Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

kotlid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Βλεπω καποιους σε ξενα forums που εχουν  π.χ kindle pw και kobo glo ....  

Υπαρχει λογος για κατι τετοιο ?.

Εγώ έχω 3,αλλά διαφορετικών γενεών.

Τα δικά μου ήταν βελτίωση το ένα σε σχέση με το άλλο.Ακόμη βέβαια δεν έχω το reader που θα ήθελα.Μάλλον κάτι σε kobo Aura(7") με φακέλους.

Τώρα να αγοράσεις δύο συσκευές ίδιας γενεάς είναι μάλλον λίγο extreme,ακόμη και για εμένα.Βέβαια πολλοί το κάνουν για συλλεκτικούς λόγους.

Γενικά λεφτά να έχεις για πέταμα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν φίλοι φορουμίτες.

Θέλω να πάρω ένα από αυτά τα ματζαφλάρια αλλά δεν ξέρω το χριστό μου.

Καταρχήν τα βιβλία αυτά είναι συγκεκριμένα αρχεία ή μπορούν να είναι και pdf πχ?

Πρέπει να τα αγοράζω ή μπορώ και να κατεβάζω?

Από αυτονομία πως τα πάνε αυτά?

Υπάρχουν κάποια στάνταρ αξεσουάρ που να χρειάζονται?

Budget όσο πιο μικρό γίνεται και οθόνη minimum 6-7 ιντσες.

Επίσης αξίζει να πάρω κάποιο tablet ή υπάρχουν χαοτικές διαφορές στο συγκεκριμένο θέμα?

Καλησπέρα :)

Σχετικά με τα αρχεία που παίρνουν τα ereader (epub, mobi) τα έχουμε πει στην προηγούμενη σελίδα του θέματος.

Με μέτρια χρήση (2-3 ώρες διάβασμα την ημέρα, κλειστό wifi) κρατάει περίπου 2 εβδομάδες, ανάλογα βέβαια σε πόσες σελίδες το ρυθμίζεις να κάνει ανανέωση.

Από αξεσουάρ, όχι, δεν παίρνει κάτι εκτός από θήκη.

Τα περισσότερα βγαίνουν στις 6 ίντσες (140-150 ευρώ χοντρικά) - υπάρχουν όμως και φθηνότερα παλαιότερα μοντέλα χωρίς φως στο ίδιο μέγεθος.

Με tablet καμία σχέση - η οθόνη του ereader είναι ειδικά σχεδιασμένη να μιμείται τη χάρτινη σελίδα ενός βιβλίου (e-ink) και έχει πολύ μικρές απαιτήσεις σε ενέργεια.

Το ereader αξίζει να το πάρεις μόνο σαν σοβαρός αναγνώστης - σε καμία περίπτωση δεν μπορεί δηλαδή να αντικαταστήσει το tablet.

• Like 2

Λοιπόν φίλοι φορουμίτες.

Θέλω να πάρω ένα από αυτά τα ματζαφλάρια αλλά δεν ξέρω το χριστό μου.

Καταρχήν τα βιβλία αυτά είναι συγκεκριμένα αρχεία ή μπορούν να είναι και pdf πχ?

Πρέπει να τα αγοράζω ή μπορώ και να κατεβάζω?

Από αυτονομία πως τα πάνε αυτά?

Υπάρχουν κάποια στάνταρ αξεσουάρ που να χρειάζονται?

Budget όσο πιο μικρό γίνεται και οθόνη minimum 6-7 ιντσες.

Επίσης αξίζει να πάρω κάποιο tablet ή υπάρχουν χαοτικές διαφορές στο συγκεκριμένο θέμα?

Ναι tablet και reader είναι διαφορετικό λογιό μπλιμπλίκια.

Είτε θες τον αναγνώστη για να διαβάζεις λογοτεχνία και άντε κανά βιβλίο με λίγες εικόνες είτε παίρνεις tablet για να διαβάζεις τα πάντα,αλλά να βγάζεις τα μάτια σου.

Διαλέγεις και παίρνεις.

Διαβάζουν epub,mobi και pdf.Αλλά όπως γράψαμε τουλάχιστον δεκάδες φορές εδώ δεν διαβάζει καλά pdf.Α,φυσικά είναι και ασπρόμαυρο.

Όλοι,ή σχεδόν όλοι το φέρνουν από τον θείο.Που θα τον βρεις τον θείο το ξέρεις εσύ,δεν κάμει να τα λέμε εδώ.

Από αυτονομία είναι όλα τζιτζί.Να μην ξεχάσεις που πέταξες τον φορτιστή μόνο γιατί κρατάν κανά μήνα με μέτρια χρήση.

Για κάτω των 100€ γράψαμε στις αμέσως προηγούμενες σελίδες,δεν χρειάζεται να τα ξαναγράφουμε ξανά και ξανά τα ίδια.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μάτια και χέρια για να διαβάσεις.Όπως σε ένα κανονικό βιβλίο.Φορτίζουν από τον γκομπιούτορα και έτσι δεν χρειάζεσαι να αγοράσεις τίποτα άλλο εάν δεν θες.

Εάν δε πάρεις και μπλιμπλίκι με φως τότε δεν χρειάζεται να αγοράσεις και έξτρα φωτάκι να διαβάζεις το βράδυ.

Γενικά κάνε ένα κόπο και δες σε αυτό το θέμα.

ΟΤΙ,μα ότι ερώτηση έχεις έχει 100% απαντηθεί και μια και δυο φορές.

• Like 2

καλημερα. μια ερωτηση.. λεω να παρω το kobo glo. Αν αγορασω κανενα βιβλιο στα ελληνικα (σε epub παντα) π.χ. απο το myebooks.gr θα μπορεσω να το περασω μεσα και να το διαβασω??? 

καλημερα. μια ερωτηση.. λεω να παρω το kobo glo. Αν αγορασω κανενα βιβλιο στα ελληνικα (σε epub παντα) π.χ. απο το myebooks.gr θα μπορεσω να το περασω μεσα και να το διαβασω??? 

Ναι,αρκεί να μην είναι στο πολυτονικό γιατί δεν τα απεικονίζει.

Πάντως καλό είναι να περιμένεις λίγο γιατί μέχρι τον Οκτώβρη θα βγει το καινούργιο,έτσι θα πέσουν και οι τιμές,αλλά θα έχεις και την δυνατότητα να διαλέξεις αυτό που σε ταιριάζει.

ωραια. ευχαριστω.

ναι θα περιμενω γιατι θα παω γερμανια τον οκτωβριο οποτε αν βγει καινουριο ή θα παρω το καινουριο (θα τα εσκαγα ετσι και αλλιως τα 130) ή το glo που θα πεσει.

βρισκω το kobo glo στα 105€ με τα μεταφορικα απο Ιαπωνια, αξιζει λετε;

Αξιζει .

Απλα θα πρεπει να σιγουρευτεις οτι δεν θα πληρωσεις τελωνειο.

Κι εμένα μια χαρά μου φαίνεται η τιμή. Αν όμως "παίξει" τελωνείο, τότε λογικά μιλάμε για τουλάχιστον +40 ευρώ. Άρα βρισκόμαστε στην τιμή της "κανονικής" αγοράς.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...