billstamaniac Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-74896-1&lc=el&dlc=el&cc=gr&lang=el&os=228&product=3984757 Περαστε και το τελευταιο BIOS........ τα εκανα ολα update αλλα τιποτα
petrosgt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Επειδη δουλευα στο προμο της Hp ακουσα καποια στιγμη οτι γυρισαν καποια μηχανηματα πισω με το προβλημα του ιντερνετ που λες.. Νομιζω πως η λυση εχει να κανει με το norton που εχει εγκατεστημενο το μηχανημα.. Ψαξτε το λιγο -το εχω παθει και γω στο pc μου με το firewall του nod32-ηθελε update με απενεργοποιημενο το firewall..
zahri Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Γειά σας φίλοι ! 'Αλλος ενας κάτοχος του 110C . Δυο ερωτήσεις : έχει και σε εσάς εγκατεστημένο το clamwin free antivirus ; Σε εμένα έχει αυτό και το norton αλλά το norton δεν τρέχει . Έχετε κάνει back up με το roxio ;
katcos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Γειά σας φίλοι ! 'Αλλος ενας κάτοχος του 110C . Δυο ερωτήσεις :έχει και σε εσάς εγκατεστημένο το clamwin free anti virus ; Σε εμένα έχει αυτό και το norton αλλά το norton δεν τρέχει . Έχετε κάνει back up με το roxio ; Καλώς όρισες ! -Ναι υπάρχει το clamwin free anti virus -Το Norton είναι δοκιμαστικό (αν δεν απατώμαι) και το έβγαλα. -Έχω κάνει και back up με το roxio σε έναν wd 2,5'' που έχω .(αφού πρώτα έβαλα σε ένα flash USB το Disaster recovery.)
zahri Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Καλώς όρισες ! -Ναι υπάρχει το clamwin free anti virus -Το Norton είναι δοκιμαστικό (αν δεν απατώμαι) και το έβγαλα. -Έχω κάνει και back up με το roxio σε έναν wd 2,5'' που έχω .(αφού πρώτα έβαλα σε ένα flash USB το Disaster recovery.) Διεκρινίζω οτι δεν είμαι πολύ σχετικός . Το image απο το roxio που έχω κάνει back up έχει μέγεθος 18gb . To Disaster recovery , που αναφέρει το βιβλιαράκι , είναι το αρχείο 42226 , σωστά ; Σε flash USB μέχρι 2gb που αναφέρει το βιβλιαράκι δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσει το image . Οπότε σε περίπτωση format το boot θα πρέπει να γίνει μέσω εξωτερικού σκληρού δίσκου αφού πρώτα θα τρέξουμε το 42226 για να γίνει bootable . Τα λέω σωστά ;
katcos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Διεκρινίζω οτι δεν είμαι πολύ σχετικός . Το image απο το roxio που έχω κάνει back up έχει μέγεθος 18gb . To Disaster recovery , που αναφέρει το βιβλιαράκι , είναι το αρχείο 42226 , σωστά ; Σε flash USB μέχρι 2gb που αναφέρει το βιβλιαράκι δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσει το image . Οπότε σε περίπτωση format το boot θα πρέπει να γίνει μέσω εξωτερικού σκληρού δίσκου αφού πρώτα θα τρέξουμε το 42226 για να γίνει bootable . Τα λέω σωστά ; Αποσυμπιέζεις το 42226 στο flash USB (είναι πολύ μικρό, εγώ σε ένα παλιό 1gb stick το έβαλα) και boot θα πρέπει να γίνει μέσω του USB. Όταν bootάρει από κει (σε περίπτωση που θέλεις φορματ) θα σου ζητήσει το back up που πήρες στον εξωτερικό. Εγώ έτσι το κατάλαβα , αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
zahri Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Αποσυμπιέζεις το 42226 στο flash USB (είναι πολύ μικρό, εγώ σε ένα παλιό 1gb stick το έβαλα) και boot θα πρέπει να γίνει μέσω του USB.Όταν bootάρει από κει (σε περίπτωση που θέλεις φορματ) θα σου ζητήσει το back up που πήρες στον εξωτερικό. Εγώ έτσι το κατάλαβα , αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Συμφωνώ , αλλά όταν σου ζητήσει το back up θα πρέπει να βάλεις μετά τον εξωτερικό σκληρό ; Θα το δεί ανάμεσα στα άλλα αρχεία ή πρέπει να κάνεις κάτι άλλο ; Εσένα πόσα gb ήταν το back up ;
katcos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Συμφωνώ , αλλά όταν σου ζητήσει το back up θα πρέπει να βάλεις μετά τον εξωτερικό σκληρό ; Θα το δεί ανάμεσα στα άλλα αρχεία ή πρέπει να κάνεις κάτι άλλο ; Εσένα πόσα gb ήταν το back up ; -Έτσι το κατάλαβα στην σελίδα 21-22 του manual(βήμα 6) το αναφέρει.(μάλλον θα το δει ) -Καμιά 20 αρια gb ήταν το back up (είχα περάσει και κάτι άλλα προγράμματα και μετά το έκανα).
zahri Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 -Έτσι το κατάλαβα στην σελίδα 21-22 του manual(βήμα 6) το αναφέρει.(μάλλον θα το δει ) -Καμιά 20 αρια gb ήταν το back up (είχα περάσει και κάτι άλλα προγράμματα και μετά το έκανα). Ας ελπίσουμε να είναι έτσι . Ας μας και κάποιος πιο έμπειρος την άποψη του
vadergr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 εγω δεν εχω καταλαβει πως γινεται να εχω αγορασει ενα νετμπουκ , και μαλλιστα μαθητικο , και να μην υπαρχουν dvd ανακτησης μεσα.Υποτιθεται οτι προριζεται για μικρα παιδια. Την εκδοση του linux μονη της δεν μπορω να την βρω πουθενα στο site της hp. Μπορει καποιο παιδι που τα ξερει αυτα να μας πει οσο πιο αναλυτικα μπορει την διαδικασια backup/recovery cd/dvd για αυτο το netbook?
tolis_01 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 εγω δεν εχω καταλαβει πως γινεται να εχω αγορασει ενα νετμπουκ , και μαλλιστα μαθητικο , και να μην υπαρχουν dvd ανακτησης μεσα.Υποτιθεται οτι προριζεται για μικρα παιδια.Την εκδοση του linux μονη της δεν μπορω να την βρω πουθενα στο site της hp. Μπορει καποιο παιδι που τα ξερει αυτα να μας πει οσο πιο αναλυτικα μπορει την διαδικασια backup/recovery cd/dvd για αυτο το netbook? Μήπως υπάρχει κανα κρυφό partition; Κατά τα άλλα, προφανώς έχει γίνει προχειροδουλειά, αφού το όπως κατάλαβα το ubuntu κάθεται πάνω σε ntfs partition, δηλαδή έκαναν εγκατάσταση μέσω wubi.
iceman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει πρόγραμμα της HP για αναβάθμιση σε windows 7 ;;;
vadergr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Πριν το αγορασω, στο ντεμο που ειχαν, επελεξα εναρξη με λινουξ και κατι εκανε με ext3 και ψιλοαργουσε. Δουλευουν φανταζομαι παραλληλα με τα xp ετσι? Δεν υπαρχει περιπτωση το ενα να σβηνει το αλλο...
iceman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Upgrade στην μνήμη γίνεται εύκολα; ακυρώνει την εγγύηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.