nodreams.ct Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Σε ένα σκληρό έχω 3 partition, 2 boot (WinXP , linux) και 1 NTFS για backup Αν βάλω τον σκληρό σε άλλο σύστημα (με άλλο chipset) μπορώ να φορτώσω το linux???? Ευχαριστώ
paravatis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 logika de tha exeis kanena prob. mono pou tha prepei na ksanadiloseis tis siskeves...
Teoulas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Τα windows δεν θα bootάρουν σε καμιά περίπτωση, για linux δε ξέρω...
madsc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Γιατί δεν θα μπουτάρουν τα win;;; Το έχω δοκιμάσει αυτό που λέει ο nodreams.ct και μπουτάρισε. Μετά του έβαλα drivers για το chipset και για ότι άλλο ζήτησε, χωρίς να σημαίνει ότι μετά δουλεύαν όλα άψογα. Συνήθως όταν κάποιος είναι απόλυτος σε κάτι ανοίγει μεγάλα πεδία για συζητήσεις. sc
Gabriel Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Eξαρτάται το λειτουργικό.σε 98αρι μπορείς να αλλάζεις πλατφόρμες χωρίς πρόβλημα,σε 2χιλιαρο ομως και σε ΧΡ είναι χλωμό.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Υπάρχει περίπτωση να μη μπουτάρει... Παντως γενικά το σύστημα δεν θα είναι και στην καλύτερη κατάσταση με όλους αυτούς τους drivers και τα registry μέσα...
Red_Phantom Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 O Gabriel exei apolito dikio.Me Win98 kai WinMe den exeis kanena problima.Sta XP ithela na metafero kati mp3 se ena filo mou,ebgala ton deutero disko kai ebala ton diko tou.To apotelesma:Ta XP kolousan sto boot.Ebala pali ton diko mou piso kai ola mia xara.Xanaebala tou filou mou kai pali den ekanan boot.Ta XP einai tromera euesthita sto thema tou sistimatos.Gia paradeigma episeis den douleuei to Norton Ghost otan epanafereis Partition.
nodreams.ct Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Για τα XP δεν δουλεύει το έχω δοκιμάσει. Το linux είναι αυτό που με ενδιαφέρει. Λέτε να δουλέψει;
Divxakias Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Apo ta liga pou gnorizo gia to Linux Pisteuo pos tha kanei boot me to kanei boot to linux kathe fora psaxnei gia neo Hardware Ekei pisteuo pos tha dei tis diafores nees syskeyes pou tha exeis
Nikos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 πάντως εγώ μετάφερα τον δίσκο μου από το παλιό σύστημα με Pentium III σε καινούριο με Athlon και τα XP δουλεψαν χωρίς προβλήματα. Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι θα δουλέψει το Linux εκτός και αν υπάρχει κάτι εξωτικό στο σύστημα π.χ Raid controler. Πάντως να ξέρεις ότι αν αλλάξει η κάρτα γραφικών πχ από Nvidia πας σε Ati θα πρέπει να αλλάξεις και τις ρυθμίσεις των x-windows( πχ σε generic VGA) αλλιώς μάλλον δεν θα λειτουργεί. Νίκος
opstic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 koita pros gnosi olon mas kata 90% paizei otan iparxoune fix mixanakia sinithos dev paizei diladi ena mixanima dell compaq k.t.l.p.a.
chrisimone Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 kalhmera egw exw allaxei mhxanhma kai krathsa ton disko apo to palio kai doulepse se win xp milaw omos h8ela na rwthsw to exis .... epidei logika 8a exw polla axrhsta ,drivers dll apo to palio kai den 8elw na kanw format xerete kapoia progs ta opoia na ka8arizoun to systhma apo auta ta kataloipa .... to exei dokimasei kaneis na mas pei an kaneis axiopisth douleia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.