tilegamos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 to fire κάποια στιγμή μου είχε κάνει εντύπωση αλλά δεν έρχεται Ελλάδα επίσημα, και δεν μλέκω με πιστωτικές, αναμονή, ψάξιμο, και κάποιες ιδιοτροπίες που να θυμάμαι καλά έχει το fire... δεν είχε μνήμη, ήθελε μόνο τα αγορασμένα απο amazon, κάτι τέτοιο... εγώ θέλω τα άπειρα κόμιξ μου σε pdf άνετα, se cbz kai cbr αν γίνεται, τα βιβλία μου , επίσης pdf και κάνα βιντεάκι που να "βλέπεται" σε νορμάλ κόστος.. Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον..
eAnagnostis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Έχω κάνει review για το Kindle Fire και θα το ανεβάσω τις επόμενες μέρες. Είναι όντως αρκετά κλειστό, αλλά μπορείς να βάλεις ό,τι εφαρμογή θες χωρίς ξεκλέιδωμα. Κάρτα SD όντως δεν παίρνει. Τα αρχεία κόμιξ που ανέφερες πάντως δε διαβάζονται με το Archos 70B, στο οποίο δεν μπορείς να βάλεις πρόσθετες εφαρμογές. Ενώ σε οποιοδήποτε Android tablet αυτό δεν είναι πρόβλημα. Η οθόνη του για βίντεο δεν έχει καλή ανάλυση. Οπότε πάρε όποιο tablet θες, αλλά πάρε tablet, όχι "e-reader με οθόνη TFT". Θα δώσεις κάτι παραπάνω, αλλά θα πάρεις κάτι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.
nzeppos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς αυτά που θέλεις δεν παρέχονται σε "normal' κόστος. Για την ακρίβεια το ιδανικό για σένα θα ήταν 10ιντσο tablet, αλλά η τιμή του ξεφεύγει και σίγουρα δεν είναι η καλύτερη ιδέα να πάρεις... iPad στο στρατό. Μην αγχώνεσαι πάντως. Αν πρόκειται να μπεις σύντομα φαντάρος και η θητεία δεν έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια, είναι βέβαιο ότι τουλάχιστον τους πρώτους 1-2 μήνες δεν θα προλαβαίνεις ούτε τηλέφωνο να πάρεις, όχι να κάτσεις να διαβάσεις κόμικς με την ησυχία σου. Μέχρι τότε όλο και κάτι μπορεί να έχει γίνει...
tilegamos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Συγγνώμη, εγώ διάβασα οτι έχει android 2.1 το archos..
eAnagnostis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Συγγνώμη, εγώ διάβασα οτι έχει android 2.1 το archos.. Έχει και τώρα βρισκόμαστε (πες, για 7άρι tablet) στο Android 2.3. Το θέμα είναι ότι Market δεν έχει και δε σηκώνει και πολλές πολλές εφαρμογές. Θέλει root (δες πώς) για να κάνεις οτιδήποτε, αλλά και πάλι με περιορισμούς λόγω software και hardware.
eAnagnostis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δεν το βλέπω σύντομα - τουλάχιστον έγχρωμο που να μην έχει απλώς κάποια ξεπλυμένα χρώματα.
botsaris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά, πριν από κάποιους μήνες είχε δημοσιευτεί σε αυτό το thread ένα αγγλοελληνικό λεξικό σε prc μορφή, το οποίο κατέβασα κ έβαλα στο kindle 3 μου. Ξέρει κανείς αν έχει βγει κάποια βελτιωμένη έκδοση ή κάποιο άλλο παρόμοιο;
eAnagnostis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Σήμερα, όπως μάλλον θα γνωρίζετε, είανι ημέρα δράσης ενάντια στα νομοσχέδια SOPA και PIPA και έχω γράψει κάτι σχετικό, όπου προσπαθώ, πέρα από το να εξετάσω τις συνέπειές τους, να απαντήσω στο ερώτημα: Γιατί υπάρχει "πειρατεία"
st2 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 http://osarena.net/opinions/o-kindinos-ton-e-books.html
LongTom Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 http://osarena.net/opinions/o-kindinos-ton-e-books.html Αυτά που λέει το άρθρο ισχύουν σχεδόν αποκλειστικά για amazon. Υπάρχουν και άλλα βιβλιοπωλεία και άλλοι e-readers εκτός αυτών που πασάρει η amazon. Δεν χρειάζεται κανείς να αγοράσει από εκεί εφόσον διαφωνεί(και καλά θα κάνει γιατί οι τακτικές της σαν εταιρία είναι απαράδεκτες αλλά τεσπα κάποιοι δεν ενοχλούνται). Το γενικευμένο πρόβλημα είναι το drm που το έχουν πολλά e-βιβλιοπωλεία,εκεί είναι το θέμα.
Intruder7s Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Κοιταζω καποια reviews, ημουν ψημενος για Kindle Fire αλλα μαλλον θα παω στο Nook Tablet το οποιο απ΄οτι διαβαζω απο reviews φαινεται γενικα λιγο καλυτερο στα ιδια χρηματα με το fire. Με ενδιαφερει μια all-around συσκευη και ευκολη στη μεταφορα οποτε λογικα κανω καλη επιλογη. Μηπως θα επρεπε να συνεχισω το ψαξιμο?
maras00 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Έχω το SONY PRS 650 είμαι ευχαριστημένος αρκετά διαβάζω 2-3 ώρες κάθε μέρα το φορτίζω μια φορά την εβδομάδα με την σύνδεση usb του ΗΥ όταν βάζω νέα βιβλία το ζουμ δεν βοηθάει πολύ είναι κουραστικό να πηγαίνεις δεξιά αριστερά πάνω κάτω συνεχώς μετατρέπω τα pdf βιβλία εικόνας σε κείμενου με το abby transformer to pdf έτσι τα αυξάνω σε ότι μέγεθος θέλω , ώστε να είναι εύκολο αναγνώσιμα πάντως τώρα θα έπαιρνα πάλι SONY Τ1 είναι από τα καλυτέρα από τα συγκριτικά που βλέπω και από την εμπειρία μου με το προηγούμενο SONY PRS 650 πρόβλημα είναι τα ΕΛΛΗΓΝΙΚΑ στις σημειώσεις πληκτρολογίου έχω αναφέρει τις απορίες μου σε αρκετούς χώρους χωρίς λύση ακόμη αναμένω για το μέλλον σε αναβάθμιση ή λύση τρίτων
ikar6 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Φίλε maras00, προσπάθησε να βάζεις και καμία τελεία στο κείμενό σου γιατί διαβάζεται εξαιρετικά δύσκολα.
chaos686 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά, πριν από κάποιους μήνες είχε δημοσιευτεί σε αυτό το thread ένα αγγλοελληνικό λεξικό σε prc μορφή, το οποίο κατέβασα κ έβαλα στο kindle 3 μου. Ξέρει κανείς αν έχει βγει κάποια βελτιωμένη έκδοση ή κάποιο άλλο παρόμοιο; Παιδιά που μπορώ να βρω το λεξικό που λέει ο φίλος;Γιατί στα links που βρήκα στο thread δεν υπάρχει πια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα