bolojo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 πλησιάζει η ώρα που θα ταϊζουμε τον υπολογιστή για να δουλέψει, matrix is comming
Nektarios777 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Να υπενθυμισω οτι η μυστικη τεχνολογια ειναι παντα 30-40 ετοι πιο μπροστα απο την δημοσια... αυτό το είχα ακούσει και εγώ από έναν καθηγητή μου στο λύκειο, όμως αυτός αναφερόταν για την NASA Αυτό είναι σίγουρο απλά δεν εφαρμόΖεται για καθαρά οικονομικούς λόγους Μας πουλάνε τα παλιΆ για καινούργια και εμείς αγοράζουμε σαν τους χαΖους Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 screenshots or it didn't happen παίδες
Missme Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 xaxaxa...εγώ πιστεύω πως αν οι υπολογίστες αποκτήσουν και αυτοί "εγκέφαλο"...καήκαμε...δεν είναι μονο η "pcμουρμούρα" που θα ακούμε..αλλα θα μας λένε:"ούτε την έναρξη δεν είσαι σωστός να "ανοιξεις"..άσε εμενα να το κάνω..." τη βάψαμε....
katerina_a_86 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Παίρνοντας τα δεδομένα από έναν ανθρώπινο εγκέφαλο και βάζοντάς τα σε μια μηχανή εγκέφαλο θα επιτύχουμε και την πολυπόθητη αθανασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα