LongTom Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Έτι μια φορά θα γράψω και εγώ ότι όταν έχει LCD backlight ΔΕΝ είναι e-reader. Είναι καθαρά τερτίπι των διαφημίσεων και ουδεμία σχέση έχει με το τι πραγματικά αγοράζεις. Βέβαια εάν θες tablet είναι καλή λύση για ορισμένες περιπτώσεις(εάν το πάρεις σε αμερικάνικες τιμές). Πάντως τώρα που είδα στο amazon.com τα kindle Fire/HD τα κατηγοριοποιεί ξεκάθαρα στην υπο-κατηγορία kindle tablet. Μετά φίλε podx4g ποιο Sony λες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ένα ωραίο review που βρήκα, δεν ξέρω αν έχει ανέβει ξανά: http://www.georgakopoulos.org/work/reviews/kindle-paperwhite/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) To ερωτεύτηκα. Εάν έχει και λογική τιμή(<300€) το πήρα. @nzeppos Το πιο ρομαντικό review που έχω διαβάσει για e-reader.Λογικό βέβαια επειδή ο φίλος είναι ενθουσιασμένος,αλλά προσωπικά το βρήκα biased γιατί δεν γράφει τα αρνητικά της συσκευής. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2013 από LongTom 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skriker21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Για το odys boox 7 έχει κανείς άποψη; Σκέφτομαι να το κάνω δώρο κάπου για αυτό ρωτάω... http://www.homelike.gr/foriti-psuchagogia/ebook-readers/odys-boox-7.html?ref=bestprice.gr EDIT: Sorry μόλις είδα ότι έχει απαντηθεί λίγο πιο πίσω στην κουβέντα... Υπάρχει κάποιο απλό και αξιοπρεπές e-reader με τιμή κάτω από 100€;;; Επεξ/σία 24 Μαΐου 2013 από skriker21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Για το odys boox 7 έχει κανείς άποψη; Σκέφτομαι να το κάνω δώρο κάπου για αυτό ρωτάω... http://www.homelike.gr/foriti-psuchagogia/ebook-readers/odys-boox-7.html?ref=bestprice.gr Καταρχάς αυτό είναι tablet διαφημισμένο σαν e-book reader. Μετά από ότι είδα δεν λέει και πολλά σαν tablet. Εάν θέλεις να αγοράσεις e-reader για δώρο πρέπει να δεις κάτι σαν και το kobo mini που πουλάει το εν λόγω μαγαζί. Στα 94€ είναι η τιμή που έρχεται από εξωτερικό(80€+15€ μεταφορικά). Σε ποιο φθηνό δες εδω στα 50+15=65€ τελική τιμή.Trextor Mini(εδώ ως Turbo-x κάτι σε διπλάσια τιμή) με μια θήκη. 60 ευρώ για μια τέτοια συσκευή με θήκη δεν είναι καθόλου κακό. Γενικά πιστεύω εάν ο/η παραλήπτης είναι αρχάριος στον τομέα θα είναι καλό να πάρεις μια μικρή σε μέγεθος συσκευή(και φθηνή) ώστε να δει εάν μπορεί να την χρησιμοποιεί στην καθημερινότητα του. Τώρα εάν θέλεις κάτι ποιο ευέλικτο πρέπει να δεις σε tablets που πολύ φθηνά θα βρεις κάτι αξιοπρεπές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skriker21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Υποστηρίζει όμως ελληνικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Υποστηρίζει όμως ελληνικά; Ποιο και τι εννοείς ελληνικά; Μενού από όσο ξέρω έχουν μόνο τα Cybook και τα Onyx. Ελληνικά βιβλία το kobo υποστηρίζει σίγουρα,το άλλο δεν ξέρω με βεβαιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skriker21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Εννοώ το Trextor Mini αν υποστηρίζει ελληνικά βιβλία (epub) το μενού δεν με νοιάζει σε τι γλώσσα θα είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Εννοώ το Trextor Mini αν υποστηρίζει ελληνικά βιβλία (epub) το μενού δεν με νοιάζει σε τι γλώσσα θα είναι... Θα σε γελάσω. Πιστεύω ότι θα υποστηρίζει τα βασικά νεοελληνικά,αλλά δεν παίρνω και όρκο γιατί σε μερικά κλασσικά βιβλία έκανε νερά ακόμη και το PRS-T1 μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μια ερώτηση: Πέρα από amazon ξέρει κανείς κανένα άλλο βιβλιοπωλείο που να πουλάει epubs/mobi? (για kindle το θέλω οπότε απλά να σπάει το drm με kalibre ή να μην έχει καθόλου). Ψάχνω κανένα πιο μικρό και όχι κολοσσό-φάση (δλδ ούτε kobo,b&n κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skriker21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Αν ψάχνεις ελληνικά το cosmotebooks.gr είναι το καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ούτως ή άλλως η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών e-βιβλιοπωλείων έχουν ακριβώς τα ίδια βιβλία, στις ίδιες τιμές. Τώρα για αγορές από καταστήματα του εξωτερικού (δηλ. όταν δεν μπορώ να βρω το βιβλίο σε κανα τορεντάδικο...) συνήθως ψάχνω μέσω του inkmesh. Και συνήθως το φθηνότερο είναι το Kobobooks (ειδικά αν κυκλοφορεί και κανα κουπόνι). Καναδυο φορές αγόρασα και από το βιβλιοπωλείο της Sony. Στη συνέχεια τα γνωστά... Αφαίρεση του DRM μέσω calibre, μετατροπή σε mobi και αποστολή στο Kindle. Είμαι περίεργος να μάθω γιατί αυτή η προτίμηση στα μικρά e-βιβλιοπωλεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Για αγγλικά ψάχνω γιατί τα ελληνικά με τους ξεφτίλες δε θέλω ούτε να τα βλέπω (λόγω τιμών και διαθεσιμότητας/ format). Πολύ καλό αυτό το inkmesh. Με έσωσες πάλι nzeppos. Thx! Βασικά δε θέλω μεγάλο (κυρίως το amazon) για τους εξής λόγους: 1. Γενικά προτιμώ να στηρίζω μικρούς (σχετικά) και εξειδικευμένους από κολλοσούς σούπερ-μάρκετ γιατί πέρα από την ιδεολογία είναι και το added value που πάντα παίρνεις από το μικρό. 2. Επίσης μποϋκοτάρω Αmazon γιατί απλά αποφάσισε να μη χρησιμοποιεί το universal format αλλά ένα δικό της. Γιατί εγώ που πληρώνω για να το πάρω να υποστηρίξω κάποιον, ο οποίος μου λέει ότι θα διαβάζεις μια ζωή στις δικές μου συσκευές? Μπορώ να το κάνω epub αλλά επίσημα σου λέει ΟΧΙ. π.χ. το Diesel που βρήκα μέσω inkmesh, έχει loyalty program, επιτρέπει να φορτώνεις σε/από όλες τις συσκευές/μαγαζιά και κάνουν συνέχεια πακέτα/προσφορές. Και αν αγόραζα νέο ereader μάλλον θα πήγαινα σε κάτι άλλο λόγω των κλειστών πολιτικών της amazon. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2013 από remalis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Για το Amazon συμφωνώ. Είναι απλά αηδιαστικό αυτό που κάνουν με τα νταβατζιλίκια(με τα ebooks,αλλά και τις συσκευές). Για αυτό προσωπικά δεν πήρα ούτε προβλέπεται να πάρω κάποια συσκευή τους στο μέλλον. Το μόνο καλό είναι ότι κρατάν τις τιμές στα reader χαμηλά. Τώρα τις προάλλες είδα Site: http://g-mini.com/products/44">αυτήν την ρώσικη εταιρία. Τελείως άγνωστη,αλλά πουλάει πολύ ενδιαφέρουσες συσκευές. Η πιο ενδιαφέρουσα για το θέμα μας είναι αυτή που έχει HD frontlight δίχως touchscreen.Ιδανική για πολλούς που απλά απεχθάνονται να αγγίζουν την οθόνη. Το κακό είναι ότι δεν βρήκα κάποια εταιρία να την πουλά στην Ευρώπη. Έτσι δεν ξέρω και τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skriker21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Επειδή μου κίνησε το ενδιαφέρον το παραπάνω η τιμή είναι από 125-145€, αλλά δεν ξέρω αν στέλνουν Ελλάδα... http://technoupdaters.blogspot.gr/2013/01/gmini-released-two-new-magicbooks-c6lhd.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα