telegamesvg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Eδω δεν αξιωνεται να φερει εστω αυτα τα φθηνα μοντελα κανενα Mmarkt . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fiwi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Eδω δεν αξιωνεται να φερει εστω αυτα τα φθηνα μοντελα κανενα Mmarkt . Γιατί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Το kobo touch το πήρε σήμερα ο πατέρας μου από το Saturn στο Μόναχο στα 49,90 !! Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2013 από aposporis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Το kobo touch το πήρε σήμερα ο πατέρας μου από το Saturn στο Μόναχο στα 49,90 !! Τόσο πάει σε όλα τα μαγαζιά που αναφέραμε,να το σημειώσουμε αυτό. Πάντως από Ιούνη-Ιούλη έπεσε 10€ η τιμή του και ελπίζω όταν βγουν επιτέλους στα ράφια και τα νέα kobo να πέσει και άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Πόσο είχε το Kobo Touch πριν πέσει η τιμή του? Για να υπολογίσω περίπου πόσο θα πέσει και του Kobo Glo. Τώρα στα saturn έχει 130. Θα πέσει κάτω από 100 ή κάνω όνειρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*efi* Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Απο οσο κοιτουσα πριν κανενα μηνα στο site της saturn ειχε αν θυμαμαι καλα 69.90. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγώ θυμάμαι κάπου στα 75-70€ στις αρχές του καλοκαιριού. Βεβαια εάν δεν πέσει η τιμή του μεγάλου Aura δεν κάνουμε τίποτα. Από την άλλη θα σκεφτώ πάρα πολύ εάν πάρω ξανά kobo γιατί είναι η τρίτη φορά που τα αρχεία μου γίνονται corrupted και πρέπει να κάνω factory reset σβήνοντας τα πάντα και ξαναπερνώντας τα 2000+ βιβλία μου.Οι δύο φορές από επίσημο update και η μια από ένα βιβλίο. Απλά δεν αντέχω το τόσο bug,σαν να μην δοκιμάζουν το λογισμικό πριν το βγάλουν... Μακάρι να έβγαζε η Sony επιτέλους κάποιο σύγχρονο reader.... edit:Έχουν βγει οι περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα sony/paperwhite 2. Δύο είναι οι σημαντικές αλλαγές σε κατά τα άλλα αδιάφορες αναβαθμίσεις. Η πρώτη είναι ότι το sony έρχεται με ενσωματωμένη θήκη-κάλυμμα!Θυμίζει εποχές prs-x50 που οι συσκευές τις sony είχαν τζάμπα κάλυμμα. Φως δυστυχώς δεν έχει και πρέπει κάποιος να αγοράσει νέα θήκη. Η άλλη αλλαγή είναι στην οθόνη του paperwhite,μετά την μεγάλη νίλα-ξεφτίλα της φωτιζόμενης οθόνης του πρώτου μοντέλου τώρα φαίνεται ότι έβαλαν νέα τεχνολογία.Εάν είναι η νέα τεχνολογία της e-paper θα κάνει το paperwhite 2 να έχει το προβάδισμα σε τούτη την γενεά. Πάντως,άλλη μια φορά η sony απογοήτευσε.Μια καλή κίνηση(κάλυμμα)για μια συσκευή που έχει αλλάξει ελάχιστα από το PRS-T1 του 2011. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2013 από LongTom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*efi* Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 αρα που καταλήγουμε?? Να περιμένω να δω το paperwhite 2?? το Φως για μένα ειναι must γιατι διαβαζω πολυ το βραδυ πριν κοιμηθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 αρα που καταλήγουμε?? Να περιμένω να δω το paperwhite 2?? το Φως για μένα ειναι must γιατι διαβαζω πολυ το βραδυ πριν κοιμηθώ. Είτε πας για τα περσινά(και αρκετά φθηνότερα)μοντέλα που ξέρεις τι παίζει είτε περιμένεις τα βγουν τα review για το ποιο είναι το καλύτερο στον τομέα. Επίσης καλό ίσως είναι να δεις και πότε θα βγει το νέο nook ώστε να έχεις ολοκληρωμένη άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ανακοινώθηκε το Kindle Paperwhite δεύτερης γενιάς. Περισσότερα εδώ: http://www.eanagnostis.gr/2013/09/kindle-paperwhite-greece-ellada-cyprus.html (και φυσικά στης Amazon το κουτούκι http://www.amazon.com/gp/product/ref=pe_390250_32320280_pe_hero/?ASIN=B00CTUKFNQ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Mη μου πεις οτι προχωρησες σε προπαραγγελια ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ε όχι ντε, δεν έχει τόσες διαφορές σε σχέση με το περσινό PW ώστε να δικαιολογείται η αγορά. Απλώς ίσως είναι καλή περίπτωση για όσους έχουν παλιότερα ereaders, ειδικά αν έχουν διορθώσει ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα του PW, το ανομοιόμορφο backlight. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ανακοίνωσαν και επίσημα το νέο sony prs-t3. Στα 130$(με θήκη) και όποιος θέλει να έχει φως η θήκη του πρέπει να σκάσει άλλα 50$! Το περίεργο είναι ότι στο γερμανικό σάιτ η θήκη με το φως είναι απλά επιλογή με τα ίδια λεφτά(140€)! Τι διάολο κάνουν εκεί στην sony;Δεν έχουν ίδια τιμολογιακή πολιτική; Τεσπα,είδαμε τις μεγάλες και τώρα περιμένουμε τους μικρούς ή "μικρούς".Νοοκ,onyx και cybook δεν έβγαλαν ακόμη μοντέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα! Όπως είπα πήρε ο πατέρας μου το Kobo Touch στα 49,90 από το saturn Μονάχου τη Παρασκευή. Την ίδια μέρα μου το έστειλε με 3,45 ταχυδρομικά και τη Δευτέρα ήταν εδώ. Η κοπέλα μου το λάτρεψε και το φόρτωσε με βιβλία. Εγώ λίγο που το είδα έμεινα ευχαριστημένος. Προς το παρών ψάχνω θήκη με φως (ίσως φτιάξω μια μόνος) και κάποιο καλό πρόγραμμα διαχείρισης μέσω wifi. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*efi* Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) το sony το αποριπτω. το καινουριο PW μοιαζει πολυ καλυτερο σε σχεση με το kobo glo και το καινουριο aura. περιμενω να δω reviews και συγκρισεις στο youtube. Το θεμα ειναι ποτε βγαινουν τα pw και aura. Κατι για 15 /10 διαβασα οποτε ειμαι οριακα. Θα δουμε.... (μιλαμε παντα για το 1ο μου e-reader ever) Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2013 από *efi* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα