stames01 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Αυτό ακριβώς. Τα ereaders ΔΕΝ είναι tablets και το ανάποδο βέβαια. Καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και κακώς (πολλές φορές) παρουσιάζονται ως συγγενή προϊόντα. Ευχαριστώ πολύ!
telegamesvg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Παρελαβα το kindle χθες , στην ημερομηνια δηλαδη που μου ειχε δωσει η amazon . Το μονο που με πειραξε , ειναι οτι η συσκευασια ειχε ανοιχτει στο τελωνειο , πραγμα που θεωρω απαραδεκτο . Κατα τα αλλα το kindle ειναι μια χαρα , μικρο , ομορφο και με λιγη ανομοιομορφια στον φωτισμο η οποια δεν ειναι ομως καθολου μα καθολου ενοχλητικη . Το ρυθμισα να εχει ενα "κλικ" μικροτερη γραμματοσειρα καθως οι παραγραφοι να πιανουν ολο το πλατος και να εχει το μικροτερο κενο μεταξυ τον σειρων . Μεχρι στιγμης απολυτα ευχαριστημενος απο την αγορα , αν και εξακολουθω να θεωρω ολα τα ereader ανω των 100€ υπερτιμημενα , ποσο μαλλον αυτο που πλήρωνουμε και μαμησιατικα τελωνεια , για να μας ανοιγουν και την συσκευασια . Περισσοτερες εντυπωσεις κατα την διαρκεια που θα το δουλευω Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2013 από telegamesvg 2
LongTom Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Παρελαβα το kindle χθες , στην ημερομηνια δηλαδη που μου ειχε δωσει η amazon . Το μονο που με πειραξε , ειναι οτι η συσκευασια ειχε ανοιχτει στο τελωνειο , πραγμα που θεωρω απαραδεκτο . Κατα τα αλλα το kindle ειναι μια χαρα , μικρο , ομορφο και με λιγη ανομοιομορφια στον φωτισμο η οποια δεν ειναι ομως καθολου μα καθολου ενοχλητικη . Το ρυθμισα να εχει ενα "κλικ" μικροτερη γραμματοσειρα καθως οι παραγραφοι να πιανουν ολο το πλατος και να εχει το μικροτερο κενο μεταξυ τον σειρων . Μεχρι στιγμης απολυτα ευχαριστημενος απο την αγορα , αν και εξακολουθω να θεωρω ολα τα ereader ανω των 100€ υπερτιμημενα , ποσο μαλλον αυτο που πλήρωνουμε και μαμησιατικα τελωνεια , για να μας ανοιγουν και την συσκευασια . Περισσοτερες εντυπωσεις κατα την διαρκεια που θα το δουλευω Καλώς το δέχτηκες. Με το θέμα τιμής είναι πάρα πολύ καλή.Πριν 2 χρόνια τέτοιες τιμές ήταν απλά αδιανόητες,τα 180€ που έδινες για το kindle 3 ήταν φθηνά πόσο μάλλον για τα sony prs-650/950 που ήταν στα 250-350€. Το πρώτο μου reader το πήρα το 2010 στα 200€(Cybook Orizon) δίχως μεταφορικά και θεωρούσα ότι ήταν φθηνό. Σήμερα βρίσκεις με 40 με 90 € αξιοπρεπέστατους reader και με 130€ εξαιρετικούς. Η αγορά τέτοιων συσκευών είναι εξαιρετικά μικρή,όπως και να το δεις.Πάλι που τα δίνουν τόσο τα σκοτώνουν πραγματικά και περιμένουν ανταπόδοση από τα βιβλία που αγοράζεις. Και εγώ θεωρώ ότι τουλάχιστον εξωτερικά το kindle PW είναι το καλύτερο σαν αίσθηση,βέβαια άλλοι,όπως ένας φίλος μου θεωρεί το kobo glo(αυτός αγόρασε από το thalia Cybook Odyssey απλό με 60€ ) είναι το καλύτερο.Γούστα. Εάν μετά από τόση ανάλυση που κάμαμε για το θέμα φωτισμός μας έλεγες ότι έχεις πρόβλημα με την έλλειψη ποιότητας στο φωτισμό του kindle θα έτρωγες κράξιμο. 3
skriker21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) οχι ειναι αυτο: epubee-drm-removal.software.informer.com/2.0/download απλα τα βιβλια που κατεβαζα εχουν προστασια drm, αλλα με το συγκεκριμενο προγραμμα ανοιξαν. ξερει καποιος αν μπορω να κατεβασω γερμανοελληνικο λεξικο στο kobo glo με ποιο τροπο και απο που; 1) Δεν ήταν ξεκλείδωτα τα βιβλία που δανειζόσουν από τη βιβλιοθήκη και παρόλα αυτά στα διάβαζε το ΑΒΕ; περίεργο... 2) Από όσο ξέρω δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κανενός είδους λεξικό για το kobo glo που να υποστηρίζει τηνελληνική γλώσσα... Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2013 από skriker21
ikar6 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Να επαναλάβω μία ερώτηση που είχα κάνει μερικές σελίδες πριν και δεν πήρα απάντηση... Προς όσους έχουν συσκευή της kobo: πέρα από το αγγλο-αγγλικό λεξικό, τι άλλα λεξικά είναι διαθέσιμα (με μετάφραση προς αγγλικά); Είναι δωρεάν ή επί πληρωμή; Και πόσο πλήρη είναι;
skriker21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Τα λεξικά θα τα δεις στο Settings --> Language--> Edit όπου μπορείς να προσθέσεις με το wi fi και τα υπόλοιπα από όσα σου εμφανίζει. Θεωρώ πάντως ότι το λεξικό δεν είναι του ίδιου επιπέδου με το Oxford. Τρόπο να βάλω δικό μου λεξικό δεν έχω βρει ακόμα αν και το ψάχνω καιρό τώρα...
chr23 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Εκτός από το αγγλικό έχει και ιταλικό/γαλλικό/γερμανικό/ισπανικό/πορτογαλλικό/ολλανδικό και κινέζικο από ότι έχω δει. Παρόλα αυτά δεν τα έχει όλα έτοιμα για χρήση, τα περισσότερα στα έχει διαθέσιμα (δωρεάν) σε περίπτωση που θέλεις να τα προσθέσεις μέσω wi-fi και η διαδικασία είναι πολύ γρήγορη. Έχω χρησιμοποιήσει το αγγλικό και το αγγλο-ιταλικό μέχρι τώρα και έχω μείνει ικανοποιημένη (ειδικά με το δεύτερο), φυσικά όμως δεν έχει το 100% των λέξεων που έχω ψάξει και δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από άλλο ereader για να συγκρίνω τα λεξικά τους. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2013 από chr23
ikar6 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Οκ, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εμένα με ενδιαφέρει το ολλανδο/αγγλικό λεξικό και δεν ήξερα αν ήταν διαθέσιμο. Δεν έχω kobo, έχω ένα παλαιό sony που έχει ένα αξιοπρεπές ολλανδο/αγγλικό λεξικό για αυτό το θεωρούσα αναντικατάστατο.
telegamesvg Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Mολις εφθασε η θηκη , την οποια την πηρα απο εδω http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230960614920&ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 και ειναι καταπληκτικη !!! 3
telegamesvg Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Έργο τέχνης! με πολλη καλη αισθηση , δεν ενοχλει οταν το εχεις ανοικτο, κλεινει και ανοιγει αυτοματα το kindle .... και μονο 11,8€ μαζι με τα εξοδα μεταφορας . Μενει να δουμε την αντοχη του στο χρονο . Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2013 από telegamesvg 1
telegamesvg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Ερωτησις. Εχω προβλημα αν στελνω τα βιβλια του θειου στο kindle μου και στα kidle apps που εχω σε PC και iPad μεσω του "Send to my Kindle" ? Yπαρχει αλλος τροπος ωστε ολες οι συσκευες να ειναι συγχρονισμενες για καθε βιβλιο στην σελιδα που πρεπει ? Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2013 από telegamesvg
nzeppos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Πρόβλημα δεν θα έχεις, απλώς έχω την εντύπωση ότι όταν στέλνεις τα βιβλία του μπάρμπα μέσω email, δεν μπορείς να δεις το εξώφυλλο στο cover view του Kindle (βλέπεις απλώς ένα generic εξώφυλλο). Αν φυσικά χρησιμοποιείς το List view δεν θα έχεις θέμα. Επίσης οι παλιότερες εκδόσεις του Kindle app δεν εμφάνιζαν καν στη βιβλιοθήκη τα βιβλία του θείου που είχαν μετατραπεί μέσω calibre (αν όμως είναι εξ' αρχής mobi δεν υπάρχει πρόβλημα). Δεν είμαι σίγουρος τι παίζει αυτή τη στιγμή, γιατί δεν χρησιμοποιώ το app σχεδόν ποτέ (γιατί να διαβάσω στο tablet αφού έχω το ίδιο το ereader εκτός αν πρόκειται για κανα pdf, οπότε δεν έχει καν νόημα να το στείλω στο PW). Τελικά μου φαίνεται ο καλύτερος τρόπος είναι να δοκιμάσεις εσύ ο ίδιος και να δεις τι δουλεύει και τι όχι! Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2013 από nzeppos 1
telegamesvg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Τελικα στελνει κανονικα το "send to my kindle" και γινεται κανονικα και ο συγχρονισμος . Βεβαια οπως και εσυ ανεφερες δεν δειχνει το σωστο εξωφυλλο αλλα ενα γενικο . 1
nzeppos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Νέο update για το Paperwhite (5.3.6), αν και είχα καιρό να συνδέσω τη συσκευή με το Internet οπότε δεν ξέρω πότε βγήκε η αναβάθμιση. Όχι ότι φτιάχνει και τίποτα σπουδαίο... http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_left_sib?ie=UTF8&nodeId=201064850 Improvements when buying from a book sampleWhile reading a sample of a book, you can view the price of the full book and purchase from the reading toolbar with one tap.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα