Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

kotlid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γιαμένα μια τιμη γυρω στα 100-120 ειναι λογική για ebook reader γιαυτο ειμαι ανάμεσα σε pw3 και kobo glo hd αλλα στα λεφτα αυτα το pw3 ειναι πρόκληση.. απλα ηθελα κατι χωρις περιορισμους στα αρχεια που διαβαζει..

Για τα αρχεία υπάρχει το calibre.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για τα αρχεία υπάρχει το calibre.

δηλαδη οτι αρχεια θα μου παιζει το kobo θα μου παιζει και το kindle?? για βιβλια κατεβασμενα απο το internet νομιμα παντα ποιο να προτιμησω;

δηλαδη οτι αρχεια θα μου παιζει το kobo θα μου παιζει και το kindle?? για βιβλια κατεβασμενα απο το internet νομιμα παντα ποιο να προτιμησω;

Εφόσον είναι epub/mobi/azw3 τότε διαλέγεις ότι θέλεις και το calibre τα μετατρέπει, δίχως απώλειες ή άλλο θέμα, από τον ένα τύπο αρχείου στον άλλον.

Εφόσον είναι epub/mobi/azw3 τότε διαλέγεις ότι θέλεις και το calibre τα μετατρέπει, δίχως απώλειες ή άλλο θέμα, από τον ένα τύπο αρχείου στον άλλον.

και αν ειναι κλειδωμενα;; και μηπως ξερεις ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο για κανενα απλο pdf χωρις εικονες;

και αν ειναι κλειδωμενα;; και μηπως ξερεις ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο για κανενα απλο pdf χωρις εικονες;

Μπορείς να κάνεις strip DRM από το calibre.Ψάξτο.

Τώρα για το PDF,προσωπικά κανένα από τα δύο δεν μου ήταν αποτελεσματικό,αλλά δεν το χρησιμοποίησα και πάρα πολύ να πω την αλήθεια.

Tα pdf είναι λίγο "περίεργα" για ανάγνωση σε ereader.

Το kobo aura δεν έχει σχεδιαστεί για να διαβάζεις pdf αλλά παρ' όλα αυτά κάποια pdf μπορώ και τα διαβάζω αξιοπρεπώς.

Κατά τα άλλα θα πρότεινα να αγοράσει κάποιος ereader αν έχει σκοπό να διαβάζει ebooks (epub κλπ) και όχι για pdf.

• Like 1

εχω βρει used το icarus illumima hd E653BK στα 60 ευρω.. το εχει κανεις; ή να παω σε νεο pw3 στα διπλασια; δυσκολα τα ebook αν εισαι ασχετος.. :)

Μάλιστα...

Καταρχάς δεν θα το πρότεινα, τα Icarus είναι περιβόητα για το πόσο χάλια firmware έχουν και το πόσο σε έχει χεσμένο η εταιρεία στο after sales,είναι απλά re branded Onyx & Boyoue.

Επίσης 60€ για συσκευή του 2014 που καινούργια έκανε ~110€; 

Κάπως ακριβό στο πουλάνε....

οπότε καλυτερα να παω σε pw3? απλα μου αρεσαν τα κουμπια και το android.. εκει κοντα στα 100 ευρω υπαρχει κατι αλλο; thx :)

Για android στα 100€ θα έλεγα να μην ασχοληθείς ιδιαίτερα, δεν ξέρω κάποια καλή συσκευή σε αυτά τα λεφτά.Τουλάχιστον τίποτα καινούργιο, με το Boye T62,που τα περισσότερα άλλα 6-ιντσα είναι απλά κλώνοι του, να ξεκινά από τα 160-170€. 

Προσωπικά θα έδινα το 20αρι παραπάνω να πάρω το PW3.

Τουλάχιστον θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο και θα είχα μια εξαιρετική συσκευή σχετικά φθηνά.

Εάν ντε και καλά θέλεις android θα πρέπει να δώσεις κανένα 50-70αρι παραπάνω, και ίσως να φτάσεις το 200αρι, για να πάρεις κάτι ποιοτικό και να μην παίζεις ζάρια, όπως με τα Icarus,εάν έχεις κάποιο πρόβλημα. 

• Like 2

εχω ενα προσωπικο κουπονι 10ευρω για το αμαζον γερμανιας που εχει προσφορα το απλο το kindle στα 69 ευρω αρα μου παει στα 59 με το κουπονι..αξιζουν τα 50 ευρω παραπανω για το pw3 αν δεν με ενδιαφερει το φως;

εχω ενα προσωπικο κουπονι 10ευρω για το αμαζον γερμανιας που εχει προσφορα το απλο το kindle στα 69 ευρω αρα μου παει στα 59 με το κουπονι..αξιζουν τα 50 ευρω παραπανω για το pw3 αν δεν με ενδιαφερει το φως;

Η οθόνη είναι πολύ κατώτερη και ο σχεδιασμός είναι πολύ κακός στο bezel.

Εάν αξίζει, θα έλεγα, για 60€ τελική τιμή, μάλλον,αλλά προσωπικά μετά τον φωτισμό δεν πάω πίσω.

Εκτός από την νύχτα,βελτιώνει και την ποιότητα και την μέρα εάν το έχεις στην πρώτη σκάλα.

• Like 2

έγινε και εδω παραγγελία kindle voyage.. με αφμ στο αμαζον και ενα κουπονακι 10 ευρω που ειχα στο γερμανικο βγηκε 132,80 ευρω..αντε να δουμε νομίζω σε αυτα τα λεφτα αξίζει..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...