Sylvia88 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα παιδιά , κατέβασα πριν λίγες μέρες το πρόγραμμα Vidalia Tor,που σου παρέχει και καλά ανωνιμία στο διαδίκτυο. Αλλά ήταν λίγο ότι νά ναι ... θέλω οπωςδήποτε να το κάνω Uninstall ,αλλά στα προγράμματα δεν το βρίσκω λοιπόν... βρήκα μόνο στο φάκελο στον οποίο έγινε η εγκατάσταση ένα option που γράφει Uninstall,αλλά δεν μου το ανοίγει ,ούτε άμα προσπαθώ να το ανοίξω ως Administrator
jtsc21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα παιδιά ,κατέβασα πριν λίγες μέρες το πρόγραμμα Vidalia Tor,που σου παρέχει και καλά ανωνιμία στο διαδίκτυο. Αλλά ήταν λίγο ότι νά ναι ... θέλω οπωςδήποτε να το κάνω Uninstall ,αλλά στα προγράμματα δεν το βρίσκω λοιπόν... βρήκα μόνο στο φάκελο στον οποίο έγινε η εγκατάσταση ένα option που γράφει Uninstall,αλλά δεν μου το ανοίγει ,ούτε άμα προσπαθώ να το ανοίξω ως Administrator δοκιμασε με καποιον εξιδικευμενο uninstaller οπως πχ με το revo uninstaller που ειναι και freeware
disqualified Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα παιδιά ,κατέβασα πριν λίγες μέρες το πρόγραμμα Vidalia Tor,που σου παρέχει και καλά ανωνιμία στο διαδίκτυο. Αλλά ήταν λίγο ότι νά ναι ... παντως λιγο ο,τι να ναι δεν ειναι, εγω την κανω τη δουλεια που θελω με το συγκεκριμενο
Waldo_Vrs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Θα συμφωνήσω...ψάξε τα settings Είναι εν μέρη ένας τέλειος proxy
Sylvia88 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν , κατέβασα το Revo Uninstaller αλλά δεν το βρήκε ! Εχω και το CC Cleaner που ούτε και αυτό δεν το βρήκε στα προγράμματα Επίσεις ξέχασα να πω πως από την μέρα που το έκανα εγκατάσταση το Netbook μου όλη την ώρα είναι εν λειτουργία λες και ψάχνει κάτι ...δηλαδή κάνει θόρυβο ... Τι να κάνω ρε παιδιά ! έχω ψάξει όλο το Google για να βρω μια λύση αλλά τίποτα !!!
jtsc21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν ,κατέβασα το Revo Uninstaller αλλά δεν το βρήκε ! Εχω και το CC Cleaner που ούτε και αυτό δεν το βρήκε στα προγράμματα Επίσεις ξέχασα να πω πως από την μέρα που το έκανα εγκατάσταση το Netbook μου όλη την ώρα είναι εν λειτουργία λες και ψάχνει κάτι ...δηλαδή κάνει θόρυβο ... Τι να κάνω ρε παιδιά ! έχω ψάξει όλο το Google για να βρω μια λύση αλλά τίποτα !!! εχεις τσεκαρει με το CCleaner μηπως εκτελειται με το που ανοιγει ο υπολογιστης?
Sylvia88 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ναι άμα σβήσω τον φάκελο από το Registry θα γίνει τίποτα ;
joe iwann Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν ,κατέβασα το Revo Uninstaller αλλά δεν το βρήκε ! Εχω και το CC Cleaner που ούτε και αυτό δεν το βρήκε στα προγράμματα Επίσεις ξέχασα να πω πως από την μέρα που το έκανα εγκατάσταση το Netbook μου όλη την ώρα είναι εν λειτουργία λες και ψάχνει κάτι ...δηλαδή κάνει θόρυβο ... Τι να κάνω ρε παιδιά ! έχω ψάξει όλο το Google για να βρω μια λύση αλλά τίποτα !!! ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα και το ελυσα !!! λοιπον το προγραμμα ειναι στο program files με αλλο ονομα το ονομα της ευαιριας που το δημιουργει!!! δεν θυμαμαι ακριβως πως λεγοταν αλλα αν ψαξεις στο program files καποιο αγνωστο θα το βρεις καλη τυχη!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.