Προς το περιεχόμενο

Τελικη συνθεση Η/Υ κοντα στα 1600 ευρο

ikskarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χρονομετράω να δω σε πόση ώρα θα έχει αλλάξει η τιμή στο RC840.

Άκυρο.. δε χρειάζεται.. :Ρ:Ρ

οχι ρε μην το γκαντεμιαζουμε ... αλλωστε αυτος μου ειπε οτι αυτη ειναι η κανονικη του τιμη :rolleyes:

Δημοσ.

Πάρε και τον υπεύθυνο να του πεις ότι ο υπάλληλος επέμενε ότι η κανονική τιμή είναι 139€ ενώ σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη έχει 185-200€.:P

Δημοσ.
Χρονομετράω να δω σε πόση ώρα θα έχει αλλάξει η τιμή στο RC840.

Άκυρο.. δε χρειάζεται.. :Ρ:Ρ

Είπαμε: το πήρα κι εγώ στην ίδια τιμή. Δεν παίζει να είναι λάθος και να μην την έχουν αλλάξει μια βδομάδα τώρα.

Δείτε πως φαίνεται μέσα του η 5850...

Και παρακαλώ να μην κάνετε σχόλια για το τροφοδοτικό!

post-15371-129063036375_thumb.jpg

Δημοσ.

E πως θα φαινόνταν;Είναι που θελαν μεγαλύτερο...:-D

Τέλειο κουτί.Φτιάξε λίγο τα καλώδια ρα :P

Και βάλε και το μαραφέτι πίσω από την κάρτα γραφικών.

Βtw πότε πρόλαβες και το πήρες;

Δημοσ.
Τέλειο κουτί.Φτιάξε λίγο τα καλώδια ρα :P

Και βάλε και το μαραφέτι πίσω από την κάρτα γραφικών.

Βtw πότε πρόλαβες και το πήρες;

Συναρμολόγηση Πλαισίου. Μη μου το θυμίζεις και μου ανεβαίνει η πίεση! Το πήρα το Σάββατο και κάτι χαρχάλευε... Το ανοίγω, και τι να δω; Η ψύκτρα έκοβε βόλτες μέσα στο κουτί!!! Τα άκουσε ο τυπάκος στο σέρβις εδώ στο Ηρακλειο, χωρίς να φταίει κίολας. Μ' αρέσει που υπογράφει στο βιβλιαράκι ο τεχνικός που το συναρμολόγησε, αλλά και αυτός που έκανε -και καλά- έλεγχο. Μη χε...

Δημοσ.

Πόσο ύψος έχεις;60 πόντους έχει ύψος.Άμα θέλει ο VKostas να ποστάρει καμιά ακόμη εικόνα με φόντο κανένα γραφείο να καταλάβεις πόσο μεγάλο είναι.

@VKostas Νόμιζα το παράγγειλες χθες που τα λέγαμε.

Δημοσ.

φιλε Κωστα και εγω στο Ηρακλειο ειμαι (τελειοφοιτος φοιτητης του ΤΕΜ) πλεον και ανεβαινω Αθηνα πια τον Φλεβαρη ... off topic

παντως εχεις δικιο για το πλαισιο εδω στο Ηρακλειο ποσες φορες εχω παει να παρω κατι και τους ρωταω και μου λενε δε ξερω μισο να ρωτησω λιγο τον αλλον αν ειναι ετσι , και του λεω μπες στο site σας να δεις που το λεει :P

Δημοσ.

@moldovan: Αν εσυ περνεις το pc για να ριξεις γκομενα τοτε τι αλλο να πω; Σου εχω νεα... Με το pc δεν ριχνεις γκομενακι. Αυτο το κανεις με πραγματα εκτος τεχνολογιας.

Μαλλον δεν επιασες το humor ελεος :P

Δημοσ.

Αυτό που φαίνεται στη φωτό, εκτός τροφοδοτικού, ψύκτρας (πριμένω την True black που λέγαμε), και ssd, μια και ωστόσο ξανάφεραν Postville στο Πλαίσιο. Α, και τον spinpoint θα χρειαστεί να τον περιμένω...

post-15371-129063036386_thumb.jpg

Δημοσ.
Το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται;

Πλάκα έχει που το ασημί κουτί έχει μαύρο dvd και το μαύρο κουτί έχει ασημί dvd!:lol:

Ευτυχώς που είναι μαύρη η γρίλια των πάνω ανεμιστήρων κι δεν φαίνεται εντελώς παράταιρο το dvd!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...