Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι που την κόβω την δουλειά δεν νομίζω να καταλήξεις με κάποιο reader.

Μάλλον θα σιχαθείς και τα βιβλία και θα το γυρίσεις στην τηλεόραση.

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μάλλον θα σιχαθείς και τα βιβλία και θα το γυρίσεις στην τηλεόραση.

Μου το προτείνει και ένας φίλος, επειδή έχω κάνει αρκετά παιδιά :lol:

LongTom, θα επικοινωνήσω σύντομα μαζί σου μιας και το έχεις ήδη το μηχάνημα (παρεμπιπτόντως, στο review που έχεις κάνει, τα links δεν λειτουργούν).

Σας χιλιοευχαριστώ όλους!

Δημοσ.

Το ένα link είναι αυτό: http://www.fnac.com/...ir/a4748412/w-4

Όσο για το δεύτερο link, μάλλον είναι αυτό: http://www.mobilerea...ad.php?t=193184

Αυτά είναι τα link.

Το δεύτερο να το διαβάσεις πολύ προσεκτικά γιατί σου λύνει τα χέρια με το Calibre και αλλάζει τελείως την εμπειρία οργάνωσης βιβλίων στο Glo σου.

Δημοσ.

ακομη ψαχνω για αναγνωστικο αρχειων pdf σκαναρισμενα, βρηκα το Motorola XOOM 2 Media Edition 3G στα 200 ευρω, εχει οθονη 8 ιντσων, http://www.public.gr...p/#.UMub4uSTze4

κανει για τη δουλεια που το θελω ή θα μεινω βωβος συγκυπτων και στεναζων αλαλητως ;;

Δημοσ.

Σκευτομαι να αγοράσω e-book reader μεχρι 100 ευρω,διαβασα πολλα απο τα παραπανω σχολια,εχω καταλήξει στο Archos 70D - eBook reader με 85 ευρώ.Το εχει κάποιος?Μπορείτε να μου πείτε καποιες πληροφορίες??Το χρειάζομαι κυρίως για pdf Ευχαριστώ.

Δημοσ.

φιλε μου απλα αυτο δεν ειναι e-book reader, απλα διαβαστε λιγο πιο πισω το θεμα, γραφουν τα ιδια πραγματα συνεχεια τα παιδια εδω μεσα.

Δημοσ.

Ρε παιδια,αυτός δεν κάνει ? http://www.skroutz.g...ader-Pyrus.html

Ότι μπορεί να διαβάσει μπορεί,αλλά δεν είναι e-reader,είναι παλιό tablet(τουλάχιστον από ότι βλέπω στην φωτογραφία) που το πουλάν υπό την ψευδό-ονομασία reader.

Παιδιά τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά.

Ισχύει πάντα το εξής:

Εάν έχει ασπρόμαυρη e-paper οθόνη τότε είναι e-reader.

Τίποτε άλλο δεν είναι reader.

Η μόνη εξαίρεση είναι το Jetbook Colour των 500+€.

Αυτά που βάζετε είναι όλα σάπια tablet.

Καλύτερα δείτε για αγορά tablet από Κίνα στα 60€(που θα έχει και καλύτερες επιδόσεις)παρά να αγοράσετε tablet με specs 2009 για e-reader.

Με 100€ το καλύτερο είναι να αγοράσετε κανένα Kobo Mini από εξωτερικό που θα έρθει με τα μεταφορικά γύρω στο κατοστάρικο(ή απλό kindle εάν έχετε κάποιον εις στας Ευρώπας-Αμερικάς).

Έτσι τουλάχιστον θα ξέρετε τι αγοράσατε(από τα δεκάδες reviews και τους εκατοντάδες χρήστες στα διάφορα φόρουμ).

• Like 4
Δημοσ.

Μια γρηγορη ερωτηση, ελπιζω να μην πεσουν να με φανε οι ειδημονες :)

Ερχεται η ξαδερφη απο UK την παρασκευη, κ θα την αγγαρεψω να μου φερει ενα reader.

Θα το παρει απο argos.co.uk (σε περιπτωση που εχει σημασια, γιατι εχει αμεση διαθεσιμοτητα), κ ειμαι αναμεσα σε Kobo Glo κ Kindle paperwhite (100 κ 110gbp αντιστοιχα, μικρη η διαφορα, για aftersales δεν ξερω ομως).

Η ερωτηση ειναι η εξης:

Απο λεξικα (αγγλοελληνικο κυριως), πως τα πανε αυτα τα 2? Το kindle υποθετω εχει, αλλα εχω κολλησει με το kobo για καποιο λογο...

Γενικοτερα διαβαζω καμποσα προς πολλα βιβλια τον χρονο, κ τα αγγλικα μου, κ λογω επαγγελματος, ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο.

Η ιδεα μου μπηκε με τα βρωμο-game of thrones, καθως αντι να παω να δωσω 100-150ε για τις μεταφρασεις, θα τα δωσω για αυτο κ θα μου μεινει κ η συσκευη. Ωστοσο, απο τον 1ο τομο που ηβρα απο τον "θειο", συνειδητοποιησα οτι παιζουν αρκετες (λογοτεχνικες? επικο-φανταστικες?) λεξεις αγνωστες, οποτε το λεξικο θα ειναι πολυ χρησιμο, κ ισως deal-breaker...

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.
Μια γρηγορη ερωτηση, ελπιζω να μην πεσουν να με φανε οι ειδημονες :)

Ερχεται η ξαδερφη απο UK την παρασκευη, κ θα την αγγαρεψω να μου φερει ενα reader.

Θα το παρει απο argos.co.uk (σε περιπτωση που εχει σημασια, γιατι εχει αμεση διαθεσιμοτητα), κ ειμαι αναμεσα σε Kobo Glo κ Kindle paperwhite (100 κ 110gbp αντιστοιχα, μικρη η διαφορα, για aftersales δεν ξερω ομως).

Η ερωτηση ειναι η εξης:

Απο λεξικα (αγγλοελληνικο κυριως), πως τα πανε αυτα τα 2? Το kindle υποθετω εχει, αλλα εχω κολλησει με το kobo για καποιο λογο...

Γενικοτερα διαβαζω καμποσα προς πολλα βιβλια τον χρονο, κ τα αγγλικα μου, κ λογω επαγγελματος, ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο.

Η ιδεα μου μπηκε με τα βρωμο-game of thrones, καθως αντι να παω να δωσω 100-150ε για τις μεταφρασεις, θα τα δωσω για αυτο κ θα μου μεινει κ η συσκευη. Ωστοσο, απο τον 1ο τομο που ηβρα απο τον "θειο", συνειδητοποιησα οτι παιζουν αρκετες (λογοτεχνικες? επικο-φανταστικες?) λεξεις αγνωστες, οποτε το λεξικο θα ειναι πολυ χρησιμο, κ ισως deal-breaker...

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Το Kobo δεν έχει αγγλο-ελληνικό λεξικό σίγουρα,από ότι ξέρω ούτε το Kindle έχει.

Από αγγλικά λεξικά το kindle έχει καλύτερο(της Οξφόρδης που το είναι ΤΟ καλύτερο που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή),το Kobo Glo έχει το υποδεέστερο Merriam-Webster που κάνει όμως και αυτό την δουλειά του.

Αμφότερα τα λεξικά πάντως κάνουν την δουλειά τους(της Οξφόρδης βέβαια καλύτερα).

Εάν οπωσδήποτε θέλεις το καλύτερο λεξικό(όχι ελληνικό όπως είπα)τότε πάνε στο kindle.

Aftersales δεν ξέρω,ανάλογα που το πουλήσεις και πόσο.

Η σειρά A song of ice and fire (το a games of thrones είναι το πρώτο βιβλίο) χρησιμοποιεί μεσαιωνικούς όρους για καταστάσεις-εξοπλισμούς.

Πρέπει να ξέρεις πάντως ότι το Paperwhite είχε τους προηγούμενους μήνες πολλαπλά προβλήματα με την ποιότητα της οθόνης.Για αυτό προσοχή εάν το αγοράσει η ξαδέλφη σου.

Πες την να το δοκιμάσει εντατικά πριν στο στείλει.

Εάν είσαι τυχερός θα είναι όλα εντάξει.Απλά θέλει μεγάλη προσοχή λόγω κακής προϊστορίας της συσκευής.

Επίσης δεν ξέρω τι ισχύει με το μαγαζί που θα το πάρεις,εάν έχεις τις ίδιες δυνατότητες επιστροφής όπως με το κανονικό Amazon.Αυτό πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα λόγω των προβλημάτων που σε ανέφερα.

Τέλος θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν δεν έχεις σκεφτεί να πάρεις το απλό kindle εφόσον δεν είσαι και πολύ φαν των συσκευών.Το φως σου κάνει τόσο μεγάλη διαφορά ώστε να δώσεις 40 λίρες(και η touch οθόνη φυσικά);

Δημοσ.

Kobo glo και ξερό ψωμι...Η ξαδέρφη μου που σπουδαζει αγγλία πηρε paperwhite και μετα απο 3 επιστροφες ακομη προβλημα στην οθονη της έβγαζε.Πηρε refund και αγόρασε glo...Glo και ξερό ψωμι εγω δεν το μετανοιώνω για κανένα λογο που το αγορασα.....Αφου το θές για μία σειρα μόνο,γιατι να μην αγορασεις απλα τα βιβλια απο το amazon?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι διαβαζω αρκετα βιβλια γενικοτερα, οποτε αχρηστο δεν θα παει...

Aftersales support εννοουσα, δεν θα το δωσω μετα... Οποτε glo παμψηφει?

Για το απλο kindle ξεκινησα, αλλα δεν θα με χαλαγε ο φωτισμος, κ ειπα να ανεβω λιγο στο budget.

Τα λεξικα δεν αλλαζουν με κανενα jailbreak η κατι παρομοιο να υποθεσω ε? Οχι σε αγγλοελληνικο, αλλα εστω σε καποιο με περισσοτερα λημματα...

Edit: Ενα ακομα:

Τα λεξικα δουλευουν κ σε sideloaded βιβλια ε? Εκτος pdf παντα.

Επεξ/σία από ocelotgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδες μια ερωτηση:

πως γινεται να σταματησω το calibre απο το να μεταφερει οτι του κανω import στο default του folder...?

T.HANKS

Επεξ/σία από viper2005

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...