ikskarda Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 επισης και μια παραμετρος που ξεχασα να αναφερω . εχω σχεδον προσφατα αγορασμενο το UPS APC RS800 στα 540watt ...θα μου καλυψει τις αναγκες του νεου Η/Υ η θα χρειαστει να αγορασει καινουργιο ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:28 ---------- Απευθυνομενος σε ολους(γιατι σχετικα με μητρικες δεν ξερω πολλα) μηπως θα ηταν καλυτερα να εβαζε μια s1366 φτηνοτερη ομως??την ιδια δουλεια δε θα κανει?? σε αυτο φιλε συμφωνω και ηθελα να το λαβω υποψιν μου για να γλυτωσω χρηματα αφου ολες σχεδον ειναι το ιδιο . απλα εγω προτιμησα Gigabyte επειδη εχω υπολογιστη απο το 2004 με Gigabyte με socket 939 και μιας και δεν εχω προβληματα την εχω εμπιστευτει
euklidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 σε μεγαλες αναλυσεις 1920χ1080 δεν υπαρχει Bottleneck, με τετραπύρηνο τουλαχιστον.η "λογικη" προερχεται απο εδω: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-hd5850.html προσπαθω να σας σωσω κανα ευρω παραπανω, αν δεν θελετε... Αφου με 800 ευρω μπορει να φτιαξει κατι πολυ καλυτερο γιατι να παρει κατι χειροτερο; Και ναι στην συγκεκριμενη περιπτωση αν θελει πεταει εναν 6-8πυρηνο πανο σε 2-3 χρονακια και ειναι μια χαρα... Προφανως εχεις διαβασει οτι οι φθηνες μητρικες για s1156 καιγονται και οτι εχουν προβληματα ε;
Kleos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 οχι δεν τον θελω για παιχνιδια . το σωστο θα ηταν να πω τον θελω ΚΑΙ για παιχνιδια (εξαιτιας του μικρου μου αδερφου ). προοριζεται για καθημερινη χρηση internet , download , movies , και wed design επειδη ασχολουμε λιγακι και που και που για video encoding . ειπαμε να εκμεταλευτουμε το προγραμμα ΕΣΠΑ που πληρωνει αυτο το 50% και να φτιαξω ενα αρκετα καλο Η/Υ για καμποσα χρονια με δυνατοτητα (ουσιαστικης) αναβαθμισεις (πχ με εναν καλο SSD σε ενα χρονο ) ομως δεν μου ειπατε κανενα σχολιο για το PSU και για την οθονη για αυτη που εβαλα . λετε οτι θα ειμαι ΟΚ η μπορω να παρω κατι καλυτερο στα ιδια σχεδον λεφτα ? Κοιτα αν ο υπολογιστης δεν ειναι μονο για παιχνιδια βαλε καλυτερα μία 5770 ετσι και αλλιως στο μελλον και η 5870 θα παλιωσει...Και αυτη πολυ καλη ειναι μη σε ξεγελα η χαμηλοτερη τιμη παιζεις οτι θες στο φουλ απλα θα εχεις χαμηλοτερα FPS σε παιχνιδια με μεγαλες απαιτησεις αλλα αυτο δε νομιζω πως ειναι τραγικο..ενα ακομη θετικο της ειναι το DX11 και χαμηλη καταναλωση/θορυβος...
ikskarda Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Αφου με 800 ευρω μπορει να φτιαξει κατι πολυ καλυτερο γιατι να παρει κατι χειροτερο; Και ναι στην συγκεκριμενη περιπτωση αν θελει πεταει εναν 6-8πυρηνο πανο σε 2-3 χρονακια και ειναι μια χαρα... Προφανως εχεις διαβασει οτι οι φθηνες μητρικες για s1156 καιγονται και οτι εχουν προβληματα ε; το εχω διαβασει και εγω καπου φιλε για καποιες foxconn που καηκαν . ξερω ομως οτι τις πληρης δυνατοτητες της μητρικης αυτης δεν θα τις εκμεταλευτω οπως και ολες τις υποδοχες και θεσεις επεκτασης που εχει , αλλα ειπαμε εχω ερωτα στην gigabyte
pcos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 βασικο να κοιταξεις να παρεις κοματια με 3 χρονια εγγυηση αν ειναι δυνατον. αυτο που ειπε ο ευκλειδης με προβληματιζει. αν σου τυχει τουλαχιστον να εισαι καλυμενος
ikskarda Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 βασικο να κοιταξεις να παρεις κοματια με 3 χρονια εγγυηση αν ειναι δυνατον. αυτο που ειπε ο ευκλειδης με προβληματιζει. αν σου τυχει τουλαχιστον να εισαι καλυμενος πανω στην εγγυηση βασιστικα μονο στην αγορα της οθονης επειδη ολες οι LG εχουν zero pixel εγγυηση
euklidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 το εχω διαβασει και εγω καπου φιλε για καποιες foxconn που καηκαν . ξερω ομως οτι τις πληρης δυνατοτητες της μητρικης αυτης δεν θα τις εκμεταλευτω οπως και ολες τις υποδοχες και θεσεις επεκτασης που εχει , αλλα ειπαμε εχω ερωτα στην gigabyte Ηταν οι μητρικες με part foxconn, κοινως οι περισσοτερες φθηνες μητρικες. Πηγαινε σε s1366 και 920 οπως ειπαμε. Μητρικη μπορεις να βρεις φθηνες και καλες MSI σε αυτο το socket καθως και καλες DFI. Δες και την P6T της asus... Με 1366 δεν εχεις προβλημα με καμμενη μητρικη, με το 1156 μπορει να την παθεις με φτηνη μητρικη. Οποτε εγω παραμενω στην 2η συνθεση σου με τον 920.
ikskarda Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ηταν οι μητρικες με part foxconn, κοινως οι περισσοτερες φθηνες μητρικες. Πηγαινε σε s1366 και 920 οπως ειπαμε. Μητρικη μπορεις να βρεις φθηνες και καλες MSI σε αυτο το socket καθως και καλες DFI. Δες και την P6T της asus... Με 1366 δεν εχεις προβλημα με καμμενη μητρικη, με το 1156 μπορει να την παθεις με φτηνη μητρικη. Οποτε εγω παραμενω στην 2η συνθεση σου με τον 920. καλως φιλε μου . παντως ευχαριστω ολους σας για τις συμβουλες και τις γνωμες τις οποιες τις ειχα σκεφτει και εγω . θελω ομως να μου πειτε οπως εγραψα και στην προηγουμενη σελιδα , αν με το τροφοδοτικο αυτο θα ειμαι ΟΚ (ακομα και για o.c) , αν η οθονη αυτη με καλυπτει η μπορω στα ιδια λεφτα περιπου να παρω κατι καλυτερο, και αν το UPS μου το APC RS800 που εχω θα αντεξει το συστημα το καινουργιο ... αυτα τα 3 πραγματακια και το θεμα μου μπορει να κλεισει μετα
moldovan20 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Με τοσα λεφτα κριμα ειναι να μη βαλεις εναν SSD http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/Intel-Postville-80GB-SSD-2-5inches-Retail.htm και θα προτημουσα αυτον τον σκληρο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Samsung-Spinpoint-F3-HD502HJ.htm
ikskarda Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Με τοσα λεφτα κριμα ειναι να μη βαλεις εναν SSD http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/Intel-Postville-80GB-SSD-2-5inches-Retail.htm και θα προτημουσα αυτον τον σκληρο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Samsung-Spinpoint-F3-HD502HJ.htm ποιος ειπε οτι δεν θελω να βαλω SSD , και φυσικα αυτο θελω και εγω . απλα επειδη διαβαζω διαφορα προβληματα σχετικα με τους SSD με firmware update ελεγα να περιμενω κανενα χρονο μηπως πεσουν και οι τιμες τους και εκεινοι ειναι πιο ασφαλεις και σταθεροι
Kleos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 ποιος ειπε οτι δεν θελω να βαλω SSD , και φυσικα αυτο θελω και εγω . απλα επειδη διαβαζω διαφορα προβληματα σχετικα με τους SSD με firmware update ελεγα να περιμενω κανενα χρονο μηπως πεσουν και οι τιμες τους και εκεινοι ειναι πιο ασφαλεις και σταθεροι +1...και εγω απλα περιμενω..
nikos21aek Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 1600€ για υπολογιστή και δεν υπάρχει και ssd ή οθόνη καλού πάνελ = Αρκετά μεγάλο κορόιδο.
pcos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 1600€ για υπολογιστή και δεν υπάρχει και ssd ή οθόνη καλού πάνελ = Αρκετά μεγάλο κορόιδο. ναι μπραβο! εμεις τι λεμε τοση ωρα κανε κι εσυ καμια προταση ομως
nikos21aek Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-036-DE&groupid=17&catid=510&subcat= 513,5€ για να σου έρθει σπίτι και με τα υπόλοιπα 1100€ μια από τις 100άδες συνθέσεις εδώ μέσα με ssd+5870+i5
ikskarda Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 1600€ για υπολογιστή και δεν υπάρχει και ssd ή οθόνη καλού πάνελ = Αρκετά μεγάλο κορόιδο. σε ευχαριστω αλλωστε για αυτο ανοιξα το θεμα για να μου πειτε γνωμες και αν προσεξες κυριως πανω σε οθονες που δεν εχω ιδεα ... τα παντα πρεπει να αγοραστουν απο plaisio οποτε τα site του εξωτερικου τα ξεχναμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.