Προς το περιεχόμενο

Τελικη συνθεση Η/Υ κοντα στα 1600 ευρο

ikskarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί να το ξεχάσεις;Τόσοι και τόσοι έχουν αγοράσει από εκεί.Οθόνη θα πάρεις,δεν θα πάρεις κάποιο part που βρίσκεται στο κουτί.Τα υπόλοιπα θα στα συναρμολογήσουν μια χαρά από το πλαίσιο.

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν αγορασα τα παντα απο πλαισιο στα 1600 ας πουμε εγω θα πληρωσω τα μισα δηλαδη 800 ευρο .

αν αγορασα υπολογιστη 1100 απο πλαισιο πληρωνω 550 ευρο συν τα 550 της οθονης που λες απο εξωτερικο παμε στα 1100 να πληρωσω .

οποτε 1100-800=300 ευρο παραπανω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:07 ----------

αφου ειναι ετσι γιατι δεν μου προτεινεται συνθεσεις γυρω στα 1850 που να ειναι "τα παντα ολα" μεσα ? (ssd , καλη οθονη και τα σχετικα)

Δημοσ.
Λες και έχει καμιά οθόνη το πλαίσιο;

δε σε καταλαβαινω ειλικρινα . δε ξερω αν μιλας σοβαρα η αν μιλας ειρωνικα ...

ξερω και εγω ? οθονη δεν ειναι και αυτη --> http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-SM-P2450H-TFT-Monitor-24.htm ?

Δεν εχει τετοια οθονη στο πλαισιο, και με 1200€ περνεις τα "παντα ολα" απο κουτι..Ποσο πια πιο "παντα" ? :-p

δεκτον οτι μπορεις με 1200-1300 να παρεις τα παντα ολα , συν καμια 300αρα ακομα για οθονη . αλλα κανεις σας δεν μου εχει κανει καποια συνθεση ολοκληρωμενη

Δημοσ.
Δεν έχει κάποια με καλό πάνελ εννοώ.

δε ξερω φιλε καθολου απο οθονες . αν πιστευεις οτι υπαρχει καποια για καποιον σαν εμενα που περναει πολλες ωρες στον Η/Υ καθε μερα αλλα δεν λιωνει στα games και στις ταινιες τοτε πες την μου

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:42 ----------

μια τετοια συνθεση ειναι καλη ?

2i9inhh.jpg

Δημοσ.

Ρε συ όταν λέμε ssd εννοούμε να καταργήσεις τον μηχανικό σκληρό.Που θα σου χωρέσουν τα πάντα σε 80gb;

Φτιάχνω κάτι και ποστάρω.

Δημοσ.

εχω ηδη 3 σκληρους σε αυτον τον υπολογιστη οπου θα τους βγαλω και θα τους βαλω στον καινουργιο ... απλα ο SSD θα ειναι μονο για λειτουργικο,προγραμματα,2-3games

επρεπε να το ειχα αναφερει

Δημοσ.

Άργησες.Βγάλε τον μηχανικό οπότε.Το από κάτω είναι τζάστ.Και η κάρτα χωράει στο κουτί.Αν δώσεις παραπάνω λεφτά για ram βάλε άλλα δύο στικάκια από αυτές.8gb>6gb ακόμη και αν τα 6gb είναι σε tripple channel.Μπορείς να πάρεις ένα μεγαλύτερο κουτί ελεύθερα.Αλλά παραείναι μεγάλα τα full tower και το από κάτω είναι από τα πιο μακρυά midi,χάρη στον σχεδιασμό του την 5870 θα τη χωρέσει αλλά αν θέλεις μεγαλύτερο ελεύθερα.Αν θέλεις και μεγαλύτερο τροφοδοτικό για σιγουριά πάρε και άλλο και αυτό ελεύθερα.Στα υπόλοιπα parts ότι παραπάνω δώσεις θα είναι απλά και όμορφα πλεονασμός για το τίποτα.

46350530.jpg

Όπως καταλαβαίνεις σε παίρνει στην τιμή και για την Dell που σου έβαλα πιο πάνω αλλά αν έχεις τέτοια θέματα που είπες με τα μισά λεφτά βάλε την 24άρα την tn-πάνελ που λες(πολύ χειρότερη από την dell) και τίγκαρε το υπόλοιπο pc.(Full tower+τούμπανο τροφοδοτικό+1600άρες ram 8gb+αυτή τη μητρική και τα υπόλοιπα ίδια.Αν και σε 50% έκπτωση εγώ θα σκεφτόμουν πολύ και αυτό..:-D

Δημοσ.

ποια 24αρα ? την LG η την Samsung ?

για την 24αρα LG LED λες οχι ? πρεπει να διαλεξω μια εκτος αυτης της Dell που αναφερεις μιας και δεν υπαρχει στο πλαισιο

Δημοσ.

Την LG αλλά η samsung έχει μεγαλύτερη κάθετο.Άνοιξε ένα thread στις οθόνες να πάρεις τις απαντήσεις σου για αυτό το θέμα.Υπάρχουν πιο ειδικοί εκεί μέσα να στα εξηγήσουν καλύτερα..και υπάρχουν και ήδη ανοιχτά threads

Δημοσ.

Καλα κοβεις απο επεξεργαστη μητρικη και προτινεις σε καποιον που θελει το pc για κανενα game και καμια ταινια οθονη 500+ ευρω; Τα εχουμε χασει τα μυαλα μας; Μια χαρα ηταν η οθονη που ειχε βαλει απο την αρχη. Δεν ειναι ουτε γραφιστας για να λιωνει στο φωτομαγαζο ουτε ασχολειται με rendering. Ολες οι οθονες κανουν μια χαρα calibration και αφου δεν ειναι για επαγγελματικη χρηση η οθονη των 219 ευρω που ειχε αρχικα ηταν παραπανω απο καλη.Σε λιγο θα του βαλεις και C2D για να του βαλεις καμια EIZO 1000 ευρω. Ελεος. Λεμε οχι σε φτηνες μητρικες και του βαζεισ μητρικη 100 ευρω. Για να μην πουμε για τον i5, που ασχημος δεν ειναι αλλα οταν δινεις 1600 για μηχανημα προφανως βαζεις κατι καλυτερο. Εκοψες τα παντα απο τα βασικα για να βαλεις 24αρα οθονη που για αυτα που την θελει δεν θα δει τρελλη διαφορα (και προφανως οχι διαφορα που να αξιζει 300 ευρω).

Εγω θα επιμεινω στην αρχικη μου θεση. Καλος ο 750 αλλα 920 δεν ειναι και αν θελησεις σε 2-3 χρονακια να κανεις μια αναβαθμισουλα θα βαλεις ανετα ενα C2D πανω. χαχαχαχα. Τα κολληματα ορισμενων εδω ειλικρινα δεν μπορω να τα καταλαβω, Αν ελεγε μηχανημα με 700 ευρω φυσικα θα πηγαιναμε σε 750 αλλα μιλαμε για τα διπλασια +. Ελεος...

Δημοσ.

ολοι επιμενουμε σε αυτο που λεμε, εννοειτε. αλλα η τελικη αποφαση ειναι του ikskarda, δικα του τα money :D

για οθονη παντως την καλυτερη να παρεις αφου δεν προκειται να την αλλαζεις συχνα. εν αντιθεση με το υπολοιπο συστημα. τελικα καποια πραματα παραμενουν αναλλοίωτα στο περασμα του χρονου :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...