Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

kotlid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το paperwhite είναι φοβερό reader. Εγώ βέβαια πήρα το iPad mini για τη σχόλή γιατί έχει περισσότερες δυνατότητες δικτύωσης, διαμοιρασμού και επεξεργασίας. Αν είχε και μια retina θα το συνιστούσα ακόμα και σ' αυτούς που ενδιαφέρονται για reader...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

post-134647-0-10886600-1374437795_thumb.jpg

Το θέμα ειναι ότι δεν στέλνει Ελλάδα .αν υπάρχει άλλος τρόπος ; Και αν αξίζει να το αγοράσω; Απάντηση απο γνωστες του θέματος

Sent from my iPhone using Insomnia

μπορείς να το αγοράσεις μέσω ebay (πχ εδώ) το αν αξίζει ως αγορά (αν και η συσκευή είναι πια παλιά) μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση σε αυτό το νήμα αφού έχει αναφερθεί το nst στο παρελθόν

Για 50 ευρώ εννοείται χτύπα το. Αν το ρουτάρεις το μόνο που θα του λείπει θα είναι το φως. Εμένα, ρουταρισμενο με ezPDF Reader, cool reader, ColorDict, Opera και NoRefresh (https://www.youtube.com/watch?v=5b7JjllImjM), με καλύπτει απόλυτα.

Guys, δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κανέναν το Kobo Mini αλλά το βρήκα σε ένα site στα 45 ευρώ. Πώς και τόσο χαμηλή τιμή ρε παιδιά? Σε άλλα site το βρίσκω 100 ευρώ περίπου. :/

Anyway, ορίστε το link για όποιον το θέλει

http://www.tech4guru.gr/index.php?route=product/product&product_id=3766

• Like 1

Guys, δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κανέναν το Kobo Mini αλλά το βρήκα σε ένα site στα 45 ευρώ. Πώς και τόσο χαμηλή τιμή ρε παιδιά? Σε άλλα site το βρίσκω 100 ευρώ περίπου. :/

Anyway, ορίστε το link για όποιον το θέλει

http://www.tech4guru.gr/index.php?route=product/product&product_id=3766

Στο εξωτερικό έπεσε στα 39€,εάν ψάξεις το βρίσκεις και στα <35€.

http://www.saturn.de/mcs/product/KOBO-Mini-black-5-Zoll-2-GB,48352,252067,488905.html?langId=-3

Σε saturn,media markt και conrad η τιμή είναι στα 39€(δίχως μεταφορικά).Το έλεγξα προσωπικά πριν μια εβδομάδα.

Οτιδήποτε πάνω από τα 40-45 για την συσκευή είναι κλεψιά γιατί τα εισάγουν σε τέτοιες εξευτελιστικές τιμές(και μικρότερες λόγω ποσότητας).

Στο εξωτερικό έπεσε στα 39€,εάν ψάξεις το βρίσκεις και στα <35€.

http://www.saturn.de/mcs/product/KOBO-Mini-black-5-Zoll-2-GB,48352,252067,488905.html?langId=-3

Σε saturn,media markt και conrad η τιμή είναι στα 39€(δίχως μεταφορικά).Το έλεγξα προσωπικά πριν μια εβδομάδα.

Οτιδήποτε πάνω από τα 40-45 για την συσκευή είναι κλεψιά γιατί τα εισάγουν σε τέτοιες εξευτελιστικές τιμές(και μικρότερες λόγω ποσότητας).

Πω, πω! Κοίτα να δεις! Και γω νόμιζα στην αρχή ότι είναι μεταχειρισμένο για να κάνει τόσο. :/ Πώς και τόσο χαμηλή τιμή όμως? Η διαφορές του από το Glo είναι η μια ίντσα και το φως ή κάνω λάθος?

και γω αυτο θα σου ελεγα με προλαβανε. Αν εχεις κανενα στο εξωτερικο πες του να στο παρει απο εκει. εγω το ψηνω ασχημα για το kobo glo. Η θα το παρω απο γερμανια που θα παω τον οκτωβριο ή θα πω εναν φιλο μου να μου το φερει απο ολανδια. Ειδα στα media τιμη online στα 125 που ειναι πολυ καλα.!!!! B)

• Like 1

Έχω πάρει από τον Μάρτη το Kobo Glo αλλά κοιτάζω μήπως βρω κάτι πιο φθηνό για τη μάνα μου. Αν και τη βλέπω να θέλει κάτι με φως γιατί διαβάζει περισσότερο το βράδυ οπότε και αυτή για Glo θα πάει αν αποφασίσει τελικά να πάρει. 

Πω, πω! Κοίτα να δεις! Και γω νόμιζα στην αρχή ότι είναι μεταχειρισμένο για να κάνει τόσο. :/ Πώς και τόσο χαμηλή τιμή όμως? Η διαφορές του από το Glo είναι η μια ίντσα και το φως ή κάνω λάθος?

To mini είναι απλά μικροσκοπικό.

Είναι μικρότερο από το Note II που είχε παραδίπλα και περίπου ίδιο με το Nexus 4 μου(πιο πλατύ το mini).

Δεν ξέρω κατά πόσο θα έκανε για ένα άτομο με προβλήματα όρασης(όπως συνήθως είναι οι άνθρωποι μιας ηλικίας).

Είναι ιδανικό σαν συσκευή για τα ΜΜΜ που χωράει σε κάθε τσέπη.

Για την μητέρα σου θα έλεγα να πάρεις κάτι στις 6" τουλάχιστον.Ίσως ένα απλό Kobo Touch που είναι και εκείνο γύρω στα 60€.

και γω αυτο θα σου ελεγα με προλαβανε. Αν εχεις κανενα στο εξωτερικο πες του να στο παρει απο εκει. εγω το ψηνω ασχημα για το kobo glo. Η θα το παρω απο γερμανια που θα παω τον οκτωβριο ή θα πω εναν φιλο μου να μου το φερει απο ολανδια. Ειδα στα media τιμη online στα 125 που ειναι πολυ καλα.!!!! B)

Πριν λίγες εβδομάδες το saturn το είχε ρίξει σαν προσφορά στα 110€.Μπορεί στο μέλλον,εάν ιδίως βγάλει η kobo(ή κάποια από τις άλλες εταιρίες)καινούργια συσκευή να ρίξει την τιμή ακόμη μια φορά.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To mini είναι απλά μικροσκοπικό.

Είναι μικρότερο από το Note II που είχε παραδίπλα και περίπου ίδιο με το Nexus 4 μου(πιο πλατύ το mini).

Δεν ξέρω κατά πόσο θα έκανε για ένα άτομο με προβλήματα όρασης(όπως συνήθως είναι οι άνθρωποι μιας ηλικίας).

Είναι ιδανικό σαν συσκευή για τα ΜΜΜ που χωράει σε κάθε τσέπη.

Για την μητέρα σου θα έλεγα να πάρεις κάτι στις 6" τουλάχιστον.Ίσως ένα απλό Kobo Touch που είναι και εκείνο γύρω στα 60€.

Ααα δίκιο έχεις! Νόμιζα ότι το touch έχει γύρω στα 100. Thanks! :)

Χωρίς φως δεν θέλει οπότε την κόβω να περιμένει ως τα Χριστούγεννα να βγει καμιά προσφορά ή να πέσει λίγο η τιμή του Glo. Όποιος δει e reader με φως μετά δεν υπάρχει γυρισμός :P

Επεξ/σία από kate23

Ααα δίκιο έχεις! Νόμιζα ότι το touch έχει γύρω στα 100. Thanks! :)

Χωρίς φως δεν θέλει οπότε την κόβω να περιμένει ως τα Χριστούγεννα να βγει καμιά προσφορά ή να πέσει λίγο η τιμή του Glo. Όποιος δει e reader με φως μετά δεν υπάρχει γυρισμός :P

Μέχρι τα χριστούγεννα πιθανότατα θα μπορείς να αγοράσεις κάποιο πολύ καλό(όπως το sony prs-t2) με λιγότερα από 70€.

Το glo θεωρώ σίγουρο ότι θα πέσει κάτω από τα 100€,ίσως στις τιμές του kobo touch γιατί μέχρι αρχές φθινοπώρου βγαίνει η καινούργια γενεά readers.

Με φως δυστυχώς κάτω από 100€ υπάρχει μόνο η βλακεία της thalia ,το tolino.Αλλά όπως είπα μέχρι τα Χριστούγεννα θα πέσει πολύ η τιμή της τωρινής γενεάς. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...