Kleos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Επειδη εχω διαβασει πολλα reviews και εχω μπερδευτει μπορει καποιος να μου δειξει ενα αξιοπιστο review που επιτελους να μπορω να δω τα min-max fps της 5770 σε Crysis με αναλυση 1920x1080??? Και κατι τελευταιο ποια ειναι η ελαχιστη τιμη στα fps για να μπορεις να παιξεις Crysis με 5770 σε φουλ ρυθμισεις χωρις lag δηλαδη να μπορεις να προχωρας χωρις να παγωνουν τα γραφικα??
sozz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 βαλετα ολα στο medium και τα objects και shader στα very high μα σου κολαι κατεβασε τα objects
Kleos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 αν τα βαλω ολα στο φουλ και τιποτα σε medium και βγαζω π.χ 25 FPS(ειμαι ασχετος απο fps οποτε συγχωρεστε με αν λεω κοτσανα) θα κουνιεται ο παιχτης χωρις να κολανε και να παγωνουν τα γραφικα??Ποση δηλαδη ειναι η ελαχιστη τιμη στα FPS για να παιζεις χωρις να κολα?...Προσπαθω σε αναλυσεις να μη συμβιβαζομαι τα θελω ολα φουλ...και ας πεφτουν τα FPS.. ΥΓ : Δεν εχω το Crysis υποθετικα μιλαω
sozz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 αν τα βαλω ολα στο φουλ και τιποτα σε medium και βγαζω π.χ 25 FPS(ειμαι ασχετος απο fps οποτε συγχωρεστε με αν λεω κοτσανα) θα κουνιεται ο παιχτης χωρις να κολανε και να παγωνουν τα γραφικα??Ποση δηλαδη ειναι η ελαχιστη τιμη στα FPS για να παιζεις χωρις να κολα?...Προσπαθω σε αναλυσεις να μη συμβιβαζομαι τα θελω ολα φουλ...και ας πεφτουν τα FPS.. ΥΓ : Δεν εχω το Crysis υποθετικα μιλαω αμα τα βαλεις ολα στο φουλ αντε να ποιασεις 15 fps για αυτο το game και τα 30 fps ειναι μια χαρα απο τα 25 και κατω ομως αρχιζουνε τα προβλημα ΥΓ και στα 30 θα εχεις κοληματα αλλα δεν μπορεις να κανεις και αλλιος πρεπει να το δεις και λιγο το game για να το χαρεις ΥΓ2 σε αυτα που σου ειπα γυρω στα 28-30 fps θα εισαι
Kleos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Κατι ασχετο αν μια καρτα παιζει το Crysis στο φουλ και σε 30 FPS περιπου οσα δηλαδη μου ειπες οτι χρειαζονται για να μη κολαει ποιος ο λογος να παρει καποιος μία καρτα που θα του δινει 50 FPS π.χ??...Μια απορια που εχω καιρο... Κατι αλλο οι ρυθμισεις που μου ειπες εσυ απεχουν πολυ απο τις μεγιστες...αν 1 φωτογραφια απο το Crysis ειναι τραβηγμενη στις μεγιστες ρυθμισεις και 1 αλλη με τις ρυθμισεις που ειπες εσυ οι διαφορες θα ειναι αισθητες στα γραφικα?? αν μπορεις να δειξεις καμια τετοια φωτογραφία .... βασικα αυτο που λες οτι θα εχω 15 FPS πιστευω ειναι υπερβολη αφου βρηκα σε review στο anandtech οτι στο 1920χ1200 εχει 22 FPS απο οτι θυμαμαι ...αρα με 1920χ1080 παιζει να φτανει τα 23-24 FPS??
sozz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Κατι ασχετο αν μια καρτα παιζει το Crysis στο φουλ και σε 30 FPS περιπου οσα δηλαδη μου ειπες οτι χρειαζονται για να μη κολαει ποιος ο λογος να παρει καποιος μία καρτα που θα του δινει 50 FPS π.χ??...Μια απορια που εχω καιρο... Κατι αλλο οι ρυθμισεις που μου ειπες εσυ απεχουν πολυ απο τις μεγιστες...αν 1 φωτογραφια απο το Crysis ειναι τραβηγμενη στις μεγιστες ρυθμισεις και 1 αλλη με τις ρυθμισεις που ειπες εσυ οι διαφορες θα ειναι αισθητες στα γραφικα?? αν μπορεις να δειξεις καμια τετοια φωτογραφία .... βασικα αυτο που λες οτι θα εχω 15 FPS πιστευω ειναι υπερβολη αφου βρηκα σε review στο anandtech οτι στο 1920χ1200 εχει 22 FPS απο οτι θυμαμαι ...αρα με 1920χ1080 παιζει να φτανει τα 23-24 FPS?? βαλε το να δεις γιατι στα review δεν εχετε το ιδιο hardware. εγω σου λεω στα 30 fps θα στο παιζει καλα οχι τελεια μερικες φορες θα σου κατεβαινει και στα 15 fps γιατι 30 fps ειναι το μεσο ορο. αμα ειχες παραπανω απο 60 fps σε ολα τα φουλ καμια καρτα εβγαζε 65 και η αλλη 105 τοτε θα ητανε το ιδιο ΥΓ μπορει ομως αυτα τα 105 να τα κανεις 65 με aa και να δεις καλυτερα τα γριαφικα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:36 ---------- η μια ειναι σε ολα στην μεση και τα shader objects στα very high και η αλλη ολα στα high http://img689.imageshack.us/gal.php?g=crysis2009111520190953.png
Kleos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 βαλε το να δεις γιατι στα review δεν εχετε το ιδιο hardware.εγω σου λεω στα 30 fps θα στο παιζει καλα οχι τελεια μερικες φορες θα σου κατεβαινει και στα 15 fps γιατι 30 fps ειναι το μεσο ορο. αμα ειχες παραπανω απο 60 fps σε ολα τα φουλ καμια καρτα εβγαζε 65 και η αλλη 105 τοτε θα ητανε το ιδιο ΥΓ μπορει ομως αυτα τα 105 να τα κανεις 65 με aa και να δεις καλυτερα τα γριαφικα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:36 ---------- η μια ειναι σε ολα στην μεση και τα shader objects στα very high και η αλλη ολα στα high http://img689.imageshack.us/gal.php?g=crysis2009111520190953.png χμμ οι διαφορες αν και οχι τεραστιες φαινονται στις φωτογραφιες..... Καταλαβα τι παιζει με τα FPS...ευχαριστω..καλα και μια στο τοσο να κατεβαινουν στα 15 δε χαθηκε και ο κοσμος ..η αναλυση με ενδιαφερει περισσοτερο .... ΥΓ : απιθανο να εχω καλυτερο hardware απο ενα PC δοκιμων? με 5770 μιλαμε παντα..
sozz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 χμμ οι διαφορες αν και οχι τεραστιες φαινονται στις φωτογραφιες..... Καταλαβα τι παιζει με τα FPS...ευχαριστω..καλα και μια στο τοσο να κατεβαινουν στα 15 δε χαθηκε και ο κοσμος ..η αναλυση με ενδιαφερει περισσοτερο .... ΥΓ : απιθανο να εχω καλυτερο hardware απο ενα PC δοκιμων? με 5770 μιλαμε παντα.. πες μας τι εχεις να σου πουμε παιζει ρολο γιατι συνηθως θα σου κατεβει οταν σε βαρανε οισ τρατιωτες και αντε να τους πετυχεις αυτα τα fps ειναι απο μια gtx260 oc σε αναλυση 1680χ1050 και ειναι το crysis warhead οποτε εσενα μαλλον δεν θα σου τα παιζει στα 1920χ1080 σε very high οποτε κανετα ολα στα medium και τα shader στα high. και πηγαινε να παρεις το game μπας και ξεφυγεις απο την μπουρδα το wow
Kleos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 πες μας τι εχεις να σου πουμε παιζει ρολο γιατι συνηθως θα σου κατεβει οταν σε βαρανε οισ τρατιωτες και αντε να τους πετυχεις αυτα τα fps ειναι απο μια gtx260 oc σε αναλυση 1680χ1050 και ειναι το crysis warhead οποτε εσενα μαλλον δεν θα σου τα παιζει στα 1920χ1080 σε very high οποτε κανετα ολα στα medium και τα shader στα high. και πηγαινε να παρεις το game μπας και ξεφυγεις απο την μπουρδα το wow το WOW μπουρδα??παιζει να μη υπαρχει αλλο ατομο που να πιστευει το ιδιο με σενα...παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα ελεος...τεσπα κρατα τη γνωμη σου..αλλα και παλι παιζω καμια 20αρια games απλα κατα συμπτωση κανενα δεν εχει τρελες απαιτησεις σε γραφικα ..αλλα θα το παρω το crysis Και θα το παιξω στο φουλ και θα σας πω εντυπωσεις ΥΓ: Και 1 FPS να ειναι εχω συνηθισει παλια επαιζα σε μια GTP Καρτα σε χαμηλα fps ενα παιχνιδι και ειχα συνηθισει..
sozz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 μα δεν θα μπορεις να το συνηθισεις εχτως και αν ολα τα game τα παιζεις στο easy αμα τα βαλεις ολα στο φουλ θα εισαι στα 20 fps μεσο ορο δηλαδει γυρω στα 15-25 και οταν θα δεχεσε τα χτυπηματα θα κατεβαινει σιγουρα στα 15 fps ΥΓ κανε μια ερευνα να δεις ποσα ατομα εχτως απο εμενα το αντιπαθουνε αυτο το game σαν το warcraft 3 η blizzard δεν θα βγαλει αλλο game ΥΓ2 με 1-10 fps δεν μπορεις να παιξεις καθολου γιατι θα ειναι αρκετα δευτερολεπτα πισω εικονα απο το παιχνιδι
moldovan20 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 το WOW μπουρδα??παιζει να μη υπαρχει αλλο ατομο που να πιστευει το ιδιο με σενα...παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα ελεος...τεσπα κρατα τη γνωμη σου..αλλα και παλι παιζω καμια 20αρια games απλα κατα συμπτωση κανενα δεν εχει τρελες απαιτησεις σε γραφικα ..αλλα θα το παρω το crysis Και θα το παιξω στο φουλ και θα σας πω εντυπωσεις ΥΓ: Και 1 FPS να ειναι εχω συνηθισει παλια επαιζα σε μια GTP Καρτα σε χαμηλα fps ενα παιχνιδι και ειχα συνηθισει.. Μπουρδα ειναι φυσικα , και αυτο και το lineage ,ασχετα που ειμαι κολημενος με το lineage αλλα τη να κανεις
Kleos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 μα δεν θα μπορεις να το συνηθισεις εχτως και αν ολα τα game τα παιζεις στο easy αμα τα βαλεις ολα στο φουλ θα εισαι στα 20 fps μεσο ορο δηλαδει γυρω στα 15-25 και οταν θα δεχεσε τα χτυπηματα θα κατεβαινει σιγουρα στα 15 fps ΥΓ κανε μια ερευνα να δεις ποσα ατομα εχτως απο εμενα το αντιπαθουνε αυτο το game σαν το warcraft 3 η blizzard δεν θα βγαλει αλλο game ΥΓ2 με 1-10 fps δεν μπορεις να παιξεις καθολου γιατι θα ειναι αρκετα δευτερολεπτα πισω εικονα απο το παιχνιδι Και εγω παιζω Warcraft ΙΙΙ φιλε...αλλα οσους παιχτες εχουν το warcraft 3 το L2 και το WOW εχουν ολα τα αλλα μαζί ..τα μονα παιχνιδια που οσο και να παιζεις δεν τα βαριεσαι ποτε..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 τελείως υποκειμενικό αυτό...
Kleos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 οταν λεω δεν τα βαριεσαι εννοω ειναι οτι επειδη τα MMORPG ειναι γενικα δυσκολα παιχνιδια(σε official μιλαμε παντα..και εννοω για να τα μαθεις αριστα..) και επειδη δεν τερματιζονται οπως τα αλλα παιχνιδια σε κρατανε σε ενδιαφερον για μηνες ή και για χρονια
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Και το Myst δεν τερματίζεται (εύκολα), δεν είναι MMORPG..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.