eAnagnostis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 FYI Πριν από λίγο, ξεκίνησε τη λειτουργία του το βιβλίοπωλείο με ebooks από την Cosmote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 FYI Πριν από λίγο, ξεκίνησε τη λειτουργία του το βιβλίοπωλείο με ebooks από την Cosmote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deep Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 εχασα, δηλ. αγνωστοι μαλλον εσουφρωσαν, ενα κιντλ 3, τωρα σκεφτομαι να παω προς SONY PRS-T1 λογω ανεσης πλεονεκτουσης στα pdf εναντι του κιντλ, διαθετω πληθος δυσερευνητο απο αρχεια mobi για το κιντλ, ξερει κανεις να μου πει αν τα αρχεια mobi μετατρεπονται σε epub γρηγορα, χωρις απωλειες και αλλοιωσεις ;; ευχαριστω, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δεν νομίζω να έχεις θέμα. Γενικά οι μετατροπές mobi <-> epub είναι τόσο ακριβείς και απροβλημάτιστες, που σπανίως γίνεται λόγος για αυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 εχασα, δηλ. αγνωστοι μαλλον εσουφρωσαν, ενα κιντλ 3, τωρα σκεφτομαι να παω προς SONY PRS-T1 λογω ανεσης πλεονεκτουσης στα pdf εναντι του κιντλ, διαθετω πληθος δυσερευνητο απο αρχεια mobi για το κιντλ, ξερει κανεις να μου πει αν τα αρχεια mobi μετατρεπονται σε epub γρηγορα, χωρις απωλειες και αλλοιωσεις ;; ευχαριστω, Ναι πολύ εύκολα. Τώρα επειδή είμαι χρήστης του T1 από σχεδόν την πρώτη μέρα μπορώ να σου πω ότι είναι εξαιρετική επιλογή.Βέβαια του λείπει το ελληνικό μενού και θέλει partial root για τις γραμματοσειρές με πολυτονικό. Βέβαια εάν δεν βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις το Τ2 που όσο να ναι θα έχει το κάτι παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deep Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 αφου δεν τιθεται ζητημα μετατροπης, μαλλον παω προς σονυ, υποθετω το προγραμμα μετατροπης ακουει στο ονομα calibre, σωστα ;; ενα link που δινεις πιο πανω για σονυ, γραφει εντος παρενθεσεως SONY eBook PRS-T1 (Colors), αυτο τι ειναι ;; το χρωμα της συσκευης ;; για να περιμενω δεν το βλεπω, το χρειαζομαι σαν να ηταν παπι, nzeppos παλαιμαχε γεια σου, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Χαχα, γειά σου κι εσένα! Όντως για το calibre μιλάμε. Αν πάθαινα κάτι παρόμοιο κι έχανα το ereader μου, πραγματικά ούτε εγώ δεν θα άντεχα να περιμένω. Δεν πρέπει να περνάει ούτε μέρα που να μην χρησιμοποιώ το Kindle και πραγματικά προσπαθώ να υπολογίσω τα λεφτά που έχω γλυτώσει από τότε που αγόρασα τη συσκευή (μιλάμε για εκατοντάδες ευρώ)*. *η αλήθεια είναι πάντως πως τα λεφτά τα γλύτωσα επειδή βρίσκω τα βιβλία από -γκουχ, γκουχ- διάφορες πηγές. Γιατί αν περίμενα από τις απαράδεκτες τιμές των ebooks, κλάφ' τα Χαράλαμπε. Εδώ το Amazon πουλάει πολλά ebooks ακριβότερα και από τις paperback εκδόσεις, με ταρίφα γύρω στα 10-12 ευρώ. Παράδειγμα το τελευταίο βιβλίο που κατέβασα. Τα παλιά χρόνια, που αγόραζα μεταχειρισμένα βιβλία από Alibris με το... κιλό, τα έπαιρνα σαφώς φθηνότερα (κάποια στιγμή όμως αύξησαν τα μεταφορικά οι παλιάνθρωποι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Γειά σας.Ενδιαφέρομαι και εγω για την αγορα ενος ebook reader μιας και εχω γεμισει ολες τις βιβλιοθηκες με βιβλια κ δεν μου παει να τα βαλω σε κουτες.....Θελω κατι φθηνο και βολικο...Εχω δοκιμασει το Kindle και μου αρεσε παρα πολυ αν και θα ηθελα να ειχε φως για το βραδυ,το Sony το δοκιμασα και για την τιμη του δεν μου εκανε εντυπωση.Εχω ακουσει παρα πολυ καλα για το νεο Νοοk με την backlit οθονη.Υπαρχει τροπος να το βρω σε λογικη τιμη στην Ευρώπη?Εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο αξιολογο reader? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αναφέρθηκε ήδη πως η Sony ετοιμάζει νέο Reader (PRS-T2) για τέλη Αυγούστου - αρχές Σεπτέμβρη. Και το Amazon ετοιμάζει κι αυτό νέα Kindle, ίσως ακόμα και μέσα στον Ιούλιο. Και ένα από τα νέα Kindle θα έχει ενσωματωμένο φωτισμό (όχι backlit, αυτό είναι κάτι άλλο, ούτε το Nook έχει backlit - εκτός αν εννοείς το tablet). Οπότε μπορεί κάποια αναμονή για νέα συσκευή να επιβραβευτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deep Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Χαχα, γειά σου κι εσένα! Όντως για το calibre μιλάμε. Αν πάθαινα κάτι παρόμοιο κι έχανα το ereader μου, πραγματικά ούτε εγώ δεν θα άντεχα να περιμένω. Δεν πρέπει να περνάει ούτε μέρα που να μην χρησιμοποιώ το Kindle και πραγματικά προσπαθώ να υπολογίσω τα λεφτά που έχω γλυτώσει από τότε που αγόρασα τη συσκευή (μιλάμε για εκατοντάδες ευρώ)*. *η αλήθεια είναι πάντως πως τα λεφτά τα γλύτωσα επειδή βρίσκω τα βιβλία από -γκουχ, γκουχ- διάφορες πηγές. Γιατί αν περίμενα από τις απαράδεκτες τιμές των ebooks, κλάφ' τα Χαράλαμπε. Εδώ το Amazon πουλάει πολλά ebooks ακριβότερα και από τις paperback εκδόσεις, με ταρίφα γύρω στα 10-12 ευρώ. Παράδειγμα το τελευταίο βιβλίο που κατέβασα. Τα παλιά χρόνια, που αγόραζα μεταχειρισμένα βιβλία από Alibris με το... κιλό, τα έπαιρνα σαφώς φθηνότερα (κάποια στιγμή όμως αύξησαν τα μεταφορικά οι παλιάνθρωποι). βλεπω εντρυφεις σε επιστημονικες υπερδοξασιες υπερχορδων, να δουμε ποιος ειναι ο αρχιμουσικος που τις δονει και ποιο το ακροατηριο, εκανα δοκιμη μετατροπης απο mobi σε epub με calibre, το μετατρεφθεν κειμενο παρεμεινε αθικτο σφαλματων ως ειχε στο αρχικο, ο τιτλος του αρχειου, ξερεις, με ερωτηματικα, καπου ειχα δει οτι χρειαζεται ενσωματωση γραμματοσειρων και κατι τετοια αλαμπουρνεζικα, θα χρειαστει να καταφυγω σε ακροβατικα ;; γιατι ενα-ενα αρχειο να πληκτρολογω τιτλους το πραγμα γινεται αηδες, τα μεταχειρισμενα βγαζουν κερδος απο μεταφορικα, βλεπεις βιβλια 0,50 ευρω και μεταφορικα 3,50 ευρω, raxanas, ειχα ενα kindle 3 και το συστηνω ανεπιφυλαχτα, μου το κλεψαν προσφατα, χαρακωσε τη συσκευη σε καποιο σημειο για να μπορεις να την αναγνωρισεις εαν σου την κλεψουν, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 για αναγνωση σε e-reader βιβλίων αλλα και κομικς σε τι ιντσες παμε ; 10 ή 7 ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 για αναγνωση σε e-reader βιβλίων αλλα και κομικς σε τι ιντσες παμε ; 10 ή 7 ;; 7" ereader δεν υπάρχει.Υπάρχουν 6",10" και μερικά ξεχασμένα των 8". Εσύ μάλλον αναφέρεσαι σε tablet. Από εκεί και πέρα και σε 7" μπορείς να διαβάσεις κόμιξ,αλλά οι οθόνες των 9.7" ή οι 10" είναι αρκετά μεγάλες ώστε να έχουν την Α4 ολόκληρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 kindle fire δεν πιανεται για e-book αλλα για tablet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Άπαξ και δεν έχει οθόνη e-ink, δεν είναι e-book reader ό,τι και να λένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 kindle fire δεν πιανεται για e-book αλλα για tablet? Όχι. Εφόσον έχει lcd οθόνη είναι tablet. Το ονομάζουν e-reader για διαφήμιση και για να δείξουν ότι έχουν pre-installed apps για διάβασμα βιβλίων.Για αυτό βέβαια το ονόμασαν και Kindle Fire,για να τσακώσουν κάποιους από τους χρήστες του ομώνυμου ereader. Αλλά αφού(όπως είπαμε και πολλές άλλες φορές)δεν έχει e-paper οθόνη δεν είναι reader. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα