eAnagnostis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Ναι, καμία άλλη συσκευή δεν έχει ελληνικό μενού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jardan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 OK σε ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 To Sony T1 το είδα από κοντά και μου φάνηκε πολύ αργό… υχαριστώ για την βοήθεια Μια παρατήρηση μόνο.Το Τ1 που το είδες;Γιατί επειδή είμαι κάτοχος και μόνο αργό δεν το λες. Από εκεί και πέρα μάλλον το Cybook Odyssey θα σου κάνει την δουλειά γιατί έχει ελληνικό μενού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afroditek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μιας και ειμαι ασχετη με το ολο θεμα... τη διαφορά εχει το pdf απο το epub?Το Σονυ Τ-1 διαβαζει και τα 2 παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μιας και ειμαι ασχετη με το ολο θεμα... τη διαφορά εχει το pdf απο το epub?Το Σονυ Τ-1 διαβαζει και τα 2 παντως... Είναι μεγάλη η διαφορά τους. Τα PDF μιμούνται τη σελίδα του τυπωμένου βιβλίου (ή περιοδικού κλπ). Είναι σα να έχεις ένα ακριβές, σκαναρισμένο αντίγραφο σε ψηφιακή μορφή. Γι' αυτή το κείμενο και σελίδα δε χωράνε ακριβώς σε μια οθόνη. Παραμένουν τα ίδια ανεξάρτητα από την οθόνη και γι' αυτό χρειάζεται να κάνουμε ζουμ. Το ePUB είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να προσαρμόζεται πλήρως το περιεχόμενο στην οθόνη που έχουμε, όσο μικρή και αν είναι αυτή (π.χ. ενός κινητού). Μεγαλώνουμε ή μικραίνουμε τα γράμματα, επιλέγουμε απόσταση γραμμών και περιθώρια ή το είδος της γραμματοσειράς και πάλι το κείμενο χωράει ακριβώς στη διαθέσιμη οθόνη και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πατάμε επόμενη ή προηγούμενη σελίδα. Δε χρειάζεται ζουμ. Για να το δεις και στην πράξη, μπορείς να παρακολουθήσεις κάποια από τα βίντεο που έχω. Σημειώνω, για να είμαστε δίκαιοι με το PDF, ότι σε κάποιες συσκευές (όπως στους Sony Reader) υπάρχει reflow και για τα PDF κειμένου (όχι τα σκαναρισμένα χωρίς OCR), δηλαδή μπορούμε να αυξομειώσουμε το μέγεθος των γραμμάτων και να έχουμε νέα σελιδοποίηση. Αλλά αυτή η διαδικασία, επειδή πρόκειται για PDF και όχι ePUB, χαλάει τη μορφοποίηση του εγγράφου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steve62742 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 παιδιά έχει να προτήνει κανένας πρόγραμα android για διάβασμα pdf και manga/comic? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Για pdf προσωπικά προτιμώ το ezPDF reader. Δεν είναι τζάμπα αλλά με ελάχιστο ψάξιμο μπορείς να βρεις κάμποσα πολύ πρόσφατα apk του (πχ. το 1.8.2.1) Άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιώ είναι το Moon+ Reader, το FBReader, το CoolReader, το VuDroid κλπ. Για τα cbr/cbz των κόμικ και των manga τώρα τελευταία χρησιμοποιώ το Droid Comic Viewer. Επίσης το EBookDroid αλλά και το πολύ καλό MangaWhat (κυρίως για να διαβάζω manga online, χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάσω ολόκληρα). Τέλος εξαιρετικό είναι και το Perfect Viewer (στο συγκεκριμένο είχα διαβάσει ολόκληρο το Full Metal Alchemist και το Claymore και θυμάμαι ότι είχα μείνει αρκετά ευχαριστημένος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jardan Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μια παρατήρηση μόνο.Το Τ1 που το είδες;Γιατί επειδή είμαι κάτοχος και μόνο αργό δεν το λες. Από εκεί και πέρα μάλλον το Cybook Odyssey θα σου κάνει την δουλειά γιατί έχει ελληνικό μενού. Το Τ1 το είδα από ένα συνάδελφο στη δουλεία μου. Σε σύγκριση με το kindle μου φάνηκε αργό. Μπορεί να ήταν και η ιδέα μου, αλλά τα είχα και τα δύο δίπλα δίπλα και η απόκριση του kindle ήταν πιο άμεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noasgr Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Παίδες καλησπέρα. Με δεδομένο budget γύρω στα 100 ευρώ, πάει κανείς κατευθείαν για Kindle 4? Τι εναλλακτικές παίζουν γύρω σε αυτή τη τιμή που θα άξιζαν το κόπο να ρίξουμε μια ματιά; Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη, ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Παίδες καλησπέρα. Με δεδομένο budget γύρω στα 100 ευρώ, πάει κανείς κατευθείαν για Kindle 4? Τι εναλλακτικές παίζουν γύρω σε αυτή τη τιμή που θα άξιζαν το κόπο να ρίξουμε μια ματιά; Αν αγοράσεις από το Amazon κατευθείαν, το Kindle 4 θα σου έρθει γύρω στα €125. Και από επίσημες πηγές δεν υπάρχει φτηνότερη λύση. Για να πάει προς τα 100 ευρώ, θα πρέπει είτε να δοκιμάσεις eBay είτε να σου το πάρει κάποιος γνωστός από εξωτερικό (κατά προτίμηση ΗΠΑ, αλλά και Βρετανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noasgr Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Αν αγοράσεις από το Amazon κατευθείαν, το Kindle 4 θα σου έρθει γύρω στα €125. Και από επίσημες πηγές δεν υπάρχει φτηνότερη λύση. Για να πάει προς τα 100 ευρώ, θα πρέπει είτε να δοκιμάσεις eBay είτε να σου το πάρει κάποιος γνωστός από εξωτερικό (κατά προτίμηση ΗΠΑ, αλλά και Βρετανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες). Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Παρέλειψα να πω πως έχω πρόσβαση σε αγορά από amazon.es όπου βγαίνει 99 ευρώ + τα "τοπικά" έξοδα αποστολής. Με τα νέα δεδομένα εξακολουθεί να αποτελεί μονόδρομο; Να αναφέρω ότι το προϊόν που κοντράρει το k4 εδώ στην είναι αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Παρέλειψα να πω πως έχω πρόσβαση σε αγορά από amazon.es όπου βγαίνει 99 ευρώ + τα "τοπικά" έξοδα αποστολής. Με τα νέα δεδομένα εξακολουθεί να αποτελεί μονόδρομο; Να αναφέρω ότι το προϊόν που κοντράρει το k4 εδώ στην είναι αυτό Αν μπορείς να πάρεις από Ισπανία, προτίμησε το Kindle. Για το bq Cervantes δεν μπορώ να πω ότι ξέρω και πολλά. Είναι πλεονέκτημα π.χ. ότι υποστηρίζει ePUB (άρα δε θες μετατροπές ή/και ξεκλείδωμα), έχει reflow στο PDF (και ίσως και δυνατότητα για διάβασμα οριζόντια) ή ότι παίρνει sd κάρτα (το τελευταίο προσωπικά δεν το θεωρώ σημαντικό, αλλά κάποιοι το θεωρούν). Γενικά φαίνεται να έχει τις ίδιες δυνατότητες με το Kindle και την ίδια τιμή, αλλά δεν ξέρω πόσο γρήγορα και καλά λειτουργεί, τι γίνεται με την μπαταρία κλπ. Θα πρότεινα το "μεγάλο και σίγουρο" Amazon. Βρήκα ένα αναλυτικό βίντεο για το bq Cervantes 2 http://www.youtube.com/watch?v=z006D3CZqQM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Αυτα τα κουμπωτακια λαμπακια που βγαινουν για ebook readers κανουν και για τα κανονικα βιβλια? Βασικα, αν παρω ενα τωρα για βιβλια θα μπορω να το χρησιμοποιησω μετεπειτα που θα παρω και eReader? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Αυτα τα κουμπωτακια λαμπακια που βγαινουν για ebook readers κανουν και για τα κανονικα βιβλια? Βασικα, αν παρω ενα τωρα για βιβλια θα μπορω να το χρησιμοποιησω μετεπειτα που θα παρω και eReader? Εάν εννοείς κάτι σαν και το παραπάνω,ναι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε βιβλίο. Βέβαια ανάλογα με το μέγεθος της συσκευής ή του βιβλίο κάποιες φορές είναι άβολο(ας πούμε εγώ έχω ένα φθηνό λαμπάκι με μεγάλο όγκο για τις μπαταρίες,λοιπόν σε μερικά μικρότερα βιβλία τσέπης με μαλακό εξώφυλλο δεν κάνει γιατί λυγίζει τις σελίδες). Από εκεί και πέρα κανένα πρόβλημα δεν βλέπω να έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δλδ τι προτεινεις? Βασικα τι εννοεις μπορουν "και" σε βιβλιο? Δλδ για e-Reader προοριζονται? Επειδη εχω την εντυπωση πως για βιβλια προοριζονται και στα e-Reader παιζει να τιθετα θεμα συμβατοτητας. Μπορει βεβαια, και να κανω λαθος. Κοιταξε να δεις, δεν το χω ψαξει σε βαθος, χθες ξεκινησα να το ψαχνω και εχω βρει τα παρακατω. Τα περισσοτερα βεβαια ειναι της μορφης που δειχνεις. ΠΧ Το κλασσικο απο energiser. Αλλα αντιστοιχα Και ενα διαφορετικου τυπου το οποιο το βαζεις πανω στην σελιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα