LongTom Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Εννοούσα να μπορω να κατεβάζω βιβλία και καμια εφημεριδα απο το ιντερνετ με το ereader. Αυτά που μου προτείνεις με ποιο τρόπο μπαίνουν στο ιντερνετ για κατεβασμα? Αν δεν υπάρχει γουαι-φαι εκει που ειμαι πχ. Επίσης εκτος απο το επισημο βιβλιοπωλειο το B&N και το Amazon αντιστοιχα μπορω να κατεβαζω άλλα βιβλία που θα βρίσκω δωρεαν στο νετ κατευθειαν στο ereader και με ποιον τροπο, με wifi? Παίρνουν ασυρματη συνδεση? (απο φλασακι δηλαδη?) Το κιντλ το εχω στο μάτι αλλα και το άλλο που μου προτεινεις φαίνεται πολύ ωραίο. Δηλ με ποιο θα μπορω να μπω σε ενα ψηφιακο ελληνικο βιβλιοπωλείο και να αγορασω ενα βιβλίο? Απ οτι διαβασα με το κιντλ αυτο ειναι αδυνατον γιατι θα θελει μετατροπη το αρχειο. Γιατι μπορει πχ να λειπω απ το σπιτι για μερες και να μην εχω το νετμπουκ μαζι μου. Plus μπορω να περιμενω κανα δυο μηνες. Παίζει να βγει τιποτα πιο φτηνο+καλο? Το kindle4 θέλει απαραιτήτως Η/Υ εάν δεν αγοράσεις από την amazon.Εκτός ότι έχουν drm τα βιβλία της είναι και σε διαφορετικό format(.mobi)από ότι τα άλλα βιβλιοπωλεία.Βέβαια μπορείς να κατεβάσεις βιβλία pdf και να τα διαβάσει ή πάλι κάποια βιβλιοπωλεία έχουν και .mobi.Όπως και να έχει δεν ισχύει ότι μπορείς να διαβάσεις από παντού όπως άλλοι ποιο ανοικτοί ereaders.To πρόγραμμα που χρειάζεσαι είναι το calibre για μετατροπές(υπάρχουν και άλλα αλλά αυτό είναι από τα ποιο γνωστά/σταθερά). Κατεβάζεις μέσω ενσωματωμένου wifi και στα 2.Το nook από ότι ξέρω μόνο με root μπορείς να κάνεις browsing. Επίσης το kindle4 έχει και 3G έκδοση(πολύ ακριβότερη η συσκευή τζάμπα η υπηρεσία,δίχως πάγιο)που λειτουργεί όπου λειτουργεί και το σήμα του κινητού.Όμως μόνο για να μπαίνεις amazon&wikipedia(πουθενά αλλού). Από όσον ξέρω δεν δέχεται καμία ereader συσκευή φλασάκι. Με το rooted nook θα μπορείς να μπαίνεις στα ελληνικά βιβλιοπωλεία και να κατεβάζεις κατευθείαν στην συσκευή σου.Με το kindle4 με wifi μόνο σε κάποια που έχουν και .mobi(όπως project gutenberg) ή φυσικά pdf's. Μετά υπάρχουν και άλλες επιλογές με περισσότερα χρήματα που καλύπτουν καλύτερα αυτά που ζητάς.Π.χ. το prs-t1 μπορείς να κατεβάσεις και να διαχειριστείς τα βιβλία(epub,pdf) από την συσκευή σου,αλλά είναι αρκετά ακριβότερο.Το pocketbook 603 pro μπορεί να διαβάσει και .mobi και .epub και έτσι μπορείς να αγοράσεις από παντού,με τίμημα τα 60+ ευρώ παραπάνω. Ανάλογα ποια είναι η βασική προτεραιότητα σου: Είναι μια φθηνή συσκευή που έχει περιορισμούς ή μια καλύτερη ποιο ολοκληρωμένη πρόταση αλλά ακριβότερη;Μπορείς/θέλεις να κάνεις root την συσκευή σου; Εάν θέλεις μια φθηνή συσκευή και θέλεις-μπορείς να κάνεις root θα έλεγα να πας για το nook με κλειστά τα μάτια. Εάν θέλεις φθηνή συσκευή και δεν θέλεις root τότε πάνε στο kindle4,με καλή προετοιμασία θα μπορείς να αποφύγεις το πρόβλημα του να ξεμείνεις από βιβλία ενώ δεν έχεις Η/Υ εύκαιρο. Εάν θέλεις κάτι ακριβότερο πάνε για το PRS-T1 που τα κάνει όλα δίχως περιορισμούς αλλά δεν αναγνωρίζει .mobi αρχεία. Εάν θέλεις κάτι ακριβότερο και να έχεις πολλούς διαφορετικούς τύπους αρχείων στα βιβλία σου πάνε στο pocketbook 603pro. Έτσι όλα είναι ανάλογα με τι θέλεις,δεν υπάρχει απόλυτη λύση. Δεν γνωρίζω να βγει κανένα στο προσεχές μέλλον.Όλα όσα ήταν να βγουν βγήκαν(τα χριστούγεννα στην Αμερική αρχίζουν από Σεπτέμβριο και έτσι τότε βγαίνουν όλα ),τώρα παίζει να βγάλει καμιά μικρότερη εταιρία κάτι για Πάσχα ή Καλοκαίρι. Το μόνο που αξίζει να περιμένεις λίγο(1-2 εβδομάδες max) είναι το cybook Odyssey. Όχι για την συσκευή που κυκλοφορεί ήδη αλλά για τις αντιδράσεις του κόσμου(μέχρι τώρα δεν έχουμε ανεξάρτητο review). Εάν φανεί ότι αξίζει μπορείς να δεις και εκεί εάν ενδιαφέρεσαι.
urbanLola Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Το kindle4 θέλει απαραιτήτως Η/Υ εάν δεν αγοράσεις από την amazon.Εκτός ότι έχουν drm τα βιβλία της είναι και σε διαφορετικό format(.mobi)από ότι τα άλλα βιβλιοπωλεία.Βέβαια μπορείς να κατεβάσεις βιβλία pdf και να τα διαβάσει ή πάλι κάποια βιβλιοπωλεία έχουν και .mobi.Όπως και να έχει δεν ισχύει ότι μπορείς να διαβάσεις από παντού όπως άλλοι ποιο ανοικτοί ereaders.To πρόγραμμα που χρειάζεσαι είναι το calibre για μετατροπές(υπάρχουν και άλλα αλλά αυτό είναι από τα ποιο γνωστά/σταθερά). Κατεβάζεις μέσω ενσωματωμένου wifi και στα 2.Το nook από ότι ξέρω μόνο με root μπορείς να κάνεις browsing. Επίσης το kindle4 έχει και 3G έκδοση(πολύ ακριβότερη η συσκευή τζάμπα η υπηρεσία,δίχως πάγιο)που λειτουργεί όπου λειτουργεί και το σήμα του κινητού.Όμως μόνο για να μπαίνεις amazon&wikipedia(πουθενά αλλού). Από όσον ξέρω δεν δέχεται καμία ereader συσκευή φλασάκι. Με το rooted nook θα μπορείς να μπαίνεις στα ελληνικά βιβλιοπωλεία και να κατεβάζεις κατευθείαν στην συσκευή σου.Με το kindle4 με wifi μόνο σε κάποια που έχουν και .mobi(όπως project gutenberg) ή φυσικά pdf's. Κάτι ακριβό δεν θέλω επειδη ειναι μια εξειδικευμένη συσκευή και με ενδιαφερει να κανει καλα μονο αυτη τη δουλεια δηλαδη την αναγνωση ηλ. βιβλίων. Αυτό που εγραφα παραπάνω ειναι οτι θα ηθελα να διαβαζω και καμια ηλεκτρονικη εφημεριδα. Αλλα νομιζω δεν εχει καμια ελληνικη. Δε με πειραζει να κάνω ρουτ, ειναι κατι ευκολο? υπαρχουν tutorials βημα βημα κάπου? Απο που ομως μπορω να παρω το νουκ? θα εχω εγγύηση? Απ οτι ειδα το Β&Ν δεν στελνει Ελλάδα. Γι αυτό νομιζω θα παρω το κιντλ, κατ ευθειαν απο αμαζον. Σε κανενα μηνα που θα εχουμε αυτα τα ευρω διαθεσιμα, χε χε.
LongTom Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Κάτι ακριβό δεν θέλω επειδη ειναι μια εξειδικευμένη συσκευή και με ενδιαφερει να κανει καλα μονο αυτη τη δουλεια δηλαδη την αναγνωση ηλ. βιβλίων. Αυτό που εγραφα παραπάνω ειναι οτι θα ηθελα να διαβαζω και καμια ηλεκτρονικη εφημεριδα. Αλλα νομιζω δεν εχει καμια ελληνικη. Δε με πειραζει να κάνω ρουτ, ειναι κατι ευκολο? υπαρχουν tutorials βημα βημα κάπου? Απο που ομως μπορω να παρω το νουκ? θα εχω εγγύηση? Απ οτι ειδα το Β&Ν δεν στελνει Ελλάδα. Γι αυτό νομιζω θα παρω το κιντλ, κατ ευθειαν απο αμαζον. Σε κανενα μηνα που θα εχουμε αυτα τα ευρω διαθεσιμα, χε χε. Εδώ περισσότερα για το root του Nook. http://www.the-ebook-reader.com/nook-touch-root.html Εύκολο ή δύσκολο rooting είναι πολύ σχετικό,εάν έχεις λίγη εμπειρία δεν νομίζω να είναι τίποτα ιδιαίτερο.Εάν είσαι άσχετη από τέτοιες διαδικασίες θα σου φανεί δυσκολότερο. Ανάλογα. Καλό είναι να ρωτήσεις τα παιδιά που το έχουν ήδη από που το πήραν και τις λεπτομέρειες για τις εγγυήσεις. Από ότι ξέρω τουλάχιστον 3 άτομα σε αυτό το φόρουμ το έχουν. Καλές αγορές(ότι και εάν επιλέξεις,όλα πάνω κάτω είναι ικανοποιητικά για διάβασμα)και καλές αναγνώσεις
therock Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Επειδη βλεπω οτι υπαρχουν και ανταγωνιστες καλυτερα να ρωτησω και γω λιγα περισσοτερα. Εγω θελω καποιο που να κανει καλα την δουλεια του. Ιντερνετ και εφαρμογες δεν κολλανε σε τετοιες συσκευες. Το θεμα ειναι να κραταει καλα η μπαταρια, να εχει πληρη λειτουργιες σε χαρακτηριστικα σχετικα με την αναγνωση βιβλιου, να εχουν καλη ανταποκριση τα πληκτρα, να φαινεται καλα η σελιδα, ακομα και μεγεθος, μορφη και interface παιζουν ρολο. Προσωπικα δεν με απασχολει ποια βιβλιοπωλια υποστηριζονται, και με ποια φορμα και αν μπαινεις με WiFi ή 3G(κατι το οποιο βλεπω να γινεται ντορος εδω μεσα). Τα βιβλια που θελω, πιστευω θα βρισκω τροπους να τα μετατρεπω στην ιδανικη μορφη, δεν πιστευω να απαιτει και τοση χακερια. To Νεο Kindle βλεπω εχει ωραιο σχημα, και ειναι σε μεγεθος τσεπης. Το Nook, αν και χαριτωμενο, πολυ οβαλ το βλεπω, γιατι δεν σχεδιασανε πιο διακριτικο πλαισιο, και δειχνει τοσο στρουμπουλο? Εχει μεγεθος τσεπης, γιατι απο τα βιντεο δεν μπορω να καταλαβω? Σε θεματα Interface τι εχουμε για πιο ευχρηστο και ευχαριστο για το ματι? Αυτη ας πουμε ειναι η κεντρικη σελιδα του NST? Οι προτασεις και τα news τραβιουνται απο ιντερνετ? Δλδ αν δεν εχεις ιντερνετ στο σημειο που εισαι την βλεπεις αυτην την σελιδα? Στο kindle καλο δειχνει το x-ray feature, για το οποιο δεν πρεπει να υπαρχει αντιστοιχο για αλλες συσκευες. Επισης μου αρεσει που κανει refresh καθε 4-5 σελιδες στο αναγνωσμα και δεν βλεπεις αυτο το μαυρισμα συνεχεια. Στο βιντεο για το ροοτ του nook γινοταν συνεχεια. Βεβαια δεν ξερω αν αυτο ηταν επειδη λειτουργουσε το android και αλλαζαν πολλα πραγματα στην σελιδα, ενω αν διαβαζεις κειμενο συμπεριφερεται καλυτερα. Βασικα ειναι πολλα τα σημεια, οντως δεν βρισκεις ενα που να καλυπτει απολυτα.
LongTom Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Οι προτασεις και τα news τραβιουνται απο ιντερνετ? Δλδ αν δεν εχεις ιντερνετ στο σημειο που εισαι την βλεπεις αυτην την σελιδα? Στο kindle καλο δειχνει το x-ray feature, για το οποιο δεν πρεπει να υπαρχει αντιστοιχο για αλλες συσκευες. Επισης μου αρεσει που κανει refresh καθε 4-5 σελιδες στο αναγνωσμα και δεν βλεπεις αυτο το μαυρισμα συνεχεια. Στο βιντεο για το ροοτ του nook γινοταν συνεχεια. Βεβαια δεν ξερω αν αυτο ηταν επειδη λειτουργουσε το android και αλλαζαν πολλα πραγματα στην σελιδα, ενω αν διαβαζεις κειμενο συμπεριφερεται καλυτερα. Βασικα ειναι πολλα τα σημεια, οντως δεν βρισκεις ενα που να καλυπτει απολυτα. Περί nook καλύτερα να απαντήσουν οι ιδιοκτήτες του. Το σχήμα όπως και να έχει δεν φαίνεται καλά από φωτογραφίες.Μόνο εάν το χειριστείς ο ίδιος θα δεις εάν κάτι σε βολεύει ή όχι. Μερικά σημεία θα ήθελα να διευκρινίσω: Το x-ray είναι αποκλειστικό της amazon,αλλά δουλεύει μόνο σε ορισμένα amazon βιβλία.Όχι για όλα. Το partial-refresh το έχουν σαν επιλογή οι περισσότεροι σύγχρονοι readers(και σίγουρα όλοι οι γνωστοί που συζητάμε εδώ).Μέχρι και το δικό μου το παλιό orizon το έχει.
haris_led Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Τι ακριβώς θέλετε να διευκρινήσουμε για το nst? Ένα android 2.1 με οθόνη e-ink φανταστείτε
eAnagnostis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Το x-ray που αναφέρθηκε υπάρχει μόνο στο Kindle Touch, όχι στο απλό Kindle. Είναι ωραίο χαρακτηριστικό, κατ' εμέ είναι το καλύτερο integration social στοιχείων στην ηλεκτρονική ανάγνωση. Αλλά υποστηρίζεται μόνο για τα αγορασμένα ebooks από το Amazon. Δε νομίζω ότι για αγορά από την Ελλάδα έχει νόημα να το σκεφτόμαστε. Τώρα για τις επιλογές που έχουμε. Πιστεύω ότι όποιος σκέφτεται πρώτα ή μόνο τα PDF πρέπει να κοιτάξει προς Sony Reader PRS-T1. Γίνεται root εύκολα (όπως κάθε συσκευή με Android) και είναι χρήσιμο αυτό. Κυρίως για να βάλετε έναν browser Opera Mini, κάποιες εφαρμογές για σημειώσεις/docs ή εφαρμογές για PDF και ebooks (Για παραπάνω δεν είναι η συσκευή). Τα μειονεκτήματά του είναι πως είναι πιο ακριβό σε σχέση με τις άλλες επιλογές (βέβαια, είναι και θέμα ψαξίματος αυτό, φίλων στο εξωτερικό κλπ) και βέβαια δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδά. Η μη επίσημη εισαγωγή έχει σημασία αφενός για την ευκολία παραγγελίας (αν και οι περισσότεροι που γράφουν στο insomnia είναι μπασμένοι σε παραγγελίες από eBay κλπ και δε θα προβληματιστούν) αλλά κυρίως με το τι γίνεται σε περίπτωση ελαττωματικής συσκευής ή ζημιάς. Εκεί η αντικατάσταση αναμένεται κάπως περιπετειώδης. Το Nook δεν είναι δυνατό στα PDF, δεν έχει οριζόντιο προσανατολισμό οθόνης και δεν έχει multitouch για τα ζουμ, ενώ και λεξικά κλπ δε δουλεύουν στα PDF. Για όποιον θέλει μόνο για ePUB είναι καλή επιλογή όμως, μιας και έχει πέσει και η τιμή του (δεν μπαίνω στα αισθητικά ζητήματα, είναι υποκειμενικά). Δεν έχει browser - και αυτό μπορεί να ενοχλεί αρκετούς. Το Nook είναι κι αυτό συσκευή για root, ειδικά αν θέλει κανείς internet και καλύτερη υποστήριξη PDF. Και αυτό δεν εισάγεται επίσημα και υπάρχουν τα ενδεχόμενα προβλήματα που ανέφερα και για τo Sony Reader. Το απλό, βασικό Kindle 4 είναι πιο ισορροπημένο. Αποδεκτή υποστήριξη στα PDF με αρκετά ζουμ, σταθερό και σίγουρο για τα ebooks, ενώ έχει και browser με το χρήσιμο article mode. Η τιμή επίσης είναι ΟΚ, αρκετά χαμηλότερα από Sony Reader και χαμηλότερα από Nook. Το ζήτημα που υπάρχει μόνο είναι ότι όποιος θέλει κλειδωμένα ελληνικά βιβλία πρέπει να τα ξεκλειδώνει για να διαβάζονται. Τέλος, πλεονέκτημα είναι η επίσημη πώληση από το Amazon. Ξέρω πια αρκετές περιπτώσεις που το Amazon προχώρησε σε άμεση δωρεάν αντικατάσταση χωρίς πολλά πολλά όταν υπήρξε ελάττωμα στη συσκευή ή ακόμα και όταν είχε σπάσει η οθόνη με ευθύνη του χρήστη. Καθώς οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες είναι κάπως ευαίσθητοι στην οθόνη (δεν είναι δηλαδή σαν τα tablet PC ή, πολύ περισσότερο, τα κινητά), για μένα είναι χρήσιμο το εξαιρετικό support του Amazon. Τέλος, το Kobo Touch για μένα δεν παίζει. Έχει κάποια από τα μειονεκτήματα του Nook, αλλά σε μικρότερο βαθμό (ιδίως για τα PDF), έχει όμως κάπως μεγαλύτερη τιμή και κυρίως δεν είναι πολύ αξιόπιστο και τα διάφορα firmware updates φτιάχνουν το ένα πρόβλημα και χαλάνε κάτι άλλο. Το Cybook Odyssey είναι πολλά υποσχώμενο, αλλά δεν μπορούμε ακόμα να πούμε τι παίζει.
urbanLola Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Thanks eAnagnosti Να πάρω το απλό κιντλ4 ή το touch? Εχουν διαφορά στην οθονη? επειδη ειναι οθονη αφης?
LongTom Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Thanks eAnagnosti Να πάρω το απλό κιντλ4 ή το touch? Εχουν διαφορά στην οθονη? επειδη ειναι οθονη αφης? Έχουν ακριβώς την ίδια οθόνη(pearl e-ink). Η τιμή είναι διαφορετική και το touch δεν έρχεται Ελλάδα μέσω amazon,μόνο με άλλα μαγαζιά(ebay κ.ο.κ). Το τι να πάρεις εξαρτάται με το εάν θέλεις να ξοδέψεις παραπάνω χρήματα για τα παραπάνω που προσφέρει το touch(οθόνη αφής,μεγαλύτερη μνήμη,περισσότερες επιλογές στο firmware,μπαταρία) ή εάν ανησυχείς για την υποστίριξη(kindle4).
eAnagnostis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Thanks eAnagnosti Να πάρω το απλό κιντλ4 ή το touch? Εχουν διαφορά στην οθονη? επειδη ειναι οθονη αφης? Όπως ανέφερε και ο LongTom, η οθόνη είναι ακριβώς η ίδια (ηλεκτρονικό χαρτί, Pearl της E Ink) και η αφή λειτουργεί πολύ καλά (έχει και κάποιο στοιχειώδες multitouch για αυξομείωση του μεγέθους της γραμματοσειράς στα ebooks και το ζουμ στα PDF), που είναι χρήσιμη κυρίως αν θες το πληκτρολόγιο για σημειώσεις, σελίδες στο internet κλπ. Η παραπάνω εσωτερική χωρητικότητα για μένα δεν παίζει μεγάλο ρόλο, καθώς τα ebooks είναι μικρά. Το touch πάντως έχει μεγαλύτερη μπαταρία. Δεν μπορείς να το παραγγείλεις όμως επίσημα από το Amazon, μόνο από eBay κλπ. H διαφορά στην τιμή δεν είναι μεγάλη και η εγγύηση ισχύει και εκτός ΗΠΑ(αν και σε περίπτωση προβλήματος, θα πρέπει να τους ...εξηγήσεις λίγο). Αν παρεις από eBay, εννοείται ότι επιλέγεις αυτό με τις διαφημίσεις, που έρχεται φτηνότερα. Μειονέκτημα έχει ένα σε σχέση με το απλό Kindle: ότι δεν υποστηρίζει τον οριζόντιο προσανατολισμό στα PDF, που είναι σημαντικό αν πρόκειται να διαβάζεις PDF.
urbanLola Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Οκ παιδια, thanks a lot. Όταν πάρω θα σας πω τι πηρα και πως μου φαίνεται.
ikar6 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μιχάλη, απλά respect για το εξαιρετικό και σύντομο review των διαθέσιμων συσκευών. Ψαχνόμουν για αγορά αναγνώστη εν όψη εορτών ως δώρο και ήμουν μεταξύ sony, kindle & Odyssey. Τελικά κατέληξα στο kindle για το γεγονός ότι όπως αναφέρεις αποτελεί ένα happy medium. Για το sony έχω διαβάσει πολλά προβλήματα με κρασαρίσματα (τι το ήθελαν το android, μια χαρά δουλευε το linux) που φυσικά έχει να κάνει με πρόβλημα firmware αλλά η sony δεν φημίζεται για τις αναβαθμίσεις λειτουργικού των συσκευών της. Επίσης είδα ένα review βίντεο στο youtube όπου οι ταχύτητες ανοίγματος αρχείων pdf ήταν απλά τραγικές! Για το odyssey δεν εμπιστεύθηκα να αγοράσω πριν δω κριτικές και στενοχωριέμαι γιατί πιθανότατα πρόκειται για top συσκευή. .
ikar6 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Υ.Γ: καλώ όλους τους φίλους που σκέφτονται να αγοράσουν kindle να το κάνουν ακολουθώντας το link μέσα από το blog του αναγνώστη. Δε μας στοιχίζει τίποτα και παράλληλα ενισχύουμε την προσπάθεια ενός ανθρώπου με πολύ μεράκι που προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για το αντικείμενο
eAnagnostis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 ikar6, σε ευχαριστώ Για τη Sony έχεις δίκιο ότι δε θα πολυνοιαστεί για αναβαθμίσεις, είναι θέμα αυτό. Προβλήματα με μερικά PDF αποδεικνύεται πως όλες οι συσκευές έχουν, κυρίως γιατί οι κατασκευαστές δε δίνουν εκεί την έμφαση. Από την άλλη, οι δυνατότητες που δίνει η Sony για τα PDF δεν τις δίνει κανείς άλλος. Η λογική για μένα είναι ότι δεν υπάρχει η τέλεια συσκευή, που να τα έχει όλα και να συμφέρει και στην τιμή κλπ Οπότε ανάλογα με το τι μας ενδιαφέρει κυρίως (ή και αν το έχουμε να κάνουμε και ένα root), αποφασίζουμε
LongTom Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μια παρατήρηση. Η Sony έβγαλε ήδη μερικά patch και μέχρι τέλος Δεκέμβρη θα βγάλει και για τα κρασαρίσματα. Επίσης από όσα διάβασα τα κρασαρίσματα δεν είναι τόσα όσα φημολογούνται,το κυρίως πρόβλημα είναι το υποστηρικτικό πρόγραμμα που διαχειρίζεται την βιβλιοθήκη.Εκεί όλοι έχουν πρόβλημα. Βέβαια δεν χρειάζεται ιδιαίτερα γιατί υπάρχει το calibre και μπορείς να το διαχειριστείς απευθείας από το pc. Ίδωμεν,μέχρι το τέλος εβδομάδας θα το έχω στα χέρια μου και θα γράψω εντυπώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα