johnyb98 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα. Από ένα cd που βρίσκεται στα χέρια μου και απ' το οποίο κάνω boot, με βγάζει απευθείας σε dos mode και αυτό που χρειάζομαι εγώ είναι να εκτελέσω την εντολή ipconfig. Όταν προσπαθώ να την εκτελέσω μου βγάζει το μήνυμα -bash: ifconfig: command not found Δεν ξέρω τίποτα από linux. Μπορείτε να με βοηθήσετε να την εκτελέσω; Ευχαριστώ!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:20 ---------- μην ασχολείστε. η εντολή κανονικά είναι "ifconfig" και εγώ έδινα "ipconfig" δίνοντας ifconfig δούλεψε. sorry... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μη λες DOS την command line του linux. Είσαι πλεον στον κόσμο του Linux και μπορείς να χρησιμοποιείς το Terminal , Console , command line Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyb98 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Μου είναι πολύτιμη γιατί με το που θα βρω ελεύθερο χρόνο θέλω να αρχίσω να ασχολούμαι με Linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vas77 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Μου είναι πολύτιμη γιατί με το που θα βρω ελεύθερο χρόνο θέλω να αρχίσω να ασχολούμαι με Linux. Μερικές χρήσιμες εντολές στο Linux: man εντολη => σου δίνει οδηγίες χρήσης για την "εντολή" ls => το dir του DOS cp =>copy mv =>move Τα περισσότερα εκτελέσιμα αρχεία βρίσκονται στο /usr/bin ή /usb/sbin φάκελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyb98 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ Vas77. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.