Προς το περιεχόμενο

windows 7 και περιορισμένη ανάλυση...

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά..

Έβαλα τα win 7 στο συστημά μου έχω οθόνη 23" (ανάλυση 1920*1080) και κάρτα γραφικών agp 3450 512mb, έβαλα τα drivers agp hotfix 9.10 hotfix και η ανάλυση πάει μέχρι 1400*1050....και δεν πάει άλλο...

οι drivers που κατέβασα είναι για vista (δεν έχω άλλες επιλογές εκτός από xp και vista...)

πως μπορώ να κάνω πιο μεγάλη την ανάλυση?

• Moderators
Δημοσ.

Εδω θα βρεις drivers για τα Windows 7.

Δοκιμασε τους official, και εαν εξακολουθει να μη φτιαχνει, δοκιμασε να εγκαταστησεις drivers για την οθονη σου!

Ισως τα windows να νομιζουν οτι εχεις καποιο άλλο μοντελο (ή generic) και να μη σε αφηνουν να ανεβασεις άλλο την αναλυση.

Δημοσ.

Από εκεί πήγα και εγώ και κάνω τις εξής επιλογές Windows 7 32 bit -> Radeon -> Radeon HD 3000 series agp πατάο ΟΚ και με πετάει σε αυτό το το σίτε http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx

και κατεβάζω για vista και δεν δουλεύουν...

Να δοκιμάσω και την επιλογή Windows 7 32 bit -> Radeon -> Radeon HD 3400 series ?

Ακόμα έχω βάλει το cd της οθόνης και έχω πάει από "Διαχείρηση Συκευών" και στην οθόνη έχω κάνει update driver και λέει LG W2361 (digital).

2 προβλήματα είναι ότι δεν ανοίγει το ccc (το πατάω να ανοίξει, δείχνει ο κουρσορας ότι φορτώνει αλλά δεν κάνει τίποτα...)

και το άλλο

picture1e.gif

• Moderators
Δημοσ.

Κατ αρχας εχεις καρτουλα AGP ή PCI-express?

Οσο για το screenie, ειναι απο τη φαση που εχουν περαστει (υποτιθεται) οι drivers της καρτας ή οχι?

• Moderators
Δημοσ.

Πραγματικα φιλε μου, μαλλον επεσες στη περιπτωση...

Ψαξε λιγο στο ιντερνετ και θα δεις παρα πολλες περιπτωσεις με κατοχους καρτων 3xxx series AGP που εχουν προβλημα.

Δεν το εχω ψαξει (γιατι δε μου ετυχε), και συνεπως δεν γνωριζω αν υπαρχει καν λυση σε αυτο.

Ας βοηθησουν απο δω και περα οι παθόντες. :o

Δημοσ.

Ξέρεις τι....το θέμα είναι ότι μου έχει ξανατύχει 2 φόρες....άλλη μια όταν έιχα βάλει win7 και όταν έιχα xp....και κάπως το είχα φτιάξει...δεν θυμάμαι όμως πως...

δηλαδή το πρόβλημα ήταν μόνο στην ανάλυση και μετά από ένα ρεσταρτ ας πούμε μπορούσα να βάλω και μεγαλύτερη...:S

• Moderators
Δημοσ.

Οταν βαζεις τους drivers δηλαδη υπαρχει κανονικα επιταχυνση 3d (δηλαδη τα παιχνιδια παιζουν οπως πρεπει?) Εστω και σε μικροτερη αναλυση...?

Δημοσ.

Δεν έχω βάλει παιχνίδι για να δοκιμάσω...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:52 ----------

Λοιπόν τελικά πήγα από διαχείρηση συσκευών....προσαρμογέας οθόνης και πάτησα να κάνει update driver απο το cd (της κάρτας) το έκανε και έχω κανονικά ανάλυση.....θα το δοκιμάσω σε λίγο με το 9.10 χοτφιξ και θα πω...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:43 ----------

Λοιπόν ξαναέκανα εγκατάσταση τα 9.10 έκανα και Update από φάκελο που είχαν γίνει αποσυμπίεση τα 9.10 και όλα μια χαρά εκτός από κάτι....

όταν ανοίγω ccc και πατάω advanced μου βγαζει αυτό

picture1ka.png

• Moderators
Δημοσ.

Με τον σπασμενο τιτλο πανω?

Πολυ περιεργα πραγματα διαδραματιζονται στο pc σου...

Να κανεις τον σταυρο σου και μονο που παιζει οκ :P

Αληθεια, τι του εκανες και δουλεψε τελικα?

Δημοσ.

Αυτό από διαχείρηση συσκευώ έκανα update και επέλεξα συγκεκριμένη τοποθεσία τον φάκελο που είχα κάνει αποσιμπίεση τους δριβερς 9.10

ο τίτλος δεν γίνεται πάντα έτσι....μερικές φορές και άμα περάσω ένα άλλο παράθυρο από πάνω μια φτιάχνει και μια χαλάει...

αλλα μου κάνει πολλές φορές το εξης...

όπως όταν στα ΧΡ είχα κάνει εγκατάσταση τους δριβερς και στο ρεσταρτ όταν μπήκε στο ντεσκτοπ για πρώτη φορά ανοιγόκλεισε η οθόνη 2 φορές (όχι το ρεύμα αλλά το σήμα της)...

τώρα μου το κάνει αρκετές φορές και μου βγάζει αυτό το μήνυμα...

picture1yxv.png

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:03 ----------

εδιτ: το θέμα που έχω βάλει είναι από aero το windows 7

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:18 ----------

Λοιπόν πάτησα και εκεί που λέει "Προβολή λεπτομεριών" μπας και έχει κάτι που μπορούμε να βρούμε μια άκρη και μου έβγαλε αυτό

38417930.gif

4448.gif

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιτέλους βγήκε και για windows 7 για να μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση σαν άνθρωποι :P

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx

Βέβαια πάλι δεν μπόρεσα να έχω πρόσβαση σε περισσότερες ρυθμίσεις ούτε να δώ θερμοκρασία μέσω του CCC αλλά δεν με πειράζει και τόσο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...