caasi70 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Το διάβασα και εγώ για τη μπαταρία. Επίσης, ειπώθηκε κάπου ότι με τα τελευταία firmware έχει διορθωθεί το πρόβλημα σε κάποιο βαθμό. Έχω το kobo aura one εδώ και 4 μήνες, η μπαταρία κρατάει 2 βδομάδες με 2 ώρες διαβάσματος με backlight καθημερινά και κλειστό wifi. Προβλήματα με μπαταρία είχαν κυρίως όσοι έβαλαν cover και βασίζονται σε αυτό για να μπει σε sleep, μια και είχε ένα θέμα με τους αισθητήρες. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2017 από caasi70 1
tarantules Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή έκανα πατάτα αλλά βαρέθηκα να περιμένω αν και πότε θα βγάλουν το Kobo Aura H2O version 2 , και προχώρησα στην αγορά του πρώτου μου ebook reader. Παράγγειλα από amazon.de το InkBook Prime.Ελπίζω να μου βγει καλή αγορά. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2017 από tarantules
LongTom Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή έκανα πατάτα αλλά βαρέθηκα να περιμένω αν και πότε θα βγάλουν το Kobo Aura H2O version 2 , και προχώρησα στην αγορά του πρώτου μου ebook reader. Παράγγειλα από amazon.de το InkBook Prime.Ελπίζω να μου βγει καλή αγορά. http://blog.the-ebook-reader.com/2017/04/09/comparison-review-inkbook-prime-vs-inkbook-classic-2-video/ Φαίνεται καλό, ιδίως το γεγονός ότι είναι android και έχει τέτοιους χρόνους ανταπόκρισης είναι εξαιρετικό από μόνο του. Στο PDF ο τύπος έκανε σμουθ scroll λες και ήταν σε γκομπιούτερ, πράγμα που δεν έχω δει σε ebook reader μέχρι τούδε. Πάντως γράψε τις εντυπώσεις σου όταν το παραλάβεις.
tarantules Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Κι εγώ αυτό το βιντεάκι είδα και προχώρησα στην αγορά. Μόλις παραλάβω θα πω και εντυπώσεις
dimos23 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή έκανα πατάτα αλλά βαρέθηκα να περιμένω αν και πότε θα βγάλουν το Kobo Aura H2O version 2 , και προχώρησα στην αγορά του πρώτου μου ebook reader. Παράγγειλα από amazon.de το InkBook Prime.Ελπίζω να μου βγει καλή αγορά. 14 Μαιου βγαινει το h20. αν διαβαζεις pdf ειναι καλο το inkbook
tarantules Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Τα μισά και πλέον από τα βιβλία που έχω είναι σε pdf και τα υπόλοιπα σε epub. Το H2O το απέριψα γιατί δεν υπάρχει πληροφόρηση σε ποια σημεία θα είναι καλύτερο από την ver.1 συν οτι ήθελα το πρώτο μου ebook reader να είναι ελαφρύ. Πολύ αργότερα ίσως πάω σε κάτι περισσότερο από 6''.
Havik Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) 14 Μαιου βγαινει το h20. αν διαβαζεις pdf ειναι καλο το inkbook Πηγή? Σε 6" τίποτα δεν είναι καλό για pdf, αν και με τέτοιo cpu είναι το "next best thing" Λένε ότι θα έχει ίδια μπαταρία 1500mah , ίδια ανάλυση 1430χ1080 265dpi, μάλλον δεν θα έχει sd card οπότε το μόνο που μένει είναι ram και cpu?, λες να δούμε κάνα διαμαντάκι? Αν και το περιμένω κρατάω μικρό καλάθι… εδιτ ίσως καλύτερο body-screen ratio? Επεξ/σία 11 Απριλίου 2017 από Havik
dimos15 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Πηγή? Σε 6" τίποτα δεν είναι καλό για pdf, αν και με τέτοιo cpu είναι το "next best thing" Λένε ότι θα έχει ίδια μπαταρία 1500mah , ίδια ανάλυση 1430χ1080 265dpi, μάλλον δεν θα έχει sd card οπότε το μόνο που μένει είναι ram και cpu?, λες να δούμε κάνα διαμαντάκι? Αν και το περιμένω κρατάω μικρό καλάθι… εδιτ ίσως καλύτερο body-screen ratio? και εγω δεν ειμαι υπερ για 6 ιντσες αλλα μπορεις να διαβασεις pdf αν το κρατας οριζοντια .. πηγη : http://goodereader.com/blog/electronic-readers/the-kobo-aura-h2o-edition-2-will-be-released-soon δεν θα εχει μεγαλη διαφορα απο το πρωτο h2o Επεξ/σία 11 Απριλίου 2017 από dimos15
tarantules Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Εγώ πάντως τα τελευταία 3 χρόνια έχω διαβάσει αρκετά βιβλία pdf (χωρίς σχέδια και εικόνες - μόνο κείμενο) σε ένα Galaxy S4.(Σε landscape). Φαντάζομαι στις 6'' που θα πάω και σε τεχνολογία e-ink θα είναι η νύχτα με τη μέρα.
LongTom Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Εγώ πάντως τα τελευταία 3 χρόνια έχω διαβάσει αρκετά βιβλία pdf (χωρίς σχέδια και εικόνες - μόνο κείμενο) σε ένα Galaxy S4.(Σε landscape). Φαντάζομαι στις 6'' που θα πάω και σε τεχνολογία e-ink θα είναι η νύχτα με τη μέρα. Άκουσε τον κύριο παρακάτω στο παρακάτω quote, αυτό που λέει είναι η αλήθεια,δίχως φόβο ή πάθος. Η διαφορά θα είναι χαοτική. Κάτι περισσότερο από τη νύχτα με τη μέρα...
Chris93 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Συμφορουμίτες ενδιαφέρομαι για αγορά ενός reader, αλλά κοιτάω κάτι οικονομικό ~60-70€ max, έχω δει οτι απο Ελλάδα σε αυτά τα χρήματα παίζουν 2, το Site: PocketBookBasic 2 και το Site: Tolino Page Έχετε κάποια άποψη γι αυτά τα 2; ή αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο ευχαρίστως! (παίζει και αγορά απο εξωτερικό αρκεί με μεταφορικά κτλ να μην ξεφεύγουμε απο αυτά τα €).
dimos15 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Συμφορουμίτες ενδιαφέρομαι για αγορά ενός reader, αλλά κοιτάω κάτι οικονομικό ~60-70€ max, έχω δει οτι απο Ελλάδα σε αυτά τα χρήματα παίζουν 2, το Site: PocketBookBasic 2 και το Site: Tolino Page Έχετε κάποια άποψη γι αυτά τα 2; ή αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο ευχαρίστως! (παίζει και αγορά απο εξωτερικό αρκεί με μεταφορικά κτλ να μην ξεφεύγουμε απο αυτά τα €). https://www.energysistem.com/en/products/ereader/ereader_series/42505-energy_ereader_slim_hd http://www.ebay.com/itm/Kobo-Glo-Ereader-E-book-Wifi-6in-2-GB-Black-Pink-Blue-/272225972077?var=&hash=item3f61eeaf6d:m:m7q9Hg6wCUwxDu-tsVnVGqA http://www.banggood.com/ONYX-BOOX-C67s-6-Inch-Dual-core-8G-E-book-Reader-1024758-E-ink-Screen-p-1075028.html?rmmds=search μην παρεις ereader με αναλυση 800χ600 Επεξ/σία 13 Απριλίου 2017 από dimos15
tarantules Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μερικές ερωτήσεις σε όσους έχουν ήδη κάποιο android e-reader : Θα μπορώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή Moon+ Reader που έχω και στο κινητό μου ή κάθε android e-reader έχει το δικό του market με τις δικές του εφαρμογές; Δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει η τεχνολογία e-ink όσον αφορά την κατανάλωση.Η οθόνη καταναλώνει μπαταρία μόνο όταν αλλάζεις σελίδα και έχεις τον οπίσθιο φωτισμό στο off ή δεν καταναλώνει καθόλου όταν δείχνει συνεχώς την ίδια σελίδα; Στο Moon+ Reader , το βράδυ έχω συνηθίσει να διαβάζω σε μαύρο φόντο και άσπρα γράμματα.Αυτό θα μπορώ να το κάνω στο Inkbook Prime ή όχι;
29gk Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Για το InkBook δειτε και στο παρακατω link που περιεχει και unboxing videos http://goodereader.com/blog/electronic-readers/inkbook-prime-e-reader-review
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα