Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

kotlid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι διαβαζω αρκετα βιβλια γενικοτερα, οποτε αχρηστο δεν θα παει...

Aftersales support εννοουσα, δεν θα το δωσω μετα... Οποτε glo παμψηφει?

Για το απλο kindle ξεκινησα, αλλα δεν θα με χαλαγε ο φωτισμος, κ ειπα να ανεβω λιγο στο budget.

Τα λεξικα δεν αλλαζουν με κανενα jailbreak η κατι παρομοιο να υποθεσω ε? Οχι σε αγγλοελληνικο, αλλα εστω σε καποιο με περισσοτερα λημματα...

Edit: Ενα ακομα:

Τα λεξικα δουλευουν κ σε sideloaded βιβλια ε? Εκτος pdf παντα.

Λεξικά μπορείς να αγοράσεις για το kinlde και να βάλεις,αλλά δεν έχει κανένα ελληνικό.

Το καλύτερο είναι το Oxford,δεν μπορείς να βάλεις τίποτα καλύτερο(εκτός εάν θέλεις κάποιο με εξειδικευμένη ιατρική/οικονομική ορολογία).

Κανένα δεν έχει Ελληνικό λεξικό δυστυχώς.

Λεξικά μπορείς να βάλεις στα Onyx i62HD και στο Bookeen Odyssey HD.

Αμφότερα αφορούν 100% αγγλικά λεξικά και εάν δεν απατώμαι μπορείς να κάνεις κάποια πατέντα για άλλα λεξικά(που είτε θα τα φτιάξεις μόνος σου,είτε θα τα μετατρέψεις από λεξικά της αγοράς).

Πάλι δεν ξέρω εάν υπάρχει καν ελληνικό λεξικό στην μορφή που χρειάζεται.

Για το Odyssey είναι κάτι σαν root,ενώ στο i62HD από ότι λένε είναι πολύ ευκολότερο.

Το απλό kindle στο πρότεινα γιατί σε είδα ότι οι ανάγκες σου ουσιαστικά αφορούσαν μια σειρά βιβλίων.Έτσι θα ήταν κρίμα εάν αγόραζες κάτι με τέτοιες δυνατότητες και μετά να το αφήσεις να πιάσει σκόνη.

Τα λεξικά δουλεύουν κανονικότατα σε sideloaded epubs/mobi.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις παρήγγειλα ένα kindle paperwhite. Ο θείος ο Γερμανός ποιος είναι ρε παιδιά;

Ένας γενικός όρος για να περιγράφεις τους "θείους" που σου φέρνουν τζάμπα πράγματα από το ίντερνετ.

ρε παιδες μια ερωτηση:

πως γινεται να σταματησω το calibre απο το να μεταφερει οτι του κανω import στο default του folder...?

T.HANKS

επρεπε να τρεξω τον wizard τελικα...

thanks

Κ εγω παρηγγειλα το Kobo Glo τελικα, για να δουμε...

Ελληνικα ebooks απο που ψωνιζετε? Να υποθεσω οτι δεν τα χουν καπου μαζεμενα ολα μαζι οι οικοι ε?...

Κ εγω παρηγγειλα το Kobo Glo τελικα, για να δουμε...

Ελληνικα ebooks απο που ψωνιζετε? Να υποθεσω οτι δεν τα χουν καπου μαζεμενα ολα μαζι οι οικοι ε?...

Δεν ψωνίζω,αλλά ξέρω ότι κάποια Ελληνικά βιβλιοπωλεία έχουν.Επίσης η cosmote εάν δεν απατώμαι έχει και εκείνη πουλάει ελληνικά βιβλία.

Για τζάμπα κλασσικά βιβλία δες στο project gutenberg.

Καλημέρα!

Μόλις έλαβα το Kobo Glo, έκανα το Installation του, αλλά δεν βρίσκω πώς μπορώ να του προσθέσω ένα βιβλίο (pdf) από τον Η/Υ μου μέσα.
Κάνω connect, αλλά δεν ξέρω σε ποιόν φάκελο να το βάλω ώστε να το βρει - μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Ευχαριστώ,

Καλημέρα!

Μόλις έλαβα το Kobo Glo, έκανα το Installation του, αλλά δεν βρίσκω πώς μπορώ να του προσθέσω ένα βιβλίο (pdf) από τον Η/Υ μου μέσα.

Κάνω connect, αλλά δεν ξέρω σε ποιόν φάκελο να το βάλω ώστε να το βρει - μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Ευχαριστώ,

Κατέβασε το calibre.

http://calibre-ebook.com/

Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

Περνάς το βιβλίο στο calibre(και τα όποια metadata θέλεις από το προσθήκη βιβλίου) και μετά πας στο βιβλίο,δεξί κλικ-> αποστολή στην συσκευή.

Τώρα εάν θέλεις να βάλεις σε selves θα πρέπει είτε να το κάνεις από την συσκευή είτε να διαβάσεις αυτό:

http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=193184 

ώστε να ρυθμίσεις το calibre κατάλληλα.Εάν παίξεις λιγάκι με το calibre θα δεις ότι είναι μια πάρα πολύ απλή και εύκολη διαδικασία να  όχι μόνο να δημιουργήσεις selves,αλλά γενικά να κάνεις ότι πραγματικά γουστάρεις με τα βιβλία σου και την συσκευή σου.

Χίλια ευχαριστώ, το έφτιαξα στα γρήγορα και δείχνει να λειτουργεί μια χαρά.
Ποιότητα οθόνης καταπληκτική!
Τα PDF (μόνο τέτοια έχω περάσει μέσα ως τώρα) δεν υποστηρίζονται πλήρως (π.χ. αλλαγή γραμματοσειρών) και παρατήρησα ότι η μετατροπή σε epub από το Calibre δεν δίνει ακριβώς ίδιως format, αλλά λίγο παράξενο.

Θα σας πω (και θα ρωτήσω!) περισσότερα στην πορεία.

Ευχαριστώ!

το Kobo Glo από που το αγοράσατε  ?

Το πήρα από την Fnac Γαλλίας.Περισσότερες πληροφορίες γράφω μερικές σελίδες πριν όταν έκανα αναλυτική παρουσίαση για το μοντέλο που παρέλαβα.

καλησπέρα

θελω να αγοράσω e-reader και θελω να ρωτήσω αν οι συσκευές με φωτειζόμενη οθόνη διαβάζονται και στο φως της μεραςοπως το απλο kindle  που εχω δει και εχω εντυπωσιαστει?

συγγνώμη αν εχει ηδη απαντηθει παληοτερα αλλα εχω διαβασει μονο τις δεκα τελευταιες σελιδες της συζήτησης

Ναι. Σε συνθήκες ημέρας είναι ίδιες με το "απλό" Kindle.

(εννοείται ότι μιλάμε για φωτιζόμενη οθόνη e-ink και όχι για tablets κλπ)

καλησπέρα

θελω να αγοράσω e-reader και θελω να ρωτήσω αν οι συσκευές με φωτειζόμενη οθόνη διαβάζονται και στο φως της μεραςοπως το απλο kindle  που εχω δει και εχω εντυπωσιαστει?

συγγνώμη αν εχει ηδη απαντηθει παληοτερα αλλα εχω διαβασει μονο τις δεκα τελευταιες σελιδες της συζήτησης

Κανονικότατα.Δεν χάνουν καθόλου σε σχέση με τα μη-φωτιζόμενα μοντέλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...