kontinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Kobo Aura, 170$ εξω, 192,5ευρω στην Ελλαδα... Αντε να δω που θα το βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Απο Αμερικη κινδυνευεις με τελωνειο . Η ποιο ευκολη και σιγουρη λυση ειναι απο τα Fnac , αλλα μονο προπαραγγελια για την 1η Οκτωβριου http://www.fnac.com/Liseuse-numerique-Kobo-by-Fnac-Aura-HD-Noir-Edition-Limitee/a5920136/w-4#bl=TMGKobo-by-FnacBLO1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Καλημέρα. Ψάχνω ένα entry level - φτηνό reader για την κοπέλα μου. Διαβάζει αρκετά και αν είχα τη δυνατότητα θα πήγαινα για κάποιο ακριβό μοντέλο. Αλλά λέω να ξεκινήσω από χαμηλά και αν της αρέσει αργότερα παίρνω κάτι καλύτερο. Αρχικά σκέφτηκα το Kobo Mini αλλά 5'' της φαίνονται λίγες. Το επόμενο στη λίστα είναι το Nook Simple Touch Τώρα χρησιμοποιεί το κινητό της xperia neo v. Βιβλία βρίσκει από διάφορες πηγές, οπότε θέλω να είναι ευέλικτο σε αυτό το τομέα. Έχω δει ότι το Nook Simple Touch μπορεί να πάρει android. Έχω διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες αλλά είναι τόσα που χάνομαι. Για αυτό λέω να ξεκινήσω με κάτι φτηνό και αναλογα με τις ανάγκες μετά πάω σε καλύτερο. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kont Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 εγω πηρα το kobo glo λιγο πανω απο 100€ απο ιαπωνια. αν ενδιαφερεσαι πες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Καλημέρα. Ψάχνω ένα entry level - φτηνό reader για την κοπέλα μου. Διαβάζει αρκετά και αν είχα τη δυνατότητα θα πήγαινα για κάποιο ακριβό μοντέλο. Αλλά λέω να ξεκινήσω από χαμηλά και αν της αρέσει αργότερα παίρνω κάτι καλύτερο. Αρχικά σκέφτηκα το Kobo Mini αλλά 5'' της φαίνονται λίγες. Το επόμενο στη λίστα είναι το Nook Simple Touch Τώρα χρησιμοποιεί το κινητό της xperia neo v. Βιβλία βρίσκει από διάφορες πηγές, οπότε θέλω να είναι ευέλικτο σε αυτό το τομέα. Έχω δει ότι το Nook Simple Touch μπορεί να πάρει android. Έχω διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες αλλά είναι τόσα που χάνομαι. Για αυτό λέω να ξεκινήσω με κάτι φτηνό και αναλογα με τις ανάγκες μετά πάω σε καλύτερο. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Εάν είσαι εξωτερικό παίζουν πολύ φθηνά Kobo Tοuch και με 20€ παραπάνω το Sony Prt-t2(95-99€). Στην Ελλάδα είδα από ένα ιντερνετικό μαγαζί το kobo touch με πολύ λιγότερα από 100€(60-80€),αλλά δεν θυμάμαι που. Πάντως όπως είπα σε μια άλλη φίλη εδώ,καλύτερα να περιμένεις λίγους μήνες(1-2)ώστε να βγει η νέα γενιά και να πέσουν οι τιμές στις παλαιότερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Είναι ο πατέρας μου στο Μόναχο οπότε θα πράξω ανάλογα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Είναι ο πατέρας μου στο Μόναχο οπότε θα πράξω ανάλογα Αυτό είναι εξαιρετικό. Εφόσον θέλεις τώρα να αγοράσεις. Εάν πας μπες σε media markt,thalia,saturn και διάλεξε μόνος σου.Το καλύτερο είναι ότι μπορείς να δεις τις συσκευές live συγκρίνοντας το μέγεθος και την απόκριση(με επιφυλάξεις γιατί είναι κομμάτια βιτρίνας και τρώνε πολύ κακομεταχείριση). Εάν όχι μπορείς να πεις στον πατήρ να φέρει ένα kobo touch στα 60 ή εάν ισχύει ακόμη η προσφορά το cybook odyssey 2013 edition στα 60€ από thalia. Όπως και να έχει καλές αγορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*efi* Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Είναι ο πατέρας μου στο Μόναχο οπότε θα πράξω ανάλογα και γω απο κει θα το τσιμπισω τον Οκτωβριο που θα παω. Εχει saturn απο οτι θυμαμαι κοντα στην marienplatz. ξερουμε ποτε θα ανακοινωθουν τα καινουρια kobo? παντος τα e-books ακομα ειναι ακριβα και δεν εχει μεγαλη διαφορα απο τα κανονικα βιβλια. το μονο που κερδιζεισ ειναι το λεξικο και την ευκολια στην μετακινηση κτλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 παντος τα e-books ακομα ειναι ακριβα και δεν εχει μεγαλη διαφορα απο τα κανονικα βιβλια. το μονο που κερδιζεισ ειναι το λεξικο και την ευκολια στην μετακινηση κτλ.. Αν θες να διαβάζεις ελληνικά τότε ναι, είναι πολύ ακριβά αλλά αν διαβάζεις αγγλικά τότε θα βγεις 100% κερδισμένη μιας και μπορεί να στα φέρει όλα (μα όλα!) ο θείος. Ακόμη και ελληνικά φέρνει αλλά όχι νέες κυκλοφορίες. Εγω πχ, πήρα το Kobo Glo τον Μάρτη και από τότε έχω διαβάσει 40 βιβλία. Βάλε το λιγότερο 10 ευρώ το καθένα μιας και διαβάζω περισσότερα αγγλικά = 400 ευρώ. 400 για βιβλία - 150 Gobo Glo = 250 ευρώ κερδισμένη. Ντάξει, κάθε φορά που το σκέφτομαι νιώθω άσχημα που μου τα φέρνει ο θείος αλλά από το τίποτα. :/ Όποτε μπορώ αγοράζω βέβαια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 και γω απο κει θα το τσιμπισω τον Οκτωβριο που θα παω. Εχει saturn απο οτι θυμαμαι κοντα στην marienplatz. ξερουμε ποτε θα ανακοινωθουν τα καινουρια kobo? Marienplatz προς Stachus έχει Staurn. Αν πας από την άλλη, Isartor θα βρεις το Conrad. Επίσης κοντά στο κεντρικό σταθμό τρένων είναι τα κομπουτεράδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) και γω απο κει θα το τσιμπισω τον Οκτωβριο που θα παω. Εχει saturn απο οτι θυμαμαι κοντα στην marienplatz. ξερουμε ποτε θα ανακοινωθουν τα καινουρια kobo? παντος τα e-books ακομα ειναι ακριβα και δεν εχει μεγαλη διαφορα απο τα κανονικα βιβλια. το μονο που κερδιζεισ ειναι το λεξικο και την ευκολια στην μετακινηση κτλ.. Τα καινούργια kobo λογικά ανακοινόνονται σήμερα σε εκδήλωση στην Ν.Υ. Τα e-books εάν τα αγοράσεις είναι ακριβά λόγω τραστ και τεράστιας αλητείας από εκδότες που βάζουν στην τσέπη την διαφορά από τα κανονικά βιβλία(κόστη διανομής,εκτύπωσης κ.ο.κ.). Επίσης όλα σχεδόν,ιδίως της άθλιας της Amazon,έχουν DRM που ουσιαστικά δεν σε επιτρέπει να έχεις το βιβλίο όπως και όπου θέλεις. Υπάρχουν περιπτώσεις που η Amazon διέγραψε βιβλία από συσκευές(3G)πελατών της. Βιβλία στα αγγλικά,όπως αναφέρθηκε,βρίσκεις πανεύκολα και σε τεράστια ποικιλία από τον θείο.Υπάρχουν και πολλά σε Γερμανικά/Γαλλικά,αλλά λιγότερα. Στο conrad,τουλάχιστον σε αυτό που ξέρω,δεν φέρνει e-readers για άμεση αγορά.Μόνο από το online μαγαζί. Ίσως στο Μόναχο να ισχύει κάτι διαφορετικό,αλλά θα σε πρότεινα πρώτα να πας σε mediamarkt,saturn και εάν δεν βρεις να πας στο conrad. Όλα έχουν τις ίδιες ακριβώς τιμές. edit:Βγήκαν τα νέα Kobo.Το μόνο νέο e-reader είναι το Aura 6".Προσωπικά δεν βλέπω καμία μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το φθηνότερο Glo(129€ έναντι 150€για το νέο Aura για 4Giga μνήμη,νέο σχεδιασμό και καλύτερο λογισμικό οθόνης που επιτρέπει λιγότερο ghosting). Μάλλον απογοητευμένος είμαι, κυρίως λόγω της τιμής που είναι υψηλή σε σχέση με αυτά που προσφέρει η νέα συσκευή. http://reviews.cnet.com/e-book-readers/kobo-aura/4505-3508_7-35826967.html Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2013 από LongTom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*efi* Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 μου αρεσει που ολοι ειμαστε κοσμογυρισμενοι εδω μέσα Γενικα διαβαζω πολυ. Και αγγλικα και ελληνικα. Απο το μαιο εχω διαβασει 12 βιβλια και ολα πανω απο 400 σελιδες. Οπως και να το παρεις κερδισμενη θα ειμαι. Τωρα ειδικα με το λεξικο θα διαβαζω περισσοτερο αγγλικα. Ευχαριστω για την κατατοπιση καταστηματων στο Μοχαχο. Δεν θα το ψαξω ιδιαιτερα. Ενα saturn και ενα mediamarkt καλα ειναι. Οταν λετε "θείο" τι εννοειτε για να μπω και γω στο νοημα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 μου αρεσει που ολοι ειμαστε κοσμογυρισμενοι εδω μέσα Γενικα διαβαζω πολυ. Και αγγλικα και ελληνικα. Απο το μαιο εχω διαβασει 12 βιβλια και ολα πανω απο 400 σελιδες. Οπως και να το παρεις κερδισμενη θα ειμαι. Τωρα ειδικα με το λεξικο θα διαβαζω περισσοτερο αγγλικα. Ευχαριστω για την κατατοπιση καταστηματων στο Μοχαχο. Δεν θα το ψαξω ιδιαιτερα. Ενα saturn και ενα mediamarkt καλα ειναι. Οταν λετε "θείο" τι εννοειτε για να μπω και γω στο νοημα???? Λόγω πολιτικής του καταστήματος(insomnia) ως θείος ορίζεται η όχι και τόσο νόμιμη απόκτηση λογισμικού-μουσικής-βιβλίων μέσω πολύ γνωστών σε όλους οδών,εάν με πιάνεις. Αυτά τα 2 είναι υπεραρκετά που θα πας.Σίγουρα θα έχουν,όχι μόνο τα συνηθισμένα,αλλά και ότι καινούργιο έχει βγει μέχρι τότε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 edit:Βγήκαν τα νέα Kobo.Το μόνο νέο e-reader είναι το Aura 6".Προσωπικά δεν βλέπω καμία μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το φθηνότερο Glo(129€ έναντι 150€για το νέο Aura για 4Giga μνήμη,νέο σχεδιασμό και καλύτερο λογισμικό οθόνης που επιτρέπει λιγότερο ghosting). Μάλλον απογοητευμένος είμαι, κυρίως λόγω της τιμής που είναι υψηλή σε σχέση με αυτά που προσφέρει η νέα συσκευή. http://reviews.cnet.com/e-book-readers/kobo-aura/4505-3508_7-35826967.html Συμφωνω απολυτα. Δεν υπαρχει κανενας λογος να αλλαξει καποιο το Glo για το νεο Aura 6" και εγω περιμενα να πεσουν οι τιμες ειδικα στο aura HD αλλα δυστυχως....δεν . Περιμενουμε τις ανακοινωσεις για τα νεα προιοντα της amazon τωρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Kobo Touch Edition 6" στα 44 ευρώ από euronics.de μέχρι τις 7/9/13 Αξίζει; Στα 59 στο saturn. Βρίσκω και τα Odys touch και Boox σε καλή τιμή, 52+ 58 αντίστοιχα. Αυτά τι λένε; Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2013 από aposporis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα