Προς το περιεχόμενο

προσθηκη ηχου σε site

mairoulaa_26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.εχω ενα site κ θα ηθελα οταν καποιος μπαινει να ακουγεται ενας ηχος οχι ομως μαζι με βιντεακι κ να ακουγεται σε ολες τις σελιδες του site.μηπως μπορειτε να με βοηθησετε???:rolleyes:

Δημοσ.

δέν έχω ώρα να σου δώσω κάποιο link γιατί πρέπει να φύγω, αλλά να πώ κάτι γενικό στα γρήγορα.

ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΗΧΟ είναι το πιο σπαστικό πράγμα που μπορεί να τύχει όταν μπαίνει κάποιος σε ένα site. Ειδικά αν εκείνη την ώρα ακούει μουσική . Αν βάλεις φρόντισε να υπάρχει τουλάχιστον το stop σε εμφανή σημείο ...

Δημοσ.

Η πλοήγηση πρέπει να είναι σιωπηλή. Οι ήχοι εκνευρίζουν τους πάντες!

Δημοσ.

ναι ο ηχος σε ιστοσελιδες ανηκει στην εποχη του 95 , οπως φυσικα και οι counters.Αντε αν υπαρχει ήχος να προερχεται απο κανα flash,μέχρι εκει...

Δημοσ.

δεν θελω να βαλω μουσικη.εναν ηχο απο αυτοκινητο θελω να βαλω.δεν με πειραζει να ειναι συνεχομενος απλα οταν καποιος μπαινει στην σελιδα μου να ακουγεται στιγμιαια αυτος ο ηχος

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγώ θα ήθελα κάτι παρόμοιο όταν αλλάζει καρτέλες και υποκατηγορίες με το κερσορα πριν κλικάρει να ακουγεται ένα απαλό κλικ κλικ ή κατι... γίνεται? :-)

Δημοσ.
εγώ θα ήθελα κάτι παρόμοιο όταν αλλάζει καρτέλες και υποκατηγορίες με το κερσορα πριν κλικάρει να ακουγεται ένα απαλό κλικ κλικ ή κατι... γίνεται? :-)

Να μην το κάνεις. Είναι ενοχλητικό

Δημοσ.

Για μένα είναι ενοχλητικό ιδίως αν ακούω μουσική ή αν δεν ΄χει σε εμφανές σημείο το στοπ του ήχου.Πάντως αν θέλεις να να βάλεις ήχο σε επαγγελματική μορφή πηγαινε στην http://www.internetatmajor.com και πήγαινε στο τμήμα δωρεάν συμβουλές και ζήτα οδηγίες για το πώς να το κάνεις...

εμένα με έχουν εξυπηρετήσει σε μια έρευνα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...