VKostas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν έχει προτείνει i860 με κάποιο καλό s1156 m/b... Btw, νομίζω πως το κουτί που διάλεξες τελικά είναι κλάσεις ανώτερο από το haf!
ikskarda Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 σωστη η παρατηρηση σου για τον i5 860 το κουτι αυτο ειναι καταπληκτικο στο μαυρο απλα ειναι πολυ πιο ακριβο . το διαλεξα σε ασπρο αλλα ειναι μαυρο το DVDRW ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:51 ---------- καλο βραδυ παιδια , γιατι δουλευω στις 8 αυριο απογευματακι θα καταθεσω την συνθεση στο πλαισιο για το ΕΣΠΑ
nikos21aek Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Το κουτί που διάλλεξε ΕΙΝΑΙ κλάσεις ανώτερο από το HAF και η κανονική του τιμή είναι 180-200€.Έχει κάνει λάθος το πλαίσιο λογικά το οποίο και θα επωφεληθεί ο φίλος.Εδώ δεν θα χαμπάριαζε διαφορές με τον i5 με τον 860 θα χαμπαριάσει;Κακή αγορά και ο 860 για την περίπτωση του OP
VKostas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Το κουτί που διάλλεξε ΕΙΝΑΙ κλάσεις ανώτερο από το HAF και η κανονική του τιμή είναι 200€.Έχει κάνει λάθος το πλαίσιο λογικά το οποίο και θα επωφεληθεί ο φίλος. Επωφελήθηκα κι εγώ για το καινούριο μου πισί. Όντως κάτι παίζει με την τιμή του Παισίου...
nikos21aek Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Είναι τεράστιο πάντως.Αν δεν έχεις σκοπό να βάλεις τα κέρατά σου μέσα στο κουτί ξανασκέψου το.Κοίτα καλά τις διαστάσεις του. Υπάρχουν και πολύ καλά midi κουτάκια που χωράν όλες τις υπάρχουσες κάρτες γραφικών,ψύκτρες και κρατάν μια χαρά θερμοκρασίες σε ότι επεξεργαστή και να βάλεις πλην του από πάνω(και αυτό με επιφυλάξεις)..
euklidis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Είναι τεράστιο πάντως.Αν δεν έχεις σκοπό να βάλεις τα κέρατά σου μέσα στο κουτί ξανασκέψου το.Κοίτα καλά τις διαστάσεις του. Υπάρχουν και πολύ καλά midi κουτάκια που χωράν όλες τις υπάρχουσες κάρτες γραφικών,ψύκτρες και κρατάν μια χαρά θερμοκρασίες σε ότι επεξεργαστή και να βάλεις πλην του από πάνω(και αυτό με επιφυλάξεις).. Ελεος ρε νικο. Για αρχη ασε τις θερμοκρασιες και σκεψου λιγακι. Εχεις ιδεα ποσο μεγαλη ειναι η 5870; Δεν χωραει σε midi. Εδω ισα ισα χωραγε η GTS 250 που εχω. Και οσων αφορα τα HAF εχει βγει ενα απο τα καλυτερα κουτια απο ολα τα review. ΗΑF = High Air Flow, η ροη αερα που εχει δεν συγκρινεται απλα και ειναι ενα κουτι με τρελες πωλησεις κυριως για οσους θελουν να κανουν OC. Εμενα προσωπικα μου εριξε 20+ βαθμους σε σχεση με το coolermaster mystique που ειχα πριν. Ο 860 κανει οσο κανει ο 920 και οταν λετε μια καλη μητρικη μιλαμε για ακριβη μητρικη. Αρα απο λεφτα ειμαστε στα ιδια αρα γιατι να χασει το tripple channel και τη δυνατοτητα να βαλει αλλη μια 5870 στο μελλον οταν πεσει πολυ η τιμη της; Εχεις δοκιμασει να βαλεις μια V8 ή μια true120 σε midi κουτι; Στα περισσοτερα δεν χωραει και βγαινει εξω απο το κουτι. Και μιας και λεμε για ψυκτρες, εχεις δει πολλες για s1156 στο πλαισιο; Εγω προσωπικα δεν εχω βρει τιποτα, οποτε αν δεν εχει νερακι με εναν 1156 και midi κουτι που του προτινεις το pc θα γινει φουρνακι.
nikos21aek Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δεν είπα ότι χωράει σε όλα τα midi...Ναι έχω ιδέα πόση είναι.Χωράει και στο CM 690 άνετα και στο Lian Li και σε άλλα midi το ίδιο άνετα.Και για του λόγου το αληθές δες την και σε ένα midi coolermaster όχι τόσο μακρύ όσο το 690 και με το τροφοδοτικό όχι κάτω,και με τους σκληρούς να κοιτάνε τη μητρική..δηλαδή πολύ χειρότερο κουτί. Και υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να έχει στο γραφείο του 60 εκατοστά κουτί. Ή διαβάζεις πάντως τα μισά πόστ ή δεν καταλαβαίνεις τι λέμε.Ούτε για ψύκτρες μιλάμε,ούτε είπα σε κανέναν να βάλει τον 920 σε ότι midi να ναι.Και μην μπερδεύεις τον 750 με τον 920..Φουρνάκι μπορεί να γίνει με τον 920.. Btw δεν είναι όλα τα midi όπως το δικό σου midi.Ούτε όλοι οι επεξεργαστές όπως ο δικός σου.Ούτε όλοι οι χρήστες κάνουν την χρήση που κάνεις εσύ.Ούτε όλοι οι χρήστες έχουν τον χώρο που έχεις εσύ.
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Τώρα θα κάτσεις να βγάλεις άκρη με τον euklidi;
nikos21aek Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δεν είναι για να βγάλω άκρη με τον eukliki.Διαβάζουν πολλά άτομα τα threads που μπορεί και να καταλαβαίνουν τι λέμε και να αξιολογούν αυτά που γράφουμε σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες και απαιτήσεις.Για την ακρίβεια ξέρω πάρα πολλά άτομα που 60 εκατοστά κουτί δεν χωράει στο γραφείο τους αλλά οι gaming απαιτήσεις τους χτυπάνε και 5870.
moldovan20 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Γιατι να δωσεις χρηματα για επεξεργαστικη "δυναμη" που δεν θα σου χρειαστει?Η συνθεση του nikos21aek ειναι μια χαρα .Μπορεις με τα extra χρηματα να επενδυσεις σε keyboard ,mouse ,ηχεια ,κατι που θα σου μεινει τελος παντων.Οτι κανεις με το συστημα αυτο το ιδιο θα κανεις και με τον i5.Μονο στο πλαισιο μπορεις να κανεις χρηση της επιδοτησεις?Εγω αν ημουν στη θεση σου θα πηγαινα στο παρακατω με μονη αλλαγη οτι θα εβαζα μεγαλυτερη οθονη μια και βλεπω ταινιες - tv απο το pc .Αυτη ας πουμε με tv μαζι http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=10514&catid=95 η αυτη http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2753V-PF-TFT-Monitor-27.htm .και αν εισαι ταινιοφιλος και δεν εχεις οπωσδηποτε ενα συστημα 5.1
nikos21aek Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Ας βάλω και δύο φώτο που έχει ποστάρει o Liopyr σε άλλο thread για να είμαστε και πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που λέμε.Σίγουρα οι υπέρμαχοι των tn-panels προκειμένου να πάρω 920 δεν βλέπουν καμία διαφορά,ούτε θα κερδίσει κανείς τίποτα σημαντικό με την αγορά καλής οθόνης δίνοντας τα λεφτά εκεί αντί στον πανάκριβο επεξεργαστή που δεν θα του δώσει απολύτως τίποτα σε gaming και ταινίες..Οι υπόλοιποι βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Σίγουρα οι υπέρμαχοι των high end cpu's προκειμένου να πάρουν 920 δεν βλέπουν καμία διαφορά,ούτε θα κερδίσει κανείς τίποτα σημαντικό με την αγορά καλής οθόνης δίνοντας τα λεφτά εκεί αντί στον πανάκριβο επεξεργαστή που δεν θα του δώσει απολύτως τίποτα σε gaming και ταινίες..Οι υπόλοιποι βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Fixed. :Ρ Αφού βλέπεις σε τι μονοπάτια κινείται ο κοσμάκης.. νομίζει ότι ένας 2πύρηνος τον καθυστερεί στο browsing, τι ψάχνεις να βρεις.. Θεωρεί επένδυση τον επεξεργαστή (τον οποίο btw θ' αλλάξει όσο πιο σύντομα μπορεί) κι όχι μια καλή οθόνη που θα την κρατήσει χρόνια. Ρίξε μια ματιά στην υπογραφή μου για περισσότερα. :Ρ
moldovan20 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Με αυτά τα αμάξια ρίχνεις και καμία καλή γκόμενα τουλάχιστον.Τα parts του υπολογιστή σου μέσα στο κουτί θα βρίσκονται δεν θα τα βλέπεις ούτε εσύ,και αν πεις σε καλή γκόμενα έχω και ι7 θα σε περάσει για καμένο.Σίγουρα πράγματα. Δηλαδη δε σου εχει τυχει ποτε να πας στη γκομενα και να της πεις : "Κοπελια? Εχω τουμπανο pc , θες να δεις crysis με ολα full .Που να δεις και τον ssd μου μη σου πω για την 24αρα dell ? "
euklidis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Καλα αν νομιζεις νικο οτι σε midi με τον 750 που δεν ψυξη τριτων και το γαιδουει τν 5870 το κουτι δεν θα βραζει μεσα (ποσο μαλλον ανδεν εχει cable managment) ε τοτε τι να πω; Και μας βαζεις και φωτογραφια με την καρτα γραφικων κατω απο τους δισκους. Δηλαδη πιανεις και χωρο για αλλους 2 δισκους. Και στις δευτερες φωτογραφιες μας βαζεις να τσεκαρουμε οθονες με φωτογραφια απο κινητο. @moldovan: Αν εσυ περνεις το pc για να ριξεις γκομενα τοτε τι αλλο να πω; Σου εχω νεα... Με το pc δεν ριχνεις γκομενακι. Αυτο το κανεις με πραγματα εκτος τεχνολογιας. @phanispal: Προφανως η 5870 δεν μπαινει για browsing και οταν βλεπεις οτι πλεον τα παιχνιδια ζητανε το λιγοτερο C2D σε 2-3 χρονια που ο φιλος θα εχει το ιδιο pc εσυ περιμενεις να ζητανε κατι λιγοτερο απο 4πυρηνο; Εκτος απο παιχνιδια το παιδι ειπε οτι κανει και encoding φυσικα ομως θα με ενδιαφερει μετα απο αρκετα χρονια 2-3 και ενας αλλος cpu . Σε 1156 τι θα βαλει μετα απο 2-3 χρονια; i3 γιατι αυτοι εχουν ανακοινωθει μονο και απο οτι φαινεται μεχρι εκει θα παει το 1156... Του λετε να παρει χαμηλοτερο επεξεργαστη και πανακριβη οθονη. Εχει παει ηδη σε μια 24αρα οθονη. Μιλαμε για παρα πολυ μεγαλη οθονη ηδη. Και ζητατε να επενδυσει σε οθονη που σε μια 3ετια θα ειναι πολυ μετρια τωρα που ερχονται οι LED οθονες. Τι να πω; Βγαινει το παιδι και σας λεει εχω μια επιδοστηση για το 50% της αγορας και θελω κατι αρχιζετε παλι να του λετε να μην δωσει τοσα και να παρει κατι με 1200 ευρω. Ελεος. Τριγυρνατε σε site αυτοκινητων και σε οσουν θελουν να παρουν BMW λετε οτι κανουν και την δουλεια τους με ibiza οποτε να το αφησουν; ΕΛΕΟΣ.
nikos21aek Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Στην έδειξα σε άθλιο κουτί των 30€..(το οποίο αποκλείω να έχει πρόβλημα θερμοκρασιών τόσο μεράκι που έχει μπεί) για να τη δείς να μην λες ότι να ναι.Εννοείται σε καλό midi που και μεγαλύτερο είναι και οι σκληροί κοιτάν προς τα έξω και άνετη είναι,και θέσεις σκληρών δεν χαλάς,και ναι μια χαρά είσαι από θερμοκρασίες. Ε τόσο μεγάλη που είναι η διαφορά φαίνεται και σε φωτογραφία από κινητό.Αν δηλαδή είναι σε τρία χρόνια μέτρια η οθόνη οι tn τι θα είναι και ο 920; Video encoding είπε θα κάνει αραιά και πού.Δεν υπάρχει λόγος να πάρει τον βραστήρα.Μάλλον δεν καταλαβαίνεις ποια είναι η διαφορά αυτοκινήτου και υπολογιστή..Απάντησα και πιο πάνω. Ο κάθε υπολογιστής έχει τη χρήση του,όπως και τα αυτοκίνητα.Εκτός και αν νομίζεις ότι ο ι5 για gaming χρήση είναι seat και ο 920 bmw..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.