passenger57 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Έχω τον παλιο μου σκληρό δίσκο western digital 3,2 gb που τον χρησιμοποιώ για δοκιμές λειτουργικών και προσωρινή αποθήκευση δεδομένων.Ο δίσκος αναγνωρίζεται απο το bios αλλά δεν μπορώ να τον προσπελάσω.Έτρεξα τo diagnostics utilities και ώς αποτέλεσμα μου έβγαλε κώδικα 0207 και κοιταζοντας στο site της western digital διαβάζω τα εξής: "Self Monitoring, Analysis, and Reporting Technology. This is a monitoring system, which stores all errors, retries, and power on hours. Computers with S.M.A.R.T. enabled help you monitor a drive's internal status through diagnostic commands. In order for S.M.A.R.T. to report if a drive has failed, it must be enabled as a system option. Drive should be replaced." Δεν μπορώ να κανω lowlevel format απο το πρόγραμμα της Western Digital γιατι εμφανίζεται αυτο το error.... Μπορεί κανείς να μου πεί αν ο δίσκος εχει παραδώσει το πνεύμα του?
Gabriel Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Aν και μάλλον τα έχει παίξει,δοκίμασε από το bios να κάνεις disble το S.M.A.R.T. και ξαναδοκίμασε.
BIGDADDY Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 DOKIMASE KAI SE ALLO PC! TO PI8ANOTERO EINAI NA EXEI BARESI DISKO.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.