Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό είναι μόνο ένα led που φωτίζει την οθόνη.

Αντί να έχεις εξωτερικό λαμπάκι για νυχτερινό διάβασμα βάζει αυτή η εταιρία εσωτερικό.

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Δημοσ.

ένας φίλος μου πήρε το kindle touch πριν μια εβδομάδα,και από όσο το έχω δει πρέπει να πω πως με έχει απογοητεύσει πολύ.αφενός πολλές μετατροπές σε mobi καταστρέφουν την στίχηση του βιβλίου(από pdf) αφετέρου το τραγικό zoom στα pdf κάνει την ανάγνωση comic τραγική.εγώ ψαχνω κάτι με έγχρωμη οθώνη(οπωσδήποτε) και απόσο έχω δει το μόνο σοβαρό μη-tablet μη-πανάκριβο είναι το nook tablet.έχει κανένας χρισημοποιήσει αυτό το μηχάνημα?από τα review του κτλ βλέπω ότι είναι τρομερή συσκευή και πολύ καλύτερο από το kindle fire.

Δημοσ.

Αυτό είναι μόνο ένα led που φωτίζει την οθόνη.

Αντί να έχεις εξωτερικό λαμπάκι για νυχτερινό διάβασμα βάζει αυτή η εταιρία εσωτερικό.

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

το γνωριζω φιλε μου,η εκφραση (αυτο ειναι) ελεγα οτι ειναι e-lnk.

Δημοσ.

ένας φίλος μου πήρε το kindle touch πριν μια εβδομάδα,και από όσο το έχω δει πρέπει να πω πως με έχει απογοητεύσει πολύ.αφενός πολλές μετατροπές σε mobi καταστρέφουν την στίχηση του βιβλίου(από pdf) αφετέρου το τραγικό zoom στα pdf κάνει την ανάγνωση comic τραγική.εγώ ψαχνω κάτι με έγχρωμη οθώνη(οπωσδήποτε) και απόσο έχω δει το μόνο σοβαρό μη-tablet μη-πανάκριβο είναι το nook tablet.έχει κανένας χρισημοποιήσει αυτό το μηχάνημα?από τα review του κτλ βλέπω ότι είναι τρομερή συσκευή και πολύ καλύτερο από το kindle fire.

Το nook tablet(όπως λέει και το όνομα)είναι tablet.

Μέχρι τώρα μόνο κάτι έγχρωμα κινέζικα e-readers υπάρχουν.

Όλα τα άλλα είναι tablet με άλλη ονομασία.

το γνωριζω φιλε μου,η εκφραση (αυτο ειναι) ελεγα οτι ειναι e-lnk.

οκ.

Δημοσ.

Είμαι μεταξύ Sony PRS-T1 και Bookeen Odyssey. Το δεύτερο μάλλον με τραβούσε περισσότερο, αλλά το βλέπω καρφωμένο στα 150ευρώ (πάνω-κάτω). Το Sony ενώ ξεκίνησε στα 150 περίπου και αυτό, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχει πέσει στα 99$. Οπότε η ερώτηση είναι: Από που παραγγέλνουμε από Αμερική, ώστε να έρθει εδώ και να ξέρεις εξ αρχής την τελική τελική τιμή;

Δημοσ.

Και γιατί όχι το παλιότερο nook color? Στο e-bay το βρίσκεις γύρω στα 140/150Ε με τα μεταφορικά, το ρουτάρεις και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Είμαι μεταξύ Sony PRS-T1 και Bookeen Odyssey. Το δεύτερο μάλλον με τραβούσε περισσότερο, αλλά το βλέπω καρφωμένο στα 150ευρώ (πάνω-κάτω). Το Sony ενώ ξεκίνησε στα 150 περίπου και αυτό, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχει πέσει στα 99$. Οπότε η ερώτηση είναι: Από που παραγγέλνουμε από Αμερική, ώστε να έρθει εδώ και να ξέρεις εξ αρχής την τελική τελική τιμή;

Το eBay είναι μια λύση, που θέλει κάποιο ψάξιμο βέβαια. Θεωρητικά υπάρχει ένας κίνδυνος για απρόβλεπτα κόστη, αλλά οι περισσότεροι το παίρνουν ως gift χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Και γιατί όχι το παλιότερο nook color? Στο e-bay το βρίσκεις γύρω στα 140/150Ε με τα μεταφορικά, το ρουτάρεις και είσαι έτοιμος.

δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους?η οθόνη που έχει το Nook,έχει κάτι διαφορετικό (από άποψη ευκολίας διαβάσματος) από την οθώνη των archos? (πχ του 101)

Δημοσ.

δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους?η οθόνη που έχει το Nook,έχει κάτι διαφορετικό (από άποψη ευκολίας διαβάσματος) από την οθώνη των archos? (πχ του 101)

Οθόνη έχει αρκετά καλή, νομίζω είναι η ίδια οθόνη με του Ipad και εγώ προσωπικά για τον λόγο που την χρησιμοποιώ είμαι ευχαριστημένος, διάβασμα βιβλίων και περιοδικών.

Δημοσ.

Σκεφτόμουν να πάρω το kindle keyboard ή touch, αλλά λόγω μη διαθεσιμότητας στο 1 και περιορισμών στην αποστολή στο άλλο έχω σκεφτεί αν θα είναι καλύτερα να πάρω το nook touch. Απότι είδα όμως υπάρχει πρόβλημα με τις παραγγελίες από Ελλάδα, και θα ήθελα τα φώτα κάποιου ιδιοκτήτη Nook αν γίνεται..

Δημοσ.

Σκεφτόμουν να πάρω το kindle keyboard ή touch, αλλά λόγω μη διαθεσιμότητας στο 1 και περιορισμών στην αποστολή στο άλλο έχω σκεφτεί αν θα είναι καλύτερα να πάρω το nook touch. Απότι είδα όμως υπάρχει πρόβλημα με τις παραγγελίες από Ελλάδα, και θα ήθελα τα φώτα κάποιου ιδιοκτήτη Nook αν γίνεται..

Ρώτα κάτι συγκεκριμένο! Πάντως γενικά παραγγέλνεις από ebay με το ρίσκο που υπάρχει με τους πωλητές αλλά και το τελωνείο.

Δημοσ.

Εγώ το πήρα μέσω του byserv πάντως!

Ναι Χάρι και εγώ έτσι ξεκίνησα αλλά βαρέθηκα να περιμένω το response απο το byserv(μου προτείναν συν 20 ευρώ τελικά)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...