Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

kotlid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά ήρθε το Kobo Glo μου!!! Είμαι κατενθουσιασμένη! Μ' αρέσει πάρα πολύ και έχω εκστασιαστεί με την οθόνη, είναι σαν σελίδα βιβλίου πραγματικά! Πεντακάθαρη! Πέρασα μερικά βιβλία (μόνο epub) και άρχισα να διαβάζω αμέσως ένα. Καμία απολύτως σχέση με οθόνη υπολογιστή, εντελώς ξεκούραστο. Θα δοκιμάσω να περάσω και μερικά pdf και να το ψάξω λίγο περισσότερο γιατί καταπιάστηκα με το βιβλίο από την αρχή :P 

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδιά ήρθε το Kobo Glo μου!!! Είμαι κατενθουσιασμένη! Μ' αρέσει πάρα πολύ και έχω εκστασιαστεί με την οθόνη, είναι σαν σελίδα βιβλίου πραγματικά! Πεντακάθαρη! Πέρασα μερικά βιβλία (μόνο epub) και άρχισα να διαβάζω αμέσως ένα. Καμία απολύτως σχέση με οθόνη υπολογιστή, εντελώς ξεκούραστο. Θα δοκιμάσω να περάσω και μερικά pdf και να το ψάξω λίγο περισσότερο γιατί καταπιάστηκα με το βιβλίο από την αρχή :P

Καλορίζικο.

Αυτό με τον ενθουσιασμό το είχαμε όλοι με την πρώτη συσκευή.

• Like 1

Καλορίζικο.

Αυτό με τον ενθουσιασμό το είχαμε όλοι με την πρώτη συσκευή.

Σωστότατος! Έτσι ακριβώς είναι. Καλορίζικο κι από μένα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά!  Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω έναν e-reader αν και έχω iPad το οποίο όμως δε βολεύει για την πολύωρη ανάγνωση βιβλίων.  Είμαι ανάμεσα στο cobo glo και στο Cybook Odyssey HD Frontlight.  Ποιο θα μου προτείνατε;  

Επεξ/σία από despina_83

Ευχαριστώ ευχαριστώ. Νομίζω πως ο ενθουσιασμός θα παραμείνει για καιρό! :) :) :)

@despina: Για το Cybook Odyssey HD δεν μπορώ να σου πω γνώμη, αλλά για το Kobo Glo ναι. :) Το πήρα προχθές και όπως/αν είδες και παραπάνω έχω κατενθουσιαστεί. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι αρνητικό (πρώτο ebook reader και μάλλον μου φαίνονται όλα τέλεια) Τα παιδιά που έχουν πάνω από ένα και τα έχουν και πιο πολύ καιρό θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν σίγουρα.

@all: Ρε παιδιά, αυτό με τα shelves που λέτε γίνεται μέσω στη συσκευή να το κάνεις. Πατάς εκεί που λέει shelves, έπειτα add shelves, γράφεις τίτλο και προσθέτεις τα βιβλία που θες σε κάθε ράφι. Θέλετε κάτι άλλο από αυτό που λέω και δεν το έχω καταλάβει μήπως? :P

Υπάρχει πλέον κάποιο καλό reader τουλάχιστον 8"; Για να μπορεί να διαβάσει κάποιος pdf. Παλιά που έψαχνα ήταν μόνο το Kindle DX, αλλά ακριβό. Τώρα διαβάζω στο iPad και είμαι OK και στις 8" σε ένα κινέζικο tablet που έχω δοκιμάσει. Αλλά το e-ink θα το ήθελα ...

Υπάρχει πλέον κάποιο καλό reader τουλάχιστον 8"; Για να μπορεί να διαβάσει κάποιος pdf. Παλιά που έψαχνα ήταν μόνο το Kindle DX, αλλά ακριβό. Τώρα διαβάζω στο iPad και είμαι OK και στις 8" σε ένα κινέζικο tablet που έχω δοκιμάσει. Αλλά το e-ink θα το ήθελα ...

Δυστυχώς πρέπει να δώσεις 300€+ για να πας σε αυτά τα μεγέθη.

Εάν το DX σου φάνηκε ακριβό τότε το ίδιο θα σου φανούν και τα άλλα(αν και έχουν πολύ μεγαλύτερο value for money).

Καλησπέρα παιδιά!  Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω έναν e-reader αν και έχω iPad το οποίο όμως δε βολεύει για την πολύωρη ανάγνωση βιβλίων.  Είμαι ανάμεσα στο cobo glo και στο Cybook Odyssey HD Frontlight.  Ποιο θα μου προτείνατε;  

Για το Cybook Odyssey HD δεν ξέρω και πολλά.Δεν πούλησε και πολύ,αλλά και  από ότι άκουσα υπήρξαν αρκετοί  που το επέστρεψαν.Ενδιαφέρουσα πρόταση εάν αγαπάς τους φακέλους σαν σύστημα ομαδοποίησης των βιβλίων σου.

Από εκεί και πέρα για το Kobo το έχω(και έχουμε)εξαντλήσει το θέμα.

Λίγο ψάξιμο πίσω θα βρεις ότι ψάχνεις. ;)

Δυστυχώς πρέπει να δώσεις 300€+ για να πας σε αυτά τα μεγέθη.

Εάν το DX σου φάνηκε ακριβό τότε το ίδιο θα σου φανούν και τα άλλα(αν και έχουν πολύ μεγαλύτερο value for money).

Για το Cybook Odyssey HD δεν ξέρω και πολλά.Δεν πούλησε και πολύ,αλλά και  από ότι άκουσα υπήρξαν αρκετοί  που το επέστρεψαν.Ενδιαφέρουσα πρόταση εάν αγαπάς τους φακέλους σαν σύστημα ομαδοποίησης των βιβλίων σου.

Από εκεί και πέρα για το Kobo το έχω(και έχουμε)εξαντλήσει το θέμα.

Λίγο ψάξιμο πίσω θα βρεις ότι ψάχνεις. ;)

Διάβασα τις απόψεις εδώ μέσα για το kobo glo και για να πω την αλήθεια τείνω προς τα εκεί.  Μία τελευταία χαζή απορία και το παραγγέλνω σήμερα κιόλας από fnac αν καταφέρω να βρω άκρη με τα ανύπαρκτα γαλλικά μου!!!  Επειδή το θέλω κυρίως για ανάγνωση ελληνικών βιβλίων, έχει συναντήσει κανείς σας πρόβλημα με τις ελληνικές γραμματοσειρές;  Δε νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο αλλά το ρωτάω για καλό και για κακό!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάβασα τις απόψεις εδώ μέσα για το kobo glo και για να πω την αλήθεια τείνω προς τα εκεί.  Μία τελευταία χαζή απορία και το παραγγέλνω σήμερα κιόλας από fnac αν καταφέρω να βρω άκρη με τα ανύπαρκτα γαλλικά μου!!!  Επειδή το θέλω κυρίως για ανάγνωση ελληνικών βιβλίων, έχει συναντήσει κανείς σας πρόβλημα με τις ελληνικές γραμματοσειρές;  Δε νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο αλλά το ρωτάω για καλό και για κακό!!!

Παίρνει κανονικά τα ελληνικά στους τίτλους των ραφιών,αλλά και διαβάζει κανονικά τα νέο-ελληνικά(ένας τόνος).

Τώρα για καθαρεύουσα δεν ξέρω,από ότι ξέρω δεν μπορεί(δεν το έχω δοκιμάσει,ότι είχα δει στο PRS-T1 λέω).

Εάν ξέρεις Γερμανικά μπορείς να το πάρεις και από Γερμανία(ή από Ολλανδία),εγώ είχα διαλέξει FNAC γιατί τότε τα μαγαζιά σε Γερμανία και Ολλανδία είχαν προβλήματα διαθεσιμότητας και εγώ απλά δεν μπορούσα να περιμένω.

Εάν αποφασίσεις για FNAC το μόνο εύκολο είναι να βγάλεις άκρη,όπως εγώ θα κάνεις το μαγικό κόλπο του google translate και όλα τα προβλήματα με την γλώσσα θα λυθούν.

Επεξ/σία από LongTom

Παίρνει κανονικά τα ελληνικά στους τίτλους των ραφιών,αλλά και διαβάζει κανονικά τα νέο-ελληνικά(ένας τόνος).

Τώρα για καθαρεύουσα δεν ξέρω,από ότι ξέρω δεν μπορεί(δεν το έχω δοκιμάσει,ότι είχα δει στο PRS-T1 λέω).

Εάν ξέρεις Γερμανικά μπορείς να το πάρεις και από Γερμανία(ή από Ολλανδία),εγώ είχα διαλέξει FNAC γιατί τότε τα μαγαζιά σε Γερμανία και Ολλανδία είχαν προβλήματα διαθεσιμότητας και εγώ απλά δεν μπορούσα να περιμένω.

Εάν αποφασίσεις για FNAC το μόνο εύκολο είναι να βγάλεις άκρη,όπως εγώ θα κάνεις το μαγικό κόλπο του google translate και όλα τα προβλήματα με την γλώσσα θα λυθούν.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.  Με το google translate είχα σκοπό να δοκιμάσω μπας και βγάλω άκρη!!!!  

Ευκαιρία να γράψεις παράλληλα και έναν οδηγό, βήμα-βήμα τις ενέργειες που θα κάνεις. Βάζω στοίχημα ότι θα φανεί χρήσιμος σε πολλούς :)

Τελικά παρήγγειλα το Kobo Glo σήμερα το πρωί από το fnac (σε ένα ωραιότατο ροζουλί χρώμα!).  Το βράδυ θα ανεβάσω και οδηγίες βήμα-βήμα για την παραγγελία.  Τελικά τιμή:145 ευρώ.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...