Προς το περιεχόμενο

Τελικη συνθεση Η/Υ κοντα στα 1600 ευρο

ikskarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ikskarda μόνο το κουτί που δεν έπρεπε άλλαξες;Βαράει 75άρες και 100άρες λέμε ο 920...

κουτι οκ ξαναβαζω το προηγουμενο το RS840 ;)

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για πες και για καλοκαίρι..Πόσο σίγουρος είσαι ότι θα βγούν στην τιμή των ι7 οι ι9;Εδώ ακόμη οι c2D και οι τιμές δεν έχουν πέσει...Θα ρίξει τους ι7 λες εσύ ε;Και θα έχει τον τέρμα high end επεξεργαστή κάτω από 500€...:-(

Και σε τι ακριβώς δεν θα τον καλύψει ο ι5 μπορείς να εξηγήσεις στον φίλο;Από θερμοκρασίες τον ενημέρωσες.Από παιχνίδια είδαμε τα review,από κατανάλωση το ίδιο.Ενημέρωσε λίγο περισσότερο με τα υπόλοιπα οφέλη..

Δημοσ.

Δες την εκκίνηση των windows με την σουίτα του office να ανοίγει στο startup.Κάπου είχε πάρει το μάτι μου και ένα βίντεο με 60 εφαρμογές να ανοίγουν ταυτόχρονα στην εκκίνηση όπου έχει περισσότερο γέλιο αλλά δεν το έχω πρόχειρο να το ποστάρω τώρα.

@ikskarda μόνο το κουτί που δεν έπρεπε άλλαξες;Βαράει 75άρες και 100άρες λέμε ο 920...

Οντως εχει διαφορα αλλα εμενα ετσι και αλλιως δεν συμβαινει αυτο που γινεται στο αριστερο Laptop (λολ μισο λεπτο να ανοιξει ο υπολογιστης και 1 ωρα να ανοιξουν τα προγραμματα ουτε στο παλιο μου PC με 5 χρονων παλιο σκληρο δισκο δεν ηταν ετσι)...εμενα τα windows ανοιγουν εξαιρετικα γρηγορα ετσι και αλλιως..για αυτο περιμενω...

Δημοσ.

Ε εντάξει βάλε να ανοίγει στο startup όλη η σουίτα του office και θα γίνει.:P

Η απλά άνοιξέ την μόνος σου.Στον ssd ανοίγει πριν καλά καλά το πατήσεις.

Δημοσ.

Προσωπικα θα επερνα την οθονη που ειχες στην αρχη και θα εβαζα πανω εναν postville 80αρη. Τσεκαρε για κανενα πιο δυνατο τροφοδοτικο σε αυτα τα λεφτα. Υπαρχει το thermaltake toughpower 700W σε αυτα τα λεφτα. Το εχω βαλει και εγω και ειναι παραπανω απο καλο. Κουτι μην βαλεις midi, θελεις μεγαλο κουτι με καλη ροη, για 30 ευρω αξιζει ενα full tower. εγω θα σου προτεινω αυτο που το εχω παρει και εγω καθως και παρα πολυ κοσμος και ειναι απιστευτο. Κραταει το pc σε πολυ χαμηλες θερμοκρασιες και ειναι αθορυβο...

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200000854

Δημοσ.

το HAF θελω και εγω και το ειχα πανω απο ολα σαν επιλογη αλλα δεν υπαρχει στο plaisio ...

παιδια μιας και λεμε για τον Postville , αυτος που εχουν στο πλαισιο Intel Postville 80gb Retail τι διαφορα εχει απο τον Intel X25-M 80GB MLC? χρειαζεται και firmware update ?

Δημοσ.
Για πες και για καλοκαίρι..Πόσο σίγουρος είσαι ότι θα βγούν στην τιμή των ι7 οι ι9;Εδώ ακόμη οι c2D και οι τιμές δεν έχουν πέσει...Θα ρίξει τους ι7 λες εσύ ε;Και θα έχει τον τέρμα high end επεξεργαστή κάτω από 500€...:-(

Και σε τι ακριβώς δεν θα τον καλύψει ο ι5 μπορείς να εξηγήσεις στον φίλο;Από θερμοκρασίες τον ενημέρωσες.Από παιχνίδια είδαμε τα review,από κατανάλωση το ίδιο.Ενημέρωσε λίγο περισσότερο με τα υπόλοιπα οφέλη..

Ξερεις δεν ειναι απαραιτητο να του κανει 50% OC και να τον παει στα 4. Μιλαμε για πολυ OC... απο τα 2.66 στα 4 ειναι τεραστια διαφορα. Καλοκαιρι ειχα 84 βαθμους με 25-30 βαθμους στο δωματιο. Οταν αναβα το κλιματιστικο δεν ειχα κανενα προβλημα... Με το ΗΑF 932 και την V8 ειναι μια χαρα. Σε στοκ ρολογια δεν ξεπερασα ποτε τους 65 με linpack που τονιζω οτι τετοια χρηση δεν πιανεις ποτε σε καθημερινη χρηση. Τωρα που ειναι στα 4 με gaming και encoding συγχρονως πιανω περιπου 67 βαθμοθς...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:31 ----------

το HAF θελω και εγω και το ειχα πανω απο ολα σαν επιλογη αλλα δεν υπαρχει στο plaisio ...

παιδια μιας και λεμε για τον Postville , αυτος που εχουν στο πλαισιο Intel Postville 80gb Retail τι διαφορα εχει απο τον Intel X25-M 80GB MLC? χρειαζεται και firmware update ?

To εχει στο PC1 και με 119 στο eshop και στο multirama. Το κουτι αξιζει καθε cent...

Δημοσ.

Ρε eukeidis εσύ κάνεις encoding τουλάχιστον...:-)

Τες πα αφού αρχίσατε να βάζετε σε αυτά τα λεφτά και ssd κάτι είναι και αυτό...Καλή συνέχεια.

Δημοσ.
Ε εντάξει βάλε να ανοίγει στο startup όλη η σουίτα του office και θα γίνει.:P

Η απλά άνοιξέ την μόνος σου.Στον ssd ανοίγει πριν καλά καλά το πατήσεις.

ενταξει καποια εκατοστα των δευτερολεπτων διαφορα δεν με ενδιαφερει :) Και το windows boot ακομα και 1 λεπτο να κανουν να ξεκινησουν δε με νοιαζει SSD θα βαλω καποτε μονο και μονο για την εστω για λιγο μεγαλυτερη ταχυτητα ανοιγματος των προγραμματων

Δημοσ.

ναι το γνωριζω αλλα ειπαμε θα ειναι ολα μαζικη παραγγελια απο το plaisio...μεχρι πριν 10 μερες περιπου επειδη τα κοιτουσα παλι το ειχε απλα προφανως τελειωσε

Δημοσ.
ενταξει καποια εκατοστα των δευτερολεπτων διαφορα δεν με ενδιαφερει :)

Ενώ το απόλυτο τίποτα σε καθημερινή ή gaming χρήση για τον 920 και κάτι 10άδες °C παραπάνω και η πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση σε ενδιαφέρουν...:P

Δημοσ.
νταξει εγω απλως ειπα μιας και παει σε 1600 ευρω να παρει το top ...τεσπα

για τα 1600 το ανελυσα στην προηγουμενη σελιδα , μπορει να παιξει και παραπανω

με μια τετοια συνθεση το ξεφτιλισα ε ? :rolleyes:

kb7lvl.jpg

Δημοσ.
Ενώ το απόλυτο τίποτα σε καθημερινή ή gaming χρήση για τον 920 και κάτι 10άδες °C παραπάνω και η πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση σε ενδιαφέρουν...:P

Καλα οτι πεις... Βαρεθηκα να λεμε παλι τα ιδια και τα ιδια. Οτι και να πεις το triple channel με γρηγορες μνημες και το HT κανουν διαφορα. Για εσενα μπορει να ειναι αμεληταια αλλα οταν πας να κρατησεις ενα pc για μια 4ετια η διαφορα φαινεται. Τι να πουμε τωρα, συμφωνα με εσενα να παρει φθηνη μητρικη (γνωριζοντας οτι μπορει να εχει θεμα) φθηνοτερο επεξεργαστη, πιο αργες μνημες, χειροτερη καρτα γραφικων για να παρει οθονη 500+ ευρω. Ξερεις δεν ειναι φετιχ ολων το να θελουν να δωσουν καποια λεφτα παραπανω για να παρουν κατι καλυτερο και να περνουν κατι πολυ λιγοτερο. Οσο περναει ο καιρος βγαινουν ολο και περισσοτερα multicore προγραμματα και σε 1 χρονακι που θα αυξηθουν ελα πες μου για το αν βλεπεις διαφορες... Mε τον 920 κανω encoding ταινια σε 7 λεπτακια οταν με τον 750 γινεται σε 11(σε μαγνητικο δισκο) Θα μου πεις αυτα τα 4 λεπτα δεν ειναι τοσο μεγαλη διαφορα. Οταν κανεις encoding σε HD ομως θα δεις οτι η διαφορα ειναι μεγαλυτερη, ποσο μαλλον οταν περιμενουμε εναν ffmpeg multicore που εκει το HT δινει ρεστα... Αυτα σε συνδυασμο με εναν SSD κανουν τεραστια διαφορα.

Και μην μου δειξεις τωρα benchakia σε encoding πανω σε μαγνητικους δισκους γιατι κανουν τρελλο bottleneck και εκει δεν θα φανει η διαφορα. Στον μαγνητικο πανω απο 25% χρηση δεν ειδα στο encoding με τον 920 γιατι τον τραβαγε πισω ο δισκος.

Δημοσ.
για τα 1600 το ανελυσα στην προηγουμενη σελιδα , μπορει να παιξει και παραπανω

με μια τετοια συνθεση το ξεφτιλισα ε ? :rolleyes:

kb7lvl.jpg

ολα ΟΚ απλα μία φθηνοτερη οθονη μπορεις να βαλεις που να κανει τα ιδια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...