Προς το περιεχόμενο

Τελικη συνθεση Η/Υ κοντα στα 1600 ευρο

ikskarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό που φαίνεται στη φωτό, εκτός τροφοδοτικού, ψύκτρας (πριμένω την True black που λέγαμε), και ssd, μια και ωστόσο ξανάφεραν Postville στο Πλαίσιο. Α, και τον spinpoint θα χρειαστεί να τον περιμένω...

Τέρμα τούμπανο.Άντε μεγειές.

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Περα απο το ποσο καλο ειναι το αυτο το κουτι, ειλικρινα σου αρεσει αυτο το πραμα? Το βλεπω και νομιζω ειναι το pc της τραπεζας που περνανε τα στοιχεια μου για να μου εκδωσουν δανειο.

Δημοσ.
Περα απο το ποσο καλο ειναι το αυτο το κουτι, ειλικρινα σου αρεσει αυτο το πραμα? Το βλεπω και νομιζω ειναι το pc της τραπεζας που περνανε τα στοιχεια μου για να μου εκδωσουν δανειο.

Μ' αρέσει! Απλές, καθαρές γραμμές και όλο αλουμίνιο. Δες το δίπλα σε ένα Haf με την πλαστικούρα του και θα καταλάβεις. Το παλιό μου (το μαύρο) είναι βαμμένο, με custom παράθυρο, νέον κλπ. Καιρός να σοβαρευτώ λιγάκι :-)

Δημοσ.

Άμα το δείς από κοντά θα αλλάξεις γνώμη.Είναι και αλουμίνιο όλο.Δείχνει το κουτί μόνο και μόνο από αυτό.Μόνο το μέγεθος είναι να σε χαλάσει αλλά άμα έχεις χώρο...klain

Δημοσ.

φιλε το κουτακι αυτο που μπαινει στην πισω μερια του κουτιου , μπορεις να μου εξηγησεις τι ακριβως κανει ? γιατι εχω δει 1-2 βιντεος στο youtube αλλα δε το καταλαβα τι παιζει με αυτο και σε τι χρησιμευει/κανει

Δημοσ.
φιλε το κουτακι αυτο που μπαινει στην πισω μερια του κουτιου , μπορεις να μου εξηγησεις τι ακριβως κανει ? γιατι εχω δει 1-2 βιντεος στο youtube αλλα δε το καταλαβα τι παιζει με αυτο και σε τι χρησιμευει/κανει

Και καλά τραβάει ζεστό αέρα από τις κάρτες γραφικών, αλλά είναι έξτρα αξεσουάρ.

Δημοσ.

εκανα για χαβαλε το ιδιο συστημα που με ολα οσα διαλεξα (κουτι , τροφοδοτικο , ssd , οθονη ) και εβαλα αντι για i7 , τον 965 , την μητρικη που εβαλες εσυ , τις ιδιες ραμ , αλλα την 5870 και μου βγαινει στην τιμη 1588 :P αντι για 1814 . εχουμε 226 ευρω διαφορα σε σχεδον ισαξια συστηματα (μπορει να κανω και λαθος για το ισαξια)

Δημοσ.

Ουπς! Όντως θα 'πρεπε να το έχει μέσα στη συσκευασία. Τεσπά, δε θα το χρησιμοποιούσα έτσι κι αλλιώς. Αν δε βαρεθώ, θα τους το ζητήσω.

εκανα για χαβαλε το ιδιο συστημα που με ολα οσα διαλεξα (κουτι , τροφοδοτικο , ssd , οθονη ) και εβαλα αντι για i7 , τον 965 , την μητρικη που εβαλες εσυ , τις ιδιες ραμ , αλλα την 5870 και μου βγαινει στην τιμη 1588 :P αντι για 1814 . εχουμε 226 ευρω διαφορα σε σχεδον ισαξια συστηματα (μπορει να κανω και λαθος για το ισαξια)

Ισάξια σε benchmarks σίγουρα δεν είναι. Σε πραγματικές συνθήκες δεν ξέρω πόση διαφορά θα έχουν...

Δημοσ.
Εσύ ποιο βρίσκεις ωραίο ας πούμε;

Μιας και αναφέρθηκαν κουτιά έγω μετά από μεγάλη έρευνα κατέληξα στο coolermaster storm snipper. Ενας από τους βασικούς λόγους ήταν το μέγεθός του σε σχέση με τα αλλα τα θηρία, οτι έχει τους ανεμιστήρες και τέλος και σημαντικότερο ότι έχει φίλτρα σκόνης στους ανεμιστήρες.

Πιστεύω να μην απογοητευθώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...