Προς το περιεχόμενο

Η πιο φθηνή κάρτα γραφικών μόνο για HD ταινίες και win7

eliascm21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα την παρακάτω κάρτα γραφικών στο πλαίσιο

ECS 8400 GS SVGA

μόνο 15 ευρώ! Τι λέτε, σε οθόνη με full HD ανάλυση, θα τα καταφέρει στα win7 και στις full HD ταινίες ??? Ή θα τρώει σκαλώματα.... ?

Αν πιστεύεται ότι δεν κάνει τι άλλο προτείνεται; Όσο πιο φθηνή τόσο καλύτερα!

Δημοσ.

μια χαρουλα θα ειναι για 15ε. αλλα αυτο το ανεμιστιρακι η αληθεια ειναι οτι με χαλαει. εναλλακτικα δες και αυτες τις πασιβ

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Asus-4350-SVGA-Silent-DI-256MD2-LP-90-C1CM1F-H0UANAKZ.htm

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Asus-EN8400GS-Silent-SVGA-P-512M-A-512MB-90-C1CNB5-J0UAN0K.htm

ουσιαστικα σε αυτες πληρωνεις τον ενα χρονο εγγυηση παραπανω

αλλα και την ησυχια ;)

Δημοσ.

8400gs στα 15ευρω ή 4650 στα 40 που μπορει να παιξει και κανενα παιχνιδακι,ολες οι ενδιαμεσες (με τις τιμες που εχουν)δεν αξιζουν...

Δημοσ.
8400gs στα 15ευρω ή 4650 στα 40 που μπορει να παιξει και κανενα παιχνιδακι,ολες οι ενδιαμεσες (με τις τιμες που εχουν)δεν αξιζουν...

Το ότι αυτή που λέω έχει 512 αντί για 256 μνήμη και ότι δεν έχει ανεμηστηράκι, δεν αξιζούν τα 13 ευρώ συν?

Έτσι και αλλιώς η κάρτα είναι μεταβατική, μέχρι να βγει το DIABLO III (:P) και πάρω κάποια αξιοπρεπή (κατά προτίμηση nVidia) που θα έχουν πέσει και οι τιμές.

Δημοσ.
Το ότι αυτή που λέω έχει 512 αντί για 256 μνήμη και ότι δεν έχει ανεμηστηράκι, δεν αξιζούν τα 13 ευρώ συν?

[...]

Τα +256MB δε λένε τίποτα, η passive ψύξη λέει. Εσύ κρίνεις αν αξίζει λαμβάνοντας υπόψη το πόσο θορυβώδες είναι και το υπόλοιπο σύστημα.

Δημοσ.

τώρα για ταινίες και με 64MB μνήμη μια χαρά θα ήταν. δεν νομίζω να έχεις απαιτήσεις να παιζεis παιχνίδια με αυτές. αν και την 4350 που είχα δοκιμάσει παλιότερα έπαιζες σε χαμηλή ανάλυση 720p και χωρίς φίλτρα.

Δημοσ.
Βρήκα την παρακάτω κάρτα γραφικών στο πλαίσιο

ECS 8400 GS SVGA

μόνο 15 ευρώ! Τι λέτε, σε οθόνη με full HD ανάλυση, θα τα καταφέρει στα win7 και στις full HD ταινίες ??? Ή θα τρώει σκαλώματα.... ?

Αν πιστεύεται ότι δεν κάνει τι άλλο προτείνεται; Όσο πιο φθηνή τόσο καλύτερα!

To υπολποιπο συστημα απο τι αποτελειται?Εχω μια 8400GS σε ενα Ρ4 3,2 με 1 GB RAM που τον χρησιμοποιω σαν κατεβαστηρι και συνδεμενο σε μια 40αρα FULLHD .Σε ταινιες 720ρ δεν εχω προβλημα αλλα σε ταινιες 1080ρ κανει σπασιματα και κολαει.Δεν ξερω αν ειναι λιγος ο επεξεργαστης ή αν αβαζα μια λιγο καλυτερη καρτα δεν θα ειχα προβλημα

Δημοσ.
To υπολποιπο συστημα απο τι αποτελειται?Εχω μια 8400GS σε ενα Ρ4 3,2 με 1 GB RAM που τον χρησιμοποιω σαν κατεβαστηρι και συνδεμενο σε μια 40αρα FULLHD .Σε ταινιες 720ρ δεν εχω προβλημα αλλα σε ταινιες 1080ρ κανει σπασιματα και κολαει.Δεν ξερω αν ειναι λιγος ο επεξεργαστης ή αν αβαζα μια λιγο καλυτερη καρτα δεν θα ειχα προβλημα

δοκίμασε το νέο MPC homecinema και δες αν βγάζει κάτω αριστερά στο πρόγραμμα το (DXVA). μετά δες και πόση CPU σου τρώει το 1080p.

Δημοσ.
δοκίμασε το νέο MPC homecinema και δες αν βγάζει κάτω αριστερά στο πρόγραμμα το (DXVA). μετά δες και πόση CPU σου τρώει το 1080p.

Ευχαριστω για την βοηθεια.Θα το δοκιμασω το βραδυ και θα σου πω

Δημοσ.

Ωχ μη μου λες τέτοια τώρα γιατί την πείρα... Ο υπολογιστής είναι καινούργιος, αποτελείται από ένα i5, 4GB RAM και οθόνη LG 23'' full HD...

Αύριο θα συναρμολογηθεί, οπότε είδομεν.....

Δημοσ.
Ωχ μη μου λες τέτοια τώρα γιατί την πείρα... Ο υπολογιστής είναι καινούργιος, αποτελείται από ένα i5, 4GB RAM και οθόνη LG 23'' full HD...

Αύριο θα συναρμολογηθεί, οπότε είδομεν.....

Και στο worst case scenario, i5 >>>> P4. Δε νομίζω ότι θα χεις πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...