kate23 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δοκίμασες να τα κατεβάσεις από το site της βιβλιοθήκης κατευθείαν στο Kobo Glo? (μέσω του browser του Glo)
telegamesvg Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Σημερα πρωι πρωι το πακετακι απο Amazon εφθασε στα "Spata" .. Ποτε λετε να περιμενω τηλεφωνο απο UPS για την εξουσιοδοτηση του εκτελωνσιμου ? edit : μου εστειλαν sms στο κινητο αλλα και email και τους εστειλα την φορμα εξουσιοδοτησης εκτελωνισμου συμπληρωμενη. Δεν προλαβα το τμημα εισαγωγων ανοικτο , οποτε αυριο πρωι πρωι τους περνω τηλ και ισως το εχω και αυριο μεχρι αργα το απογευμα !!! Ευγε στην amazon ...ταχυτατη !!! Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2013 από telegamesvg 1
nzeppos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Έχω ακούσει και περιπτώσεις που η UPS έκανε 2 μέρες να παραδώσει τη συσκευή, αλλά το πιθανότερο είναι να το έχεις αύριο. Περιμένουμε εντυπώσεις
telegamesvg Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Έχω ακούσει και περιπτώσεις που η UPS έκανε 2 μέρες να παραδώσει τη συσκευή, αλλά το πιθανότερο είναι να το έχεις αύριο. Περιμένουμε εντυπώσεις Tωρα που τους εστειλα την εξουσιοδοτηση συμπληρωμενη θα πρεπει να τους παρω και τηλεφωνο? Θυμασαι τι εκανες εσυ?
nzeppos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Και τις δύο φορές το είχα στείλει με φαξ, λόγω της υπογραφής. Απ' την άλλη ένας φίλος μου σκάναρε την υπογραφή του, την ενσωμάτωσε στο .doc και το έστειλε με email. Σε όλες τις περιπτώσεις δεν χρειάστηκε να κάνουμε τίποτα άλλο. Φαντάζομαι ότι αν έχουν κάποιο θέμα θα σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο. Ωστόσο δεν χάνεις τίποτα να τους πάρεις κι εσύ αύριο το πρωί, να ρωτήσεις πότε υπολογίζουν να σου παραδώσουν το Kindle. 1
maikpap Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 οκ με το μηνυμα που μου εβγαζε το kobo glo κατεβασα ενα προγραμμα που εστειλε με μειλ μελος απο το forum και διαβαζω τα βιβλια ευχαριστω ολους για τη βοηθεια
telegamesvg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Tο προγραμμα ειναι το Calibre ? τι εφταιγε τελικα ?
telegamesvg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Και τις δύο φορές το είχα στείλει με φαξ, λόγω της υπογραφής. Απ' την άλλη ένας φίλος μου σκάναρε την υπογραφή του, την ενσωμάτωσε στο .doc και το έστειλε με email. Σε όλες τις περιπτώσεις δεν χρειάστηκε να κάνουμε τίποτα άλλο. Φαντάζομαι ότι αν έχουν κάποιο θέμα θα σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο. Ωστόσο δεν χάνεις τίποτα να τους πάρεις κι εσύ αύριο το πρωί, να ρωτήσεις πότε υπολογίζουν να σου παραδώσουν το Kindle. Τηλεφωνησα σημερα το πρωι (Τριτη) και μου ειπαν οτι θα εκτελωνισουν αυριο(Τεταρτη) και θα το εχω την Πεμπτη 11/07 . Αυτη ειναι και η ημερομηνια παραδοσης που ειχε δωσει και η Amazon . Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2013 από telegamesvg
nzeppos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ουφ, μέγα σπάσιμο. Τι να γίνει, υπομονή. Σκέψου ότι τα δικά μου έτυχε και τις δύο φορές να έρθουν Παρασκευή, οπότε το ένα το παρέλαβα Δευτέρα και το άλλο Τρίτη. Όλο το ΣΚ έτρωγα τα νύχια μου
telegamesvg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) χαχα...και εμενα αυτο με "καθησυχαζει" , οτι θα το εχω το Σ/Κ. Εγραψα αρκετες λεπτομερειες για την πορεια του δεματος και προς ενημερωση τυχον αλλων μελοντικων αγοραστων . Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2013 από telegamesvg 1
stames01 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Παιδιά σήμερα παρέλαβα το ereader kindle,κερδισμένο από διαγωνισμό!Επειδή δεν είμαι γνώστης των ereaders,θα ήθελα να ρωτήσω:έχει τις δυνατότητες ενός tablet;(ας αρχίσω από αυτή την ερώτηση) 2
telegamesvg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Oχι βεβαια, απλα εχεις μια υποτυπωδη προσβαση στο ιντερνετ . Οι ereaders ειναι συσκευες με ειδικες οθονες που προσομοιαζουν το αληθινο χαρτι (e-ink) και που αφορουν αποκλειστικα την αναγνωση ηλεκτρονικων βιβλιων . Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2013 από telegamesvg 1
nzeppos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Oχι βεβαια, απλα εχεις μια υποτυπωδη προσβαση στο ιντερνετ . Οι ereaders ειναι συσκευες με ειδικες οθονες που προσομοιαζουν το αληθινο χαρτι (e-ink) και που αφορουν αποκλειστικα την αναγνωση ηλεκτρονικων βιβλιων . Αυτό ακριβώς. Τα ereaders ΔΕΝ είναι tablets και το ανάποδο βέβαια. Καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και κακώς (πολλές φορές) παρουσιάζονται ως συγγενή προϊόντα. 3
maikpap Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Tο προγραμμα ειναι το Calibre ? τι εφταιγε τελικα ? οχι ειναι αυτο: epubee-drm-removal.software.informer.com/2.0/download απλα τα βιβλια που κατεβαζα εχουν προστασια drm, αλλα με το συγκεκριμενο προγραμμα ανοιξαν. ξερει καποιος αν μπορω να κατεβασω γερμανοελληνικο λεξικο στο kobo glo με ποιο τροπο και απο που; 1
nzeppos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Και μετά λέμε γιατί τα ebooks είναι ακριβά... http://www.tanea.gr/news/economy/article/5028684/enoxh-gia-xeiragwghsh-twn-timwn-sta-e-books-krithhke-h-apple-stis-hpa/ Ρε κατέβασμα που τους χρειάζεται. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα