steve12 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Χαιρετω ολο το forum.Ειπα να κανω και γω μια γενικη αναβαθμιση στο pc.Και εβαλα τα 7 σε καινουριο hardware(i7 920,asus p6t,Hd 4850,2x WD SATA) Εχω τα εξης προβληματα: 1)Οταν εκανα την εγκατασταση των 7 μ εβγαλε,σε ποιον απτους 2 σκληρους να τα εγκαταστησω.Ολα καλα με την εγκατασταση,αλλα ενω στο bios μ αναγνωριζει κανονικα και τους 2 σκληρουσ στον ''υπολογιστη'' μου βγαινει μονο ο ενας.Πηγα στα Control Panel\All Control Panel Items\Administrative Tools ---->Computer Management---->Storage---->Disk Management και ειδα οτι στον δευτερο σκληρο βγαζει not initialised και unallocated.Επισης με το που μπαινω εκει μ πεταει μηνυμα "Υοu must initilise a disk before logical disk manager can access it" και απο κατω μ τον εχει επιλεγμενο τον δισκο και γραφει να επιλεξω MBR ή GPT. 2) Εχω σκοπο να ξαναπερασω τα 7 την χ64 εκδοση τωρα γιατι εχω και προβλημα με τους drivers της γραφικων. ΤΙ θα κανω ομως για να μη μου εμφανιστει το προβλημα με τους σκληρους? Ευχαριστω για τον χρονο σας.Φιλικα Σταυρος ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:26 ---------- Κανεις ρε παιδια?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ο δισκος απλα πρεπει να γινει mounted απο το συστημα (δηλαδη τα windows να του "δωσουν" ενα γραμμα) για να τον φορμαρεις και να μπορεις να τον δουλεψεις. Αυτο γινεται ευκολα, και εχει ξανα αναφερθει εδω μεσα. Απλα αυτη τη στιγμη μου διαφευγει ο τροπος ακριβως. Ψαξε κι εσυ εδω.. Googlισε το κιολας, μη τα περιμενεις ολα ετοιμα. Οσο για τους drivers, τι προβλημα εχεις? Α και ποση ραμ εχεις στο συστημα σου?
steve12 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 3 Gb ειναι tripple channel. To προβλημα ειναι οτι απλα δε κανουν οι drivers,δεν ανοιγει ουτε το Ati Catalyst,τιποτα απολυτως.Βγαζει καποιο σφαλμα και δεν ανοιγει τιποτα.Δοκιμασα και τους Online drivers απο την ΑΤΙ παλι τιποτα.Η οθονη τωρα εχει σπασηματα οταν κανω πλοηγηση στο pc.Ta x86 ειναι τα 32bit,ετσι?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ναι τα x86 ειναι τα 32bit. Σου εμφανιζει καποιο μηνυμα λαθους οταν πας να τους εγκαταστησεις? Ή στην επομενη επανεκκινηση αμεσως μετα τους βαλεις?
steve12 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μετα την επανεκκινηση αφου τους βαλω πεταει μηνυμα και λεει could not load the file or assembly "MOM.implementation" or one of its dependencies.THe system can not find the file specified.Αυτα στην εγκατασταση απο το cd,και απο το αλλους drivers λεει οτι δε βρισκει ενα αρχειο, ενω τελειωνει την εγκατασταση και μετα πεταει σφαλμα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ποιους drivers δοκιμασες? Ελπιζω να ηταν απο το Site της Ati, και να επελεξες τη πλατφορμα σου σωστα. Αν ναι, τι ακριβως ελεγε στους κατεβασμενους drivers (και οχι τους "μαμα"). Παντως 3GB για gaming ειναι πλεον σημερα λιγα. Και σε καθε περιπτωση σου συστηνω να δοκιμασεις τα 64bit windows.
steve12 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Τον υπολογιστη δεν τον πηρα δινοντας βαση στο gaming,δε με ενδιαφερει κιολας πολυ.Αν βαλω 64 ομως,δε θα τρεχουν πολλες εφαρμογες ή κανω λαθος.Το θελω κυριως για Visual Studio,Workbench τετοια πραγματα,και κανα παιχνιδακι που και που.Λοιπον οταν κανω εγκατασταση αυτους απτον νετ,οταν βαζει το Ati Catalyst manager πεταει μηνυμα Driver Install:the INF file was not found και μονο αν πατησω οκ συνεχιζει εγκατασταση.ΜΕτα στο catalyst control center λεει install package failure και αμεσως μετα τελειωνει λεγοντας failures occured during installation
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Χρησιμοποιω Ati πολλα χρονια τωρα στα συστηματα μου. Τετοιο σφαλμα δεν εχω ξαναδει. (Συχνα ειχα σφαλματα λογω ελλειψης του NET framework). Google it να δεις τι φταιει. Σε 64bit τρεχουν ολες οι εφαρμογες για τα 32bit, μην ανησυχεις. Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις 64bit drivers για τις συσκευες σου.
steve12 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Και γω ατι ειχα πριν ποτε δε το ειχα δει αυτο.ΤΙ να πω.Μπορει να ξαναπερασω παλι τα 7 μπας και γινει τιποτα.Σευχαριστω παντως για τον χρονο σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.