Προς το περιεχόμενο

Δώρο για την μητέρα μας

god4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Σκεψου κσποια δερματινη τσαντα σε αυτημ την τιμη. Lucifer διαβασα το σχολιο σου στο τραινο κ γελουσα μονος μου :P

Δημοσ.
Ισχύει παιδιά, εγώ μια φορά είχα πάρει στη δικιά μου κολώνια και την επόμενη μέρα που τελείωσε, έφερε μπάτσους στο σπίτι γιατί με πέρασε για διαρρήκτη, "ρε μάνα εγώ είμαι", που αυτή, δε με θυμότανε. Γι' αυτό προσοχή στο δώρο παιδιά, δε λέει να μη σας θυμάται η μάνα σας, θυμάστε το στίχο στο "Θεσσαλονίκη" "εκτός από τη μάνα σου κανείς δε σε θυμάται"; Αυτός της είχε κάνει δώρο τατουάζ.

ρε πανεξυπνε που αμεσως να ειρωνευτεις,εννοειται οτι η μητερα σου δεν ξεχναει οτι εχει ενα γιο αλλα πως βγαζουμε τις φωτογραφιες για να θυμομαστε τη συγκεκριμενη στιγμη που ζησαμε,ετσι λεμε πως με το δωρο θα θυμαται τα συγκεκριμενα γενεθλια της,που ο γιος της της εκανε το συγκεκριμενο δωρο.

Δημοσ.

Επίσης μπορείς να της πάρεις δώρο κάτι που χρειάζεται μεν, αλλά αμελεί συνέχεια να αγοράσει. Π.χ. της δικιάς μου της κάηκε η τοστιέρα και όλο ξέχναγε να πάρει άλλη, και κάθε φορά που πήγαινα σπίτι δεν είχε να ψήσω ένα τόστ σαν άνθρωπος, οπότε της αγόρασα μια τοστιέρα.

Δημοσ.

Μην εξαπολύετε ανυπόστατα ψεύδη, αν η μάνα έχει Alzheimer's ξεχνάει. Είναι δράμα, δεν μπορείτε να ξέρετε.

Δημοσ.
Επίσης μπορείς να της πάρεις δώρο κάτι που χρειάζεται μεν, αλλά αμελεί συνέχεια να αγοράσει. Π.χ. της δικιάς μου της κάηκε η τοστιέρα και όλο ξέχναγε να πάρει άλλη, και κάθε φορά που πήγαινα σπίτι δεν είχε να ψήσω ένα τόστ σαν άνθρωπος, οπότε της αγόρασα μια τοστιέρα.

η τοστιερα ειναι κατι που χρειαζεται να υπαρχει στο σπιτι,γενικα...

ετσι ωστε αν ερθει ο γιοκας ,μην φαει το τοστ ωμο το παιδι αλλα ψημενο.

αλλα ηταν κατι που πραγματικα χρειαζοταν η ιδια,πιστευω πως δεν θα το αμελουσε συνεχως.

Δημοσ.

Το χρειαζόταν, γιατί κάθε φορά που δεν έβρισκα να ψήσω νευρίαζα, κι όταν νευριάζω γίνομαι αδέξιος και σπάω πράγματα, και δεν της άρεσε να με βλέπει νευριασμένο πίστεψέ με, οπότε τώρα που ψήνω τις 3 τοστάρες μου και είμαι κούλ, χαίρεται κι αυτή. Τι καλύτερο δώρο για μια μάνα απ' το να βλέπει το παιδί της ήρεμο κι ευτυχισμένο;

Ισχύει παιδιά, εγώ μια φορά είχα πάρει στη δικιά μου κολώνια και την επόμενη μέρα που τελείωσε, έφερε μπάτσους στο σπίτι γιατί με πέρασε για διαρρήκτη, "ρε μάνα εγώ είμαι", που αυτή, δε με θυμότανε.

Ρουθούνισα τόσο δυνατά που παραλίγο να λιποθυμήσω από υπεροξυγόνωση.

Δημοσ.

Μια επισκεψη σε σπα είναι πολύ καλό δώρο. Ένα δαχτυλίδι από το γιο επίσης. Και αν θες να είσαι το καλύτερο παιδί του κόσμου, μετά τις γιορτές μάζεψε το τραπέζι , πλύνε και τα πιάτα ή βάλτα στο πλυντήριο. Το καλύτερο δώρο.

Δημοσ.

είναι ανάλογα και τα γούστα της κάθε μιας...

εγώ δεν μπορώ να πάρω κοσμήματα γιατί δεν φοράει...

το σπα καλό αλλά δεν γίνεται...

σκεφτήκαμε με τον αδερφό μου να της πάρουμε μια συσκευή μασάζ για τα πόδια...

γιατί είναι 45 χρονών,έχει μερικά κιλά παραπάνω και πολύ συχνά εδώ και χρονια λέει για τα πόδια της ότι πονάνε κτλ...

εκεί που μένει (χωριό σε νησί, δεν υπάρχουν ποδολογοι-ποδίατροι,μασάζ,σπα και τετοια)

θα ήταν γελοίο ένα τέτοιο δώρο;

κάτι τέτοιο εννοώ: http://www.skroutz.gr/c/841/masaz.html?keyphrase=%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%B6+%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CF%89%CE%BD

Δημοσ.
είναι ανάλογα και τα γούστα της κάθε μιας...

εγώ δεν μπορώ να πάρω κοσμήματα γιατί δεν φοράει...

το σπα καλό αλλά δεν γίνεται...

σκεφτήκαμε με τον αδερφό μου να της πάρουμε μια συσκευή μασάζ για τα πόδια...

γιατί είναι 45 χρονών,έχει μερικά κιλά παραπάνω και πολύ συχνά εδώ και χρονια λέει για τα πόδια της ότι πονάνε κτλ...

εκεί που μένει (χωριό σε νησί, δεν υπάρχουν ποδολογοι-ποδίατροι,μασάζ,σπα και τετοια)

θα ήταν γελοίο ένα τέτοιο δώρο;

κάτι τέτοιο εννοώ: http://www.skroutz.gr/c/841/masaz.html?keyphrase=%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%B6+%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CF%89%CE%BD

δεν ειναι γελοιο αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα το χρησιμοποιησει.αν ασχολειται γενικα με τετοια και αφιερωνει χρονο στον εαυτο της,τοτε ναι παρτο.διαφορετικα θα το χρησιμοποιησει μια φορα και μετα θα το βαλει στην ακρη.ετσι πιστευω..

και δεν ξερω και κατα ποσο αποτελεσματικα ειναι αυτα.

Δημοσ.

πιστεύω ότι θα το χρησιμοποιεί αρκετά...ψάχναμε ώρα και αυτό μας φάνηκε η καλύτερη ιδέα...

αλλά αυτό για την αποτελεσματικότητα δεν έχω κι εγώ ιδέα...

αν κάποιος ξέρει ας μας πει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...