεκριμένη οθόνη και 2-3 ώρες διάβασμα λες να έχω θέμα (κουράζει πολύ?) ή όχι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Τα pdf της σχολής είναι σχεδόν αποκλειστικά κείμενο και με μεγάλη γραμματοσειρά. Το πρόβλημα είναι ότι μου γυάλισε το kindle αλλά χωρίς micro SD απορρίπτεται και μετά μένουν τα υπόλοιπα... Αν δεν πάρω e-reader θα πάω για το nexus 7 ('13) με οθόνη 7" Full HD 1920*1200 IPS. Με τη συγκεκριμένη οθόνη και 2-3 ώρες διάβασμα λες να έχω θέμα (κουράζει πολύ?) ή όχι?? Εάν είναι έτσι δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα με τα reader.Μπορείς και να χρησιμοποιήσεις έτσι και να τα μετατρέψεις σε e-pubs. Με τόσα βιβλία,pdf και διαθέσιμη μνήμη μόνο 1.57Giga το kindle αποκλείεται εξ'ορισμού. Τώρα μπορείς να δεις τίποτα σε kobo,αν και προσωπικά έχω απηυδήσει με τα bug,σε άλλους είναι σχετικά σταθερά.. Ίσως το μεγάλο aura,αν και ακριβό(+20€ στο bugdet σου) να σε έκανε καλύτερα λόγω μεγαλύτερης οθόνης που θα δέχεται καλύτερα τα σκαναρισμένα-true pdf. Από την άλλη εάν περιμένεις μέχρι τον Οκτώβρη θα έχει ανακοινωθεί το νέο Cybook και θα δούμε εάν αξίζει περισσότερο. Εάν σε κουράζει το ξέρεις εσύ.Προσωπικά τα pdf τα διαβάζω σε tablet και αυτό για 1-1.5 ώρα την φορά. Πάντα για pdf με πολλές εικόνες ή μερικές,αλλά μεγάλες εικόνες και αρκετό κείμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Από τη στιγμή που δεν πάω για Kindle και το Aura HD μου φαίνεται ακριβό μιας και πλησιάζει σε τιμή το nexus 7, μάλλον θα προτιμήσω το τελευταίο... Τα pdf που λέω δεν είναι σκαναρισμένα, είναι έγγραφο κειμένου (π.χ. Word) που το έχουν κάνει σε μορφή pdf και είναι αρκετά ευανάγνωστα ακόμα και σε κινητό αλλά η 4άρα οθόνη δεν είναι για να διαβάσεις. Μία ερώτηση μιας και απ'ότι είπες διαβάζεις pdf σε tablet. Όταν διαβάζεις για 1-2 ώρες ένα καθαρογραμμένο pdf με ελάχιστες εικόνες στο tablet, (προσωπικά) σου φαίνεται κουραστικό ή όχι?? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2013 από zizu10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον θέμα συνήθειας. Εγώ στο (10άρι) tablet μου δεν αντέχω να διαβάσω πάνω από 10-15 σελίδες χωρίς να αρχίσω να κουράζομαι. Από την άλλη στο ereader δεν υπάρχει θέμα κούρασης, είναι σαν να διαβάζεις βιβλίο (ή μάλλον καλύτερο αφού είναι ελαφρύτερο/μικρότερο από τα περισσότερα βιβλία). Το θέμα όμως είναι ότι τα περισσότερα ereaders δεν έχουν pdf reflow, οπότε κατά την ανάγνωση pdf το κείμενο δεν προσαρμόζεται στις διαστάσεις της οθόνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Από τη στιγμή που δεν πάω για Kindle και το Aura HD μου φαίνεται ακριβό μιας και πλησιάζει σε τιμή το nexus 7, μάλλον θα προτιμήσω το τελευταίο... Τα pdf που λέω δεν είναι σκαναρισμένα, είναι έγγραφο κειμένου (π.χ. Word) που το έχουν κάνει σε μορφή pdf και είναι αρκετά ευανάγνωστα ακόμα και σε κινητό αλλά η 4άρα οθόνη δεν είναι για να διαβάσεις. Μία ερώτηση μιας και απ'ότι είπες διαβάζεις pdf σε tablet. Όταν διαβάζεις για 1-2 ώρες ένα καθαρογραμμένο pdf με ελάχιστες εικόνες στο tablet, (προσωπικά) σου φαίνεται κουραστικό ή όχι?? Ότι είναι και στον Η/Υ η οθόνη είναι και στο tablet,με το tablet λίγο καλύτερα λόγω του ότι μειώνεται η φωτεινότητα της οθόνης. Αυτός είναι και ο λόγος που πήγα σε e-reader αρχικά.Βέβαια άλλοι την παλεύουν μια χαρά με οθόνες backlight. Κοίτα δεν υπάρχουν μόνο τα kindle-aura hd.Υπάρχουν και άλλες συσκευές ereader που μπορείς να κάμεις την δουλειά σου με λιγότερα από 100€.Π.χ. εάν έχεις πρόσβαση(ή να παραγγείλεις)από Γερμανία το Sony Prs-t2 είναι στα 95-99€(που 100% θα μειωθεί γιατί βγήκε το νέο μοντέλο) με εξαιρετική απόδοση στα pdf και sd κάρτα.Δίχως φως βέβαια. Επίσης υπάρχει και το cybook odyssey hd 2013 edition που είναι και αυτό στα <100€ με καλή απόδοση στα pdf.Δίχως φως και αυτό. Θέλει ψάξιμο δυστυχώς η δουλειά για να πάρεις κάτι που θα σε κάνει,δίχως να πετάξεις τα χρήματα σου για μια συσκευή που υπερκαλύπτει κατά πολύ τις ανάγκες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papioeirini Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δώστε και σώστε τεχνολόγοι φωστήρες! Ο αδερφός έρχεται μεθαύριο από Γερμανία και θέλω το "δωράκι" μου.Είχα καταλήξει με μεγάλη σιγουριά στο kobo aura hd μέχρι που διαπίστωσα ότι δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο για να κρατάω σημειώσεις, και τα γκρικλις μου πέφτουν βαριά στη χώνεψη ...Το Οnyx διάβασα στο φόρουμ ότι κάνει και ελληνικό καφέ, αλλά ξεφεύγει σε τιμή για τα δεδομένα μου προς το παρόν. Αναλυτικά οι απορίες είναι : Το Pocketbook αξίζει τον κόπο ή είναι σαβούρα; Σκέφτηκα να προσανατολιστώ σε αναγνώστη με stylus για χειρόγραφες σημειώσεις ( tres sic!) για να τελειώνω με αυτήν την ιστορία. Βρήκα το ICARUS EXCEL που είναι φωτιά και λαύρα από τιμή, και επιπλέον δεν κατάλαβα αν διαβάζει ελληνικό κείμενο. Ξέρει κανείς για αυτό το γκατζετάκι τίποτα; Αν αξίζει, να προσπαθήσω να το πάρω αργότερα. Ξέρει κανείς αν το SONY PRS-T2 υποστηρίζει stylus για υπογράμμιση ή και για γραφή; Δεν έβγαλα άκρη. (Από ό,τι καταλάβαμε όλοι δεν είμαι έμπειρη στο να κατανοώ τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά...) Για HANVON ξέρουμε τίποτες; Επίσης με stylus είδα μοντέλο της sony με 13+ ιντσες, που όμως ΘΑ βγει. Μήπως να το περιμένω ή η Sony δε λέει και πολλά στους ψηφιακούς αναγνώστες;; Με δεδομένο ότι θέλω να πάρω κάτι που θα μου κρατήσει λίγα χρονάκια και ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ την οθόνη 6 ιντσών, ήντα λέτε να κάμνω;;; Υπομονή ή αγορά ; ΥΓ. Τα μάτια μου είναι ήδη τέσσερα, φοράω γυαλιά , το υψηλότερο κριτήριο είναι η ξεκούραστη οθόνηηηηηηη Ευχαριστώ ! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2013 από papioeirini 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δώστε και σώστε τεχνολόγοι φωστήρες! Ο αδερφός έρχεται μεθαύριο από Γερμανία και θέλω το "δωράκι" μου.Είχα καταλήξει με μεγάλη σιγουριά στο kobo aura hd μέχρι που διαπίστωσα ότι δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο για να κρατάω σημειώσεις, και τα γκρικλις μου πέφτουν βαριά στη χώνεψη ...Το Οnyx διάβασα στο φόρουμ ότι κάνει και ελληνικό καφέ, αλλά ξεφεύγει σε τιμή για τα δεδομένα μου προς το παρόν. Αναλυτικά οι απορίες είναι : Το Pocketbook αξίζει τον κόπο ή είναι σαβούρα; Σκέφτηκα να προσανατολιστώ σε αναγνώστη με stylus για χειρόγραφες σημειώσεις ( tres sic!) για να τελειώνω με αυτήν την ιστορία. Βρήκα το ICARUS EXCEL που είναι φωτιά και λαύρα από τιμή, και επιπλέον δεν κατάλαβα αν διαβάζει ελληνικό κείμενο. Ξέρει κανείς για αυτό το γκατζετάκι τίποτα; Αν αξίζει, να προσπαθήσω να το πάρω αργότερα. Ξέρει κανείς αν το SONY PRS-T2 υποστηρίζει stylus για υπογράμμιση ή και για γραφή; Δεν έβγαλα άκρη. (Από ό,τι καταλάβαμε όλοι δεν είμαι έμπειρη στο να κατανοώ τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά...) Για HANVON ξέρουμε τίποτες; Επίσης με stylus είδα μοντέλο της sony με 13+ ιντσες, που όμως ΘΑ βγει. Μήπως να το περιμένω ή η Sony δε λέει και πολλά στους ψηφιακούς αναγνώστες;; Με δεδομένο ότι θέλω να πάρω κάτι που θα μου κρατήσει λίγα χρονάκια και ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ την οθόνη 6 ιντσών, ήντα λέτε να κάμνω;;; Υπομονή ή αγορά ; ΥΓ. Τα μάτια μου είναι ήδη τέσσερα, φοράω γυαλιά , το υψηλότερο κριτήριο είναι η ξεκούραστη οθόνηηηηηηη Ευχαριστώ ! Pockebook κάποτε είχε αρκετός κόσμος(μιλάμε 2010 φάση),τώρα έπεσε στην αφάνεια.Θεωρητικά είχαν αξιοπρεπείς συσκευές με καλά feature,αλλά τώρα δεν ξέρω τι βγάζουν.Θα σε γελάσω. To Icarus το έχω ακουστά από κάποιο blog αλλά από όσο ξέρω είναι απλά ένα onyx m92,Το 92αρι έχει διάφορα τερτίπια,όπως μεγάλα και δύσκολα bugs,κακές παρτίδες με ελαττωματικά απάρτια και ευαίσθητη στον χειρισμό οθόνη.Εάν δεν απατώμαι το λογισμικό του υποστηρίζει ελληνικά,αλλά δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά. To prs-t2 έχει stylus.Το ίδιο φαντάζομαι με το t1.Στο 1 μπορούσες να γράψεις σε κείμενο,να υπογραμμίσεις ή να σχεδιάσεις πάνω στο κείμενο.Αυτό 100%.Από όσο ξέρω ισχύει και για το 2. Για hanvon το μόνο που ξέρουμε είναι να μην ασχολούμαστε. Η Sony κάποτε ήταν το no1 στους ereaders,μάλιστα ο πρώτος πραγματικός σύγχρονος ereader ήταν της sony.Τώρα τελευταία υπερχρεώνει τις ίδιες συσκευές που τις βγάζει σαν καινούργιες(t1->t2->t3),αλλά δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στις συσκευές αυτές καθεαυτές.Η τιμολογιακή πολιτική και η επιμονή σε πεπαλαιωμένο(σχετικά)hardware κάνει τις sony κακή επιλογή.Για το 13" το περιμένουμε Ευρώπη.Δεν ξέρω κάποιο νέο.Ακόμη η sony έχει το καλύτερο και σταθερότερο firmware.Δύσκολα θα βρεις κάποιο bug και γίνεται root πάρα πολύ εύκολα(αν και από ότι βλέπω δεν θα σε ενδιαφέρει,αλλά είπα να το γράψω). Μπορείς εύκολα να αγοράσεις ένα φθηνό(σχετικά) t2 από Γερμανία.Στα 99€ και με τέτοια features/hardware είναι η καλύτερη non-frontlight συσκευή διαθέσιμη.Εάν περιμένεις παραπάνω σίγουρα θα πέσει η τιμή γιατί βγήκε το t3. Και εγώ ανήκω στην συνομοταξία των τετράοπτων,αλλά δεν έχω πρόβλημα με τις 6αρες.Εάν θέλεις βέβαια να διαβάζεις τεχνικά βιβλία σε epaper.Τότε δυστυχώς θα πρέπει να τα σκάσεις χοντρά για μεγάλη συσκευή.Βέβαια μην νομίζεις ότι οι 6.8" του aura hd θα είχαν μεγάλη διαφορά με τις 6". Βέβαια αυτή η απέχθεια βασίζεται σε εμπειρία ή απλά σε λογικό συμπέρασμα;Γιατί άνετα διαβάζεις και στις 5" του kobo mini βιβλία. Το τι θα κάμεις τελικά είναι καθαρά δικό σου θέμα.Εμείς απλά μπορούμε να προτείνουμε,δεν μπορούμε να αποφασίσουμε για εσένα.Ψάχνεις,διαβάζεις και κρίνεις. Για περισσότερα εδώ είμαστε. edit:Τώρα θυμήθηκα ότι το sony prs-t1 δεν υποστηρίζει τα περισσότερα ελληνικά βιβλία.Τουλάχιστον αυτά του gutenberg τα βγάζει με ερωτηματικά εκεί που είναι οι τόνοι,εγώ έκανα partial root για να το αλλάξω(αποτυχημένα βέβαια όπως αποδείχτηκε μετά από λίγο καιρό).Το t2 δεν ξέρω τι κάνει στον τομέα τούτο. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2013 από LongTom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papioeirini Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Χίλια ευχαριστώ για τις εμπεριστατωμένες πληροφορίες. Γιατί βάσει αυτών μπορώ να αποφασίσω πιο υπεύθυνα (προφανώς μόνον εγώ!). Ναι, οι εξάρες οθόνες , μου είναι λίγο μικρές, καθότι υπερμέτρωπας (κάτι σαν "νεανική πρεσβυωπία") και όχι μύωπας, δηλαδή τα βλέπω όλα μικρότερα από ό,τι είναι στην πραγματικότητα και η εστίαση μου θολώνει αν ζορίζομαι για πολλή ώρα. Αν έρθει τελικά κάτι στα χέρια μου θα στείλω review με δόξα και τιμή! Καλημερούδια. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2013 από papioeirini Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Χίλια ευχαριστώ για τις εμπεριστατωμένες πληροφορίες. Γιατί βάσει αυτών μπορώ να αποφασίσω πιο υπεύθυνα (προφανώς μόνον εγώ!). Ναι, οι εξάρες οθόνες , μου είναι λίγο μικρές, καθότι υπερμέτρωπας (κάτι σαν "νεανική πρεσβυωπία") και όχι μύωπας, δηλαδή τα βλέπω όλα μικρότερα από ό,τι είναι στην πραγματικότητα και η εστίαση μου θολώνει αν ζορίζομαι για πολλή ώρα. Αν έρθει τελικά κάτι στα χέρια μου θα στείλω review με δόξα και τιμή! Καλημερούδια. Α οκ τότε. Ίσως τότε αξίζει να πάρεις κάτι μεγαλύτερο στις 9.7" γιατί πραγματικά το χρειάζεσαι. Καλή τύχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Βγηκε update για το paperwhite; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Βγηκε update για το paperwhite; Ναι, η 5.3.8 που έχει πολλά νέα feature από το PW2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα