nzeppos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μάλλον το δεύτερο. Η επιτυχημένη (και κυρίως εύκολη) μετατροπή pdf σε epub είναι μάλλον η εξαίρεση παρά ο κανόνας. Ειδικά για τα σκαναρισμένα pdf. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Υπάρχουν τρόποι να μετατρέψεις pdf σε epub, ακόμη και σκαναρισμένα. Εγώ χρησιμοποιώ το abbyy finereader και το Site: http://www.willus.com/k2pdfopt/">k2pdfopt Το πρώτο κάνει μια χαρά τη δουλειά σε σκαναρισμένα χωρίς εικόνες (ή τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω πως να μεταφέρω και τις εικόνες), αν είναι όμως καθαρό το κείμενο και επίσης κάνει και λάθη στη μετατροπή. πχ. κάποιο "γ" μπορεί να το περάσει για "ν". Το δεύτερο κάνει μετατροπές σε αρχεία με εικόνες. Μεγεθύνει τα γράμματα και τις εικόνες δημιουργώντας 3-4 σελίδες από μια, για να μπορείς να τα βλέπεις. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά για να καταλάβεις τι κάνει γιατί δεν το εξηγώ καλά. Απ' ότι κατάλαβα δεν το θέλεις για λογοτεχνικά βιβλία μιας και μιλάς για εικόνες οπότε δεν ξέρω αν θα κάνεις τη δουλειά σου ή θα σου βγει η πίστη, όπως είπες. Το καλύτερο θα ήταν αν έχεις κάποιον γνωστό που έχει e reader να στο δανείσει για μια-δυο μέρες για να το δοκιμάσεις. Έτσι θα αποφασίσεις αμέσως αν κάνει για τη δουλειά που το θέλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Eχει παρει κανεις το Aura HD να μας πει τις εντυπωσεις του ? Τι λετε ? αξιζει την διαφορα χρηματων σε σχεση με το Kindle PW ή το kobo glow ? Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2013 από telegamesvg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capiros Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ελπίζω να το παραλάβω μέσα στην εβδομάδα. Θα τύχει εξονυχιστικών ελέγχων. Δυστυχώς η σύγκριση που μπορώ να προσφέρω ειναι με το sony prs-t1, που εχει τύχει πληθώρα αλλαγών στους κόλπους του, και έχει βιαστεί κατ' εξακολούθηση από διάφορες ασυνείδητες και ανήθικες rom. θα γινει άπταιστος έλεγχος του και με σπιτικά epub, διαφόρων γραμματοσειρών και αναγνωσμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Aν επιτρεπεται απο που το παρηγγειλες και ποιο το συνολικο κοστος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capiros Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Το κόστος έφτασε τα 200 ομόλογα. Εχω όμως την εντύπωση οτι θα με βολέψει η επιπλέον επιφάνεια. Ειμαι οπαδός του δόγματος ότι το μέγεθος κάνει την διαφορά. Το μαγαζί δεν εχει νόημα να το αναφέρω. Απο το skroutz το εντόπισα, δεν ανακάλυψα και την Αμερική. Ελληνικό πάντως προτίμησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστω πολυ .. Και σε εμενα αυτη η μεγαλυτερη επιφανεια με εκανε να το γλυκοκοιταζω αν και τα.... ομολογα ειναι οντως αρκετα . Στο skroutz αναφερουν παραδοση σε 1-3 ημερες , ποια ειναι η γνωμη σου ισχυει ? Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2013 από telegamesvg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capiros Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν το πιστεύω οτι θα το έχω ούτε σε 5, μη σου πω ουτε σε 7 μέρες ΘΑ δείξει, εχω και το sony δεν το βιάζομαι. Βιβλία αγοράζεις ελληνικά, κατεβάζεις ότι βρεις, η διαβάζεις εις άπταιστη Αγγλικήν; Και εν πάσει περιπτώσει τι εχεις, μπας και μοιραστούμε τίποτις.. Κάποιος απο εδω (έχουμε και επικοινωνία μέσω facebook) το εχει πάρει όμως, αλλα δεν το σκαλίζει. Κοντή γιορτή. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2013 από capiros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chr23 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Γεια και από 'μένα! Μόλις παρέλαβα το kobo glo το οποίο το είχα παραγγείλει εδώ και μια εβδομάδα - και η μεγαλύτερη καθυστέρηση έγινε από τη μεταφορική, όχι από το κατάστημα. Δυστυχώς περίμενα ότι θα το είχα στα χέρια μου νωρίτερα για να γράψω την κριτική μου μέσα στην εβδομάδα αλλά λόγω ταξιδιού θα μπορέσω να ανεβάσω κριτική και φωτό από Δευτέρα. Προς το παρόν μπορώ να πω ότι η συσκευασία του ήρθε σε άριστη κατάσταση, η συσκευή η ίδια μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση (ποτέ δεν είχα δει ereader από κοντά) όσον αφορά το πολύ μικρό βάρος της και την οθόνη, που είναι πραγματικά σαν να έχει μια σελίδα βιβλίου πίσω της! Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγες μέρες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Αφού λοιπόν αυτές οι συσκευές είναι ό,τι πρέπει για ταξίδια, κοίτα να περάσεις καλά και να ευχαριστηθείς το ereader κι από βδομάδα περιμένουμε τα υπόλοιπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelis21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Υπάρχουν τρόποι να μετατρέψεις pdf σε epub, ακόμη και σκαναρισμένα. Εγώ χρησιμοποιώ το abbyy finereader και το Site: http://www.willus.com/k2pdfopt/">k2pdfopt Το πρώτο κάνει μια χαρά τη δουλειά σε σκαναρισμένα χωρίς εικόνες (ή τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω πως να μεταφέρω και τις εικόνες), αν είναι όμως καθαρό το κείμενο και επίσης κάνει και λάθη στη μετατροπή. πχ. κάποιο "γ" μπορεί να το περάσει για "ν". Το δεύτερο κάνει μετατροπές σε αρχεία με εικόνες. Μεγεθύνει τα γράμματα και τις εικόνες δημιουργώντας 3-4 σελίδες από μια, για να μπορείς να τα βλέπεις. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά για να καταλάβεις τι κάνει γιατί δεν το εξηγώ καλά. Απ' ότι κατάλαβα δεν το θέλεις για λογοτεχνικά βιβλία μιας και μιλάς για εικόνες οπότε δεν ξέρω αν θα κάνεις τη δουλειά σου ή θα σου βγει η πίστη, όπως είπες. Το καλύτερο θα ήταν αν έχεις κάποιον γνωστό που έχει e reader να στο δανείσει για μια-δυο μέρες για να το δοκιμάσεις. Έτσι θα αποφασίσεις αμέσως αν κάνει για τη δουλειά που το θέλεις. Το ήθελα για να διαβάζω γενικότερα βιβλία που έχω σε pdf που άλλα είναι σκαναρισμένα σαν εικόνα, άλλα έχουν "κειμενο", και άλλα έχουν λίγο παραπάνω εικόνες... Σκεφτόμουν και την επιλογή για κανένα φτηνό 9-10" tablet αλλά νομίζω θα είναι αρκετά βαρύ και φυσικά πάλι θα κουράζει τα μάτια. Το μόνο που θα κερδίσω θα είναι ότι θα μπορώ να διαβάζω πιο άνετα από το να στήνομαι μπροστά στο λάπτοπ To 2o πρόγραμμα που προτείνεις φαίνεται πιο εύκολο αλλά στο site δείχνει δίστηλο κείμενο που το σπάει στα 4. Τι γίνεται σε ένα μεγάλο που είναι σε μια στήλη; Θα το κόψει όπως να ναι; Θα περιμένω και το review του kobo glo ας το δοκιμάσει ο φίλος σε κανένα pdf με εικόνες να μας πει εντυπώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Καλά τα e-book readers αλλά για εμάς που δεν διαβάζουμε συχνά αξίζει να πάμε σε κάποιο φθηνό tablet που μεταξύ άλλων θα χρησιμοποιείτε και σαν ebook reader; Ξέρω δεν θα είναι τόσο ξεκούραστο στο μάτι όπως το kobo glo για παράδειγμα αλλά δεν θα μπορώ να διαβάζω περιστασιακά από εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Εδώ υπάρχει κόσμος που διαβάζει από... κινητά και ipod, στα tablet θα κολλήσουμε; Επειδή όμως ο καθένας μας έχει διαφορετικές αντοχές, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να δανειστείς ένα tablet από κάποιο φίλο σου (ή έστω να το χαζέψεις στο κατάστημα) και αν θεωρήσεις πως σε καλύπτει, τσίμπα το. Στο κάτω-κάτω αφού θα είναι φθηνό, αποκλείεται να μετανιώσεις την αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Καλά τα e-book readers αλλά για εμάς που δεν διαβάζουμε συχνά αξίζει να πάμε σε κάποιο φθηνό tablet που μεταξύ άλλων θα χρησιμοποιείτε και σαν ebook reader; Ξέρω δεν θα είναι τόσο ξεκούραστο στο μάτι όπως το kobo glo για παράδειγμα αλλά δεν θα μπορώ να διαβάζω περιστασιακά από εκεί; Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε εμείς.Ανάλογα πως την παλεύεις εσύ. Εάν μπορείς να διαβάσεις από οθόνη lcd τότε γιατί όχι; Όπως και να έχει τα φθηνά tablet έχουν και άλλες χρήσεις και δεν πρόκειται να το μετανιώσεις εάν δεν σε καλύπτει απόλυτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chr23 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα και βοήθεια! Έχω το kobo glo εδώ και 4 μέρες και το χρησιμοποιώ κανονικά χωρίς πρόβλημα. Το μόνο που δεν είχα κάνει είναι να το συνδέσω με wifi. Το έκανα πριν λίγο και ενώ επεξεργαζόταν τον κωδικό του δικτύου που του έδωσα πάγωσε. Κανένα από τα δύο κουμπιά του δεν λειτουργεί, η οθόνη δεν πατιέται, δεν κλείνει και δεν συνδέεται με τον υπολογιστή ούτε φορτίζει. Τι κάνω;;;; Άκυρο παιδιά έκανα reset και όλα εντάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα