Προς το περιεχόμενο

Δώρο για την μητέρα μας

god4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λίγες μέρες είναι τα γενέθλια της μητέρας μου και θέλω να της κάνω ένα δώρο.

Έχω σκεφτεί διάφορα αλλά μου φαίνονται "πολυφορεμενα".. εξάλλου πολλά από αυτά της τα έκανα πιο μικρός.

Έκανα αναζήτηση σε threads μέχρι πριν ένα χρόνο και δεν βρήκα κάτι που να έχει άμεση σχέση.

Αν υπάρχει τέτοιο thread ας σβηστεί αυτό και ζητάω προκαταβολικά συγνώμη.

Ο κάθε ένας μπορεί να λέει ότι ιδέα έχει για να μπορεί κάποιος και στο μέλλον να πάρει ιδέες.

εγώ προσωπικά δεν θέλω να πάρω κάτι διακοσμητικό γιατί έχει πάρα πολλά στο σπίτι και δε θα χρησιμεύσει πουθενά,ξέρω ότι θα πάει στην αποθήκη :P...

απέκλεισα και το βιβλίο για πολλούς λόγους...

το budget στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι περίπου 70-80euro...αν βρεθεί κάτι ωραίο μπορούμε να φτάσουμε και τα 100euro,αλλά να αξίζει τον κόπο.

τι θα μπορούσα να αγοράσω;

σίγουρα είναι προσωπική επιλογή για τον κάθε ένα, αλλά θα ήθελα αν έχετε κάποιες προτάσεις να τις πείτε...

τι έχετε αγοράσει εσείς κατά καιρούς στις μητέρες σας, αν είστε μητέρα τι σας έχουν φέρει τα παιδιά σας και σας άρεσε...

το πτυχίο θα ήταν καλή λύση αλλά αργεί ακόμα :P

Δημοσ.
Πάρτης 50€!!!!!

Δηλαδή θα πρέπει να χαλάσει 100 ευρώ, 50 για να τα πάρει και 50 για να τα δώσει;

Γνώμη μου είναι ότι ό,τι κι αν της πάρεις θα χαρεί. Μάνα είναι.

Δημοσ.

Συνήθως για τις μανάδες δεν εχει σημασία η αξία του δώρου, αλλα το πόσο ασχολήθηκες με αυτο.

Κατι συγκεκριμένο δεν εχω να σου πω, μπορείτε να την βγάλετε για δείπνο... (είναι κάτι και αυτό)

Δημοσ.

συνήθως οι μανάδες είναι κουρασμένες, ειδικά αν δουλεύουν κιόλας. φανταστείτε δουλειά + δουλειές σπιτιού + φαγητά κλπ κλπ . το καλύτερο θα ήταν να της κλίσεις ένα ραντεβού σε τίποτα μασάζ και κούρα ομορφιάς γενικά (δε τα ξέρω πως τα λένε αυτά :P). έτσι θα ξεφύγεις απο τα τετριμμένα και θα της χαρίσεις και μερικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης κάτι που οι περισσότερες μαμάδες το έχουν ανάγκη .

Δημοσ.

για τη μαμα σου θα εισαι παντα μικρουλης...:-)

μπορεις να τις γραψεις ενα cd με τραγουδια που τις αρεσουν.παλια,καινουργια,ξενα..να θυμηθει και τα νιατα της...

αλλα αυτο που σιγουρα θα την ευχαριστησει ειναι να περασεις τα γενεθλια μαζι της.

δεν εχει νοημα να δωσεις και 1000 ευρω για ενα δωρο,να της δωσεις και μετα να εξαφανιστεις.απλα περαστε μια μερα μαζι.πηγαιντε για καφε..για φαγητο..παρτην μια βολτα...μανα και γιος..:-)

Δημοσ.
για τη μαμα σου θα εισαι παντα μικρουλης...:-)

μπορεις να τις γραψεις ενα cd με τραγουδια που τις αρεσουν.παλια,καινουργια,ξενα..να θυμηθει και τα νιατα της...

αλλα αυτο που σιγουρα θα την ευχαριστησει ειναι να περασεις τα γενεθλια μαζι της.

δεν εχει νοημα να δωσεις και 1000 ευρω για ενα δωρο,να της δωσεις και μετα να εξαφανιστεις.απλα περαστε μια μερα μαζι.πηγαιντε για καφε..για φαγητο..παρτην μια βολτα...μανα και γιος..:-)

Την ίδια άποψη έχω και εγώ :-D

Δημοσ.

(άσχετο)

Θυμήθηκα σκηνικό γνωστού σε "γιορτή της μητέρας", όπου μαζεύτηκαν τα τέκνα σπίτι και περιμέναν τον μικρό της οικογένειας (και συγχρόνως αδυναμία της) να έρθει.

Έρχεται ο "μικρός" με ένα μπουκέτο λουλούδια υψηλής συναισθηματικής αξίας, το οποίο μεταξύ λουλουδιών περιείχε ένα σακουλάκι με ελαφριά φυσικά μεν - παράνομα δε ναρκωτικά.

(πώς ΔΙΑΟΛΟ το κατάφερε ο τύπος ακόμα κανένας δεν έχει καταλάβει).

Η συνέχεια προβλεπόμενη, κλάμματα - λυποθυμίες - βεντάλιες - νερά κλπ.

:lol:

Δημοσ.
Δεν κατάλαβα, την έπινε η μάνα του;

Κατά λάθος του έπεσε ρε.

(τον μλκ ακου τι σκεφτηκε)!

:-D

Δημοσ.

συμφωνώ ότι δεν ισχύει στην καμία το όσο πιο ακριβό το δώρο τόσο μεγαλύτερη χαρά κτλ...απλά είπα πως αν αγοράσω κάτι δεν γίνεται να είναι πολύ ακριβό.

αυτό με την μια μέρα μάνα και γιος (αν και πολύ καλή ιδέα) δεν γίνετε δυστυχώς γιατί την μέρα τον γενεθλίων της θα την δω για λίγες ώρες αφού από Θεσσαλονίκη που θα είναι στον αδερφό μου θα περάσει από Λάρισα για να κατεβεί Αθήνα...

Συμφωνώ με vitamineQ απόλυτα... Δουλειά και μετά στο σπίτι που είναι πολύ δύσκολα...

Πρόσφατα ανακάλυψε και κάποια προβληματάκια υγείας (λύνονται μακροχρόνια)...

ψάχνω να βρω κάτι (μια ιδέα, έναν τρόπο) να τις πω ευχαριστώ για ότι κάνει εδώ και 21 χρόνια για μένα.

Σίγουρα ένα ευχαριστώ και ένα σ' αγαπάω στους γονείς μας τους κάνει χαρούμενους πάντα...αλλά αυτό δεν χρειάζεται να υπάρχει λόγος για να το πούμε (γιορτή,γενέθλια κτλ..)

Δημοσ.

Αφού δε μπορείς δυστυχώς να είσαι μαζί της στα γενέθλιά της για αρκετή ώρα, πήγαινε μαζί της για ένα καφεδάκι όπως είπανε και τα παιδιά παραπάνω, μιλήστε και γενικά φρόντισε να περάσει καλά για όσο σε δει! Εγώ πάντως θα της έπαιρνα κάτι που θα μπορούσε να έχει πάντα μαζί της για να με θυμάται (ψώνιοοο i know!!!) αλλά σαν μάνα θα της αρέσει π.χ ένα κολιέ, ένα ρολόι κάτι τέτοιο. Και πάνω αν γίνεται καμιά αφιέρωση! Ξέρω θυμίζει πολύ δημοτικό αλλά λογικά θα το εκτιμήσει! Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.
Εγώ πάντως θα της έπαιρνα κάτι που θα μπορούσε να έχει πάντα μαζί της για να με θυμάται

Ισχύει παιδιά, εγώ μια φορά είχα πάρει στη δικιά μου κολώνια και την επόμενη μέρα που τελείωσε, έφερε μπάτσους στο σπίτι γιατί με πέρασε για διαρρήκτη, "ρε μάνα εγώ είμαι", που αυτή, δε με θυμότανε. Γι' αυτό προσοχή στο δώρο παιδιά, δε λέει να μη σας θυμάται η μάνα σας, θυμάστε το στίχο στο "Θεσσαλονίκη" "εκτός από τη μάνα σου κανείς δε σε θυμάται"; Αυτός της είχε κάνει δώρο τατουάζ.

Δημοσ.
Ισχύει παιδιά, εγώ μια φορά είχα πάρει στη δικιά μου κολώνια και την επόμενη μέρα που τελείωσε, έφερε μπάτσους στο σπίτι γιατί με πέρασε για διαρρήκτη, "ρε μάνα εγώ είμαι", που αυτή, δε με θυμότανε. Γι' αυτό προσοχή στο δώρο παιδιά, δε λέει να μη σας θυμάται η μάνα σας, θυμάστε το στίχο στο "Θεσσαλονίκη" "εκτός από τη μάνα σου κανείς δε σε θυμάται"; Αυτός της είχε κάνει δώρο τατουάζ.

Xααχαχαχαχαχαχαχ ΘΕΟΣ ΘΕΟΣ ΘΕΟΣ!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...