katerinad Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα! ερώτηση: θελω να παρω ένα ebook reader αλλα είμαι λίγο άσχετη με το θέμα, αν μπορει καποιος να προτεινει κατι σε οσο το δυνατον χαμηλοτερη τιμη, και μια ιδιαιτερότητα, θέλω να το αγοράσω για να διαβάζω το βραδυ με κλειστο φως, έχουν φως έτσι?? και κατι ακομα να παρω ebook reader ή με λίγα λεφτα ακομα συμφερει καλύτερα tablet pc??
LongTom Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα! ερώτηση: θελω να παρω ένα ebook reader αλλα είμαι λίγο άσχετη με το θέμα, αν μπορει καποιος να προτεινει κατι σε οσο το δυνατον χαμηλοτερη τιμη, και μια ιδιαιτερότητα, θέλω να το αγοράσω για να διαβάζω το βραδυ με κλειστο φως, έχουν φως έτσι?? και κατι ακομα να παρω ebook reader ή με λίγα λεφτα ακομα συμφερει καλύτερα tablet pc?? Καλημέρα. Η απάντηση χωρίζεται σε 3 φάσεις: 1ον)Πως νιώθεις εάν διαβάσεις κείμενο για πολύ ώρα σε οθόνη Η/Υ; Εάν είσαι ΟΚ τότε μπορείς να αγοράσεις tablet που θα τα κάνει όλα και μπορείς να αγνοήσεις τα παρακάτω. Εάν νιώθεις δυσφορία τότε μάλλον ένα e-reader είναι καλύτερο για εσένα. 2ον)Ποια η χρήση της συσκευής; Θέλεις να διαβάζεις βιβλία με κείμενο ή τεχνικά βιβλία/περιοδικά με πολλές και πολύχρωμες εικόνες; Εάν θέλεις να διαβάζεις περισσότερο λογοτεχνικά βιβλία τότε η συσκευή που σου ταιριάζει είναι το e-book reader με e-paper οθόνη.Καμία διαφορά στα μάτια από ένα κανονικό βιβλίο. Εάν θέλεις να διαβάζεις περισσότερο περιοδικά ή pdfs με πολλές εικόνες τότε πρέπει να πας σε tablet. 3ον)Τα e-book readers δεν έχουν κάποιο φωτισμό.Είναι σαν τα κοινά βιβλία,έτσι πρέπει να αγοράσεις είτε φωτάκι είτε φωτιζόμενο κάλυμμα. Τα tablet φυσικά έχουν φωτισμό. Ίσως το ποιο φθηνό e-book reader που μπορείς να πάρεις από Ελλάδα είναι το kindle 4. Εάν μπορείς να προμηθευτείς από κάπου αλλού προϊόντα με αμερικάνικες τιμές θα σου πρότεινα το Sony Prs-T1.Είναι ίσως το καλύτερο της αγοράς και στην αμερική έχει 99$. Στην Ευρώπη έχει τουλάχιστον 150 ευρώ κάνοντας άλλα e-readers καλύτερες επιλογές λόγω χρημάτων. Για tablet υπάρχει section στο φόρουμ. Πάντως πιστεύω ότι εάν το θέλεις για reader μόνο πάρε κάτι φθηνό και σίγουρα όχι πάνω από 150 ευρώ(ίσως και τα 100 να είναι πολλά).
silvios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 σχετικα με αυτο καποια γνωμη απο τα μελη που εχουν ασχοληθει με το θεμα ??? http://www.pixmania.gr/gr/gr/11538276/art/bookeen/ebook-cybook-odyssey---μαυρο.html αν νομιζετε οτι αξιζει σχετικα με την τιμη του . 155 ευρω με ΦΠΑ εχει.Παρακαλω θα ηθελα γνωμες απο παλιους χρηστες των eBook readers.
eAnagnostis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Το Kindle Touch είναι πια επίσημα διαθέσιμο για Ελλάδα και Κύπρο.
LongTom Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 σχετικα με αυτο καποια γνωμη απο τα μελη που εχουν ασχοληθει με το θεμα ??? http://www.pixmania.gr/gr/gr/11538276/art/bookeen/ebook-cybook-odyssey---μαυρο.html αν νομιζετε οτι αξιζει σχετικα με την τιμη του . 155 ευρω με ΦΠΑ εχει.Παρακαλω θα ηθελα γνωμες απο παλιους χρηστες των eBook readers. Εγώ είχα το προηγούμενο μοντέλο(το Orizon)και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Καλό λογισμικό,αξιόπιστο,καλό και εύχρηστο μενού και γενικά αίσθηση καλής συσκευής.Από ότι έχω διαβάσει το Odyssey έχει κρατήσει τα παραπάνω και βελτιώσει τα μειονεκτήματα του Orizon. Το εν λόγω φαίνεται πολύ καλό.Οι χρήστες στα διεθνή φόρα πάντως το δίνουν ευνοϊκές κριτικές. Είχε κάποια bugs στην αρχή,αλλά από ότι φαίνεται τα περισσότερα λύθηκαν. Το μόνο μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει καλά λεξικά. Προσωπικά νομίζω ότι είναι μια αξιόλογη αγορά για τα χρήματα του(για την Ελλάδα φυσικά). Όσο για το pixmania καλύτερα να το αποφύγεις γιατί δεν είναι τόσο αξιόπιστο e-shop.Προτιμότερο είναι να παραγγείλεις κατευθείαν από την Bookeen.
viper2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 ερωτηση ποσα λετε να πιανει ενα μεταχειρισμενο kindle dx...? offtopic
eAnagnostis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Εξαρτάται, ανάλογα πόσο καιρό το έχει κάποιος Θα έλεγα 250 (περίπου)
viper2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Εξαρτάται, ανάλογα πόσο καιρό το έχει κάποιος Θα έλεγα 250 (περίπου)
airvag Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 παιδια θελω ενα ebook reader αλλα μονο για διαβασμα για τους δικους μου. προφανως καταλαβαινεται οτι ψαχνω εναν paper book γυρω στα 100-150 το πολυ. το kindle που ειδα εκανε 325. το bookeen ειναι καλο? εχεται να μου προτεινεται καποιο?
viper2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδες μια βοηθεια με το calibre οταν μετρατρεπω ενα pdf σε mobi μπορω να κρατησω τα bookmarks...? thanks
wilmott Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 http://www.goldendeals.gr/deals/99euros-e-technoshop-sony-prs300?utm_source=SendGrid&utm_medium=email&utm_campaign=website&fb_source=message Για αυτό τι λέτε?
eAnagnostis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 παιδια θελω ενα ebook reader αλλα μονο για διαβασμα για τους δικους μου. προφανως καταλαβαινεται οτι ψαχνω εναν paper book γυρω στα 100-150 το πολυ. το kindle που ειδα εκανε 325. το bookeen ειναι καλο? εχεται να μου προτεινεται καποιο? Δεν ξέρω ποιο Kindle είδες, πάντως ξεκινάει από 135 ευρώ (όχι 325). Και το Cybook Odyssey της Bookeen είναι καλή περίπτωση. Εξαρτάται από τι ακριβώς θέλεις (PDF, ePUB κλπ) ρε παιδες μια βοηθεια με το calibre οταν μετρατρεπω ενα pdf σε mobi μπορω να κρατησω τα bookmarks...? thanks Δε νομίζω ότι γίνεται http://www.goldendeals.gr/deals/99euros-e-technoshop-sony-prs300?utm_source=SendGrid&utm_medium=email&utm_campaign=website&fb_source=message Για αυτό τι λέτε? Παλιά συσκευή, δύο γενιές πίσω από το τωρινό Sony Reader.
airvag Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 εμενα με ενδιαφερει ενα reader απλο σε μορφη βιβλιου που να διαβαζει μονο pdf,txt,doc τι καλο υπαρχει με 100-150 ευρω?
eAnagnostis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ θα πρότεινα ένα απλό Kindle, στα 135 (txt, doc με μετατροπή από το Amazon) Αν θέλεις από eBay, δες επίσης και τα Nook.
chaos686 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά, πριν από κάποιους μήνες είχε δημοσιευτεί σε αυτό το thread ένα αγγλοελληνικό λεξικό σε prc μορφή, το οποίο κατέβασα κ έβαλα στο kindle 3 μου. Ξέρει κανείς αν έχει βγει κάποια βελτιωμένη έκδοση ή κάποιο άλλο παρόμοιο; Παιδιά που μπορώ να βρω το λεξικό που λέει ο φίλος;Γιατί στα links που βρήκα στο thread δεν υπάρχει πια. Κανείς;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα