Προς το περιεχόμενο

bootάρισμα σε άλλο σύστημα -- Δουλεύει ???

nodreams.ct

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ένα σκληρό έχω 3 partition, 2 boot (WinXP , linux) και 1 NTFS για backup

Αν βάλω τον σκληρό σε άλλο σύστημα (με άλλο chipset) μπορώ να φορτώσω το linux????

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γιατί δεν θα μπουτάρουν τα win;;;

Το έχω δοκιμάσει αυτό που λέει ο nodreams.ct και μπουτάρισε. Μετά του έβαλα drivers για το chipset και για ότι άλλο ζήτησε, χωρίς να σημαίνει ότι μετά δουλεύαν όλα άψογα. Συνήθως όταν κάποιος είναι απόλυτος σε κάτι ανοίγει μεγάλα πεδία για συζητήσεις.

sc

Δημοσ.

Eξαρτάται το λειτουργικό.σε 98αρι μπορείς να αλλάζεις πλατφόρμες χωρίς πρόβλημα,σε 2χιλιαρο ομως και σε ΧΡ είναι χλωμό.

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να μη μπουτάρει... Παντως γενικά το σύστημα δεν θα είναι και στην καλύτερη κατάσταση με όλους αυτούς τους drivers και τα registry μέσα...

Δημοσ.

O Gabriel exei apolito dikio.Me Win98 kai WinMe den exeis kanena problima.Sta XP ithela na metafero kati mp3 se ena filo mou,ebgala ton deutero disko kai ebala ton diko tou.To apotelesma:Ta XP kolousan sto boot.Ebala pali ton diko mou piso kai ola mia xara.Xanaebala tou filou mou kai pali den ekanan boot.Ta XP einai tromera euesthita sto thema tou sistimatos.Gia paradeigma episeis den douleuei to Norton Ghost otan epanafereis Partition.

Δημοσ.

πάντως εγώ μετάφερα τον δίσκο μου από το παλιό σύστημα με Pentium III σε καινούριο με Athlon και τα XP δουλεψαν χωρίς προβλήματα.

Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι θα δουλέψει το Linux εκτός και αν υπάρχει κάτι εξωτικό στο σύστημα π.χ Raid controler. Πάντως να ξέρεις ότι αν αλλάξει η κάρτα γραφικών πχ από Nvidia πας σε Ati θα πρέπει να αλλάξεις και τις ρυθμίσεις των x-windows( πχ σε generic VGA) αλλιώς μάλλον δεν θα λειτουργεί.

Νίκος

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

kalhmera

egw exw allaxei mhxanhma kai krathsa ton disko apo to palio

kai doulepse se win xp milaw

omos h8ela na rwthsw to exis .... epidei logika

8a exw polla axrhsta ,drivers dll apo to palio

kai den 8elw na kanw format

xerete kapoia progs ta opoia na ka8arizoun to

systhma apo auta ta kataloipa ....

to exei dokimasei kaneis na mas pei an kaneis axiopisth douleia...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...