telegamesvg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Αξιζει και το Kobo Τοuch στα 69€ http://www.homelike.gr/foriti-psuchagogia/ebook-readers/kobo-ereader-touch-edition-15-2-cm-6-2gb-black.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Kobo Touch και Mini τι παιζει και τα προτεινετε? Ειναι σαν τα Kindle της προηγουμενης γενιας? To Aura HD και το αλλο που προταθηκαν ως καλυτερα εχουν και αυτα την τεχνολογια που βλεπεις στο σκοταδι? Τι παραπανω εχουν απο paperwhite? Αξιζει να αποκτηθει καποιο απο τα ακριβοτερα ή να χτυπασω kobo touch απο Αθηνα να τελιωνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Kobo Touch και Mini τι παιζει και τα προτεινετε? Ειναι σαν τα Kindle της προηγουμενης γενιας? To Aura HD και το αλλο που προταθηκαν ως καλυτερα εχουν και αυτα την τεχνολογια που βλεπεις στο σκοταδι? Τι παραπανω εχουν απο paperwhite? Αξιζει να αποκτηθει καποιο απο τα ακριβοτερα ή να χτυπασω kobo touch απο Αθηνα να τελιωνω? Τα touch(όταν γράφω μόνο touch εννοώ το kobo) και Mini είναι σε διαφορετικές κατηγορίες. Το mini είναι μια συσκευή στις 5",το touch στις 6". Το touch είναι σαν και το kindle προηγούμενης γενεάς,αλλά αντίθετα από κάθε kindle τα τελευταία χρόνια έχει ικανότητα επέκτασης μνήμης. Το mini το αγοράζεις εάν θέλεις μικρή(συγκρίσιμη-μικρότερη από Note II στο μέγεθος) και πανάλαφρη συσκευή για ταξίδια/εκδρομές κ.ο.κ. Το aura έχει την καλύτερη οθόνη,όσον αφορά την ανάλυση και την ποιότητα του φωτισμού. Σε σχέση με το Paperwhite έχει μεγαλύτερη οθόνη,καλύτερη ανάλυση,καλύτερη ποιότητα φωτισμού,μεγαλύτερη μνήμη και ικανότητα για επέκταση μνήμης μέσω microsd.Δεν έχει ικανότητα αναπαραγωγής ήχου όπως το kindle touch. Το onyx i62HD firefly,έχει καλύτερο λογισμικό από όλα(2 μάλιστα έχει και μπορείς να βάλεις και άλλα).Έχει μεγάλη μνήμη,σε στέλνουν μαζί μια 4αρα microsd,μπορεί να αλλάξει μπαταρία(το μόνο που μπορείς να το κάνεις),σε στέλνουν και καλή θήκη μαζί και τέλος έχει πολύ καλή υποστήριξη pdf.Από την άλλη είναι πολύ ακριβό(180€ δίχως μεταφορικά) που όμως λόγω έξτρα microsd και θήκης ίσως ισοφαρίζει. Σε σχέση με το paperwhite...Είναι καλύτερο σε όλα σε τέτοιο βαθμό που ανήκει σε άλλη κατηγορία(γενικά είναι μια κατηγορία μόνο του).Τα μόνα μειονέκτημα είναι ότι έχει κακό λεξικό(αν και μπορείς με λίγο ψάξιμο να βάλεις δικό σου) και ότι τουλάχιστον τα παλαιότερα λογισμικά τους ήταν αρκετά ασταθή.Τώρα από ότι είδα έχουν λύσει ως ένα βαθμό τα προβλήματα. edit:Από ότι είδα τώρα τιμάται στα ~190€,αλλά έχει ικανότητα αναπαραγωγής Mp-3, ελληνικό μενού και σε στέλνουν μαζί και φορτιστή(το μόνο που το κάνει). Το εάν αξίζει το ξέρεις μόνον εσύ. Εξαρτάται από το εάν διαβάζεις πολύ,εάν διαβάζεις την νύχτα,εάν σε ενδιαφέρει να έχεις μεγάλη μνήμη,εάν ενδιαφέρεσαι για καλή ποιότητα οθόνης κ.ο.κ. Εάν το kindle touch το βρεις για κάπου 50-60€ καινούργιο τότε πιστεύω ότι είναι μια καλή αγορά(όχι η καλύτερη,αλλά αξιοπρεπέστατη). Γενικά πιστεύω ότι το touch για τα 65€ είναι εξαιρετική τιμή για Ελλάδα,είναι η τιμή που το δίνουν εδώ Γερμανία που υπάρχει και τόσος ανταγωνισμός. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2013 από LongTom 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgie_boy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Πως γίνεται να το βρείς 50 ευρω, ή και 65 και Ελλάδα και μάλιστα καινούργιο, απο τη στιγμή που το μόνο μέρος που μπορείς να το αγοράσεις είναι το αμαζον;και μάλιστα αυτό της Αμερική οπου θα έχεις και μεταφορικά και τελωνείο; Εάν το kindle touch το βρεις για κάπου 50-60€ καινούργιο τότε πιστεύω ότι είναι μια καλή αγορά(όχι η καλύτερη,αλλά αξιοπρεπέστατη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Πως γίνεται να το βρείς 50 ευρω, ή και 65 και Ελλάδα και μάλιστα καινούργιο, απο τη στιγμή που το μόνο μέρος που μπορείς να το αγοράσεις είναι το αμαζον;και μάλιστα αυτό της Αμερική οπου θα έχεις και μεταφορικά και τελωνείο; Ιδέα δεν έχω.Έγραψε ο φίλος για το touch kindle,δεν ξεκαθάρισε τι ακριβώς εννοούσε. Έτσι έγραψα για την περίπτωση που το έβρισκε κάπως καινούργιο. Μεταχειρισμένο δεν αξίζει καν να το σκεφτεί. Για καινούργιο ίσως έβρισκε στο ebay,έτσι και αλλιώς ούτε το amazon πουλάει καινούργια kindle touch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εγω βασικα για κobo touch εγραψα το οποιο προταθηκε στην προηγουμενη σελιδα. Απο κει και περα απλως ρωτησα συγκριτικα με Kindle πως παει για να ξερω που κειμενεται οι ποιοτητα του. Kindle Touch δεν με απασχολει. Αν επαιρνα Kindle θα παιρνα paperwhite, αλλα εφοσον δεν παιζει κατευθειαν απο Ελλαδα και στο εξωτερικο υπαρχουν καλυτερα ουτε αυτο θα επαιρνα. Απο κει και περα η παιρνω kobo touch/mini απο κανα μαγαζακι στην Αθηνα να ξεμπερδευη, ή Aura HD, onyx i62HD δινοντας παραπανισια χρηματα μεταφορικα και αναμενοντας τα να φτασουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capiros Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Επειδή εχω τα: sony t1, kobo touch, και το Aura, κατα τη γνώμη μου βάζοντας στη ζυγαριά τι δίνεις και τι παίρνεις η επιλογή ειναι: Το touch στα 80 ευρω περιπου απο Ελλάδα. - 6', σχετικα φτηνό, απροβλημάτιστο. Για οτιδήποτε ακριβότερο, κατευθείαν στο Aura. 6,8' ιδανικό μέγεθος για ανάγνωση, τέλεια ομοιομορφία στο φως. Το H.D. στο Αura δεν κατάλαβα τι σημασία εχει στο κείμενο, εγω δεν ειδα διαφορα απο τα άλλα. Για pdf δεν κάνει κανένα. (κατα τη γνώμη μου όποιος βγάζει κείμενο σε pdf θέλει παλούκωμα) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Το Aura Hd εχει μεγαλυτερη οθονη ΚΑΙ μεγαλυτερη αναλυση . Aυτο σημαινει περισσοτερο κειμενο ανα σελιδα και μεγαλυτερη ευκρινεια . στο πρωτο firmware δεν φαινοταν τοσο η διαφορα σε σχεση με τους 6" ereader γιατι δεν εκμεταλυοταν αυτη την δυνατοτητα εχοντας μεγαλυτερα περιθωρια αλλα και κενα μεταξυ των παραγραφων . Νομιζω ομως οτι με το νεο firmware αυτο βελτιωθηκε κατα πολυ . Αν ειχε ενα καλυτερο αγγλοαγγλικο λεξικο το ειχα παρει χθες .. Τωρα ισως καλυτερη λυση ειναι ενα Κobo touch στα 69€ και αναμονη για το τι θα βγαλει η Amazon το φθινοπωρο. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2013 από telegamesvg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Πως μπορω να διαβαζω ενα epub που εχω κατεβασει χρησιμοποιωντας το Kobo desktop ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chr23 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Πως μπορω να διαβαζω ενα epub που εχω κατεβασει χρησιμοποιωντας το Kobo desktop ? Το Kobo desktop δεν ανοίγει κανένα epub που δεν προέρχεται από το επίσημο store του kobo (το προσπάθησα και εγώ), αλλά εφόσον υπάρχει το calibre αυτό δεν είναι πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Πως μπορω να διαβαζω ενα epub που εχω κατεβασει χρησιμοποιωντας το Kobo desktop ? Κατεβάζεις το Site: http://www.adobe.com/products/digital-editions/download.html">adobe digital editions και διαβάζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 To ειδαμε και αυτο . To Inferno του Dan Brown μεταφρασμενο (κανονικο βιβλιο)ποιο φθηνα στο Public , απ'οτι το ebook στο Αmazon ή στο Kobo store. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μάλλον κάποιο λάθος θα έκαναν στην ετικέτα, δεν εξηγείται αλλιώς! Οι τιμές των ebooks πάντως καλά κρατούν (στα ύψη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capiros Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Την πιθανότητα να ειναι ηδη σπασμενο το ebook την εχετε σκεφτει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Έχοντας 500+ βιβλία στα Kindle μου, από τα οποία έχω αγοράσει περίπου... 10 (και αν), ομολογώ πως μου πέρασε από το μυαλό η παραπάνω ιδέα. Όμως εδώ μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα... φαρμακεία της υφηλίου (βλ. Public) εναντίον των Amazon/Kobo stores. Όπου ειδικά το δεύτερο έχει συνήθως καλές τιμές στα ebook του (αν και τώρα τελευταία τα περισσότερα βιβλία που έχω ψάξει, τα βρήκα φθηνότερα στο Amazon). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα