st2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 καλησπερα θελω να παρω το καινουριο boyue t62+ υπαρχει περιπτωση να το βρω απο ευρωπη η μονο απο bangood ? με αυτο το ονομα ακριβως οχι ισως σαν icarus lumina ή κατι τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) με αυτο το ονομα ακριβως οχι ισως σαν icarus lumina ή κατι τετοιο παρηγγειλα αυτο https://store.energysistem.com/en/productos/ereader/42535-energy_ereader_pro_hd Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2016 από dimos15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 dimos15 περιμενουμε εντυπώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rupak Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Να ρωτήσω τους φίλους με kindle, υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το pocket που χρησιμοποιώ στο kobo? Ή ίσως το ίδιο το pocket για kindle? Για όσους δεν γνωρίζουν, με ένα απλό κουμπάκι add-on στoν browser, ότι άρθρο με ενδιαφέρει σε οποιαδήποτε σελίδα το στέλνω απευθείας στο kobo, όπου τροποποιημένο και πιο ευανάγνωστο μπορώ να το διαβάσω. Θέλω να μοιραστώ κάποια άρθρα από έναν φάκελο στον pocket λογαριασμό μου με χρήστη kindle, αλλά δεν έχω βρει τον τρόπο. https://www.youtube.com/watch?v=mKdUg8Ovqq8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) παρηγγειλα αυτο https://store.energysistem.com/en/productos/ereader/42535-energy_ereader_pro_hd Οποία ομοιότης Το αγόρασα πριν μια εβδομάδα-δέκα μέρες και σήμερα έλεγα να κάμω ένα σύντομο review. Μετά από τα νέα ότι το Onyx Kepler Pro θα έχει ~220-240€ με μεταφορικά και φόρους για Δανία και αυτό κατά τον Αύγουστο στην καλύτερη,είπα να κοιτάξω αλλού διότι για 6" δεν λέει να δώσεις τόσα,τουλάχιστον όχι για ένα προϊόν που δεν έχει "δοκιμαστεί".Ίσως σε κανένα εξάμηνο να το δω διότι θέλω τα 1Gb RAM,αυτό εάν δεν βγει κανένα 8" με καλά χαρακτηριστικά... Μετά από πολλά είδα το εν λόγω που βάζει σε λινκ ο φίλος. Η επιλογή ήταν περισσότερο λόγω "διαίσθησης" παρά λόγω χαρακτηριστικών διότι όλα είναι το ίδιο "σασί" σε διαφορετικό "κουτί". Το λοιπόν: Hardware: + Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, πραγματικά είναι πολύ καλά κατασκευασμένο με καλή αίσθηση στο χέρι.Καλύτερη ποιότητα από το PW και χαοτική διαφορά με το Kobo Glo.... + Αν και η οθόνη δεν είναι state-of-the-art, τα 212ppi είναι πολύ ωραία και αναβάθμιση για εμένα. Σε κλασσική συσκευή δεν θα είχε ιδιαίτερη σημασία,αλλά δυστυχώς το android απαιτεί μεγάλη ανάλυση διότι έχει πολλά μενού-πληροφορίες σε πολύ μικρό font που απαιτούν καλή ανάλυση... + Τα κουμπιά, σε αμφότερες τις πλευρές,είναι πολύ βολικά και καλά κατασκευασμένα. + Έχει microSD και χειρίζεται καλά την 4αρα που έβαλα. + Δεν λαγκάρει,τουλάχιστον όχι συχνά,ακόμη και με τα 512MB RAM.Ειλικρινά περίμενα πολύ πιο αργή ανταπόκριση. + Η μπαταρία φαίνεται να κρατάει καλά τόσες μέρες, αν και σε αυτόν τον τομέα πρέπει να περάσει καιρός για να κρίνω. Σε παρόμοιες συσκευές αναμένεται ~2 εβδομάδες διάρκεια. Αρκετά λιγότερο από ένα kobo-kindle και λογικά διότι αμφότερα έχουν dumbed down OS. + Η οθόνη είναι λευκή,στα επίπεδα τουλάχιστον του PW2. - Είναι τετράγωνο...Αυτό σημαίνει ότι θέλει περισσότερο χρόνο να το συνηθίσεις στο χέρι διότι ξεφεύγει από την πεπατημένη στο θέμα.Μετά από 2 μέρες δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα θα έλεγα και πιστεύω ότι με τον καιρό δεν θα το προσέχω καν. - Είναι λίγο βαρύτερο από το PW2 που έχω. - Τραβάει τις δακτυλιές, πολύ έντονα... - Το φως δεν είναι καλό,καθόλου όμως με μια μεγάλη μπάρα στο πάνω μέρος της οθόνης και μικρές στα πλάγια. Νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα στην συγκεκριμένη συσκευή,αλλά από ότι είδα σε ένα ποστ σε ξένο φόρουμ,είναι θέμα της σειράς γενικά. Επίσης είναι περισσότερο "ψυχρός", σε στυλ kobo παρά kindle.Το τελευταίο δεν είναι αρνητικό απαραίτητα. - Τα κουμπιά είναι λίγο δύσκολο να τα ξεχωρίσεις στο σκοτάδι, πρέπει να ξέρεις που θα πατήσεις διότι μέσω αφής δεν καταλαβαίνεις εύκολα που τελειώνει το ένα και αρχίζει το άλλο. - Το cap κουμπί στο κάτω μέρος του bezel(εξωτερικό) είναι περισσότερο ενοχλητικό, όταν το πατάς τυχαία παρά βοήθημα. Αλλά αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια. - Το φως δεν έχει dedicated κουμπί για άνοιγμα-κλείσιμο.Μόνο μέσω λογισμικού. Software: + Είναι android και εκ ορισμού είναι πολύ περισσότερο ευέλικτο από τα λοιπά. + Η "native" εφαρμογή λειτουργεί καλά,δίχως προβλήματα. + Έχει play store, έτσι δεν θα χρειαστούν αλχημείες για να κατεβάσεις άλλες εφαρμογές. + Παίζει καλά τα pdf,δίχως κολλήματα και κασκαρίκες,αν και δεν δοκίμασα καμία εφαρμογή με reflow μέχρι τούδε. + Βολική αρχική οθόνη.Τίποτα ιδιαίτερο,αλλά δουλεύει καλά. + Λειτουργία βασισμένη σε φακέλους και ουσιαστικά δεν χρειάζεται καν το Calibre. + Ακόμη και με 3+Gb βιβλία φαίνεται ότι δεν κολλάει, θα το γεμίσω στα 5+ για να δω πως τα πάει. + Έχει Ελληνικά στα περισσότερα μενού,λόγω android. + Το σετάρισμα των λεπτομερειών είναι πανεύκολο,καμία διαφορά με κάποια android συσκευή. - Η native εφαρμογή δεν έχει λεξικό και πρέπει να κατεβάσεις και να το περάσεις μέσω copy-paste φακέλων, όχι απλά με install εφαρμογής... - To PDF reader είναι μέτριο στην καλύτερη, χρειάζεται να κοιτάξεις αλλού. - Το firmware είναι κάπως λειψό, με την έννοια ότι δεν αφήνει την αυτόματη επιλογή εφαρμογής όταν επιλέγεις ένα βιβλίο. Η μόνη επιλογή είναι για άνοιγμα epub με μια από τις δύο native εφαρμογές. Για να διαβάσεις βιβλίο με άλλη εφαρμογή πρέπει να το ανοίξεις μέσα από την συγκεκριμένη εφαρμογή. Επίσης το moon+ είναι κάπως ξεφτισμένο όταν λειτουργεί και θέλει απαραίτητα bold για να γίνει νορμάλ.Το λεξικό στο συγκεκριμένο λειτουργεί καλά πάντως. - Οι άλλες εφαρμογές δεν λειτουργούν σε πλήρη οθόνη,δηλαδή δίχως την κάτω μπάρα, χρειάζεται root για κάτι τέτοιο. - Το calibre θέλει λίγο σετάρισμα για να λειτουργήσει ικανοποιητικά και φυσικά θέλει ψάξιμο και πειραματισμό για να επιτύχεις πλήρη αξιοποίηση... - Αργεί λίγο στο να ξεκινήσει διότι μετά από κάποιο διάστημα κλείνει τελείως για να την μπαταρία.Έτσι το ένα-κλικ-άμεσο-άνοιγμα των kindle-kobo δεν υπάρχει. Συμπερασματικά θα έλεγα ότι είναι καλή αγορά, όχι εξαιρετική,αλλά καλή. Είναι για συγκεκριμένο κοινό και λόγω niche αγοράς δεν έχει ακόμη τελειοποιηθεί. Όποιος δεν θέλει να ψαχτεί πρέπει να πάει αλλού, αλλά προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά. Ευελιξία και ικανότητα διαχείρισης μεγάλης βιβλιοθήκης είναι τα δύο που το κάνουν άξιο αγοράς, με το δεύτερο να είναι ο λόγος που το αγόρασα.Οι εναλλακτικές είναι κακές στον τομέα τούτο με τα kobo να μην διαχειρίζονται ικανοποιητικά τις microSD. Τίμια πρόταση και εάν δεν είχε τον κακό φωτισμό θα έλεγα ότι όλα τα άλλα "αρνητικά" είναι πταίσματα έως non-issue. Προσωπικά το έχω για short-term χρήση και εισαγωγή στο "πεδίο",σε κανένα εξάμηνο-χρόνο θα δω για κάτι καλύτερο(>180€ ή/και 8"). Με 110€(λιγότερα για κάποιους) προσφέρει πολύ καλό VfM πάντως και είναι ευχάριστη έκπληξη επειδή περίμενα κάτι πολύ χειρότερο. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2016 από LongTom 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 ωραία καλό φαίνεται!! Να σε ρωτήσω πως πλήρωσες? γιατι εγω με χρεωστική εθνικής και paypal έφαγα άκυρο...τώρα θα δοκιμάσω με revolut .. Σε πόσες μέρες παρέλαβες?Audio jack εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 ωραία καλό φαίνεται!! Να σε ρωτήσω πως πλήρωσες? γιατι εγω με χρεωστική εθνικής και paypal έφαγα άκυρο...τώρα θα δοκιμάσω με revolut .. Σε πόσες μέρες παρέλαβες?Audio jack εχει? To πήρα από το amazon.de και πλήρωσα με βίζα έλεκτρον. Το παρέλαβα στις 7 μέρες και άλλες 2 μέρες έκανε η άθλια UPS να το παραδώσει διότι δεν χτυπούσαν το κουδούνι... Δεν έχει audio jack. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) To πήρα από το amazon.de και πλήρωσα με βίζα έλεκτρον. Το παρέλαβα στις 7 μέρες και άλλες 2 μέρες έκανε η άθλια UPS να το παραδώσει διότι δεν χτυπούσαν το κουδούνι... Δεν έχει audio jack. αρα ειναι το boyue t63 με χειρότερη οθόνη... μάλλον θα πάρω απο κινα το κανονικό t63 http://www.aliexpress.com/item/Boyue-JDRead-ebook-reader-dual-core-cpu-e-ink-300PPI-touch-screen-built-in-backlight-front/32672518459.html?ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_1_10017_301_407_406_10040,searchweb201603_7&btsid=a4244b65-db53-4f8d-b63d-0ef476c65ada Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2016 από dimos15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 αρα ειναι το boyue t63 με χειρότερη οθόνη... μάλλον θα πάρω απο κινα το κανονικό t63 http://www.aliexpress.com/item/Boyue-JDRead-ebook-reader-dual-core-cpu-e-ink-300PPI-touch-screen-built-in-backlight-front/32672518459.html?ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_1_10017_301_407_406_10040,searchweb201603_7&btsid=a4244b65-db53-4f8d-b63d-0ef476c65ada Μάλλον όχι,αυτό φαίνεται ότι έχει βγει σαν rebranded Onyx C67ML πριν λίγους μήνες. Για αυτό και η τιμή είναι +60$,δίχως μεταφορικά, από την τιμή που πήρα εγώ το Energy pro που είναι T62κάτι. Από εκεί και πέρα αγοράζεις ότι θεωρείς ότι αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Μάλλον όχι,αυτό φαίνεται ότι έχει βγει σαν rebranded Onyx C67ML πριν λίγους μήνες. Για αυτό και η τιμή είναι +60$,δίχως μεταφορικά, από την τιμή που πήρα εγώ το Energy pro που είναι T62κάτι. Από εκεί και πέρα αγοράζεις ότι θεωρείς ότι αξίζει. δεν ξερω στο tmall το jdread το βγαζει σαν boyue t63 στα 115 euro https://world.tmall.com/item/531263598297.htm?id=531263598297&skuId=3167428296007&cat_id=2&rn=b0b99328fc37d66856babb3974bdd232&user_id=2099139460&is_b=1 εχει και το t62+ στα 80 euro Μολις τωρα ειδα οτι το bangood εφερε το καινουριο Onyx C67ML με οθονη 1448x1072(300ppi) στα 145 με μεταφορικα! http://www.banggood.com/ONYX-BOOX-C67ML-Carta2-300ppi-Ebook-Reader-8G-Wi-Fi-Android-HD-Touch-Screen-p-1065830.html Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2016 από dimos15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 δεν ξερω στο tmall το jdread το βγαζει σαν boyue t63 στα 115 euro https://world.tmall.com/item/531263598297.htm?id=531263598297&skuId=3167428296007&cat_id=2&rn=b0b99328fc37d66856babb3974bdd232&user_id=2099139460&is_b=1 εχει και το t62+ στα 80 euro Μολις τωρα ειδα οτι το bangood εφερε το καινουριο Onyx C67ML με οθονη 1448x1072(300ppi) στα 145 με μεταφορικα! http://www.banggood.com/ONYX-BOOX-C67ML-Carta2-300ppi-Ebook-Reader-8G-Wi-Fi-Android-HD-Touch-Screen-p-1065830.html Δεν ξέρω για Ελλάδα,αλλά εδώ θα το φορολογήσουν έξτρα λόγω Ασίας και δεν είναι αυτή η τελική τιμή. Από εκεί και πέρα ότι σε βολέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ελλαδα δεν εχει θεμα.. εσυ που μενεις? αν εισαι σε χωρα της ευρωπαικης ενωσης νομιζω εχει ατελεια μεχρι 150 euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ελλαδα δεν εχει θεμα.. εσυ που μενεις? αν εισαι σε χωρα της ευρωπαικης ενωσης νομιζω εχει ατελεια μεχρι 150 euro Είμαι Δανία και την τελευταία φορά που πήρα κάτι(βιβλία για την δουλειά) εκτός ΕΕ(ΗΠΑ) με διαβεβαίωσαν από την amazon ότι είναι τελική τιμή,αλλά η εδώ υπηρεσία είχε άλλη άποψη.... ~25$ για κάθε βιβλίο και άλλα 5-6$ ο φόρος, για αυτό λέω ότι τουλάχιστον για εμένα δεν είναι τελική τιμή αυτή που δίνουν,ιδίως όταν βλέπουν Κίνα κάνουν φύλλο και φτερό το δέμα για να δουν εάν είναι πάνω από το όριο κοστολόγησης(δεν θυμάμαι ακριβώς νούμερο,αλλά είναι μικρό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
despina_83 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Καλημέρα, αν ενδιαφέρεται να πουλήσει κάποιος το kobo glo του ή κάποιο nook με εσωτερικό φωτισμό ή χωρίς ας επικοινωνήσει μαζί μου! Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μετά από άλλη μια εβδομάδα είπα να κάμω ένα update,λόγω σπανιότητας(δεν είδα άλλον να έχει τέτοια συσκευή). Το μηχάνημα(energy pro HD) δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα μέχρι τούδε. Δοκίμασα να παίξω .cbr/.cbz και όλα καλά, λίγο θέλει υπομονή με το ζουμ,λόγω μικρής οθόνης,αλλά είναι απόλυτα εφικτό. Το ίντερνετ είναι ικανοποιητικό,τίποτα "σούπερ ουάου",αλλά σε περίπτωση ανάγκης βολεύει μια χαρά. Έχω μέσα κάπου 6Gb αρχείων και δεν έβγαλε κάποιο πρόβλημα,λίγο αργεί περισσότερο όταν ξεκινάει(booting), μιλάμε για ~30-40sec. Η μπαταρία είναι καλή,δεν έχω παρατηρήσει κάποιο ξαφνικό άδειασμα και φαίνεται ότι είναι εφάμιλλη με κάποιο κλασσικό reader.Με κλειστό ίντερνετ πάντα. Είναι σταθερό, καμία κασκαρίκα με ξαφνικό κρασάρισμα, εκτός όταν έβαλα με την μια 3Gb βιβλίων και το file explorer έβγαλε error,δίχως όμως να κολλήσει η συσκευή. Λειτουργεί μια χαρά με το calibre,και η flash και η microSD αναγνωρίζονται κανονικά και γράφεις τα βιβλία μέσα δίχως πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα