Προς το περιεχόμενο

***EPEIGON*** ERWTHSH PERI ANAVOLHS STRATEUSHS

Christos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paides kserete an diakoptetai i anavoli efoson kapoios pou exei parei logo panepistimiou de dosei kanena ma8ima tou protou xronou(2 prwtwn eksaminwn mazi me tin eksetastiki tou Septembriou?).Einai logiko?Kai pws ma8ainei o stratos oti kapoios den exei dosei kanena ma8ima?

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Christos18:<BR><STRONG>Paides kserete an diakoptetai i anavoli efoson kapoios pou exei parei logo panepistimiou de dosei kanena ma8ima tou protou xronou(2 prwtwn eksaminwn mazi me tin eksetastiki tou Septembriou?).Einai logiko?Kai pws ma8ainei o stratos oti kapoios den exei dosei kanena ma8ima?</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Η αναβολη ισχυει μεχρι τοτε που αναγραφει το χαρτι που σου εδωσαν. απο εκει και περα προβλημα σου αν θα δωσεις τις εξετασεις η οχι. Ο Στρατος δεν το ξερει και δεν τον ενδιαφερει αν εδωσες... απλα σου εδωσαν αναβολη και περιμενουν να παρουσιαστεις οταν τελειωσει αυτη.<P>Οποτε NO WORRIES MY FRIEND<p>[ 03-09-2001: Message edited by: kirimis ]

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι το λογικό,απλώς σήμερα κάποιος γιος στρατιωτικού... μου το ανέφερε.Δεν υπάρχει λογική σε αυτό που υποστηρίζει, αλλά λογικό να με τρομάξει για καμιά ώρα ε? shocked.gif" border="0 Ίσως πάρω κανένα τηλέφωνο στο στρατολογικό γραφείο αν και δε νομίζω smile.gif" border="0

Δημοσ.

apla tha to dei otan pas kapoio pistopoiitiko sto stratologiko sou grafeio otan teleioseis na doun oti teleioses i otan kopseis tin anavoli. mporei na sou katsei kai na fas kana dimino filakisi se polly gademia. kalo einai omos na dineis kana mathima giati apo oti thimamai to xarti tis anavolis kati grafei epano giaftous pou den dinoun kanena mathima gia ena xrono

Δημοσ.

Όταν διέκοψα την αναβολή μου ζήτησαν 'ενα χαρτί από το Πανεπιστήμιο για να δουν "αν έκανα καλή χρήση της". Εγώ δεν είχα κάνει καθόλου "καλή χρήση", αλλά δεν είχα καμία συνέπεια. Μάλλον "ψάρωμα" είναι. <BR>Και να φας φυλακή (απίθανο) είναι εξαγοράσιμη, οπότε μην ανησυχείς. Σιγά μην σε ταϊζουν δύο μήνες παραπάνω! <BR>Στο στρατολογικό γραφείο πιθανόν να πέσεις σε κανένα βύσμα φαντάρο ή κανέναν καραβανά που απλώς θα θέλουν να σε ψαρώσουν. Οπότε μην τους δόσεις σημασία.

Δημοσ.

epidi eimai poli enimeromenos se themata anavolon sou leo sigoura oti den tha eheis kanena prob oute tora oute otan parousiasteis kai afta pou sou eipan einai poli makria apo thn pragmatikothta. wink.gif" border="0 wink.gif" border="0

Δημοσ.

Τον πρώτο χρόνο δεν έδωσα ούτε ένα μάθημα ούτε καν πέρασα απο την σχολή. Οπότε μήν ψαρώνεις. Συμβουλή μου όμως, αν και δεν ξέρω ποιά σχολή είσαι (εγώ Ηλεκτρολόγος πολυτεχνείο και τώρα φτύνω αίμα για να αναπληρώσω το χαμένο κενό), να πατάς που και που, και να δίνεις και κανενα μάθημα.

Δημοσ.

Παιδιά αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι όταν τελειώσει η αναβολή και πας στο στρατολογικό γραφείο, θα ζητήσουν αναλυτική βαθμολογία για να δουν εάν υπήρχαν 2 εξάμηνα όπου δεν πέρασες κανένα μάθημα. Το γνωρίζω διότι καθηγητής ( μετά από πίεση του φοιτητή ) τον πέρασε σε ένα μάθημα γιατί στο προηγούμενο και σε αυτό το εξάμηνο δεν είχε περάσει κανένα. Η ποινή είναι 6 μήνες εξαγοράσιμοι. Μακάρι να κάνω λάθος...

Δημοσ.

Πρόβλημα είναι πιθανόν να υπάρξει αν αργήσει κανείς να διακόψει την αναβολή του εφόσον έχει τελειώσει με όλα του τα μαθήματα (Σημασία έχει πότε πέρασες το τελευταίο μάθημα και όχι πότε ορκίστηκες). Από την στιγμή αυτή έχεις προθεσμία (και υποχρέωση) 2 ή 3 μήνες να διακόψεις την αναβολή άσχετα με την αναγραφόμενη καταληκτική ημερομηνία. Σε αντίθετη περίπτωση θεωρείσαι ανυπότακτος με ποινή δυο μήνες επιπλέον θητεία εξαγοράσιμη προς 30 χήνες το μήνα, αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Pedia to thema einai na yparxei dikaiologitiko oti hsoun sthn sxolh...mporei na mhn exeis dwsei kanena mathima ton ena xrono kai ton epomeno na ta dwseis ola...<P>To thema einai oti otan teleiwseis me tis spoudes sou prepei na exeis h to ptyxio sou h kapoio allo xarti pou na leei oti mexri thn tade tou tade xronoun,ton tade mhna foitouses ekei...<P>Einai xalara ta pragmata...ena aplo dikaiologitiko tou kairou pou hsoun foithths...kai ektos auto to mono pou tha fobasai einai oti prepei na kopseis thn anabolh sou otan teleiwsei h sxolh.An den kopseis thn anabolh kai exeis mia kenh periodo mexri to telos ths...to pernoun oti esy kai kala ekanes kati san diakopes kai perneis kampana.Ayto einai to mono pou prepei na fobaste.<BR>Kata ta alla ...xalara<P>OK?

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Asenna <BR>Member <BR>Member # 217 <BR>Rate Member <BR> posted 04-09-2001 12:31 <BR>--------------------------------------------------------------------------------<BR>Πρόβλημα είναι πιθανόν να υπάρξει αν αργήσει κανείς να διακόψει την αναβολή του εφόσον έχει τελειώσει με όλα του τα μαθήματα (Σημασία έχει πότε πέρασες το τελευταίο μάθημα και όχι πότε ορκίστηκες). Από την στιγμή αυτή έχεις προθεσμία (και υποχρέωση) 2 ή 3 μήνες να διακόψεις την αναβολή άσχετα με την αναγραφόμενη καταληκτική ημερομηνία. Σε αντίθετη περίπτωση θεωρείσαι ανυπότακτος με ποινή δυο μήνες επιπλέον θητεία εξαγοράσιμη προς 30 χήνες το μήνα, αν θυμάμαι καλά. <BR>---- <HR></BLOCKQUOTE><BR>ego parousiastika shedon 2hronia meta thn okomosia mou kai den eiha kanena prob.malista polloi simfitites mou kanan to idio efoson eihan anavoli grin.gif" border="0 grin.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...