phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Χρονομετράω να δω σε πόση ώρα θα έχει αλλάξει η τιμή στο RC840. Άκυρο.. δε χρειάζεται.. :Ρ:Ρ
ikskarda Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Χρονομετράω να δω σε πόση ώρα θα έχει αλλάξει η τιμή στο RC840. Άκυρο.. δε χρειάζεται.. :Ρ:Ρ οχι ρε μην το γκαντεμιαζουμε ... αλλωστε αυτος μου ειπε οτι αυτη ειναι η κανονικη του τιμη
nikos21aek Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Πάρε και τον υπεύθυνο να του πεις ότι ο υπάλληλος επέμενε ότι η κανονική τιμή είναι 139€ ενώ σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη έχει 185-200€.
VKostas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Χρονομετράω να δω σε πόση ώρα θα έχει αλλάξει η τιμή στο RC840. Άκυρο.. δε χρειάζεται.. :Ρ:Ρ Είπαμε: το πήρα κι εγώ στην ίδια τιμή. Δεν παίζει να είναι λάθος και να μην την έχουν αλλάξει μια βδομάδα τώρα. Δείτε πως φαίνεται μέσα του η 5850... Και παρακαλώ να μην κάνετε σχόλια για το τροφοδοτικό!
nikos21aek Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 E πως θα φαινόνταν;Είναι που θελαν μεγαλύτερο... Τέλειο κουτί.Φτιάξε λίγο τα καλώδια ρα Και βάλε και το μαραφέτι πίσω από την κάρτα γραφικών. Βtw πότε πρόλαβες και το πήρες;
ikskarda Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ωραιος ο φιλος μου εδωσε μια ατυπη εικονα του πως θα φαινεται στο περιπου και εμενα μεσα
VKostas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Τέλειο κουτί.Φτιάξε λίγο τα καλώδια ρα Και βάλε και το μαραφέτι πίσω από την κάρτα γραφικών. Βtw πότε πρόλαβες και το πήρες; Συναρμολόγηση Πλαισίου. Μη μου το θυμίζεις και μου ανεβαίνει η πίεση! Το πήρα το Σάββατο και κάτι χαρχάλευε... Το ανοίγω, και τι να δω; Η ψύκτρα έκοβε βόλτες μέσα στο κουτί!!! Τα άκουσε ο τυπάκος στο σέρβις εδώ στο Ηρακλειο, χωρίς να φταίει κίολας. Μ' αρέσει που υπογράφει στο βιβλιαράκι ο τεχνικός που το συναρμολόγησε, αλλά και αυτός που έκανε -και καλά- έλεγχο. Μη χε...
nikos21aek Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Πόσο ύψος έχεις;60 πόντους έχει ύψος.Άμα θέλει ο VKostas να ποστάρει καμιά ακόμη εικόνα με φόντο κανένα γραφείο να καταλάβεις πόσο μεγάλο είναι. @VKostas Νόμιζα το παράγγειλες χθες που τα λέγαμε.
ikskarda Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 φιλε Κωστα και εγω στο Ηρακλειο ειμαι (τελειοφοιτος φοιτητης του ΤΕΜ) πλεον και ανεβαινω Αθηνα πια τον Φλεβαρη ... off topic παντως εχεις δικιο για το πλαισιο εδω στο Ηρακλειο ποσες φορες εχω παει να παρω κατι και τους ρωταω και μου λενε δε ξερω μισο να ρωτησω λιγο τον αλλον αν ειναι ετσι , και του λεω μπες στο site σας να δεις που το λεει
moldovan20 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 @moldovan: Αν εσυ περνεις το pc για να ριξεις γκομενα τοτε τι αλλο να πω; Σου εχω νεα... Με το pc δεν ριχνεις γκομενακι. Αυτο το κανεις με πραγματα εκτος τεχνολογιας. Μαλλον δεν επιασες το humor ελεος
VKostas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Να το δίπλα σε ένα midi tower. Είναι όντως θερίο...
nikos21aek Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται; Πλάκα έχει που το ασημί κουτί έχει μαύρο dvd και το μαύρο κουτί έχει ασημί dvd!
VKostas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Αυτό που φαίνεται στη φωτό, εκτός τροφοδοτικού, ψύκτρας (πριμένω την True black που λέγαμε), και ssd, μια και ωστόσο ξανάφεραν Postville στο Πλαίσιο. Α, και τον spinpoint θα χρειαστεί να τον περιμένω...
VKostas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται; Πλάκα έχει που το ασημί κουτί έχει μαύρο dvd και το μαύρο κουτί έχει ασημί dvd! Ευτυχώς που είναι μαύρη η γρίλια των πάνω ανεμιστήρων κι δεν φαίνεται εντελώς παράταιρο το dvd!
ikskarda Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 και εγω το ειπα οτι διαλεξα ασημι κουτι με μαυρο dvdrw , θελω να πιστυεω οτι θα εχουν sata dvdrw σε λευκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.