Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

kotlid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια ολους σας για τις πληροφοριες

να τολμησω μια γενκικη καταταξη των tablets για την χρηση που θελω:

λοιπά android tablets-> kindle fire-> ipad

και αυτό το λινκ http://www.engadget.com/2012/01/10/mirasol-5-7-inch-ereader-hands-on-courtesy-of-kyobo-and-bambook/

ειναι σημερινο 10/1/2012

απλα το βαζω γιατι εχουμε μιλησει και παλιοτερα για την mirasol οθονη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγώ θα επιμείνω ότι για τα comics η 10 ιντσών οθόνη είναι μονόδρομος. Το kindle fire στις 7 ιντσες δεν πιστευω πως βολεύει. Αυτό το λέω έχοντας διαβάσει άπειρα cbr cbz comics τα 2 τελευταία χρόνια σε ipad (10") και πριν πιο πριν σε 7" tablet pc.

Χαίρεται παίδες,

Λεω να ψωνίσω ένα ereader, κατά προτίμηση b/w χωρίς συνδεσιμότητα κλπ, γύρω στις 7 ίντσες και με e-paper.

Touch κλπ τα θεωρώ περιττά, επίσης να είναι καλό σε τεχνικά κείμενα με γραφήματα, εικόνες κλπ.

Θενξ:*

Χαίρεται παίδες,

Λεω να ψωνίσω ένα ereader, κατά προτίμηση b/w χωρίς συνδεσιμότητα κλπ, γύρω στις 7 ίντσες και με e-paper.

Touch κλπ τα θεωρώ περιττά, επίσης να είναι καλό σε τεχνικά κείμενα με γραφήματα, εικόνες κλπ.

Θενξ:*

Η συσκευή έτσι ακριβώς όπως την περιγράφεις δεν υπάρχει (και όσο -εν μέρει- υπάρχει δε θα σε συνέφερε να την πάρεις). Εννοώ, όλο οι μοντέρνοι e-reader έχουν σύνδεση στο internet με WiFi και οι διαστάσεις τους είναι 6 ίντσες (7 ίντσες δεν υπάρχει πια συσκευή e-reader) ή μετά 9,7. Οι πεισσότεροι έχουν αφή, αν και όχι απαραίτητα όλοι.

Γενικώς, αν αγοράσεις με κριτήριο τα PDF πιο προχωρημένος, αλλά και πιο ακριβός είναι ο Sony Reader.

Αν σκοπεύεις να ξεκλειδώσεις τη συσκευή, προς Nook ή Kobo.

Αν πας με τη ευκολία παραγγελίας, την υποστήριξη και μια μέση λύση για γενική χρήση, πας προς Kindle.

Η συσκευή έτσι ακριβώς όπως την περιγράφεις δεν υπάρχει (και όσο -εν μέρει- υπάρχει δε θα σε συνέφερε να την πάρεις). Εννοώ, όλο οι μοντέρνοι e-reader έχουν σύνδεση στο internet με WiFi και οι διαστάσεις τους είναι 6 ίντσες (7 ίντσες δεν υπάρχει πια συσκευή e-reader) ή μετά 9,7. Οι πεισσότεροι έχουν αφή, αν και όχι απαραίτητα όλοι.

Γενικώς, αν αγοράσεις με κριτήριο τα PDF πιο προχωρημένος, αλλά και πιο ακριβός είναι ο Sony Reader.

Αν σκοπεύεις να ξεκλειδώσεις τη συσκευή, προς Nook ή Kobo.

Αν πας με τη ευκολία παραγγελίας, την υποστήριξη και μια μέση λύση για γενική χρήση, πας προς Kindle.

Κοίτα, εαν δεν μπορώ να αποφύγω ένα feature δεν με νοιάζει να το αγνοήσω, αυτό όσο για τη συνδεσιμότητα έτσι.

Περιορίζω το budget γύρω στα 120~ ευρώ, αρκεί να έχει e paper.

Όσο για τις διαστάσεις, εντάξει, ας διαβάζουμε και Βι.Περ, κομμάτια να γίνει.;ρ

OK, για τα features.

Kindle απλό στα 125 ευρώ (επίσημα, από Amazon, όλο πληρωμένα), χωρίς οθόνη αφής

Nook Touch, Kobo, Sony αλλά με την προοπτική του ξεκλειδώματος, μπορείς να βρεις στο eBay (με λίγο ψάξιμο και κάποιο ρίσκο) και να σου έρθει Ευρώπη με όλα πληρωμένα 100-110 ευρώ αρκεί να στο στείλουν σαν gift. Μπορείς να πεις και σε κάποιο φίλο σου που βρίσκεται Ευρώπη να σου πάρει κάποιο από την τοπική αγορά.

Λεξικό πάντως έχει και το Kindle 4 - και μάλιστα περισσότερα, πέρα από αγγλικά, έχει και γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά και πορτογαλία - όλα προς/από τα αγγλικά.

Ποιά είναι η γνώμη σας για το ARCHOS E-BOOK 70B παιδιά?

http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=21784&catid=697

Ξέρω οτι έχει μάπα οθόνη, ή μάλλον το φαντάζομαι γιατί στα MEDIAMARKT δε μπορούσαν να το φορτίσουν σωστά ώστε να το ανοίξω και να παίξω :mad: :cry:

Το θέλω όμως για στρατό, μικρό, φτηνό, ακάμερο, και pmp..Διαβάζω και τα κόμιξ μου άνετα..(ελπίζω)

Tώρα σερφάρισμα χλωμό εκεί μέσα....

Ποιά είναι η γνώμη σας για το ARCHOS E-BOOK 70B παιδιά?

http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=21784&catid=697

Ξέρω οτι έχει μάπα οθόνη, ή μάλλον το φαντάζομαι γιατί στα MEDIAMARKT δε μπορούσαν να το φορτίσουν σωστά ώστε να το ανοίξω και να παίξω :mad: :cry:

Το θέλω όμως για στρατό, μικρό, φτηνό, ακάμερο, και pmp..Διαβάζω και τα κόμιξ μου άνετα..(ελπίζω)

Tώρα σερφάρισμα χλωμό εκεί μέσα....

Μην ασχοληθείς καν με αυτή τη συσκευή (ή άλλες αντίστοιχες). Δεν είναι ούτε e-reader λόγω οθόνης και δεν είναι ούτε tablet. Πάρε ένα οποιοδήποτε 7άρι tablet PC, θα είναι καλύτερο.

Σημειωτέον ότι μην κοιτάς μόνο το πόσο κάνει. Μπορεί δίνεις μόνο 150 ευρώ, αλλά θα πάρεις κάτι που δε θα είναι καλό για τίποτα, ενώ μπορείς να δώσεις 200 και ένα έχει ένα tablet PC που δουλεύει και για τα λεφτά του είναι ΟΚ.

Μην ασχοληθείς καν με αυτή τη συσκευή (ή άλλες αντίστοιχες). Δεν είναι ούτε e-reader λόγω οθόνης και δεν είναι ούτε tablet. Πάρε ένα οποιοδήποτε 7άρι tablet PC, θα είναι καλύτερο.

Σημειωτέον ότι μην κοιτάς μόνο το πόσο κάνει. Μπορεί δίνεις μόνο 150 ευρώ, αλλά θα πάρεις κάτι που δε θα είναι καλό για τίποτα, ενώ μπορείς να δώσεις 200 και ένα έχει ένα tablet PC που δουλεύει και για τα λεφτά του είναι ΟΚ.

Και τα 150 σε αυτή τη φάση μου φαίνονται πολλά αλλά μιας και το αναφέρεις τι τάμπλετ παίζουν Ελλάδα μα 200 Ευρώ χωρίς κάμερα.. έχεις κάποιο υπ'όψην?

Δε θα έπαιρνα κάποιο από την Ελλάδα, αν και υπάρχουν κάποια. Θα πήγαινα για Kindle Fire ή Nook Tablet μέσω eBay ή byserv. Είναι σαφώς καλύτερα και πιο value-for-money.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...