Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να κάνω Uninstall το Vidalia

Sylvia88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά ,

κατέβασα πριν λίγες μέρες το πρόγραμμα Vidalia Tor,που σου παρέχει και καλά ανωνιμία στο διαδίκτυο.

Αλλά ήταν λίγο ότι νά ναι ...

θέλω οπωςδήποτε να το κάνω Uninstall ,αλλά στα προγράμματα δεν το βρίσκω λοιπόν...

βρήκα μόνο στο φάκελο στον οποίο έγινε η εγκατάσταση ένα option που γράφει Uninstall,αλλά δεν μου το ανοίγει ,ούτε άμα προσπαθώ να το ανοίξω ως Administrator :shifty:

Δημοσ.
Καλημέρα παιδιά ,

κατέβασα πριν λίγες μέρες το πρόγραμμα Vidalia Tor,που σου παρέχει και καλά ανωνιμία στο διαδίκτυο.

θέλω οπωςδήποτε να το κάνω Uninstall ,αλλά στα προγράμματα δεν το βρίσκω λοιπόν...

βρήκα μόνο στο φάκελο στον οποίο έγινε η εγκατάσταση ένα option που γράφει Uninstall,αλλά δεν μου το ανοίγει ,ούτε άμα προσπαθώ να το ανοίξω ως Administrator :shifty:

δοκιμασε με καποιον εξιδικευμενο uninstaller οπως πχ με το revo uninstaller που ειναι και freeware

:-)

Δημοσ.
Καλημέρα παιδιά ,

παντως λιγο ο,τι να ναι δεν ειναι, εγω την κανω τη δουλεια που θελω με το συγκεκριμενο

Δημοσ.

Λοιπόν ,

κατέβασα το Revo Uninstaller αλλά δεν το βρήκε !

Εχω και το CC Cleaner που ούτε και αυτό δεν το βρήκε στα προγράμματα :rolleyes:

Επίσεις ξέχασα να πω πως από την μέρα που το έκανα εγκατάσταση το Netbook μου όλη την ώρα είναι εν λειτουργία λες και ψάχνει κάτι ...δηλαδή κάνει θόρυβο ...

Τι να κάνω ρε παιδιά ! έχω ψάξει όλο το Google για να βρω μια λύση αλλά τίποτα !!!

Δημοσ.
Λοιπόν ,

Επίσεις ξέχασα να πω πως από την μέρα που το έκανα εγκατάσταση το Netbook μου όλη την ώρα είναι εν λειτουργία λες και ψάχνει κάτι ...δηλαδή κάνει θόρυβο ...

Τι να κάνω ρε παιδιά ! έχω ψάξει όλο το Google για να βρω μια λύση αλλά τίποτα !!!

εχεις τσεκαρει με το CCleaner μηπως εκτελειται με το που ανοιγει ο υπολογιστης?

Δημοσ.
Λοιπόν ,

ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα και το ελυσα !!!

λοιπον το προγραμμα ειναι στο program files με αλλο ονομα

το ονομα της ευαιριας που το δημιουργει!!!

δεν θυμαμαι ακριβως πως λεγοταν αλλα αν ψαξεις

στο program files καποιο αγνωστο θα το βρεις

καλη τυχη!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...